- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun seda ,güzel olmuşSelam kızlar, eve yeni girdim daha..
Menümü paylaşıyım
Sabah - yarım simit
Öğlen - yayla çorbası, haşlanmış brokoli ve zeytinyağlı börülce
Ara - 5 kayısı
Akşam - 1 kase sütlü nesfit
Su 2,5 lt
ne yapalım orti biz gezmiyoruz,dolayısıyla en büyük keyfimiz uyku.Halen kımse gelmemııııısss :)
Ne kadar uykucusunuz :)
gördüm yaa resme yorum yaptım sanıyorum amma yapmamısım sanırsam güzel olmus yakısmıs degisik durmus yanii ama rahat kullanabiliyor musun ya ben kestirdim pişman oldum du durmadan düzleştirici fön istiyor toplayamıyorum da neyseki çabuk uzuyor saçım![]()
![]()
ebrucum sadece 10 dk yaptım leslieyi ve inanılmaz ter attım.
Trende 2tane kıtap verdıler gezının 3.gunu bu kıtaplardn test olck kazanana ceyrek altn .. Alacmmm ben :)
Selam kızlar, eve yeni girdim daha..
Menümü paylaşıyım
Sabah - yarım simit
Öğlen - yayla çorbası, haşlanmış brokoli ve zeytinyağlı börülce
Ara - 5 kayısı
Akşam - 1 kase sütlü nesfit
Su 2,5 lt
Günaydııınnn kızlar uykucumusunuz ...
Uyanınnnn![]()
günaydın millet.güzel ve sıcak bir gün bizi bekliyor.
Bugün menün güzel olmuş Bilgen'cim hemde gayet sağlıklı. Su ne kadar içtin? Spor yapabilecek misin?
Benden de 13. takımın bütün çıtırlarına kocaman günaydın. (Günaydının kocamanı nasıl oluyorsa artık) Güzel ve huzurlu bir gün diliyorum.
Bide şöyle bişey sorayım. Bugün salı. İnşallah perşembe akşamı sahura kalkacağız. Cuma günü bildirim günü. Yani cuma kalktığımızda oruç tutanlar sahur yemiş olacak. Ben şöyle düşünüyorum aksini düşünen olursa her türlü fikire açığız. İlk cumaya geldiği için oruç tutacaklar sahura kalktıklarında yemekten önce tartılsınlar ve o kilosunu bildirsinler. Ondan sonraki haftada perşembe günü iftarı yapmadan tartılır cuma sabahı sonuç yazarız. O daha çok işimize gelir. Oruç tutmayanlarda yine eski düzen cuma sabahı tartılıp kilo bildirimi yapabilirler. Anlaşılmayan bir yer varsa sorabilirsiniz? Dediğim gibi her türlü fikrede açığız.
Afiyet olsun ortim güzel olmuş menün. Ama su az olmuş. Amma hamarat kadınsın sende hiç işin bitmiyor. Banada gelsene ütüye![]()
Benden de 13. takımın bütün çıtırlarına kocaman günaydın. (Günaydının kocamanı nasıl oluyorsa artık) Güzel ve huzurlu bir gün diliyorum.
Bide şöyle bişey sorayım. Bugün salı. İnşallah perşembe akşamı sahura kalkacağız. Cuma günü bildirim günü. Yani cuma kalktığımızda oruç tutanlar sahur yemiş olacak. Ben şöyle düşünüyorum aksini düşünen olursa her türlü fikire açığız. İlk cumaya geldiği için oruç tutacaklar sahura kalktıklarında yemekten önce tartılsınlar ve o kilosunu bildirsinler. Ondan sonraki haftada perşembe günü iftarı yapmadan tartılır cuma sabahı sonuç yazarız. O daha çok işimize gelir. Oruç tutmayanlarda yine eski düzen cuma sabahı tartılıp kilo bildirimi yapabilirler. Anlaşılmayan bir yer varsa sorabilirsiniz? Dediğim gibi her türlü fikrede açığız.
