Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ferhan'cım canım benim bu mesajına cevap yazacaktım arada kaynadı. Geri döndüm baktım ve yazıyorum kendimede gülüyorum bu arada :9:

Bence takımı ve takımdaki insanları çok doğru değerlendirmişsin. Sonuçte hepimiz burda aynı amaç için bulunuyoruz. Ve bunu birlikte başarıyoruz. Ben hep söylüyorum eğer 13. takım olmasaydı benim hayatımda ben 20 kilo veremezdim. Bende bu vesileyle hepinize teşekkür ediyorum. İyi varsınız iyi burdayız iyi ki birlikteyiz. :16:

canim ben bunu kendimden biliyorum..ben ilk girdigimdede yazdigim gibi iletisim özürlüyüm hafifde aksiyim. hani sesli dusunursunde "ups" olur ya..bende bazen düsünduklerimi farkli yaziyorum böyle dolmabaci yada susmayi beceremiyorum genelde sorun yasarim..yani böyle yazi ortaminda..gercek hayatimda degil..
iste ben böyle sorunlu olunca tabi eski tecrubelerimden hemen analiz ettim :) herkes sosyal, akli basinda , net,durust,adil daha sayim mi :)))
sen kapatanligi birakmadan ben bu kilolari vermeliyim..bi 2. kapatana alisamam ben

waoooo sortlu ve ust beden xs bir hatun:)

film izliycektim sizin yuzunuzden izleyemedimmmmmmmm

haydin madem iyi gecelerrr..

günaydinnnnn:16:

nasilsiniz arkadaslar? evet gecen cuma söyledigim gibi bu sabah tartildim reglimin 3. günü ve 67,5 geldim :S..yani o sisliktiyse ben 1 haftadir hic kilo vermedim mi %) o kadar sporla..yoksa ödem fln olabilirmi..neyse 67 fln olsaydim en azindan 500 gr vermisim diye sevinecektim..simdi böyle sasirdim kaldim 8)

haftasonu bitti, yesilcay iskencesi basladi..haftasonlari hic niyetim yok icmeye ama hafta ici rutin haline geldi sabah kalktigim gibi hazirliyorum 750 ml..gün icerisinde iciyorum

bakalim hatice hanim ugrayacak mi? bende tatilden önce en az 5 kilo vermis olmak istiyorum..cok siki tutucam:41:

Günaydın kızlar:9::9:
Geçmişi okuyup geliyorum

Bu arada dünkü menüm

sabah:geç kahvaltı
Melemen çay 1 dilim ekmek

ara: türk kahvesi :))

akşam: patlıcan yemeği, yayla çorbası 1 dilim ekmek

haftanın ilk kaçamağı: 2 tane un kurabiyesi (annem eskişehirden geldi, teyzemde bir harika yaparki, gece gece 2 tane götürdüm valla :)))

cikolataaa? saka saka :)))
ya benim en sevdigim sebze patates ..diyette yiyemeyince nasil uzuluyorum mutsuz oluyorum anlatamam..iste arada kaciyor:) peki havuc? cig yiyebiliriz ama dimi? havucuda cok severim cunku:)

Havuçun çiğ yada pişmiş olması pek farketmiyor canım. Benim yasaklar listemde havuç, mısır, patates, un,pirinç(arada kaçıyo napim),bezelye,muz var.

menüüüüüm

sabah
1 dilim ekmek
peynir
şekersiz çay

ara
dondurma
yarım dilim ekmek

öğlen
2 dilim ekmek
karnıyarık
ayran

akşam
1 dilim ekmek
karnıyarık

su :1 litre içtim ama arttırıcam
spor 30 dk jillian

ya dondurmayı kaçamak olarak saymasak kendimi durduramıyorum ve çok seviyorum :17: :26:

Karnıyarık közlenmiş patlıcandansa menün güzel canım. Su 1 lt yi ben utanmasam bir defada içerim :))))su çok az

benim pazar menum:)

SABAH: ccooook az sütlu yulaf gevregi (kalmamisti cunkü oyuzden cok az hehehe)

