Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:16:Kuraları çektim sonuç aşağıdaki gibi :16:

yasminyaso - akashha

Kbra23 - mersinli42

LAydLiNe - Nesdii28

UZAYIM - Pia

Zaum - betuld

Kızlar artık herkesin ortağı belli oldu. Eşleşenler birbirlerinden sorumlu olacak. Yani takım içinde takım olduk. Haftaya bu takımlar arasından da birinci seçeceğiz. Hangi takım daha iyiyse o kazanacak.

Kizlar merhaba, ben hala toplantidayim buraya giremedim, pazar gunu gecmisi okuyup size kavusacagim.
Sedacim eslesmisiz sanirim, optum tatlim
Hepinizi optum canlarim ;)

Eşleşme süper :) Bizim meslekte benziyor sanırımmm...

Mesaj atma sorunu da ortak, ben daha beter durumdayım gerçi, keşke telefonum o işlevi yapıyor olsaydı. İnşallah çözeceğiz.. Cuma günü yeni bir projeye başlıyoruz ve ilk kez beni birine bağlı olmadan kendi alanımda sorumlu yapıyorlar.. 2 saattir geçmişi okuyorumm düne yeni gelebildim..Kızlar elimden geleni yapacağım burada daha fazla olabilmek için.

Son düzenleme:
yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz artık canım ufak atışmalar her düğün de olur büyük sıkıntılar olmaz inşallah.allah kolaylıklar versin.
o kadarcık mısırdan bir şey olmaz herhlde ya:)

Atlattık bugün de bakalım daha neler olacak :)

sedacim..üzülme ins sorun gönlüne göre atlatirsin..biriaz yumusak huylusun heralde...daha net ol..istedigin seylerde taviz verme..ama tatlilikla tabi kimseyide kirma..ama kendini uzme, uzdurme..ben fedakar insanlara hic kiyamiyorum

sedacim..aslinda misir en cok kalori iceren besinlerden biri..bide hani diyorya arkadaslar biseyi dusuruyo aciktiriyo fln fln ..iste birde onlardan ..en sonki yazilardandan birindede yazyiordu yine ..bende cok severim misiri bulamiyorum ayri bir konu..bulsam bende yerdim :) umarim eritmissindir 3 te yemissin

bencede nermin,,burgercilerdeki o griller bile sahte hatta gecen daha yeni duydum biri böyle gril diye bir menu almis..gril degilmis musteri ilk maille sikayetini bildirmis..geri dönus biraz ters olunca mahkemeye vermis ve kazanmis.. benim yedigim salatada marul roca ve birkac cherry domates var..sosu yaninda ister koyuyosun istemezsen koymuyosun..yine bazi buyuk pizzacilarda.. salata tezgahlari olyuior istedigin malzemeyle kendin hazirliyosun..benim cok sevdigim bi yer var orada gramla :) degisik bi servis sekilleri var ..ne kadaryediginide görmus oluyosun..cunku salata tabaginin gramina göre fiyat:)..

Yumuşak huy demeyelim de, burç muhabbeti geçmiş Ben terazi burcuyum zor karar veririm, her tarafı dinlerim.. Düğün mevzusunda da mantığım ve hayallerimle kendi kendimle çelişiyorum zaten :) Memlekette gezmedik yer bırakmadık.. Ben hep kır düğünü yapmak istemiştim, en korktuğum şey kapalı bir mekanda sıkışıp kalmaktı. Nitekim öyle de olacak.. ve Ekim sonuna sarkıyor, yer kalmadığı için. Kır düğünü yapılabilecek tek güzel açık hava mekan için 25-30bin lirayı gözden çıkarmak gerekiyor, hiçbir şey dahil olmadan sadece kira olarak 15bin lira istediler. Onu da kabul ediyor ama hepsini ailesine yıkmamak şartıyla... Sonra düşününce kendim vazgeçtim zaten :) İleride İstanbulda ev almak istediğimizde çok işimize yarayacak bir parayı bir gece için heba etmemek gerek.. Ama işte gönül de istiyor...

