Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar yaaaa haftaya Bilgen ve seçil takıma girerse toplamda 13 kişi olacağız. Ben diyorum ki bu hafta ben 63 ü görürsem mezun olayım mı? Çünki izinden dönen bir kişi bile olsa beklemek zorunda kalacak. Gerçi Hatice gelene kadar beklemeyi düşünüyorum ama sizinde fikirlerinizi almak istedim.
bence mezun olma ebrucum.ben misafir olarak aranızda kalabilirim.hedefin 60 sakın bırakma.
Sende öyle yapabilirsin. Kızlar yarın en geç saat 14:00 e kadar bildirim yapabilirsiniz. O yüzden oruç tutacaklar çok acele etmesinler. Ama yine erken kalksınlar ki öğlene kadar kalori harcayalım :9:

Herkesten bu mesajın teyitini bekliyorum tamam mı kızlar?
tamam canım
Son liste..

Kızlar ben çıkıyorum, bu akşam arkadaşımda kalacağım. Yarın iyi haberlerle görüşmek dileğiyle...:42:
iyi akşamlar canım
Kızlar ben şimdilik kaçıyorum yine vaktim olursa mutlaka uğrarım. Ayrıca bugün eşimle sahura kadar oturmayı planlıyoruz bakalım yapabilirsek. Öyle olursa burda olurum mutlaka. :3:

iyi akşamlar canım

nöbete gittiğimde menümü ayarlıyamıyorum.saat 16:00da evden çıkıyorum ve 18'de iş başı yapıyorum.bu bir saat içinde yemek yeme şansımda yok.bana örnek bi liste hazırlasanız rica etsem.18-19 arası yemek yeme şansım yok iş yerinde.19 dan sonra genek müdür gidiyor o zaman yiyebilirim sadece.
nesfit mantıklı.ben bazen yoğurt içine yulaf kepeği ve tarçın katıp yiyorum oda tok tutuyor.

Adana'nın kötü zamanına gittin. Yoksa harika bir şehir. Ben çok seviyorum. Ama insanın evi gibisi yok onuda çok iyi biliyorum. İnşallah kötü bir sonuç çıkmaz yarın ama çıkarsada yapcak bişey yok. Benimde bu hafta kendimden çok ümidim yok, bu sabah tartıldığımda çok az gittiğini gördüm canım sıkıldı. Sahurdan önce yine tartılacağım. Bakalım hayırlısı.
senin gidecek az kaldı ,ondan olabilir.

Evet adana dısında hersey mukemmel otesıydııı ..
Haftaya herseyı duzeltms olcmm . Hayırlısı canım hedefıne cok az kaldı senın ondan dolayı az gıdıyr olabılır
bakalım yarın ne olacak:51:

Menüm

Sabah - 2 çavdar ekmeği arası peynirli tost, 1 salatalık

Öğlen - mercimek çorbası, 5 köfte, yoğurt

Ara - 3 ceviz içi

Akşam - 1 kase sütlü nesfit

Su 3 lt, spor yok hala işteyimm

Buarada ben bugün regl oldum kızlar, felaket şiş hissediyorum kendimi...:50:
gayet güzel:34:

afiyt olsun hafif olmuş:)
bende yazayım menümü
sabah: domates salatalık 2 dilim salam 2 dilim ekmek biber bitki çayı
öğlen: 1 kase nesfit 1 tane salatalık 1 tane elma
akşam: cacık ve azıcık makarna:47:
3 litre su
1 bardak form çayı
bütün gün cam sildim duvar sildim ve çok yoruldum halada işim var makarnayı eritirim dimi:34:
erimiş bile:52:

Kızlar yaaaa haftaya Bilgen ve seçil takıma girerse toplamda 13 kişi olacağız. Ben diyorum ki bu hafta ben 63 ü görürsem mezun olayım mı? Çünki izinden dönen bir kişi bile olsa beklemek zorunda kalacak. Gerçi Hatice gelene kadar beklemeyi düşünüyorum ama sizinde fikirlerinizi almak istedim.
nayır nolamaz:2:

Sende öyle yapabilirsin. Kızlar yarın en geç saat 14:00 e kadar bildirim yapabilirsiniz. O yüzden oruç tutacaklar çok acele etmesinler. Ama yine erken kalksınlar ki öğlene kadar kalori harcayalım :9:

oki:34:

