Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya dans ediyorum ya spor bu sıralarda sinirlenince.
Bizimkisi bu sıralarda biraz öküz oldu da :47:
Biraz gerilelim ben hemen kalkıyorum 1-1.5 saat spor ya da roman havasıu açıp yarım saat oynasam tamam oluyor sonra bir duş bir film ya da kitap ohh ..

Oh maşallah hatundaki keyfe bak. İnsanın böyle yapacak işi gücü olmayınca keyfide yerinde oluyor:9:

bu işle ilgili Deryacım
ben her şey yolunda gidcek gibi düşünüyorum ama aklıma takılan hafif problem çıkacak şeyler de yok değil aslında

Hilal direk sazanladım yani
hiç aklıma gelmedi beni kekleme ihtimalin :60::60:

Ama bende keklendim inandım çünki, ayrıca zaten öyleymiş Derya da söyledi:9:

doğru söylüyorsun Derya kesinlikle ben de senin gibi düşünüyorum
insanın bir konu hakkında düşünmesi onu kendisinin gerçekleştirmesine dönüyor daha sonraaa
iyi oldu bunu hatırlattığınn

bugün annesi aradı aslında çok iyi konuştu ama söylediği br şey sadece biraz rahatsız etti gibi ama alınganlık yapmamak lazımm :))

Hilal'in isini de çok güzel anlatmışssın

Ne söylediğini merak etmiştim, kızlar sormuş zaten, ne meraklı bir takımız:9:

aa Hilal mi masum duysak inanıcazz :1:
gerçi şimdi hakkını yemiyim Ebrunun yanında Hilal melek melek :60:

en azından 7 sayfayı hallettin
gerisini de sonra okursun :)

Görende çivi felan yutturuyorum sanır, anlat bakalım yaptığım işenceleri :9:

Gelen gideni aratıyor sanırımm :1:
Ben kıyamazdım Ebru canınızı okuyordur :60:

Aynen öyle düşünüyorum Derya'cım ..
Hatta böyle düşündüğüm için, acaba istemiyor mu ne biliyim evlenince de böyle ilgisi azalır mı gibi düşüncelerle ayrılığı bile düşündüm ..

Hilal sende mi :14::9:Ay nasılda çekiştiriyorlar arkamdan :60:

bu ne ya.1 saat elektrik gitti coşmuşunuz.maşallahınız var.

Sorma canım yaaa oku oku zor bitti :9:

ayy evet ben de sevdiğime mesaj atayım gidip seni seviyorumm diye :1:

Aynen öyle derya ya maşallah sana, insanların hataında olmalı böyle biri mutlaka :)
ya genel olarak güzel şeyler söyledi hatta dedi ki ben seni ilk gördüğümden hemen Allah kalbime bir sevgi koydu fln dedi. inşallah sen de öyle hissedersin zamanla fln.

bir yerde dedi ki yavaş yavaş birbirimizi tanıycaz. senin belki beni tanımayı seçmek elindeydi ama benim seni tanımam irade dışı. Ben oğlumun getrdiği kişiye itiraz etmem saygı duyarım ama hep dua ediyorum iyi biri olsun imanlı kişiler olsun diye falan dedi.

orda demek istediği kötü bir şey değil aslında hiç bir şey yok ama garip geldi bir an :1:
aiınganlık işte, geçti şimdi

Ebru duymasınnn
ben sana özelden yazarım neler yapıyor neler
şimdi gelir e burdan okur diye konuşamıyorum :60::60:

Hilalcim seni sevmese ilgisi azalsa n diye katlansın bu sıkıntılara

Yaktım çıranı Betül senin, arkamdam konuşmak neymiş :60::60::60:
Canım bence sen yanlış anlamışsın, o anlatmak istediğini tam olarak anlatamamış. İster istemez kaynana adayı olduğu için sana öyle gelmiş olabilir. Bence güzel bişey söylemek istemiş.

Eşi ne kadar şanslıdır düşünsene Betül, sen de benim gibisin sanırım biraz hassas falan trip yapıyoruz bol bol ..

Farkındasın dediğin gibi güzel bir şey demiş ama alınacak yer arıyoruz normal şeyler heralde bunlar ..

