Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dün yediklerimi yazayım.
İftarda dışardaydım o yüzden istediğim gibi bişi bulamadım
Bir kase çorba
bir kutu aysti şeftali :))

eve gece 2 de geldim tekrar sahur için kalkma gereği duymadım
bir pizza dilimi büyüklüğünde pidenin arasına çokokrem sürüp yedim
bir de haşlanmış yumurta
bir bardak portakal suyu içtim.

dün yediklerimi yazayım.
Bir kase çorba

bir de haşlanmış yumurta
Nurgülcüm kötü örnek oluyorsun.Baklavadan sonra çokokreminle bizlerlesin:1:.Canım keşke güzel bir kahvaltı yapsaydın.Diğer arkadaşlarımızda yenebiiyormuş deyip lütfen yemesin.

dün yediklerimi yazayım.
Bir kase çorba

bir de haşlanmış yumurta

çokokrem,icetea,portakal suyu....nurgül,ne olacak senin bu halin.bence verceğin kilo az diye bu kadar rahatsın.yanlışmıyım.

Nurgülcüm kötü örnek oluyorsun.Baklavadan sonra çokokreminle bizlerlesin:1:.Canım keşke güzel bir kahvaltı yapsaydın.Diğer arkadaşlarımızda yenebiiyormuş deyip lütfen yemesin.

olcak olcak umutluyum ben kendimden :1::1::1: ramazan girmeden önce sabah kahvaltılarında hep domates salatalık kepek ekmeği diyet peynir yiyodum bazen k fleksle değişiyodu o kadar bıktım ki yemek yemekte ağır geliyo allahtan kendi yaptığım reçeller bitti :)))) bide domateslerin ne tadı tuzu kokusu neredeyse içinden odun çıkacak midem kalkıyo artık yerken hatta görünce bile. şöle sulu kıpkırmızı kokulu mis gibi olsalar ne güzel olur yaaa eskiden ölelerdi :((

çokokrem,icetea,portakal suyu....nurgül,ne olacak senin bu halin.bence verceğin kilo az diye bu kadar rahatsın.yanlışmıyım.

yok o yüzden değil ramazan diye çünkü şöle inanıyorum. şimdi biz bütün gün aç kalıyoruz ya bi iftarda bi sahurda normal günde yiyebileceğimizi bile yiyemiyoruz ben geçen ramazan bir ayda 3 kilo verdim bayramda 1 haftada 3 kilo aldım. aynısını yaşamak istemiyorum. yani nası annatsamki. şimdi onlarıda yemesem daha çok verebilirim dimi. ama ramazandan sonra bu kadar aç kalmıycam ki mutlaka yiycem ve mutlaka alıcam o zaman.

Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş.

Süpersin Kübracım.

Zeliş kavurma fazlasıyla yağlı ve dondurma var.Onun dışında yaptığın sporda dikkatimi çekiyor.Örnek dans demişsin :44:Kaç dakika ve ne dansı?Yürüyüş kaç dakika ve tempolu mu?Yoksa biliyorsun bir faydası yok.

Sedacım az yemişsin.

Şerbet,pide kayısı:47:Tatlı olarak şerbet veya kayısıdan birini tercih etsen daha iyi olacakmış.Onun dışında güzel.

Çok güzel bir paylaşım olmuş Bilgencim.

O zaman aramıza tekrar hoşgeldin.Ben Hatice:16:Çoğumuz seni tanımıyoruz.Biraz kendinden bahseder misin.
ama ablacım evde kavurma pişerken ben ne yiyebilirim ki :26:

sporu 1 den 2 ye kadar sürüdü
hoşbuldum turtam benim :16: özledim valla senin sohbetlerini... asansör aşkında bi gelişme yaşandımı ben yokken??? benim kilolar baya arttı hiç olmadığı kadar... ama kafama takmadım sınav daha önemliydi... hoş oda nolur bilmiyorum ama veririz yaaaa nasıl aldıysam öyle de vericem inanıyorum...

