Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben geldim.kahvaltıyı geç yaptık.pazara gidip geldik.burası da çok sicak.piştik resmen.ev serincecik gelgi,dışardan gelince.
ferhan hazır başlamışken bizede bir uğrasana.valla burasıda çooook karşık.:27:
hatice bacım keyif sende,yazlığa git,yüz oooooooooooooooooh yarasın:51:
ebru sen neden izin veriyon bunlaraibiz gidemiyorsak onlarda kırsınlar dizlerini otursunlar evlerinde:ssz:

Ayy Zeynep güldürdün beni haklısın valla niye izin veriyorum ki :60::60::60:

Bak bu hiç aklıma gelmemişti, biz gidemiyorsak kimse gitmesin dimi :47:

Bugün burda in cin top oynuyor:15::15::15::15::15::27::27::27::27:

Aynen Hatice'cim geçen cumarteside böyleydi. Yasemin dünden beri yok gelmedi hiç, Seda yine şehirdışında, Nermin sanırım yolculuk hazırlığı yapıyor, Zelişten hiç ses çıkmadı, Betül malum, Kübra yok ortalıkta bu saate çoktan gelirdi o. Neslihan'dan da haber yok. Kızlar yaaa gelemeyeceğiniz zaman haber verin habersiz bırakmayın burayı.

Son düzenleme:
ben geldim.kahvaltıyı geç yaptık.pazara gidip geldik.burası da çok sicak.piştik resmen.ev serincecik gelgi,dışardan gelince.
ferhan hazır başlamışken bizede bir uğrasana.valla burasıda çooook karşık.:27:
hatice bacım keyif sende,yazlığa git,yüz oooooooooooooooooh yarasın:51:
ebru sen neden izin veriyon bunlaraibiz gidemiyorsak onlarda kırsınlar dizlerini otursunlar evlerinde:ssz:
Gel beraber gidelim canım:16:
Geçen yaz denize gidememiştim bembeyazım görmen lazım.İlk önce tenhalarda güneşlenmem lazım.Yoksa görenin beyazlıktan gözleri kamaşır,hangi mağarada kaldı güneşi görmedi bu kız derler:60::60:

Geçen yaz denize gidememiştim bembeyazım görmen lazım.İlk önce tenhalarda güneşlenmem lazım.Yoksa görenin beyazlıktan gözleri kamaşır,hangi mağarada kaldı güneşi görmedi bu kız derler:60::60:

Esmer olmayı seviyorum ben yaaaaaaa, bana bir saat yetiyor bronşlaşmam için, hatta geçen günki aqua parkın bikini izi bile duruyor. :9:

Aynen Hatice'cim geçen cumarteside böyleydi. Yasemin dünden beri yok gelmedi hiç, Seda yine şehirdışında, Nermin sanırım yolculuk hazırlığı yapıyor, Zelişten hiç ses çıkmadı, Betül malum, Kübra yok ortalıkta bu saate çoktan gelirdi o. Neslihan'dan da haber yok. Kızlar yaaa gelemeyeceğiniz zaman haber verin habersiz bırakmayın burayı.

Tatile gitmiş,bol bol yüzmüş biri olarak sus kız:60::60:

Evet herkes kayıp.Ceza verelim Ebrucum nerde bu kızlar:44:

Esmer olmayı seviyorum ben yaaaaaaa, bana bir saat yetiyor bronşlaşmam için, hatta geçen günki aqua parkın bikini izi bile duruyor. :9:

Böyle olanları kıskanıyorum ben.Bronz cildi çok seviyorum ama ablamla denedim 15 gün arkalı önlü :60: güneşlendim.Ablam nerdeyse esmer mi esmer oldu bende tık yok.Biraz kızardım,soyuldum eski beyazlığıma geri döndüm:53:

herkese günaydın :16:

bu akşam misafirlerimiz var annem börek yapıcakmış onlar için kuzenlerim falan gelicek bana dua edin çünki herkes karşımda yiycek :5:

tabi canım,bizim canımız yo mu:1:

yazlık nerde,pilota söyleyeyim uçağımı hazırlasın.arabayla o kadar yolu çekemem:68::118:(3)

Son düzenleme:
selam kızlar önce geçmişi okuyayım dedim oku oku bitmedi iyi kaynatmışsınız akşam üstü akşam üstü:) ben daha tatil modundan çıkamadım sanırım eve gidene kadarda çıkamayacağım.

:16:Kuraları çektim sonuç aşağıdaki gibi :16:

yasminyaso - akashha

Kbra23 - mersinli42

LAydLiNe - Nesdii28

UZAYIM - Pia

Zaum - betuld

elmaliturta - gurbet_dmr

(Turti yok ama Nermin'de sonradan geldiği için ikisinide böyle eşleştireyim.)