Katlanmaz dimi sonuçta sevmese şu gerginliği niye çeksin ama mantığımla hissettiğim ters düşüyorr ..

Ebruuuu ne yapıyorsun bakayım sen burada bak korkmuş herkes :1:
ÖZelden yaz sen bana Betül ben yokken dedikodum yapılmış ya :1:

Artık ayaklarında tavana ters asmayı düşünüyorum Hilal'cim :9:

Kızlar aradım konuştummm :1:
Şarj problemi var elektrikler gitmiş arama sen ben ararım gerekirse demiştim.
Aradım işte nasılmış bensizlik bakalım kıymeti mi anladın mı özledin mi diye cilveli bir şekilde konuştum.
Anlamam mı hiç kıymetini ne yaparım sensiz dedi ..
Özlediysen öp o zaman falan dedim.
Tatlı tatlı konuştum kapattım :17:

Hıh aynen öyle işte, kızarım trip yaparım ama mutlaka anlatırım derdimi ..
Demek erkek kadın farkı bu ..

Kız tam senlik şeyler gibi geliyor zaten öyle oynamalı gezmeli şeyler, ben çok evcimenim.
Sevdiceğim de yanımdaysa oturup film izleyelim kahvaltı keyfi vs dışarı da sakin bir yere gidelim yürüyelim bol bol sakin yerlerde yemek yiyelim falan ..

Aferin Hilal'cim çok iyi etmişsin aramakla. Senin arada bir buraya gelip gaza getirilmen lazım :9:

sevgide matık işi karıştırır ..sadece samimiyetini koru ..birde olumsuz düşünüp önce kendini üzüyorsun sonrada o arayınca farkında olamdan belkide direk bu düşüncenden kaynaklı konuşuyorsun..gibigibi..

evet kıyamıyordun..
evet erkekler gerilince sessizleşiyor..birde onlar ertesi gün unutuyor biz yılları unutmuyoruz....:27:

aynı zamanda nasıl düşünürsen öylede hissedersin...sizi kızdıran birisini düşünün otomatikman kaşınızı çatarsınız içinizde öfke oluşur o andada ynınızda birisi size seslense direk yanınızdaki suçsuz kişiyi azarlarsınız ..sonuç karşınızda ki kişi gerskiz azar işitmiştir sizde hiç olmadık birisini gereksiz kırmışsınızdır..
sakinlik benim yapımda var asla bağırmam kavga etmem konuşarak çözerim çzömeye çalışırım..amin inşallah
ve evet iyi hissetmek için iyi düşünmek gerek..

eşim çok asabiydi şükür değişti..üzüm üzüme baka baka oldu..:nazar:
evet işte anahtar kelime biz bu kadar sıkıntıya katlanıyoruz ama ya istediğimiz gibi olmazsa..UNUTUN BUNU ŞİMDİYİ YAŞAYIN O ZAMAN GELİNCE ONA GÖRE DAVRANIRSINIZ..

BEN EŞİMİ 7 YIL BEKLETTİM ..

• Çok güzel konuşmuşsun canım. Eşinide çok bekletmişsin:9:

Gerçekten öyle Derya aradığında resmen dövecek gibi konuşuyorum ama tamam yine yönümü gösterdiniz bana ..

Aynen öyle hiç unutmuyorum o toparlıyor ben her sorunda çıkarıyorum ortaya..

Bir de kahkaha atınca o an mutsuzsak bile mutlu olabiliyormuşuz dimi ben deneyemedim ama ..

Aaa ne anlatacağım size geçen geldiğinde biz tartışıyoruz sesimize yansımış bir sokak arasındayız bir teyze geldi burcumuzu sordu.
Söyledik falan.
Siz iyi anlaşırsınız kavga etmeyin dedi.
Sonra her ilişki de bir iyi bir kötü vardır.
BU dengedir dedi.
bilmem kimlerin burç uyumsuzluğundan ayrıldığını anlattı.
Ama yaklaşık yarım saat durduk öyle tabi sonra niye tartıştığımızı unuttuk :60:

Ne iyi bir teyzeymiş öyle severim ben böyle teyzeleri :9:

Ebru oku oku bitiremezsin kiii :60:

Okudum bitti bile :60::60:
Hehehehheheh süper yapmışsın :46::46::46::46::46: Ben daha önce hep fedakar oldum, koşan oldum bi faydasını görmedim. Şimdi kaçan modundayım 3 kişi peşimde hehehehee:32::32: hayatım çok hareketli bu aralar :9::9::9:

Kaç kaç kovalasınlar canım:9:

Ebru bitirir :60:

bir keresinde tatile gittiler eşiyle Adana' ya fln Hilal
yokken okuyamadığı sayfaları bile tek tek alıntılayarak okudu hem de :)

geçmiş menülere falan yorum yaparak :1: :nazar:

Zor oldu ama nihayet bitti:27:

Hala geçmişi okuyorum bu gidişle akşama ancak biter:9:

selam kızlar evime kavuştum allaha şükür ama acayipyorgunum gece 1 de ytattık 3.5 ta kalktık 5.45 uçağa bindik 7.30 da indik 8 de evimdeydim.yani anlayacağınız uykusuzum:)

Günaydın kızlar,

Yine 10 sayfa geçmiş olmuş. Okuyamıcam galiba ama çokda merak ediyorum. Ben yine istanbuldayım:)) yarın sabah almanyaya geçeceğim.

Kızlar ben naptım biliyo musunuz :)) Tartımıda valize koydum umarım yolda kırılmaz:18::52::9::1:

Dün neler yedim

Sabah 1 koca simit :) şekersiz çay
öğlen salata hemde hellimli+ soda
akşam:kabak yemeği+1 kase yoğurt
araları yapamadım dün, sıcaktan insanın canı yemek istemiyo

Bu arada akapuntur iğnelerim çıkardım dün akşam, 1 hafta böyle gezcem yenisini taktırmıcam bakalım neler olacak :46::52::10::9:

gözlerim kapanıyor bugün biraz izin istiyorum akşama kendime gelirsem hem okur hem yazarım tamm mı kızlar fazla coşmayın okuyamıyorum sonra sakin sakin durun emi:)

Aslan kaptan :nazar: Bugün ben sayfaları okurken şaşıbeş oluyodum nerdeyse :27::27::27::27:

Benimde beynim döndü canım zaten:27:

Sizin hastane toplanıyor buraya desene.
Zeycan ne yaptı verdi mi kilo ?

Maşallah hatunun 1 parmağında 2 marifet .. :1:

Saçlarını bence kestirme uzasın ne güzel Ebru'cum ama kestireceğim dersen de ara makas attırarak biraz gürlüğünü azalttırabilirsin kısa saç da kabarır gibi geldi ama sen daha iyi bilirsin benim hiç gür kalın ve dalgalı saçlarım olmadığından tahmin sadece.

Kestirdim bile Hilal'cim :9::10:

ve kızlar bugünlük benden de bu kadar
Ebrucum bana özelden yazar mısın benim gidiş durumumla ilgili
cuma günü evde olabilirsem izinli yazılmama gerek var mı
ama hafta içi boyunca pek giremem
haber bekliyorum
öptüm hepinizii

Tamam canım yazarım hemen çıkmam gerekmişti cevap veremedim.

ya var yaaa tam 3 saattir ,,hadi 2 olsun..süpriz temizlik yapiyorum

simdi ben cikolata kaseleri yapacaktim planda..biyerde gördüm,, ben bunu yaparim heheyytt dedim..yapicaktim..buraya gelip hava basicaktim basta haticeye..iste söyle maharetli hatunum iste böyle amanda amann bisürü megolaman beylik laflar sizi bekliyoduuuuu hehehehe ucuz atlattiniz..kenarindan siyirdiniz..benim hava fosssss cikti...

