- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
ne güzzzzellllllll çok sevindim ablacım![]()
xs ve mediumu şu zamna kadar cümle içinde bille kullanmadım![]()
![]()
İnşallah birgün sende böyle giyineceksin Zeliş'cim. Yeter ki iste.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzzzzellllllll çok sevindim ablacım![]()
xs ve mediumu şu zamna kadar cümle içinde bille kullanmadım![]()
![]()
İnşallah birgün sende böyle giyineceksin Zeliş'cim. Yeter ki iste.![]()
Ferhan'cım canım benim bu mesajına cevap yazacaktım arada kaynadı. Geri döndüm baktım ve yazıyorum kendimede gülüyorum bu arada
Bence takımı ve takımdaki insanları çok doğru değerlendirmişsin. Sonuçte hepimiz burda aynı amaç için bulunuyoruz. Ve bunu birlikte başarıyoruz. Ben hep söylüyorum eğer 13. takım olmasaydı benim hayatımda ben 20 kilo veremezdim. Bende bu vesileyle hepinize teşekkür ediyorum. İyi varsınız iyi burdayız iyi ki birlikteyiz.
Günaydın kızlar...
İstanbul'a döndüm :) Ve maalesef işe![]()
cikolataaa? saka saka :)))
ya benim en sevdigim sebze patates ..diyette yiyemeyince nasil uzuluyorum mutsuz oluyorum anlatamam..iste arada kaciyor:) peki havuc? cig yiyebiliriz ama dimi? havucuda cok severim cunku:)
menüüüüüm
sabah
1 dilim ekmek
peynir
şekersiz çay
ara
dondurma
yarım dilim ekmek
öğlen
2 dilim ekmek
karnıyarık
ayran
akşam
1 dilim ekmek
karnıyarık
su :1 litre içtim ama arttırıcam
spor 30 dk jillian
ya dondurmayı kaçamak olarak saymasak kendimi durduramıyorum ve çok seviyorum:26:
benim pazar menum:)
SABAH: ccooook az sütlu yulaf gevregi (kalmamisti cunkü oyuzden cok az hehehe)
ÖGLE: 1lahmacun bir kase salata
AKSAM:1 izgara balik
en az 2 lt su
*benim sularimin bazen 500 bazen 1 lt si madensuyu oluyor
spor yapmadimbelki yürüyüse cikarim
Sabahları simitli kahvaltıya bayılıyorum bende :))MErhaba kizlarr
Ben de menumu yazayimm
Sabah
Ceyrek simit
Peynir, kasar
Domates
Salatalik
1dlim ekmek uzeri az kaymak az recel
Aksam
3 parca tavuk
Cacik
bu da benim menüm
sabah:
1yumurta
1 patates
domates
salatalık
peynir
zeytin
ara:1 bardak yarım yağlı süt
öğle:
3 yemek kaşığı kısır
ara:şeftali
akşam:
sebzeli güveç
semiz otu salatası
ayran
1 dilim çok tahıllı ekmek
3 litre su
50 dakika tempolu spor
kızlar ya bir şey sorcam
bizim eve ilk tanışmaya geldiklerinde ben böyle bir şey giysem çok mu gündelik olur ?
ne tarz bir şey giymeliyim sizce
bu resmi örenk olarak koydum bunları giymeye karar vermiş değilim
Günaydın kızlar...
Günayın canımgünaydinnnnn
nasilsiniz arkadaslar? evet gecen cuma söyledigim gibi bu sabah tartildim reglimin 3. günü ve 67,5 geldim :S..yani o sisliktiyse ben 1 haftadir hic kilo vermedim mi %) o kadar sporla..yoksa ödem fln olabilirmi..neyse 67 fln olsaydim en azindan 500 gr vermisim diye sevinecektim..simdi böyle sasirdim kaldim 8)
haftasonu bitti, yesilcay iskencesi basladi..haftasonlari hic niyetim yok icmeye ama hafta ici rutin haline geldi sabah kalktigim gibi hazirliyorum 750 ml..gün icerisinde iciyorum
bakalim hatice hanim ugrayacak mi? bende tatilden önce en az 5 kilo vermis olmak istiyorum..cok siki tutucam![]()
Günaydın bebeklerrrrrrrrrrr der
ebrucumcum sana özel msj attım aciliyeti olan bakabilirsen bak diyip geçmişe dönerim![]()
![]()
Günaydın kızlar
Geçmişi okuyup geliyorum
Bu arada dünkü menüm
sabah:geç kahvaltı
Melemen çay 1 dilim ekmek
ara: türk kahvesi :))
akşam: patlıcan yemeği, yayla çorbası 1 dilim ekmek
haftanın ilk kaçamağı: 2 tane un kurabiyesi (annem eskişehirden geldi, teyzemde bir harika yaparki, gece gece 2 tane götürdüm valla :)))
Günaydın bebeklerrrrrrrrrrr der
ebrucumcum sana özel msj attım aciliyeti olan bakabilirsen bak diyip geçmişe dönerim![]()
![]()
Havuçun çiğ yada pişmiş olması pek farketmiyor canım. Benim yasaklar listemde havuç, mısır, patates, un,pirinç(arada kaçıyo napim),bezelye,muz var.
