Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gunaydin canim

yakinlara gelseydin bir kahve icerdik;)

sonra ? sonra o cubuk tarcini kullabiliyormuyuz bir daha ?

Süper olurdu.Sen nerdesin canım. Her zaman Köln e giderdik. Bu sefer Stutgart da yeni teknoloji merkezi açtı bizimkiler, onun için yeni yerde yapılacak toplantı eğitim.

Hehehhehe:)) ben cimrilik yapıp o çubuk tarçını 2 hafta bile kullanıyorum,bişey olmuyor. Benimde canım çekti yaptım bir çubuk tarçınlı yeşilçay:32::32:

Selam sabah şekerlerim
Benim sınavıma çok az kaldı inş cumartesi günü atlatırım hayırlısıyla...
Sınav ve yaz derken evde çok duramıyorum dursamda bilgisayarı açamıyorum. Kaptanım ben arada yazayım sizlere pazar günüde tatile çıkıyorum. Yeterince ilgilenemeyince kendimi kötü hissediyorum. Tatil dönüşünde inş kiloda vermiş şekilde katılırım aranıza...

Günaydın Nur. KPSS ye gireceksin sanırım, başarılar dilerim. En nefret ettiğim sınav :9::9: 3 defa girdim, 87.6 gibi bir puanım var, ama çok sevgili devletim açmıyo kadro yaaa:17::17:

Selam sabah şekerlerim
Benim sınavıma çok az kaldı inş cumartesi günü atlatırım hayırlısıyla...
Sınav ve yaz derken evde çok duramıyorum dursamda bilgisayarı açamıyorum. Kaptanım ben arada yazayım sizlere pazar günüde tatile çıkıyorum. Yeterince ilgilenemeyince kendimi kötü hissediyorum. Tatil dönüşünde inş kiloda vermiş şekilde katılırım aranıza...

kolay gelsin ablacım seni en iyi ben anlarım sanırım çünkü bende bu sene össye giricem ve stresten ölüyorum

Allah kolaylık versin. Sizin bölüm teknoloji tasarıma atanmıyor mu? Benim kuzeninde makine resim ve konstriksiyon du galiba bundan mezun oldu bu yıl

Hayır canım. Kendi branşım dışında plastik teknolojsini yazabiliyorum. Ama plastiği yazdığında kendi branşımı yazamıyorum. Bende lisede öğretmenlikten vazgeçtim üniversiteye el atacağım :9: ALES e girdim. ÜDS ye eylülde girecem. Master doktora :)) artık allah ne verdiyse akademik kariyer:1::1::1:

Hayır canım. Kendi branşım dışında plastik teknolojsini yazabiliyorum. Ama plastiği yazdığında kendi branşımı yazamıyorum. Bende lisede öğretmenlikten vazgeçtim üniversiteye el atacağım :9: ALES e girdim. ÜDS ye eylülde girecem. Master doktora :)) artık allah ne verdiyse akademik kariyer:1::1::1:

İnş. canım allah yardımcın olsun inş ben 87 alsam daha ne isterim.

kolay gelsin ablacım seni en iyi ben anlarım sanırım çünkü bende bu sene össye giricem ve stresten ölüyorum

Zelişcim biliyor musun, ÖSS ye hazırlanırken ben çok kilo almıştım 45 kilo kadar (55 kilodan 100 kiloya çıkmıştım). Sonra stres faktörü kalkınca 8 ayda üniversitedeyken hepsini geri verdim. Çok stres yapma ablacım, kilo olayını tetikliyor kimi insanda bende olduğu gibi:34::34:

ahh ahh 55 kiloluk halimi özledim , çok zaman önceydi :D

İnş. canım allah yardımcın olsun inş ben 87 alsam daha ne isterim.

İnşallah alırsın canım. Ben hep mükemmelliyetçi olduğum için sınav konularında :1::1: kendime zindan etmiştim hayatı kpss hazırlık sürecinde, hepsini tam yapmalıyım derken 87 aldım canım.

Son düzenleme:
Yasemincim Alese bende girdim yüksek lisans istiyorum ama bakalım hayırlısı

Süper :34: Ben normalde ağustosta başvurmayı planlıyordum ama KPDS ve ÜDS yi kaçırmışım. Eylüldeki ÜDS yi bekliyorum şimdi, şubatta ara dönemde öğrenci alıyor Bursa Uludağ Ünv. ve Bursa Teknik Üniv. Bu yoğun tempodan çok yoruldum, kendimi araştırmalara adamak istiyorum heheehhehehe:28::32::9:

Fundacim eskisi kadar yapmasan da birden birakma bence
Her gun yapinca vucut alisiyo

yok cnm zaten öyle bırakmıycam saatini falan azaltıcam

kaptanım yazdıklarını okudum cevap vereyim;
1.32 yaşında olan benim.sanırım en yaşlınızım:51:
2.şırnakta yaşamak zorundayım(1 yıl daha) o nedenle burda bim yok.gelemez yakarlar.ama bugün markette çok tahıllı ekmek buldum aldım.
3.tartıyı geçen bende eşime söyledim,bizimkinin suyumu çıktı dedi.:37:

ücretsiz izindeyim çok sesimi çıkaramıyorum anlamışsındır umarım:31:

ayyyyyyyyyyy yaşlılar basmış burayı anacummmm :33::33:

Ayyy temizlik bende yapmak istiyorum ama sınavdan dolayı elim kolum bağlı bi girersem eve çıkamayacam :52::52::52:

Hadi bakalım canım kolay gelsin, haftaya tatile gidecem bende artık daha çok dikkat edecem::D

sporunun yarısını bana versene:27::27:

betül kaptan simiti görmesin valla:37::37:

ayy vereyim de keşkem oturdugumuz yerden öyle spor yapabilsek ne güzel olurdu :1: :1:

Ya Ben de koymustum bir ara silerim 10. Dk icinde diye ama cepten girdigim icin silememistim :44:
İnsallah kimse calmamistir :25:

benim de bir yıgın fotom var öyle gerçi şişko hallerimin nesini çalsınlar o ayrı bir konu :60: :60:

Back
X