Yok daha neler 1,5 yıl askerlik mi? Abi naptın sen dicektin. Hemde İsrail gibi bir devlete. Ölürüm daha iyi.Bence sen onu içgüveysi al Türkiyede ona askerlik yok
Tamamdır canım.
Hoşçakal canım![]()
ben hiç zayıf olmadım ebrucum.8 yaşında hormon kullanmaya başladım daha sonra erkek tipi kıllanmam başladı hormon seviyeleri arttı.şöyle ifade edeyim en zayıf halim.70 kg'dı.üniversiteye 71 kg başladım.4 yılda azmimle 96 kg çıkmışım.sağlıksız beslenmekten.evlenmeden önce zayıf bir gelin olmak istedim ve uğraşlarımla 71 kg'a düştüm.evlendikten sonra 1,5 yıl kilomu korudum.daha sonra evlat sahibi olabilmek için hormon tedavileri ve uterusum gelişmediği için 2 kere genişletme ameliyatı oldum.94 kg'la hamile kaldım.107 kg'la doğum yaptım.şun 92.5 kg'ım
ayyyyyy sizin twitterınız mı varr beni de beni de takipleyinn the funda diye aratırsanız ama bitişik yazacaksınız ben googgle aramalarda cıkmasın diye buraya ayrı yazdımbitisik sekilde aratın ben cıkarım
![]()
![]()
Benimde var yine LAydLiNe olarak aratırsanız Funda sende takip et beniGerçi çok kullanmıyorum ama olsun
Menün güzelolmuş canım afiyet olsun.
Afiyet olsunn
Hadi hayırlısı bakalımmm :) Elektrikler, heyecanlar insanın midesine kelebekler getiriyo diye olabilir mi?
Öğlen yemek yemedin mi :44:
Umarım her şey gönlünce olur canım ve dilediğin kiloya bir an önce kavuşursun, zor şeyler yaşamışsın gerçekten..
Kahvaltı yani çikolata hariç güzel bence, afiyet olsun
Afiyet olsun canımm
Menün de Spor dagüzel olmuş canım
Günaydııınnn kızlar uykucumusunuz ...
Uyanınnnn![]()
Halen kımse gelmemııııısss :)
Ne kadar uykucusunuz :)
yaa evet öyleyimdir
yok kız tatile gidicez yaa nezamandır misafirlerim de vardı , yavaş yavaş yapayım dedim ütülerimi , hatta bavula koyayım dedim ufaktan !..
naaparsın erkek milleti başka işlerle uğraşır , biz bayanlar da bavuldur , ayrıntıları düşün , çocuğu hazırla , kendini hazırla vs..![]()
herşeyi kadınları düşünüp hazırlamasına uyuz oluyorum.hele bide eşinin bişeyini unutursan vay haline.bin tafra.kendin hazırlasaydın bavulu desen,surat asar.kadının işi hiç bitmez.![]()
yasemin merhaba günde yarım saat atlayarak ayda 1 kg veriliyor.
simitin yanına bişeyler ekleseydin daha güzel olurdu sanki.Sabah
Yarım simit, şekersiz kremasız kahve
Öğlen: Et döner, yanında yeşillik, ayran
akşam: 1 tabak türlü (patatesleri ayıklandı:) ), yarım kase yoğurt
veeeeee haftanın ilk ve bu ayın son kaçamağı tonturmaaaaa![]()
simitin yanına bişeyler ekleseydin daha güzel olurdu sanki.
nesli günaydın canım.
Merhaba canım :) Supermiş :))) o zaman spora günlük yarım saat zıp zıp yazalım![]()
Kızlar internet bağlantımda sorun var başka yerden yazıyorum gelemezsem mera etmeyin olur mu.
Nurgül'cüm Bilgen nöbetli çalıştığı için nöbetten çıktığı gün uyuyor. Dünde nöbet çıkışı olan bir gündü. Yani öğlen uyuduğu için yemek yiyemedi. O nedenle güzel olmuş menün dedim. Bide Bilgen in daha önceki yeme şekline göre gayet sağlıklıydı![]()
zeynep , yasemin , nurgül sizlere de günaaaaaaaayyydıııııııııııııııııııınnn![]()