simdi bu cikolata kaseleri söyle yapiliyor..balonu sisiriyosun..glasur cikolatalardan eritip bir siyah bir beyaz cikolata döküyosun..sonra dolapta bekletiyorsun donunca balonu patlatiyosun..minik bi cikolata kasesi oluyor..bende yarin icine 1 kasik dondurma ve cileklerle servis yapmayi dusunuyordum ..ilk balonu yaptim oldu..2 balonu yaparken bir patladi hertaraf cikolata..dedim sicak cezve degdi ..cikolata sicak degildi cunku ,,patlasada devam ettim 2.de patladi..abartmiyorum tavan lambasina kadar bir duvardan bir duvara ..ustum sacim basim yuzum heryer cikolata damlaciklari..butun isi biraktim onlari temizliyorum..mutfagi temizledim kendim duruyorum..biri beni temizlesiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ay Ferhan yaaaa çok kötü olmuş hemde mutfak. Umarım temizleyebilmişsindir. Allah yardımcın olsun ben olsam sinir krizi geçirirdim
ablacım daha öndcede söylediğim gibi çok güzelsin kıyafetinde çok iyi olmuş:16:

merhaba nermin abla ben zeliş 16 yaşındayım takımın en küçüğü ve enşişmanıyım :1:

benim rüyalarım hep gariptir zaten :60:

sende mezun olunca hilal abla gibi yapma :20:

görüşürüz ablacım baya bi kaynatmışsınız daha sık uğra :16:

görüşürüz ortim beni yalnız bırakma burda :1:

:60:

ferhan ablaaaaaaaaa çok komiksin ya:60:

İnşallah öyle olmak istemiyorum ama durum ne gösterir bilemiyorum şimdiden:44:

Kızlar menümü yazayım :
Kahvaltı :
şekersiz çay
1dilim kepekli ekmek
salatalık peynir
Yumurta haşlanmış..

Ara : türk kahvesi ( sade ) 2 kayısı

Akşam : 1 kase sütlü nesfit

Afiyet olsun canım. Ben diyecektim sen açıklama yapmışın. Diyet yaptığın süre içerisinde erken kalkmaya çalışırsan daha iyi olur senin için

fahri güzin ablamıııııııı...:60::9:
canım ben enerjistim manevi anlamda şifa çalışmalarım var..:))

kuş menüsüüüüüüü..:20:ne ka az bu şekil beslenme yanlış baby..:9:
ebru kızma yorum yapma ihtiyacı hissettim...:18:
Neden kızayım canım benim yaaaaa:16:Şimdi ne denir sana bilemedim yani, asıl böyle yazdığın için kızacağım. Hepimiz bu takımdanız. Tabiiki yorum yapacaksın:20:

ve bana müsadeeeeeee..
derya kaçar........:10:
hepinizi öpüyorum..:9:
bol su bol spor ve düzenli beslenme=ideal kilo..:12:

Güle güle canım yine gel:16:

menümmmmmm

sabah
2 dilim ekmek
peynir
şekersiz çay
yeşillik

ara
3 kuru incir

öğlen
1 dilim ekmek
1 kase mercimek çorbası

akşam
3 parça tavuk
2 kaşık pilav
ayran

su 2 litre
spor sabah 50 mekik
şimdi jillian

Menün güzel olmuşta o akşamki pilavı neden yedin anlamadım. Pilav yemek yasak canım bundan sonra olur mu?

Ebruu kiz konyadayim ben
Merkezde
Yazmamissin ama numarani fln

Kızlar çok yorgunum kuzenimin çarşıda işleri vardı bayagı gezdik akşama birdaha gidecez bayağı terledim..
evdede misafirler var.. teyzem bana okul kapandı evde çok yiyorsun heralde dedi insanlar ne kadar tuhaf biri zayıfladın diyor biri şismanlamşşn diyr .. Bi anda erimek istiyorm :19::43::43::43::43::43:

selam kızlar evime kavuştum allaha şükür ama acayipyorgunum gece 1 de ytattık 3.5 ta kalktık 5.45 uçağa bindik 7.30 da indik 8 de evimdeydim.yani anlayacağınız uykusuzum:)
dinlen ablacım anlaşılan yorulmmuşsun :16:
Günaydın kızlar,

Yine 10 sayfa geçmiş olmuş. Okuyamıcam galiba ama çokda merak ediyorum. Ben yine istanbuldayım:)) yarın sabah almanyaya geçeceğim.