Menum:
Sabah :
1 dılım beyaz ekmek
1bardak sut
Peynır
4 adet zeytın

Õgle
Kõfte dürüm

Aksam
Sebzelı tavuk yemegı
Su : 2.5 olmustr. Spor sıcakta terlemek yettı :)

nesfit mantıklı.ben bazen yoğurt içine yulaf kepeği ve tarçın katıp yiyorum oda tok tutuyor.

senin gidecek az kaldı ,ondan olabilir.

bakalım yarın ne olacak:51:

gayet güzel:34:

erimiş bile:52:

nayır nolamaz:2:

oki:34:
teşekkür ederim canım
Menum:
Sabah :
1 dılım beyaz ekmek
1bardak sut
Peynır
4 adet zeytın

Õgle
Kõfte dürüm

Aksam
Sebzelı tavuk yemegı

afiyet olsun canım

ebru ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gitmeeee yaaaa ağlarım bak :5:

listede olmasan bile gitme hep burda kal

Menum:
Sabah :
1 dılım beyaz ekmek
1bardak sut
Peynır
4 adet zeytın

Õgle
Kõfte dürüm

Aksam
Sebzelı tavuk yemegı
bu sefer bişeye benzemiş orti.dürüm çift ekmek değidi dimiiiiiiiii:51:

herkese merhabaaaaaa bu saate kadar geziyodum arkadaşımla daa yeni geldim :ssz:
sen gez,ebru buraya takılmıyon diye bozuk atıyo haberin olsun.:31:

teşekkür ederim canım

afiyet olsun canım
riciderim,görevimiz:54:

menüm

sabah
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
yoğurt

öğlen
1 dilim ekmek
taze fasulye

akşam
2 tavuk budu

su ölçemedim :17:

bu sefer bişeye benzemiş orti.dürüm çift ekmek değidi dimiiiiiiiii:51:

sen gez,ebru buraya takılmıyon diye bozuk atıyo haberin olsun.:31:

riciderim,görevimiz:54:

farkındayım ama burayı takmıyo değilim aslında hep burayı sizi düşünüyorum ama nedense olmuyo benden memnun değilsiniz farkındayım hala menülerimi oturtamadım ve kilo veremediğim ve ders çalışırken buraya uğrayamadığım için sizde haklısınız ama elimden gelen bu kadar

Herkese Merhabalar:16:Sonunda gelebildim.Yavaş yavaş eski yazılanları okumaya başlarım ama yarından itibaren menülerimle ve yorumlarımla sizinleyim:16:Ramazanda kilo vermeyi nasıl başaracağız onu da bilmiyorum :44:Sizlerle beraber inşallah başarırız.ÖZLEDİM SİZLERİ:16:

herkese merhabaaaaaa bu saate kadar geziyodum arkadaşımla daa yeni geldim :ssz:
hg canım
Herkese Merhabalar:16:Sonunda gelebildim.Yavaş yavaş eski yazılanları okumaya başlarım ama yarından itibaren menülerimle ve yorumlarımla sizinleyim:16:Ramazanda kilo vermeyi nasıl başaracağız onu da bilmiyorum :44:Sizlerle beraber inşallah başarırız.ÖZLEDİM SİZLERİ:16:

hg ismim bilgen

selam kızlar evde büyük bir yenileme çabasına girdik badana kartonpiyer ve alçıpan yapılacak onunla ilgili ugrastık bugun halı ve bazada alcaz bayrama kadar ugraş devam edecek bakalım

bugunkü menümü yazcam ama korkuyorum ipin ucu biraz kaçtı ramazan geliyo diye:18::18::18::18::18:

sabah:1domates 1dilim ekmek 1 salatalık lor peyniri

öğlen:1tane dolma( küçüçük:34:)

ikindi:5tane midye dolma

akşam: biraz karpuz ve 1 dilim kıymalı börek :17::17::17::17::17::17::17:

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum yine vaktim olursa mutlaka uğrarım. Ayrıca bugün eşimle sahura kadar oturmayı planlıyoruz bakalım yapabilirsek. Öyle olursa burda olurum mutlaka. :3:
Canım bizde öyle planlıyoruz beraber laflarız:16:

Kaptan olunca anladım ki çok zaman ve emek harcamak lazım takıma. Sorumluluğu gerçekten fazla. Eskiden hep Hilal'in mesajları en çok olurdu şimdi bakıyorum genelde en çok mesaj sayısı bende oluyor. Ve farkettim ki buraya artık daha çok zaman harcıyorum. Buda normal hayatında ister istemez bişeyleri eksiltiyor. Hatice gelse bütün sorumluluğu ona yüklesem ben yine her zaman gelirim zaten :9: Hatice'de giderken Kübra'ya bırakacak :9:Kübra'da kendine birisini bulur artık :60::60::60:
Canım senin emeğin gerçekten çok fazla.Herşey için kendi adıma çok çok teşekkür ederim.Sensiz buraya adapte olamaz ,gram gram verdiğim için pesederdim.O yüzden sensiz asla olmaz.:16:

Gerçi kurallara göre takım kaptanının insiyatifinde takım 13 kişi olabiliyor ve şuan biz tam 13 kişiyiz. O zaman izinden yeni dönen hiç kimseyi listeye alamayacağız. Hatice bu hafta hiç gelmedi. Bakalım yarın gelecek mi? Ramazanda gelirim demişti ama inşallah bir aksilik çıkmamıştır. Bildirim yapmazsa mecburen izinli yazacağız onu.

Canım ben mezun olmanı istemiyorum.LÜTFENNNNNNN OLMA:16:Ben hala hedefini 60 yapman fikrindeyim.

öğlen tartılacağımız için İçime su serptin valla.Pazartesiden beri tartılmıyorum.Eve gelince tok karnına tartılınca doğal olarak artı çıktım:53:Gökçeada kaçamağından sonra pazartesi artılardaydım .Bu yüzden bu hafta çok dikkat ettim inşallah yarın güzel sonuç alırım.2 ye kadar bildirecek olmak içimi rahatlattı.

bugunkü menümü yazcam ama korkuyorum ipin ucu biraz kaçtı ramazan geliyo diye:18::18::18::18::18:

menün kilo vermek istemeyen yada kilo sorunu olmayanlar için çok uygun.afiyet bal şeker olsun loplop yağ olsun:1::1::1:

menüm

sabah
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
yoğurt

öğlen
1 dilim ekmek
taze fasulye

akşam
2 tavuk budu

su ölçemedim :17:
sen bana kızsanda afiyet olsun.

hoşgeldin hatice,gitme artık,özledik seni:1:
selam kızlar evde büyük bir yenileme çabasına girdik badana kartonpiyer ve alçıpan yapılacak onunla ilgili ugrastık bugun halı ve bazada alcaz bayrama kadar ugraş devam edecek bakalım
ooo ne güzel,güle güle oturun.

oh oh coşmuşun:37:

Son düzenleme:
Selam kızlar ben geldim. İşler bitti ama mesainin bitmesinede az kaldı. Bu arada resmen nazar oldum yaaaa. Dünki olaydan sonrada bugün başka bir sorun yaşıyorum. Geçen gün elim tesadüfen göğsüme değdi elime bişey takıldı. Bikaç gündür aklımda zaten ultrasonda çalışıyorum şu aralar bir baktırayım dedim. Bugün baktırdım şüpheli fibroadenom 16 x 11 mm ebatlarında cumartesi cerrahi onkolojiye muayeneye gideceğim. Kötü huylu değil dedi doktor ama ben netten araştırdım ayırıcı tanı için biyopsi lazımmış. Resmen nazar oldum yaaa. Canım sıkıldı şimdide buna. Geçmişi okuyamadım. Artık eve gidince okurum.

canım sıkma canını inşallah kötü birsey değildir sonuçları görmeden üzme kendini iyi huyludur o iyi

hoş geldin ablacım :16:
sen bana kızsanda afiyet olsun.

hoşgeldin hatice,gitme artık,özledik seni:1:
ooo ne güzel,güle güle oturun.

oh oh coşmuşun:37:

ben sana kızmadım ki zeynep abla sadece size durumumu anlatıım sizi önemsediğimi açıklamaya çalışıyodum :54:

Back
X