Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dans etmeye bayılırııııııııııııııım :52: :52:

ama zumbayı hiç duymadım

İnternette zumba yaz, bir sürü video çıkacak.

Haklısın canım bende hakim olacamm hedeflerimdennn vazgeçmeyecemmm kaptann .. Kesinlkle zayıflamış gitmeliyim okula ... Şaka yapıyorum ben Evde neler yiyorlar onlar yedikçe ben kaçıyorum ilk defa bu kadar hakimim..
:16:

İşte bu Kübra'cım. Sen kesinlikle başaracaksın :46::nazar::34:

Şşşişşttt bakim noluyor Kübra. Onlar yapıyor diye sende yapmak zorunda değilsin ki? Ben takıma geldikten sonra sadece 2 kişi mezun oldu. Birisi Derya diğeri Hilal. Ve ben 3. mezun olacağım. Tek sebebide herkes kaçamak yaparken benim yapmamış olmam. Hatta o kadar uzun süre yapmadım ki, takımın en iradelisi ben olarak biliniyordum. Şimdi onlar yapıyor onlara kilo olacak, sana olmayacak. Ama sende onlara uyarsan eğer, aynı duruma sende düşeceksin. Unutma okullar açılana kadar sanırım 18 Eylülde açılıyor en az 10 kilo verip milleti şaşırtman lazım :34:

Haklısın canım bende hakim olacamm hedeflerimdennn vazgeçmeyecemmm kaptann .. Kesinlkle zayıflamış gitmeliyim okula ... Şaka yapıyorum ben Evde neler yiyorlar onlar yedikçe ben kaçıyorum ilk defa bu kadar hakimim..
:16:

yarın hem sabah hem akşam spor yapsam yeter mi:17:uyuz kocama alma şu baklavayı dedim ,aldı mikrp:47:

ben hayatımda hiç sigara içmedim biliyor musun:1:

Bugün akşam normalde yaptığın sporun iki katını yap, yarın sabahta yaparsan senin için iyi olur. Cezan ağır olsun ki bir daha kaçamak yaparken bikaç defa düşün :34:

Hayatında hiç sigara içmediğin içinde çok şanslısın.

yarın hem sabah hem akşam spor yapsam yeter mi:17:uyuz kocama alma şu baklavayı dedim ,aldı mikrp:47:

ben hayatımda hiç sigara içmedim biliyor musun:1:

Ögretmenliğini yapıyorsun dimi canım :)
ee yani bir fen bilgisi ögretmenine yakışmazzz sigara
:1:
Bende içmedimmm hiç kokusu bile iğrenç ama bazen iştah kapatıyrmş diye içmeyi düşündüm fakat ona vereceğim para yerine kıyafet alırım dedim :51:

ip atlarken dikkat et göğüslerini mümkünse sabitle. Çünki hem kilonda var büyüme çağındasın. Sonra göğüslerin sorun olmasın. Ama zumbayı mutlaka dene. Eskiden bende yaptım bir ara çok eğlenceli.

Sen zaten sıkı görünüyorsun. Boyun çok uzun olmamasına rağmen kilonu göstermiyorsun zaten.

tamam zumbayı nasıl yapıcam link varmı videodanmı yapılıyo

İnternette zumba yaz, bir sürü video çıkacak.

İşte bu Kübra'cım. Sen kesinlikle başaracaksın :46::nazar::34:

ip atlarken dikkat et göğüslerini mümkünse sabitle. Çünki hem kilonda var büyüme çağındasın. Sonra göğüslerin sorun olmasın. Ama zumbayı mutlaka dene. Eskiden bende yaptım bir ara çok eğlenceli.

Sen zaten sıkı görünüyorsun. Boyun çok uzun olmamasına rağmen kilonu göstermiyorsun zaten.

Ay teşekkür ederim ozaman Çok özendim hemen zumba yapıp dönecem :1:

tamam zumbayı nasıl yapıcam link varmı videodanmı yapılıyo

Ben indirdim, vardır mutlaka bir sitesi. Sen zumba yaz çıkıyor o zaten. Bendeki çok detaylı ve çok güzel. Ama şuan hangi harddiskte bilmiyorum.

Ögretmenliğini yapıyorsun dimi canım :)
ee yani bir fen bilgisi ögretmenine yakışmazzz sigara
:1:
Bende içmedimmm hiç kokusu bile iğrenç ama bazen iştah kapatıyrmş diye içmeyi düşündüm fakat ona vereceğim para yerine kıyafet alırım dedim :51:

KİMSEYE YAKIŞMIYOR BENCE SİGARA.eşimde içmiyor.bizim ev temiz hava sahası yani:34:bebiş nedeniyle 2 yıl ücretsiz izindeyim.1yıl gitti 1 kaldı:32:

belki size çok ergence gelicek ama ben yine annemle kavga ettim nefret ediyorum ailemden yaşadığım hayattan öllmek istiyorum çoğu zaman artık yeter ya kimse sevmiyo kimse anlamıyo beni ölmek istiyorum

belki size çok ergence gelicek ama ben yine annemle kavga ettim nefret ediyorum ailemden yaşadığım hayattan öllmek istiyorum çoğu zaman artık yeter ya kimse sevmiyo kimse anlamıyo beni ölmek istiyorum

Canım herzaman ailede böyle şeyler olabilir.. Hemen öyle ölümden bahsetme .. Kimse seni anlamasın boşver sen kendini Anla yeter...
Hayata sıkı sıkı tutun .. Böyle kendini hiçbirzaman üzme...

Canım herzaman ailede böyle şeyler olabilir.. Hemen öyle ölümden bahsetme .. Kimse seni anlamasın boşver sen kendini Anla yeter...
Hayata sıkı sıkı tutun .. Böyle kendini hiçbirzaman üzme...

şu an ağlayarak yazıyorum zaten bıktım ya kendimi bildim bileli böyle hepsinden nefret ediyorum ne zaman bitecek bu işkence ne zaman kurtulucam bu hayattan ben

şu an ağlayarak yazıyorum zaten bıktım ya kendimi bildim bileli böyle hepsinden nefret ediyorum ne zaman bitecek bu işkence ne zaman kurtulucam bu hayattan ben

canım bazen her ailede olur öyle seyler ama söyle düşün senin başına birsey gelirse yanında olacak olan sadece onlar bunu unutma

canım hayatımızın bazı dönemlerinde ailemizle ve özellikle annemizle tartışma yaşıyoruz.böyle kötü düşünceler düşünme lütfen.zamanla ve sen büyürükçe herşey oturucak ve ben hala annemle kavga ediyorum.

Back
X