Menün güzel canım. Lahmacunu salatayla dengelemen çok hoş olmuş.
Yeşilçayın içine çubuk tarçın koy, içimi öyle çok güzel oluyor.
olsun.. afiyet olsun:) sen girdigin gunden beri o kadar kosusturmana ragmen hic kacamak yapmadin..arada mutlu etmek lazim kendini :)
günaydin canimm
hadi yaaa..inanmiyorum yaa saydiklarinin hepsini seviyorum özellikle havuc misir patates..almanyaya geliyormussun burda almanlara kartoffelfresser derler :))) bende tam öyleyim..ama ben ahmileliklerimde hep seker oldum..hep bunlar birbiriyle iliskin olabilir mi?ayyy sahi muzuda cok severimm..birde kurtarici disaridayken haftasonu sporlarda hani tasimasi kolay enerji veriyor tok tutuyor diye hep yanimda olur benim ...ama dikkate alicam sonucta insan nelerden vazgeciyor diymi? :)
alternatiflerim vardi ben lahmacunu sectim..bu karatay diyetinin sahibi hanim hep diyorya lahmacun iyi iyi . oyuzden :)
bütün bir cubuk mu atiyosunuz? yoksa kirarak mi? ben hic kullanmadim..melissa atiyorum icine ..o kiriyor aciligini
GÜNAYDIIIN![]()
kaçamaksız bi gün olur inş![]()
GÜNAYDIIIN![]()
kaçamaksız bi gün olur inş![]()
11 Temmuzda Stuttgart dayım canım. 15 Temmuzda döneceğim.
Bende senin gibi bu yasaklı yiyeceklerin hepsine bayılıyorum. Ama bunlar hem şekeri yükseltiyor hemde açlığı tetikleyerek daha çok yemene neden oluyor.
Bütün Çubuk tarçını fincanında 15-20 sn tut, tadını veriyor zaten hemen çaya. Abur cubur krizlerimin önüne yeşilçay ve çubuk tarçın ile geçiyorum.Yeşilçayla ikisi çok yakışıyor birbirine![]()
Günaydın kızlar...
günaydinnnnn
nasilsiniz arkadaslar? evet gecen cuma söyledigim gibi bu sabah tartildim reglimin 3. günü ve 67,5 geldim :S..yani o sisliktiyse ben 1 haftadir hic kilo vermedim mi %) o kadar sporla..yoksa ödem fln olabilirmi..neyse 67 fln olsaydim en azindan 500 gr vermisim diye sevinecektim..simdi böyle sasirdim kaldim 8)
haftasonu bitti, yesilcay iskencesi basladi..haftasonlari hic niyetim yok icmeye ama hafta ici rutin haline geldi sabah kalktigim gibi hazirliyorum 750 ml..gün icerisinde iciyorum
bakalim hatice hanim ugrayacak mi? bende tatilden önce en az 5 kilo vermis olmak istiyorum..cok siki tutucam![]()
Günaydın kızlar
Geçmişi okuyup geliyorum
Bu arada dünkü menüm
sabah:geç kahvaltı
Melemen çay 1 dilim ekmek
ara: türk kahvesi :))
akşam: patlıcan yemeği, yayla çorbası 1 dilim ekmek
haftanın ilk kaçamağı: 2 tane un kurabiyesi (annem eskişehirden geldi, teyzemde bir harika yaparki, gece gece 2 tane götürdüm valla :)))
günaydın hepinize ferhan abla bence şişlik hala devam ediyodur stres yapma verirsinGünaydın bebeklerrrrrrrrrrr der
![]()
Günaydın Zeliş :)
Dondurmasız bir gün olsun bence![]()