İyi Geceler Kızlar Dikkat edin kendinize Erken uyuyacam ben Öpüldünüz![]()
erken kalk bari kübra , iyi geceler ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi Geceler Kızlar Dikkat edin kendinize Erken uyuyacam ben Öpüldünüz![]()
erken kalk bari kübra , iyi geceler ...
Ayy ne güzel Ferhan darısı bu heyecanlar için bana inşallah. Verdiğin bilgiler içinde teşekkür ederim canım.
Ona cuma sabah karar verelim bence. Sen yarın güzel güzel spor yap. Bol su iç. Ödem varsa eğer atmış olursun biraz. Cuma + çıkarsan izinli yazarız seni.
Ben çıkıyorum herkese iyi geceler moralim çok bozuk zaten uyumak istiyorum
zeliş mesaj sayını yollamayı unutma canım.
kaptan ,malum benim evin ciddi bir elektrik problemi var.cuma aynı stresi tekrar yaşamak istemiyorum.senin için sorun değilse telefon numaranı özelden yollayabilir misin?kesinti olursa sana mesaj atarım tartı sonucunu.
Kızlar yaaaa dün gece boynum ve omzum tutulmuş. Çok kötü. Başımada vuruyor ve baş ağrısı yapıyor. Uzun zamandır hep aynı yer tutulur. Bildiğiniz bir yöntemi varmı birazcık hafifletmek için.
ben yatıyorum kızlar,cemi cümlenize iyi uykular,tatlı rüyalar diliyorum.
Canım benim sorma internet kopup duruyor bir türlü birşey yazamadım,geçmişi okuyamadım.3 gündür güneşlendim ve spor olsun diye boş durmadım suyun içinde hareket yapıp bol bol yüzdüm.Çok iyi geldi.hatceee kizzzz yazzz bakip durma öyleeee
naptin yüzdün mü fiss fiss
innnnnnnsallah canimmmmüthis bir huzur..en kisa zamanda niyetine gir artik :)
canim caresiz birsey degill..lütfen uzme kendini..bak ben ilk hafta verdim sonra regl olmustum atlayalim onu..2 haftada 500 gr verdim..sonuc böyle cikiyor..cok uzuldum okadar dikkat et spor yap 500 gr ver:)) gercekten sinir bozucu ama vucudumuz nasil isliyor mucizevi bisey..anlayamiyorum ben ama kesinlikle vazgecmek yok devam!!..ben 60 kilo o lu caaaammmm
ayy kiyamam senin isinde zor canim..olsun polis abi yollasaydi mesaji :))
bence en etkili egzersiz..omuzun yanasiya kadar omuz hareketleri yap yumusatiyor derhal
iyi geceler zeynep
kübracim iyi geceler
zelisssss iyi geceler
aaa aaa asagidaki herkes gitmis bende bekliyorum :)
peki hadi iyi geceler herkeseee
Canım benim sorma internet kopup duruyor bir türlü birşey yazamadım,geçmişi okuyamadım.3 gündür güneşlendim ve spor olsun diye boş durmadım suyun içinde hareket yapıp bol bol yüzdüm.Çok iyi geldi.
Bende çıkayım sabah 5 te yola çıkacağız.Kendinize çok iyi bakın.Hepinizi öpüyorumGörüşürüz kızlar.
goooooooddddd morning 13. cuma güzellerişırnaktan bildiriyorum:burda hava açık ve çok sıcak.evde durum:banyo hala tıkalı,merkezi sistem tv çalışmıyor,elektrik her an kesilebilir.yine muhteşem bir sabaha uyandım.
![]()
ferhan,geçen cuma kociş resmen cıa ajanı modunda yazdı kilomu.millet görürse rezil olurum diye diyebu hafta kessen yazmaz:82:
Günaydın Zeynep'cim güzel bir günmüş ama unutmamak lazım ki bunların hepsi gelir geçer önemli olan senin ve sevdiklerinin sağlığı. Dert etme bunları. Mesajını aldım canım. Mesaj atmadığım için burdan yazayım dedim. Ben genelde telefon açmayı tercih ediyorum.
alıştım artık,eskisi kadar sinirlenmiyorumBenim öyle bir derdim olmadı ama olsa eminim kocam yazar söylenmez bileMaşallah nazar değeceğim burda kendi kendime
Seninkininde maşallahı var Zeynep'cim sonuçta yazdı kilonu önemli olan o zaten.
alıştım artık,eskisi kadar sinirlenmiyorumburda sağlıklı ve mutlu olmak çok önemli,öleyiz çok şükür
telefon açmaya çekindim,ne bileyim işte ,ondan mesaj yazdım
sağolsun benim kocişte bişey demedi ama orda gerildi işte aman napayım yazsın işte![]()
tembeller,miskinler,uykucular nerdesiniz kızıııııııııııııııııııııııııııııııım.kalkın öğlen oldu![]()
Zeynep sen gelince hepsine cezasını ver canım, benden sana izin