Kızlar ben naptım biliyo musunuz :)) Tartımıda valize koydum umarım yolda kırılmaz:18::52::9::1:

Dün neler yedim

Bu arada akapuntur iğnelerim çıkardım dün akşam, 1 hafta böyle gezcem yenisini taktırmıcam bakalım neler olacak :46::52::10::9:
afiyet olsun :16:
Ebruu kiz konyadayim ben
Merkezde

betül abla ebru ablayıda alıp bize gelsenizeeeee :1:

oku oku bitmedi ya iyi kaynaatmışsınız iki gelin bir tecrübe ben belli sayfadan sonra koptum okuyamadım:) taze gelin adaylarımıza sesleniyorum bunlar iyi günleriniz tatlı atışmalar tirpler gelip geçer hepsi önemli olan evlendikten sonra birbirinizi kırmamak o zman işler daha zor oluyor emin olun.evlenince çoğu zaman alttan alacak olan siz olacaksınız o yüzden şimdiden gerilmeyin bu kadar :)nasılda güzel anlatıyorsunuz he tatlı tatlı:)

Ben o konuda çok şanslıyım çünki alttan alan genelde eşim oluyor :60::60:

yazık bize bizi düşünen yokki:)bu arada canım ben gaziantepteyim nihal vardı benimle başlayan sonra devam etmeyen o urfadaydı :)

Sen yokken bende Adana'ya gittim vakit olsa Antep'e gitmeyi düşündük ama sonra olmadı. O yüzden sordum.

bugünkü menüm
sabah:domates salatalık 2 dilim salam biber 2 dilim ekmek 2 bardak şekersiz çay
öğlen:domates salatalık peynir karpuz 1 küçük parça mısır ekmeği
akşam:2 parça fırında yağsız tavuk ve yoğurt
2.5 lt su

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.

maşallah 13.takımın kızları hep güzel ya:) hakikaten sende göstermiyorsun kilonu zayıflayınca demekki mükemmel olacak:)

Ama en güzeli ve en tatlısı benim :27::37::60::60:

Selam kızlar,

Daha geçmişe bakamadım, işteyim hala. Menümü paylaşayım..

Sabah - Yarım simit, domatesli peynirli

Öğlen - Tavuk ızgara, bir de soğuk çorba diye bir şey, ayran aşı diyorlar sanırım :)?

Ara - 1 dilim karpuz

Akşam - 1 kase sütlü nesfit..

Ayran aşı derler. Nereliydin Seda'cım Yozgat taraflarında ayran aşı denir, Adana taraflarında soğuk çorba. Afiyet olsun güzel olmuş menün.

Geçiyor canım ya geçmez mi çok çabuk geçiyor ..

Ayy benim rüyalarımı sorma geçen sevdiceğime kafa atmışım ama benim kafatasım çatlamış alçıya almışlar :60:
Kafamda alçı ayağımda 1 karış topuklu ayakkabılar uyanınca baya güldüm :1:

Kapıdan uğrayalım çok ısrar ederlerse, Ebru cidden hiç istemiyorum ben, annesi de hevesi yok mu bu kızın deyip duruyormuş deli oluyorum zorunda mıyımmm :60:
Çok istiyorlarsa biz zaten kıbrısta olacağız söylemesinler kimseye hazırlıkları yapsınlar biz 1 hafta önce geliriz.

Ayy hiç hayal edemedim ki Ebru nasıl olur acaba Gönül olsa iyi olurdu ..

Baktım da kaçamakların falan var Ebru'cum ne kadar kilo veriyor olsan da kaptan olarak kaçamak yapmamalısın ki eleştirme hakkın olsun biliyorsun ben çooğu zaman bunun için yememiştim ..

Sevdiceğim balık burcu, bu aRADA daha iyi gibi sanki aramız şimdi ama sesimi duyacasın :1:

Öncelikle Balık burcundaysa sen yönlendir hep, çünki genelde fikirleri çabuk değişiyor. Senin burcun daha üstün gelir bence Balık burcuna. İlişki senin yönlendirmen lazım canım. Balık burcu erkeğini çok yakından tanıyorum. Daha uzun anlatırım bir ara netbooktan yazmak hoşuma gitmiyor nedense.