Kızlar artık herkesin ortağı belli oldu. Eşleşenler birbirlerinden sorumlu olacak. Yani takım içinde takım olduk. Haftaya bu takımlar arasından da birinci seçeceğiz. Hangi takım daha iyiyse o kazanacak.
hayırlı olsun kuralar.ben geldim benim rakip gitmiş ama yalnızım dostlarım yalnızım yalnız:)

Böyle olanları kıskanıyorum ben.Bronz cildi çok seviyorum ama ablamla denedim 15 gün arkalı önlü :60: güneşlendim.Ablam nerdeyse esmer mi esmer oldu bende tık yok.Biraz kızardım,soyuldum eski beyazlığıma geri döndüm:53:

sen benim yeğenleri görecektin zaten esmerlerdi 3 gün denize girdiler zenci gibi oldular babam diyor bunları afrikaya yolasak kendilerinden sanarlar diye :) annemde garibim 1 defa girdi kıpkırmızı yandı 1 hafta acı çekti beyaz tenli olanların pek kararma şansı yok malesef.

bu akşam misafirlerimiz var annem börek yapıcakmış onlar için kuzenlerim falan gelicek bana dua edin çünki herkes karşımda yiycek :5:
Duaya ihtiyacın mı var.Yememeye karar verirsen yemezsin.Sadece sen bu durumda değilsin Zeliş, hepimizin evinde pastalar börekler yapılıyor.Önemli olan karar vermek.İstersen yemezsin.

selam kızlar önce geçmişi okuyayım dedim oku oku bitmedi iyi kaynatmışsınız akşam üstü akşam üstü:) ben daha tatil modundan çıkamadım sanırım eve gidene kadarda çıkamayacağım.
Hoşgeldin Nermin.

Günaydın Ferhan'cım :16: Ayyy sen böyle anlatınca bende karıştım yaaauuuu, hadi düzelt biran önce herşeyi :9:

Günaydın Betül'cüm uğra arada bir cepten giriyorsun nasılsa :9:

Teşekkürler canım başladım bakalım arada bir soluklanıp buraya bakıyorum gelen giden var mı diye. Bugün buranın bekçilği bende galiba :9:

malesef duzeltmeden evden cikicam :) uzerinden toparladim sadece..anca kahvalti masasini topladim ..sabah kalktigim gibi bebeisimin esyalari vardi onlari utuledim:)) rahatladim :) simdi gezmeye
arada gel hem dinlenirsin ..sikici olmaz temizlik :) zeynepcim sana kolay gelsin..ben tüydüm bileeee:)

İşte benim ortim:1:

]

:13::16:

mesajlar kime atılıyor listeyi bilen varmı not edeyim geçmişe baktım ama gözden kaçırdım sanırım.

25-26 Haziran : UZAYIM
27-28 Haziran : zaum
29-30 Haziran : Pia
02-03 Temmuz : Nesdii28
04-05 Temmuz : akashha
06-07 Temmuz : betuld
09-10 Temmuz : elmaliturta

son listemiz böyle canim ..betüle bildiriyoruz..funda yok..pazartesiden itibaren yeni liste gelicek heralde :))

herkesi kocaman öpüyorummmmmm

Zeynep'cim bide takımda mesaj sayma olayımız var. Günlük mesajlarını sayıyorsun, daha sonra listede o gün kim varsa ona özel mesaj olarak yolluyorsun. Ben aşağıya listeyi yazıyorum senin için. Bugün akşam takımdan çıkmadan kaç mesaj yazmışsın sayarsın, bugünün karşısında kim varsa ona yollarsın. Eğer 100 mesajı geçmediysen topikte yazarsın mesaj sayını not alırız.

nermin hoşgeldin.sanırım yukarıdakileri sormuştun:34:

koruyucu kullanın aman ha.ben 50 faktör aldım,yanmadım şükür.ben sevmiyom esmer olmayı,beyazlık daha güzel.

hoşgeldin zeliş.Allah sabır versin.ucundan minnacık tadına bak bence,yoksa çok zorlanırsın.

sen benim yeğenleri görecektin zaten esmerlerdi 3 gün denize girdiler zenci gibi oldular babam diyor bunları afrikaya yolasak kendilerinden sanarlar diye :) annemde garibim 1 defa girdi kıpkırmızı yandı 1 hafta acı çekti beyaz tenli olanların pek kararma şansı yok malesef.
benim kardeşim doğal esmer,güneşte kalınca o da afrikalı olur,canıda hiiiiç yanmaz:34:

tatlım herşey bizim elimizde yemiyeceğim dersek yemiyoruz aman ne olacak bir dilimden bundandan birşey olmaz dediğimiz anda ipin ucu kaçıyor malesef.ben bunu tatildeyken iyi anladım buranın kıymetini bilmek lazım sen drençli olduğunu dile getiriyorsun zaten bu akşam bunu yine başar tamam canım.

malesef duzeltmeden evden cikicam :) uzerinden toparladim sadece..anca kahvalti masasini topladim ..sabah kalktigim gibi bebeisimin esyalari vardi onlari utuledim:)) rahatladim :) simdi gezmeye
arada gel hem dinlenirsin ..sikici olmaz temizlik :) zeynepcim sana kolay gelsin..ben tüydüm bileeee:)

son listemiz böyle canim ..betüle bildiriyoruz..funda yok..pazartesiden itibaren yeni liste gelicek heralde :))

sağol canım sanada iyi gezmeler:)

