Evet sayın izleyicilerimiz yanlış duymadınız.
13. takımın ortak bir korkusu var. Tüm üyeler ağız birliği etmişcesine aynı şeyleri söylüyor, kameralarımıza aynı kaygılarından bahsediyorlar. Paylaşım fazlalığıyla ve dereceleriyle meşhur 13. takım son günlerde üzerlerinde ağır bir yük taşıdıklarını itiraf etti. Malumunuz haftalar önce takımın eski kaptanının mezun olmasıyla takım kaptanlığı el değiştirdi. Disiplinli tavrıyla takımı aldığı gibi başarıyla devam ettiren Laydline son günlerde yaptığı yeni açılımlarla gündemde baş köşelere yerleşti. Takım üyelerinden edindiğimiz istihbarata göre Laydline' ın bazı fikirleri şunlar:
13. takımın üyeleri akşam 20:00'den önce evde olmak zorundadır.
Günlük mesaj paylaşımı en az 27 olmak zorundadır. İş nedeniyle bu mesaj sayılarına ulaşamayan üyelerin istifa etmesi tavsiye edilir.
13. takım üyelerinin dışardayken yemek yiyecekleri restoran ve cafeler takım kaptanının belirleyeceği bir listeyle sınırlandırılacaktır.
Bunun gibi kurallarla özgürlüklerinin kısıtlanmasından şikayetçi olan takım üyeleri, kilo vermek için kendimizden bu kadar fedakarlık yapmak zorunda değiliz diye veryansın ettiler.
Takım kaptanı Laydline 'Ben her şeyi takımın geleceği için yapmıştım. En iyi takım hep biz olmalıyız, bizi kimse geçmemeli, kendimi engelleyemiyorum.' diye kendini savundu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bir diğer haberimizde sıra.
Takımın yeni üyelerinden Pia nam-ı diğer cilveli hatundan da aile üyelerinin şikayetçi olduğu bilgisine ulaştık. Özellike Pia'nın çocukları annelerinin zourla spordan spora koşturmak zorunda bırakıldıkları için telef olduklarını söylüyorlar. Pia zamanında ben de çok sportif bir insandım ama sonra bırakınca bu kiloları aldım, çocuklarımın sporu bırakmasına asla izin vermem diye kameralarımıza demeç verirken, Almanyadaki çocuk hakları kurumları ve sivil toplum örgütleri spor yapmaktan telef olan çocukların korumaya alınması için mahkemeye başvurdu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Takımda aile içi sorunlar bitmiyor sayın seyirciler.
13. takımın aktifliğinde büyük payı olan Uzayım lakaplı üyenin eşi de isyan etti. Bu forum ve topik yüzünden evliliklerinin sağlam temellerinin sarsıldığını belirten Uzayım'ın eşi çareyi eşine bilgisayar yasağı koymakta buldu. İşte muzdarip eşin ifadesi karşınızda :
Eskiden her şey ne güzeldi.. Ama artık eşimin düşündüğü tek şey 13. takım oldu. kendimi çok değersiz hissediyorum. Bütün gün bilgisayar başında geveze arkadaşlarına cevap yetiştiriyor. Sesimi çıkarmayayım diye de bana çok güzel yemekler yapıp duruyor, eskiden bu durum hoşuma gitse de obez olmaktan korkuyorum artık. Ayrıca Ferhan kimse ona sesleniyorum ben daha tatlıyım diyip durma sonra Hatice benim başımın etini yiyip duruyor 'Ben çok tatlıyım di miii?' diye !