Ben senin gibi olsaydım şimdi rahat 60 olmuştum Hilal'cim. Arada bir kaçırıyorum şimdilerde ama yinede kızıyorum kaçamak yapanlara:1:
Allahım rüyaya bak yaaaa :60::60: Kafa alçıya alınmaz ki :60::60:

benim menumde söyleydi

SABAH: 2 dilim ekmek *kendi yaptigim, 2 kk beyaz peynir

ara: 1 elma

ÖGLE:2 orta boy haslanmis yagsiz tuzsuz patates

ara: kefir

AKSAM: pudding * özel diyet icin aldim..canim istedigimde yerim diye ..natreen markasi

Menünü beğenmedim Fehan'cım. Patates hakkındaki düşüncelerimizi biliyorsun. O puding dediğin şeyde katkı maddeli sonuçta diyet içinde olsa ben yenilmesi taraftarı değilim.

bugünkü menüm
kahvaltı
1 kase sütlü müsli

ara
1 nektari

öğlen
tavuk sote
yarım dilim kepek ekmeği
1 bardak ayran

ara
1 büyük dilim karpuz

akşam
et döner
salata

2 lt su, 2 fincan yeşil çay, yarım saat bisiklet :46:

Afiyet olsun ortim meü güzel olmuş ama suyun az olmuş.

ayyy nasil kiydinnn

Bugün herkes bu soruyu sordu bana
:9:
ferhan yaaa , sen nezaman resim koyucan yaa?
bi seni görmedik galiba ?
deli kızı merak ediyorum vallahii :1::44:
zeliş seni de göremedik ?

Bende merak ediyorum ama ferhan inat sanırım biraz.

iii eeee sey benimle arkadas olurmusun ebruuu?

*ilk defa birine arkadaslik teklifinde bulunuyorum..yazarak tescilllemek istedim:)

Evlilikk teklifi gibi oldu bu böyle :9:

resmin altına yorumladım ama gitmedi mesaj bi türlü...
güzel olmuş yakışmış ama ya fönü sıcaktan bozulmuş beni yanıltıyo yada önleri az biraz daha kısa olabilirdi ?
yinede güzel . güle güle kullan canım.
saçlarında maşallah pek gürmüş!
bir de zayıflayınca kafada gür saçlar , bayağı ağır geliodur, bir de sıcak üstüne ...
iyi yaptın yaa kökü sende uzar nasıl olsa canımcım ;)
bide kullanımına alış süper kullanırsın köpükle filan , ben de bi ara böyle kestirdim kışın !
ama ne yalan sölim en kolayı kuyruğu dola ensede topuz topla işte bukadar :34:

Teşekkür ederim ortim. Bende zaten sürekli topladığım için kestirmek istedim. Açık bırakılan saçı seviyorum ama alıkanlık sürekli topluyorum. Şimdi arkası çok kısa imkanı yok toplamanın. İyi oldu böyle.

menümü yazayım
sabah:yumurta
peynir
zeytin
salatalık
domates
1 dilimkepek ekmek

ara:şeftali

öğle:1 kase çorba

ara:kiraz kayısı

akşam:türlü
tavuk
2 kaşık bulgur pilavı
salata ayran

3litre su
1 saat spor

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.

üffffff çok sinir bozucu , geçmiş olsun canım !..
ben de son 2 ayda 3 defa şunu yaşadım;bulaşık makinesinin gider hortumu sen gevşe yerinden çık mutfağa bi gittim ayağım cup suda, tezgahın altı heryer pis su , yarım kovadan fazla su çıktı sıka sıka , yolluğuda yıkadım tabi! ter su içinde kaldım bi de sinir üstüne cabası :47::47::47:

Sanada geçmiş olsun ortim. Çok kötü bir durum.

ebrucum guzel olmus gule gule kullan..saclarin cok gur cok guzel;)

hatice bana koymam konusunda israr ettiginde benim hellowende aldigim dislikler vardi onlari takicaktim..süper bisiler yaa böyle bi dis olamaz..ilk gordugumde krize girmistim heheh sonra kaldi :)

ben cikiyorum canlarim cigerlerim fikrimin ince gulleri;) ciao ciao

yarin görüsürük..midafirlerim gelsin gitsin aksam gelirim

Teşekkürler Ferhancım bu saçımın azalmış hali. Bana az geliyor. Eskiden daha çoktu.

