- 17 Mart 2008
- 1.927
- 13
- 158
- 43
Hoşgeldin canım. Sana hemen takım kurallarını yazayım.
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimizyiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem dearkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımızolduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onlarınyazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmışolduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızınpaylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır kibu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımızvardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinliyazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirdediskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Güniçerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 haftadeneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üyediskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsatbuldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişindebulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8.madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek kizorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum.Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiziçtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motiveettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakininyediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektensekarşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyenarkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünleriniyapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcıolunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimizarkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnızolmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksakimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
okudum-anladım
umarım güzel paylaşımlarla birbirimizi motive ederiz