:16:Kuraları çektim sonuç aşağıdaki gibi :16:

yasminyaso - akashha

Kbra23 - mersinli42

LAydLiNe - Nesdii28

UZAYIM - Pia

Zaum - betuld

Kızlar artık herkesin ortağı belli oldu. Eşleşenler birbirlerinden sorumlu olacak. Yani takım içinde takım olduk. Haftaya bu takımlar arasından da birinci seçeceğiz. Hangi takım daha iyiyse o kazanacak.
süper olmuş herkes kendine en uygun olana denk gelmiş ama en iyisi biziz ben ve betül abla yıkıp geçicez bu hafta :15: :1:
Ama ben çok küçüğüm apla ağlarım valla bizi birinci yapııınn :43::43::43::43::43:

:33::33::33::33::33::33::37::37::37::37::37::37::51::51::51:

Bende AKREP im :51:
burdaki çoğu kişi akrep bende dahil olmak üzere :1:
Kİzlaar aksam sin hazirliklar flan derken giremedim

Vakit yaklastikca beni mutluluk ve heyecan basiyoo
Yarin icin dua edin bana her sey iyi gecsin insallah

Ebru yarin icin bana musade giremem buyuk ihtimal
Aksam geleckler ama sabah erkenden avm ye gidicem ayakkabi alicam evde giymek icin
Manikur pedikur yaptircam :1::1:

Sonra eve gelirim ama abimler samsundan ablam da ankaradan geldi onlarla oluruz
Vakit gecer zatrn hrmen sonra ta daamm..

Bu arada kurayi gordum zelis kiz ezip geciyoruz herkesi tamam miii :66::66:
Ortim benim gel yanas bakiyiim yamacima:29:
Ha soyle:1:

Yarin yokum ama sonrasinda gelicem hemen bu takimdaki diger cadilar sindirmesin seni :1:
Arkandaym merak etme :1:
ablacım inş çok güzel geçer herşey istediğin gibi olur :16:

sen merak etme ben buralardayım ortim :1:
nermin hoşgeldin.sanırım yukarıdakileri sormuştun:34:

koruyucu kullanın aman ha.ben 50 faktör aldım,yanmadım şükür.ben sevmiyom esmer olmayı,beyazlık daha güzel.

hoşgeldin zeliş.Allah sabır versin.ucundan minnacık tadına bak bence,yoksa çok zorlanırsın.

benim kardeşim doğal esmer,güneşte kalınca o da afrikalı olur,canıda hiiiiç yanmaz:34:

yok yok tadınada bakmak yok ben iradesi güçlü bi kızım bi börekle indirmiycem yelkenleri suya :15:

Ay ben çok geçiktim biliyorum Sabah erken uyanıp gidip bisiklet sürdüüm :1:

Geldiğimde internette sorun vardı telefondan girdim ama beceremedim :18:
Kusura bakmayın Kızlar:18:

Tatile gitmiş,bol bol yüzmüş biri olarak sus kız:60::60:

Evet herkes kayıp.Ceza verelim Ebrucum nerde bu kızlar:44:

Ben ceza istemiyorm çok yorgunum Abla .. :18::1::1::1::1::1:

Zeliş'cim bu hep olan bişey canım. Onlar yerken sende başka odaya geç bir süreliğine yada eline bir şişe su al su iç. Yememen lazım biliyorsun tadına bile bakma. Hadi bakalım göster hırsını ve iradeni :34:

Benim kızımda çok güzel yanıyor öyle tatlı oluyor ki, şimdi kimbilir nasıl olmuştur. Bide yüzme kursuna gidiyor bakalım dönünce nasıl bir kızla karşılaşacağım :9:

Yaaa kızlar sormayın benim banyom çok büyük öldürdü onun temizliği beni. Zaten sıkıldıkça buraya geliyorum. Sana iyi eğlenceler :16:

süper olmuş herkes kendine en uygun olana denk gelmiş ama en iyisi biziz ben ve betül abla yıkıp geçicez bu hafta :15: :1:

burdaki çoğu kişi akrep bende dahil olmak üzere :1:

ablacım inş çok güzel geçer herşey istediğin gibi olur :16:

sen merak etme ben buralardayım ortim :1:

yok yok tadınada bakmak yok ben iradesi güçlü bi kızım bi börekle indirmiycem yelkenleri suya :15:

Hadi bakalım hep böyle kararlı ve inançlı ol. Zayıflayınca zaten yiyeceksin istediğin herşeyden. :34:

Ay ben çok geçiktim biliyorum Sabah erken uyanıp gidip bisiklet sürdüüm :1:

Geldiğimde internette sorun vardı telefondan girdim ama beceremedim :18:
Kusura bakmayın Kızlar:18:

Ben ceza istemiyorm çok yorgunum Abla .. :18::1::1::1::1::1:

Ne güzel bisiklet sürmüşsün aferin sana. Sana ceza yok merak etme, biz diğerlerinden bahsediyoruz keşke herkes burda senin kadar bulunabilse.

Nermin'cim hoşgeldin canım. Alıntılamamışım senin mesajı :9: Ne zaman döneceksin eve? Yine uçaklamı dönüyorsun?

Back
X