belkide ama yinede yakışmış sana ablacım :16:

Teşekkürler Zelişcim.

ya size bi şey sorucam benim kolumda bacağımda küçük küçük yaralar çıkıyor stresten ılma ihtimali yüksek çünki ne zaman böyle zor günler geçirsem artıyor ama stres bitince feçiyo ama bacağımda ki bi yara 2 senedir var şimdide kollarımda artmış napıcam ben ya :5:

Doktora git canım ihmal etme sakın.

SOK
SOK
SOK

FLAS FLaS FLAAS !!!!

Betul production gururla sunarr !!

Evet sevgili izleyenlerimiz, simdiye kadar her zaman siz takipcilerimize en guncel ve en dogru haberleri sunmaya calistik. Simdi de en yeni haberimizle karsinizdayiz..

Sizlere ulastiracagimiz bu haber icinn muhabirlerimiz usenmeden Almanya'ya kadar gitti.
13. Takim uyelerinin merak konusu olan Pia nickli uyesi FErhan resmini paylasmama konusunda israr edince tum uyelerin supheli gozleri Pia'ya cevrildi.
Uyelerin suphelerini gidermek amaciyla kollari sivayan ekibimiz sok edici gercegi ortaya cikardi.

Pia aslinda kadin degil, erkekmis!
Kilo vermeyi tek basina basaramayan Pia, cevresinde kadinlarkulubu sayesinde zayiflayan kadinlarin methini duyunca careyi kadin kimliginde siteye sizmakta bulmus..

Simdi gozler 13. Takimin uyelerinde, bakalim bu gercek karsisinda tepkileri ne olacak..

İlahi Betül güzel yazmışsın

:9:
Eşleşme süper :) Bizim meslekte benziyor sanırımmm...

Mesaj atma sorunu da ortak, ben daha beter durumdayım gerçi, keşke telefonum o işlevi yapıyor olsaydı. İnşallah çözeceğiz.. Cuma günü yeni bir projeye başlıyoruz ve ilk kez beni birine bağlı olmadan kendi alanımda sorumlu yapıyorlar.. 2 saattir geçmişi okuyorumm düne yeni gelebildim..Kızlar elimden geleni yapacağım burada daha fazla olabilmek için.

Bende beğendim eşleşmeleri. Güzel oldu kura. Hem senin hemde yaseminin paylaşımlarınızı düzeltmeniz lazım canım. İnşallah düzelir biran önce. :16:

Atlattık bugün de bakalım daha neler olacak :)

Yumuşak huy demeyelim de, burç muhabbeti geçmiş Ben terazi burcuyum zor karar veririm, her tarafı dinlerim.. Düğün mevzusunda da mantığım ve hayallerimle kendi kendimle çelişiyorum zaten :) Memlekette gezmedik yer bırakmadık.. Ben hep kır düğünü yapmak istemiştim, en korktuğum şey kapalı bir mekanda sıkışıp kalmaktı. Nitekim öyle de olacak.. ve Ekim sonuna sarkıyor, yer kalmadığı için. Kır düğünü yapılabilecek tek güzel açık hava mekan için 25-30bin lirayı gözden çıkarmak gerekiyor, hiçbir şey dahil olmadan sadece kira olarak 15bin lira istediler. Onu da kabul ediyor ama hepsini ailesine yıkmamak şartıyla... Sonra düşününce kendim vazgeçtim zaten :) İleride İstanbulda ev almak istediğimizde çok işimize yarayacak bir parayı bir gece için heba etmemek gerek.. Ama işte gönül de istiyor...

Doğru bir karar vermişsin bence.O kadar para vermezdim ben kiraya.