Son düzenleme:
Bugün motivasyon olsun diye eski foto yeni foto kıyaslaması yapayım dedim. Daha çok yolum var ama, yinede sonuç beni mutlu ediyor :)

Süper gözüküyorsun canım, aradaki farka maşallah diyorum :) :nazar:

Kızlar ayrıntılı yazayım cumartesinii

akşam saat 9:30 gibi geldiler
annesi babası kardeşi kendisi bir de babasının yengesi vardı aile büyüğü gibi
biz dayımlarla aynı apartmanda oturduğumuz için onlarda vardi abim ablamlarda geldi tabi biz azıcık kalabalıktık
ben annem babam abim yengem ablam ablamın eşi 2 dayım bir yengem

geldiler işte baklava yaptırmışar güzel bir tepside süslü fin güzeldi.
oturduk babama bir kal geldi resmen adam tutuldu konuşmuyor
onun babası da aynen öyle sessiz bütün akşam daha çok annesi konuştu

yengem falan mutfakta dedi bana hemen annesi okumuş mu
çünkü öyle bir konuşuyor ki hem telafuzu hem tarzı falan
aslında ilkokul mezunu ama çok kendini yetiştirmiş modern bir kadın.

sonra ikram faslı başladı ben doğru düzgün oturmadım tabi arada duyuyorum konuşulanları
öyle sonra da gittiler

başka ayrıntı var mı merak ettiğiniz :1:

Çok heyecanlı oluyor cidden, ben sözden sonra bizimkilere eeee neler oldu diye sormuştum :) Hayırlısı olsun, allah ikinizi de çok mesut eder inşallah:nazar:

bu da o günden been
onlar gelmeden önce bir resim çekineyim dedim :))

Çok yakışmışş :)

Son düzenleme:
Kızlar aradım konuştummm :1:
Şarj problemi var elektrikler gitmiş arama sen ben ararım gerekirse demiştim.
Aradım işte nasılmış bensizlik bakalım kıymeti mi anladın mı özledin mi diye cilveli bir şekilde konuştum.
Anlamam mı hiç kıymetini ne yaparım sensiz dedi ..
Özlediysen öp o zaman falan dedim.
Tatlı tatlı konuştum kapattım :17:

Hıh aynen öyle işte, kızarım trip yaparım ama mutlaka anlatırım derdimi ..
Demek erkek kadın farkı bu ..

Kız tam senlik şeyler gibi geliyor zaten öyle oynamalı gezmeli şeyler, ben çok evcimenim.
Sevdiceğim de yanımdaysa oturup film izleyelim kahvaltı keyfi vs dışarı da sakin bir yere gidelim yürüyelim bol bol sakin yerlerde yemek yiyelim falan ..

Ben de o anlattığın tiptenim. Kendi düğününde oynayamayacak gelin olucam sanırım :)

ben geldim grubunuza

Hoşgeldinn!! Ben sedaa

Son düzenleme:
Kaldığım yerden yarın devam ederim artık, gözlerim kapanıyor :) yanlış yazzıp duruyorumm, iyi geceler kızlarr...

Son düzenleme:
Gunaydin kizlarr
Havaalanindan bildiriyorum
Ayycok uykum var ya 2.30 ta yattim zaten
Biniyim direk uyuycam 1 saat:)

BU arada gezi boyuncq diyeti bozmayacagimm
İnince universite arkadasim karsilayack beni kahvaltiya gidicem onlara ama duzgun yiycemm
Size sozz :))

günaydın millet.banyo sorunu çözümlenemedi.ne olacak belli de değil.içim sıkılıyor.bu arada ferhan abi göster bize kendini:27:kaptanım kaptanım saçını güle güle kullan.:23:ha bide mesaj sayılarını kime yollucaz?:44:

Günaydın herkese bugün misafirlerimiz var yine pasta çörek kokuları sarmış heryani :) misafirler gidince tekrar uğrarım

Back
X