Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın şekerler iyi pazarlar

Kızlar ben geldim ama birazdan çıkacağım. Doktora gittim. Özel hastane olmasına rağmen 2 saat doktoru bekledim ameliyata girmiş. Neyse biraz olay çıkardım doktor bey geldi. Bu arada doktor bizim hastanenin eski doktoru. İki hafta önce özel hastaneye geçti. Bendeki şansa bakın bizim hastanedeyken işim düşmedi. Özele geçince ihtiyaç çıktı. Zaten Konya'nın bir ucundan öbür ucu. Nihayetinde doktor geldi. Önce ben bizim hastanede yaptırdığım sonuçları gösterdim. Sonra muayene etti. Sadece bir tane kitle görünüyor ultrasondaki gibi. İçindeki kalsifikasyonlardan dolayı şüpheli bir durumda ama genelde her 10 kadında olabilecek türden bir kist. Yalnız kistin ameliyatla alınıp patolojiye gönderilmesi lazım. Ailede kanser hastalığının olmaması ve yaşımın genç olması kötü bir kist olma riskini azaltıyor ama mutlaka kitlenin incelenmesi lazımmış. Allahtan yüzeyde olduğu için estetik açıdan da sorun çıkarmayacak. Pazartesi kendi hastanemden bir cerrahla görüşeceğim. Büyük ihtimal en kısa zamanda bu kisti aldıracağım. İnşallah patoloji sonucuda temiz çıkar rahatlarım.

Durum böyle. Geldiğimde saat 3 felandı sıcakta çok yorulduğum için uzandım biraz uyuya kalmışım. İftara davetliyiz bugün birazdan da çıkacağım. Çıkmadan şöyle bir göz atayım geçmişe.
tekrar geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar sonuçların.

ayyyyyyyyyy üstüme iylik sağlıkkk ne alakası var :60: :60: ama paraları kırışırsak olur bak :27::27:

paramı ne parası töbe haşa amme hizmeti yapıyorum ben dermişim hocaların klasik lafıdır ya. hay allahım ya alemsin kızım sen iyiden iyiye sardırdım hocalığa teşvik etme beni:1:

tatile 1 gün kala cerenin ateşi var malesef ve öğleden sonradan beri adam akıllı düşüremedim:((
halen başındayım çocuğun az önce yorgun düştü de uyudu yavrum :(
geçen haftada ara sıra ateşi vardı ama diş kaynaklıydı ; sanırım bu farklı çünkü 2 farlı ateş düşürücü , 2 kez duşa ve en son fitile rağmen bir yerde takıldı düşmüyor, inatçı :(((((
gözümden uyku akıyo , sabahtan beri eksik kalan şeyler için alışveriş , temizlik , ütü , bavula yerleştir , filan derken yoruldum zaten yaa :((
size de bişi yazamadım çünkü vakit olmadı kızlar !..
yarın da giremem büyük ihtimal !..
kendinize iyi bakın , sizi özliycem!..
tatilde vakit bulabilirsem pc başına geçmeye uğrarım kızlar :))
öpüldünüz , ben kaçaaaaaaarr :)p
geçmiş olsun canım ya nedir bu çocukların hastalıklarından çektiğimiz allah sağlık versin.
sabah eşim beni işe getirirken "bana güveniyormusun 60 kg olabiliryim" dedim.uzun bir sessizlikten sonra sen en fazla 75 olabilirsin dedi.60 kg olucam sen bana ne alacaksın dedim."sana bir yıl veriyorum 65 ol 2 bilezik alıcam" dedi.sen görürsün dedim.hırs yaptm çünkü bana hiç güvenmiyor ve verebileceğime hiç inanmıyor.onun yüzünü kara çıkartıcam.hedefimi 58 mi yaosam diyorum.:52:

kim tutar seni be bu erkekler nedense o konuda hep aynılar bizde iddiaya gridik ama ben ucuza gitmişim 100 tl ye :60:

sabah eşim beni işe getirirken "bana güveniyormusun 60 kg olabiliryim" dedim.uzun bir sessizlikten sonra sen en fazla 75 olabilirsin dedi.60 kg olucam sen bana ne alacaksın dedim."sana bir yıl veriyorum 65 ol 2 bilezik alıcam" dedi.sen görürsün dedim.hırs yaptm çünkü bana hiç güvenmiyor ve verebileceğime hiç inanmıyor.onun yüzünü kara çıkartıcam.hedefimi 58 mi yaosam diyorum.:52:

düşürme hedefini 2 bilezik az olur agırlıgınca altın alsın bence :60:

paramı ne parası töbe haşa amme hizmeti yapıyorum ben dermişim hocaların klasik lafıdır ya. hay allahım ya alemsin kızım sen iyiden iyiye sardırdım hocalığa teşvik etme beni:1:

napim kızım ya para onlarda artık hazır sende de yetenek var nasıl olsa öyle de böyle de cehenneme gidicez :60: :60: :27::27: ne cıktı falımda ne cıktı :60: :60:

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım ya nedir bu çocukların hastalıklarından çektiğimiz allah sağlık versin.

kim tutar seni be bu erkekler nedense o konuda hep aynılar bizde iddiaya gridik ama ben ucuza gitmişim 100 tl ye :60:

ayy şunlara bak 2 bilezik 100 tlye tav olmsunuz anacum siz zayıflayınca adama hergün victoria secret yanii bayram edicek kolay mı öyle arttırın fiyatınızı artttırın öncelikle iç çamaşırı alışverişiyle başlayıp adamı soyup sogana cevirirdim ben olsam sahsen :60: :60: ee zayıfla demek kolay bunun kıyafeti var diyet yemegi var versin parasını cık cık :60:

Son düzenleme:

napim kızım ya para onlarda artık hazır sende de yetenek var nasıl olsa öyle de böyle de cehenneme gidicez :60: :60: :27::27: ne cıktı falımda ne cıktı :60: :60:

akşam elektrikler kesikti bakamadım:1: akşam evde değildik tatlım ya ama aklımdasın merak etme..
bu işe başlıyım bari yavaşta n yavaştan önce bina içi sonra site içi sonra mahalle semt ilçe il derken açılırım şehirler arası falan sende yardım edersin öğretirim ben sana telveden neler çıkıyor:60:

ayy şunlara bak 2 bilezik 100 tlye tav olmsunuz anacum siz zayıflayınca adama hergün victoria secret yanii bayram edicek kolay mı öyle arttırın fiyatınızı artttırın öncelikle iç çamaşırı alışverişiyle başlayıp adamı soyup sogana cevirirdim ben olsam sahsen :60: :60: ee zayıfla demek kolay bunun kıyafeti var diyet yemegi var versin parasını cık cık :60:

ah canım benimkinin cebinde akrep var sanki ne vereceksin diorum tık çıkmıyor bari dedim 100 lira ver zmanla artırırım ben onu dur sen hele 4-5 kilo daha vereyim de:1:

o kadar ucuza olurmu ona güzel olucaz ve biz sağlıoğımıza kavuşup daha fazla dırdır yapıcaz herşeyin bedeli var.

anam adam batar ya,zavallım memur maaşı ile yapamaz onu .

Son düzenleme:
akşam elektrikler kesikti bakamadım:1: akşam evde değildik tatlım ya ama aklımdasın merak etme..
bu işe başlıyım bari yavaşta n yavaştan önce bina içi sonra site içi sonra mahalle semt ilçe il derken açılırım şehirler arası falan sende yardım edersin öğretirim ben sana telveden neler çıkıyor:60:

:60: bende de az buz hissiyat vardır ben de sallarım bir iki ohoooooo alır basımızı gideriz he yakalanana kadar zaten köşeyi döneriz yakalansak da bu ülkede nasıl olsa 3 ayda cıkcamız için sorun olmaz :60: :60:

o kadar ucuza olurmu ona güzel olucaz ve biz sağlıoğımıza kavuşup daha fazla dırdır yapıcaz herşeyin bedeli var.

anam adam batar ya,zavallım memur maaşı ile yapamaz onu .

ayyyy işte bu yüzden oluyor bunlar adamlara kıyamıyonuz kıyın alalalla size bakmıcak da kime bakacak :60: :60: yalnız bana bakarmısın bekara koca boşamak kolaydır tabii :60: :60:

sağol canım.bende baktımda o zaman ne kadar güzelmişim dedim.gençlikte var tabi.

Sen bi zayıfla bakalım eski halinden de güzel olacaksın. Masaüstündeki resimleri taşınabilir harddiske attık. Buraya ekleyince ben size yüzüm açıkken öncesi sonrası yapayım albümde bakın bakalım aradaki farka. Kilo verdikçe gençleşiyorsun.