ÖGLE: 1lahmacun bir kase salata

AKSAM:1 izgara balik

en az 2 lt su

*benim sularimin bazen 500 bazen 1 lt si madensuyu oluyor

spor yapmadimbelki yürüyüse cikarim

Menün güzel canım. Lahmacunu salatayla dengelemen çok hoş olmuş.
MErhaba kizlarr

Ben de menumu yazayimm

Sabah
Ceyrek simit
Peynir, kasar
Domates
Salatalik
1dlim ekmek uzeri az kaymak az recel

Aksam
3 parca tavuk
Cacik
Sabahları simitli kahvaltıya bayılıyorum bende :))
bu da benim menüm

sabah:
1yumurta
1 patates
domates
salatalık
peynir
zeytin

ara:1 bardak yarım yağlı süt

öğle:
3 yemek kaşığı kısır

ara:şeftali

akşam:
sebzeli güveç
semiz otu salatası
ayran
1 dilim çok tahıllı ekmek

3 litre su
50 dakika tempolu spor

Menün çok güzel olmuş canım.

kızlar ya bir şey sorcam
bizim eve ilk tanışmaya geldiklerinde ben böyle bir şey giysem çok mu gündelik olur ?
ne tarz bir şey giymeliyim sizce

bu resmi örenk olarak koydum bunları giymeye karar vermiş değilim

Canım günlük giydiğin bi kıyafet gibi durmuş. Elbise giy derim ;)

Ebrucum Süpersin canım ;) Ben hayatımda hiç XS giymedim.

Günaydın kızlar...

İstanbul'a döndüm :) Ve maalesef işe :p

Geçen hafta 2 kez istanbula gittim geldim. İşe Gidebilmek bir başarı bugünlerde istanbulda:52: Bir sabah kahvesi iyi gelir canım :34:

nasilsiniz arkadaslar? evet gecen cuma söyledigim gibi bu sabah tartildim reglimin 3. günü ve 67,5 geldim :S..yani o sisliktiyse ben 1 haftadir hic kilo vermedim mi %) o kadar sporla..yoksa ödem fln olabilirmi..neyse 67 fln olsaydim en azindan 500 gr vermisim diye sevinecektim..simdi böyle sasirdim kaldim 8)

haftasonu bitti, yesilcay iskencesi basladi..haftasonlari hic niyetim yok icmeye ama hafta ici rutin haline geldi sabah kalktigim gibi hazirliyorum 750 ml..gün icerisinde iciyorum

bakalim hatice hanim ugrayacak mi? bende tatilden önce en az 5 kilo vermis olmak istiyorum..cok siki tutucam:41:
Günayın canım
Yeşilçayın içine çubuk tarçın koy, içimi öyle çok güzel oluyor.

Son düzenleme:
Geçmişi okuyup geliyorum

Bu arada dünkü menüm

haftanın ilk kaçamağı: 2 tane un kurabiyesi (annem eskişehirden geldi, teyzemde bir harika yaparki, gece gece 2 tane götürdüm valla :)))

olsun.. afiyet olsun:) sen girdigin gunden beri o kadar kosusturmana ragmen hic kacamak yapmadin..arada mutlu etmek lazim kendini :)

Günaydın bebeklerrrrrrrrrrr der

ebrucumcum sana özel msj attım aciliyeti olan bakabilirsen bak diyip geçmişe dönerim :60: :60:

günaydin canimm

Havuçun çiğ yada pişmiş olması pek farketmiyor canım. Benim yasaklar listemde havuç, mısır, patates, un,pirinç(arada kaçıyo napim),bezelye,muz var.

Menün güzel canım. Lahmacunu salatayla dengelemen çok hoş olmuş.

