ne sinavi diye sorucaktim vazgectim..yazilanlardan anlamiycagimi fark ettim :) hic bilmiyorum hgds hkdf sss ppss hghgksdk sinavlarindan :))ne cok sinaviniz varya
ben yemyesil bi köyde oturuyorum :) ama buyuk sehirlerde tam ortadayiz..oberhausen, dortmund,gelsenkirchen , bochum bunlarin ortasindayim..kölnde yakin sayilir..1 saatlik yol..zaten ben hic görmedim bizim oralara geleni ://
kolay gelsin
boaa ne kadar cok almissin..niye o kadar stres yaptin..ben cok sogukkanliyimdir..
niye alintiladim hatirlamiyorum :)) e cok konusmussunuz
benim rutindir 4 ennn fazla 5 saat uyurum
dilim derken kesildikten sonraki minik dilimler mi? yoksa uzun bir dilim mi? cok emin degilim ama böyle bir menüde ne kadar karpuz yenebilir ? ya bazi uzmanlar karpuz tatli sulu diye abartmayin diyor..bazilari yiyin gitsin diyor..konu hakkinda fikri olan var mi? ben daha hic karpuz almaadim ama ..alirsam bileyim :))
ben calisirkende hep aklim evde olur heppp..bu huyumu hic sevmiyorum..cok yükleniyorum bazen kendime..su siralar biraz sakinim dogumdan önce ayarladim herseyi ve bebegim biraz toparlanasaya kadarda böyle devam edicem islerime
ohhh yarasinn.patlican canim istedi yaaa..ayyy herseyi canim istiyo benimde yaa