Kızlr gıremdm ya :)
cok sancm olyrr olecm sanrm:(
Menum:
Sahur: 1 haslnms yumurta
Kepeklı ekmk 1 dılım .
Saltlk
Peynır

Iftar
Ayran corbsı
Tavuklu sebzlı ymk 1 porsyn

Afiyet olsun Kübra'cım gayet güzel olmuş menün.

sahuru bekliyorum.sayenizde uykum geldi.konuşun az beee.

Ayy sormayın yaaaa ben uykuya dayanamıyorum. Allahtan eşim var yoksa sahursuz oruç tutarım kesin.

geçmiş olsun canım , aldır patolojiye gönder de için rahatlasın ; yoksa hep aklında kalır!
zaten alınması da gerekiyormuş!..
umarım sonuç temiz çıkar ...

İnşallah canım yaaaa bende temiz çıkacağını düşünüyorum. Ama işte ufakta olsa ameliyat lafı tırsıtıyor insanı.

ben geçmişi her girdiğimde okumaya çalışıyorum arkadaşlara cevaplar yazıyorum hatta
canım keşke aynı seyi 3 defa yazacagına ne istediğini belirtseydin daha iyi olurdu diye düşünüyorum

Tatlım onu geçmişe dönüp neden ben arayayım ki. Hem yazdıklarım önemli olduğu için defalarca söyledim. Şimdi bakıp yazacağım. Umarım bunu okursun.:34:

tatile 1 gün kala cerenin ateşi var malesef ve öğleden sonradan beri adam akıllı düşüremedim:((
halen başındayım çocuğun az önce yorgun düştü de uyudu yavrum :(
geçen haftada ara sıra ateşi vardı ama diş kaynaklıydı ; sanırım bu farklı çünkü 2 farlı ateş düşürücü , 2 kez duşa ve en son fitile rağmen bir yerde takıldı düşmüyor, inatçı :(((((
gözümden uyku akıyo , sabahtan beri eksik kalan şeyler için alışveriş , temizlik , ütü , bavula yerleştir , filan derken yoruldum zaten yaa :((
size de bişi yazamadım çünkü vakit olmadı kızlar !..
yarın da giremem büyük ihtimal !..
kendinize iyi bakın , sizi özliycem!..
tatilde vakit bulabilirsem pc başına geçmeye uğrarım kızlar :))
öpüldünüz , ben kaçaaaaaaarr :)p

Geçmiş olsun canım umarım biran önce düzelir. iyi tatiller bol bol keyfini çıkart tatilin. Bizde özlicez seni :16:

evet nurgülcüm , kilo almazsan iyi vallaha kııııııızz :))
tiroidin az çalışması canım , ömür boyu ilaç kullanman gerekiyor :(
doğumdan sonra çıktı bu illet ama 2-3 aydır ilacı kullanıyorum , bakalım nolucak?

bu arada kızımın ateşi düştü canlarım :) inşallh tekrarlamaz !..

Nesli'cim dereotunu duydun mu hiç. Çok işe yarıyormuş tiroidler için. Bir araştır derim.

günaydın arkadaşlar herkese iyi pazarlar :16:

Günaydın Bilgen'cim. :16:

Oooo sen istersen bi seneye kalmaz kesin 60 olursun. Ama ayrılma sakın burdan. Çünki burdan ayrıldığın an motivasyon uçup gidiyor.

Günaydın canım. Çok teşekkürler inşallah temiz çıkar. :16:

GünaydIıııınN Kızlarrrrr ... :)

Günaydın Kübra :16:

Sen bi zayıfla bakalım eski halinden de güzel olacaksın. Masaüstündeki resimleri taşınabilir harddiske attık. Buraya ekleyince ben size yüzüm açıkken öncesi sonrası yapayım albümde bakın bakalım aradaki farka. Kilo verdikçe gençleşiyorsun.

Afiyet olsun Kübra'cım gayet güzel olmuş menün.

Ayy sormayın yaaaa ben uykuya dayanamıyorum. Allahtan eşim var yoksa sahursuz oruç tutarım kesin.

İnşallah canım yaaaa bende temiz çıkacağını düşünüyorum. Ama işte ufakta olsa ameliyat lafı tırsıtıyor insanı.

Tatlım onu geçmişe dönüp neden ben arayayım ki. Hem yazdıklarım önemli olduğu için defalarca söyledim. Şimdi bakıp yazacağım. Umarım bunu okursun.:34:

Geçmiş olsun canım umarım biran önce düzelir. iyi tatiller bol bol keyfini çıkart tatilin. Bizde özlicez seni :16:

Nesli'cim dereotunu duydun mu hiç. Çok işe yarıyormuş tiroidler için. Bir araştır derim.