Yeşilçayın içine çubuk tarçın koy, içimi öyle çok güzel oluyor.

hadi yaaa..inanmiyorum yaa saydiklarinin hepsini seviyorum özellikle havuc misir patates..almanyaya geliyormussun burda almanlara kartoffelfresser derler :))) bende tam öyleyim..ama ben ahmileliklerimde hep seker oldum..hep bunlar birbiriyle iliskin olabilir mi?ayyy sahi muzuda cok severimm..birde kurtarici disaridayken haftasonu sporlarda hani tasimasi kolay enerji veriyor tok tutuyor diye hep yanimda olur benim ...ama dikkate alicam sonucta insan nelerden vazgeciyor diymi? :)

alternatiflerim vardi ben lahmacunu sectim..bu karatay diyetinin sahibi hanim hep diyorya lahmacun iyi iyi . oyuzden :)

bütün bir cubuk mu atiyosunuz? yoksa kirarak mi? ben hic kullanmadim..melissa atiyorum icine ..o kiriyor aciligini

olsun.. afiyet olsun:) sen girdigin gunden beri o kadar kosusturmana ragmen hic kacamak yapmadin..arada mutlu etmek lazim kendini :)

günaydin canimm

hadi yaaa..inanmiyorum yaa saydiklarinin hepsini seviyorum özellikle havuc misir patates..almanyaya geliyormussun burda almanlara kartoffelfresser derler :))) bende tam öyleyim..ama ben ahmileliklerimde hep seker oldum..hep bunlar birbiriyle iliskin olabilir mi?ayyy sahi muzuda cok severimm..birde kurtarici disaridayken haftasonu sporlarda hani tasimasi kolay enerji veriyor tok tutuyor diye hep yanimda olur benim ...ama dikkate alicam sonucta insan nelerden vazgeciyor diymi? :)

alternatiflerim vardi ben lahmacunu sectim..bu karatay diyetinin sahibi hanim hep diyorya lahmacun iyi iyi . oyuzden :)

bütün bir cubuk mu atiyosunuz? yoksa kirarak mi? ben hic kullanmadim..melissa atiyorum icine ..o kiriyor aciligini

11 Temmuzda Stuttgart dayım canım. 15 Temmuzda döneceğim.
Bende senin gibi bu yasaklı yiyeceklerin hepsine bayılıyorum. Ama bunlar hem şekeri yükseltiyor hemde açlığı tetikleyerek daha çok yemene neden oluyor.

Bütün Çubuk tarçını fincanında 15-20 sn tut, tadını veriyor zaten hemen çaya. Abur cubur krizlerimin önüne yeşilçay ve çubuk tarçın ile geçiyorum.Yeşilçayla ikisi çok yakışıyor birbirine :9:

GÜNAYDIIIN :16: :32:

kaçamaksız bi gün olur inş :1:

gunaydin canim

11 Temmuzda Stuttgart dayım canım. 15 Temmuzda döneceğim.
Bende senin gibi bu yasaklı yiyeceklerin hepsine bayılıyorum. Ama bunlar hem şekeri yükseltiyor hemde açlığı tetikleyerek daha çok yemene neden oluyor.

Bütün Çubuk tarçını fincanında 15-20 sn tut, tadını veriyor zaten hemen çaya. Abur cubur krizlerimin önüne yeşilçay ve çubuk tarçın ile geçiyorum.Yeşilçayla ikisi çok yakışıyor birbirine :9:

yakinlara gelseydin bir kahve icerdik;)

sonra ? sonra o cubuk tarcini kullabiliyormuyuz bir daha ?

Günaydın kızlar...

İstanbul'a döndüm :) Ve maalesef işe :p

Geçmişi okuyup geliyorum

Bu arada dünkü menüm

Günaydın bebeklerrrrrrrrrrr der

ebrucumcum sana özel msj attım aciliyeti olan bakabilirsen bak diyip geçmişe dönerim :60: :60:
günaydın hepinize ferhan abla bence şişlik hala devam ediyodur stres yapma verirsin

yasemin abla o 2 kurabiyeden bi şey olmaz bence afiyet olsun :16:
Günaydın Zeliş :)

Dondurmasız bir gün olsun bence :9::9:

:60: dondurmaya tövbe ettim artık :1:

Selam sabah şekerlerim
Benim sınavıma çok az kaldı inş cumartesi günü atlatırım hayırlısıyla...
Sınav ve yaz derken evde çok duramıyorum dursamda bilgisayarı açamıyorum. Kaptanım ben arada yazayım sizlere pazar günüde tatile çıkıyorum. Yeterince ilgilenemeyince kendimi kötü hissediyorum. Tatil dönüşünde inş kiloda vermiş şekilde katılırım aranıza...

Back
X