Gunaydin kizlarr
Havaalanindan bildiriyorum
Ayycok uykum var ya 2.30 ta yattim zaten
Biniyim direk uyuycam 1 saat:)

İyi yolu-culuklar diyecektim Kız gelmiş bile Konya'ya:9:

BU arada gezi boyuncq diyeti bozmayacagimm
İnince universite arkadasim karsilayack beni kahvaltiya gidicem onlara ama duzgun yiycemm
Size sozz :))

aaaaaaa ebru da gelmiş!
günaydın orticim :34::54:

Geldim canımda geçmişi okumaktan bakamadım bugüne. Anca bitirdim:9:

günaydın millet.banyo sorunu çözümlenemedi.ne olacak belli de değil.içim sıkılıyor.bu arada ferhan abi göster bize kendini:27:kaptanım kaptanım saçını güle güle kullan.:23:ha bide mesaj sayılarını kime yollucaz?:44:

Bana atacaksınız kızlar. İki kişiden başka kimse atmamış. Atın biran önce listeyi yapayım.

Günaydın herkese bugün misafirlerimiz var yine pasta çörek kokuları sarmış heryani :) misafirler gidince tekrar uğrarım

Sen yeme sakın olurmu Zeliş?

Hadi bakalım gözün aydın. Dinlen birazcık. İnsanın evi gibisi yok:16:

Günaydın kızlar,

Dün neler yedim

İyi yapmışsın canım bence iğneleri çıkarmakla. Eminim daha iyi olacak. Afiyet olsun menün çok iyi değil. İdare eder ama..

Kızlar çok yorgunum kuzenimin çarşıda işleri vardı bayagı gezdik akşama birdaha gidecez bayağı terledim..
evdede misafirler var.. teyzem bana okul kapandı evde çok yiyorsun heralde dedi insanlar ne kadar tuhaf biri zayıfladın diyor biri şismanlamşşn diyr .. Bi anda erimek istiyorm :19::43::43::43::43::43:

Bakma sen insanlara. Bizi dinle yavaş yavaş ver ki kalıcı olsun.

Ebruu kiz konyadayim ben
Merkezde

Betül numaramı yazdım canım mesajda. Vaktin kalırsa görüşelim mutlaka, Zeliş'cim sen merkezde olsan kesin görüşürdük canım ama uzaksın yaaaa

Bende beğendim eşleşmeleri. Güzel oldu kura. Hem senin hemde yaseminin paylaşımlarınızı düzeltmeniz lazım canım. İnşallah düzelir biran önce. :16:

Bana atacaksınız kızlar. İki kişiden başka kimse atmamış. Atın biran önce listeyi yapayım.

İyi yapmışsın canım bence iğneleri çıkarmakla. Eminim daha iyi olacak. Afiyet olsun menün çok iyi değil. İdare eder ama..

.

Bu hafta geçtikten sonra paylaşımlarım düzelmiş olcak canım. Bu yaz yapacağım son toplantı seyahatini yarın sabah yapacağım. pazar döneceğim. Ordan yetişmeye çalışacağım :9: Yine aç kalcam Alamanyalarda:21::1:

İğnesiz 1 hafta bakalım vücudum neler yapacak, kilo vermem nasıl olacak. Geçen hafta bana bunu yaptı ya doktor gözümden düştü resmen, inancım kalmadı:53::27:

Bu hafta geçtikten sonra paylaşımlarım düzelmiş olcak canım. Bu yaz yapacağım son toplantı seyahatini yarın sabah yapacağım. pazar döneceğim. Ordan yetişmeye çalışacağım :9: Yine aç kalcam Alamanyalarda:21::1:

İğnesiz 1 hafta bakalım vücudum neler yapacak, kilo vermem nasıl olacak. Geçen hafta bana bunu yaptı ya doktor gözümden düştü resmen, inancım kalmadı:53::27:

Ben inanmıyordum zaten hadi bakalım bence verdiğin kilolar tamamen senin çabalarınla alakalı iğnelerle alakası yok. Boşuna acı çektiğini düşünüyorum. Canını sıkmak gibi olmasın ama içimden geçenler bunlar. Ayrıca tartını götürdüüğün eçok sevindim. Cuma bildirimini yaparsın. Hadi bakalım sana bir hafta daha müsaade ondan sonra mazeret kabul etmem haberin olsun. :9:

Kızlar mesaj sayılarını bana atıyorsunuz iki kişi atmış sadece diğerlerinide bekliyorum.

Back
X