Günaydın Bilgen'cim. :16:

Oooo sen istersen bi seneye kalmaz kesin 60 olursun. Ama ayrılma sakın burdan. Çünki burdan ayrıldığın an motivasyon uçup gidiyor.

Günaydın canım. Çok teşekkürler inşallah temiz çıkar. :16:

Günaydın Kübra :16:

bakalım canım ayrılma niyetim yok sizler bana moral veriyorsunuz.ayda 100 gr bile versem burdayım.günaydın sanada hg.

Son düzenleme:
Bunlar bu haftaki mesaj sayılarımız kızlar. Sıfırları herkes görüyor. Betül, turti ve Hatice bu hafta inşallah üçünüzünde paylaşımları düzelecek. Bide Seda ve Nermin'cim olmayacağınız günleri önceden söylerseniz listeye izinli olarak yazacağım sizi.

Özellikle Seçil canım sana söylemek istiyorum. Henüz mesaj sayılarını göndermeye alışamadın galiba. Haftaya gözüm üstünde. Eğer menülerin düzelmez, mesaj sayılarınıda bu şekilde göndermeyi ihmal edersen canım listeye giremezsin. En baştan söyleyeyim. Zeliş'cim seni izinli yazdım ama bütün sorumlulukların devam ediyor. Mesaj sayılarını yine göndereceksin ve menülerini paylaşacaksın. Sadece listede olmayacaksın. Anlaşıldı dimi canım?
Onun haricinde kızlar bu hafta durumumuz çok kötü. 7. olduk. Allahtan kilo alan yok ama herkes çok az kilo verdi. Ramazan başlangıcı diye çok fazla üstünüze gitmek istemiyorum ama 7. lik 13. takıma hiç yakışmadı. Haftaya herkes kendine çeki düzen verecek inşallah yine ilk üçte olacağız.

[TABLE="width: 440"]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 99, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl25, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]13.07.2012
[/TD]
[TD="class: xl25, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]14.07.2012
[/TD]
[TD="class: xl25, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]16.07.2012
[/TD]
[TD="class: xl25, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]17.07.2012
[/TD]
[TD="class: xl25, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]18.07.2012
[/TD]
[TD="class: xl25, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]19.07.2012
[/TD]
[TD="class: xl24, width: 64, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]akashha
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]10
[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent, align: right"]0
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]6
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]9
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]11
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]42
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]betuld
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]0
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]bilgen35
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]18
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]25
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]22
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]38
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]28
[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent, align: right"]38
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]169
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]elmaliturti
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]gurbet_dmr
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]7
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]17
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]16
[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent, align: right"]19
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]59
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]Kbra23
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]66
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]35
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]15
[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent, align: right"]3
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]141
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]LAydLiNe
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]27
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]70
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]45
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]29
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]18
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]23
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]212
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]mersinli42
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]25
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]17
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]16
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]29
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]21
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]22
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]130
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]nesdii28
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]14
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent, align: right"]7
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]30
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]68
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]secccil
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]19
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]5
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]26
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]10
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]UZAYIM
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]yasminyaso
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]15
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]8
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]13
[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent, align: right"]4
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]40
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]Zaum
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]13
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]5
[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent, align: right"]14
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]38
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]185
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]165
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]159
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]166
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]126
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]158
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]959
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Seçil'cim bunu kastediyorum. Demek ki geçmişi güzel okumuyorsun. Daha arada bir kez daha uyarı yaptım sana ama şuan onu bulmak için zaman harcayamam. Geçmişi okumuş olsan bunu kaçırmayacağını tahmin ediyorum. Bundan sonra daha dikkatli okursun artık.

Günaydınn canım hoşgeldinn

Günaydın Kübra'cım hoşbulduk canım.

bakalım canım ayrılma niyetim yok sizler bana moral veriyorsunuz.ayda 100 gr bile versem burdayım.günaydın sanada hg.

Günaydın canım hoşbulduk. İşte böyle ne kadar çok burda bulunursan o kadar iyi olur senin için. Bana bak ben hiç ara vermeden ulaştım hedefime. Unutma sen istediğin sürece eninde sonurda gidecek bu kilolar.

meraba kızlar uykusuzluk beynime vurdu.gece yattığımda 3.30 du kalktığımda 7.kızım hortladı sabah sabah.:37:

Günaydın canım hoşgeldin. Eeee çocuk olunca böyle oluyor. Birazdan uyur kızın o uyuyunca sende uyursun artık.

Back
X