hoşbulduk canım... benim kilom ortalamayı bayağı olumsuz etkiler açıkçası çünkü 10 kilonun üzerinde aldım... 3 ay sürekli evden çıkmadan masa başında oturduğumu düşünürsek çok normaldi bu artış... ama artık eski halime dönmem gerek çünkü sağlığımda olumsuz etkilenicek... listede olmam şart değil... olmassa izne ayrıldığım kiloma yaklaşınca girerim listeyede fark etmez. önemli olan burda olmak... izne ayrıldığım kiloyu tam hatırlamıyorum ama heralde şu alttaki çizelgedekidir. şu an 83 kiloyum....
hoşgeldin balkaymak ben zeliş 16 yaşındayım üniversteye hazırlanıyorum
günaydın arkadaşlar tartıda tam 1.500 gr fazlam var.nedenini bilmiyorum ama çıldırıcam.gece hiç kaçamak yapmadım bir bardak yeşil çay içtim.o kadar çabam boşuna gidiyor.bu arada kahvaltı yapmadım yatıcam şimdi kalkınca yerim artık.
şişkinlikdir ablacım inş geçer :44:
bu sıcakta oruç oruç Allah yardımcınız olsun.biraz önce 10 dakika dışarı çıktım,resmen eridim.
çoook sıcak ya ölücem :5:
sanırım taşınmamız en hayırlısı olacak böyle diken üstü durmaktansa.. allah hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah ben sıkıldım artık buradanda anteptende insanlardan nefret eder oldum birine selam verirken acaba versemmi vermesemmi diye düşünüyorum artık o derece kötü durum yani.
canım sabah tartıldım 88.geçen hafta 88.8 di bu hafta 88 ister böyle alırsın istersen izinli yazarsın sen bilirsin.büyük ihtimal yarın olamayacağım.
ayy kötü olmuş ablacım eğer sürekli böyleyse bencede taşınmak en iyisi
Bendede bazen öyle ödem oluyor sanırım vücut yapısıyla ilgili bir durum..
Aç kalmak çözüm olmaz.. Yeşilçay form çayı içebilirsin ..
Bende etkili olan ödem söktürücü birşeyde var
mısır püskülü ve kiraz sapı aktardan alıp demleyebilirsin canım...
morelini bozma boşuna...

Evet ferhanda kayıpppppp :(

Günaydın canım erken 11.30 mu oluyor tembel senii :P

Hoşgeldinn canımmmm ... :)
saat 4de yatmış biri için erken :P :33:
Selam kızlar...

Annanem bu sabah kalp krizi geçirmiş, şu an durumu daha iyiymiş.. eğer izin alabilirsem yarın için, işten çıkınca yanına memlekete gideceğim.. Giremezsem merak etmeyin, dualarınızı da eksik etmeyin nolur.. Ben senin düğününü göremicem galiba deyip duruyordu :43:
geçmiş olsun ablacım inş iyi olur herşey
dün yediklerimi yazayım.
Bir kase çorba

bir de haşlanmış yumurta

kaçamaklarla dolu afiyet olsun:9:

yok o yüzden değil ramazan diye çünkü şöle inanıyorum. şimdi biz bütün gün aç kalıyoruz ya bi iftarda bi sahurda normal günde yiyebileceğimizi bile yiyemiyoruz ben geçen ramazan bir ayda 3 kilo verdim bayramda 1 haftada 3 kilo aldım. aynısını yaşamak istemiyorum. yani nası annatsamki. şimdi onlarıda yemesem daha çok verebilirim dimi. ama ramazandan sonra bu kadar aç kalmıycam ki mutlaka yiycem ve mutlaka alıcam o zaman.

kız bende az yemiyorum ama çikolata falan yeme diyorum.yoksa bende dayanamıyorum az yiyince.

ama ablacım evde kavurma pişerken ben ne yiyebilirim ki :26:

sporu 1 den 2 ye kadar sürüdü
Zeliş sorduğum sorunun tam olarak cevabı bu değil bence.Evde kavurma et pişiyorsa sana da biraz haşlama yapılabilirdi.Sen kendinde yapabilirsin.Spor konusunu hala anlamadım.Dans ne kadar ne dansı.Yürüyüş ne kadar yürüdün????

olcak olcak umutluyum ben kendimden :1::1::1: ramazan girmeden önce sabah kahvaltılarında hep domates salatalık kepek ekmeği diyet peynir yiyodum bazen k fleksle değişiyodu o kadar bıktım ki yemek yemekte ağır geliyo allahtan kendi yaptığım reçeller bitti :)))) bide domateslerin ne tadı tuzu kokusu neredeyse içinden odun çıkacak midem kalkıyo artık yerken hatta görünce bile. şöle sulu kıpkırmızı kokulu mis gibi olsalar ne güzel olur yaaa eskiden ölelerdi :((

Bir açıdan haklısın ama ramazan olmasına rağmen dikkat etmeye çalışıyoruz canım.Ramazanda az yiyoruz ama yemememiz gereken saatlerde yiyoruz.Buda kilomuzu kötü etkileyebilir.Sen yinede kaçamak yapmamaya çalış.Yapıyorsanda hergün değilde ödül günü sayabileceğimiz cuma günleri yapabilirsin.

Son düzenleme:
kız bende az yemiyorum ama çikolata falan yeme diyorum.yoksa bende dayanamıyorum az yiyince.

işte benim sıkıntım az yemek çok yemek deil hiç bişi yemim ama onu yiyim bütün gün aç kalabiliyorum ama onu yemeden duramıyorum. en iyisi evde tutmamak. geçen gece sahurda arıyorum tarıyorum yok arıyorum tarıyorum yok gözümüde açamıyorum 15 dk aradım allah allah diyorum ya nereye gider bu çokokrem sonra eşimi kaldırdım dedim ya benim çokokremimi gördünmü ya ben onu dükkana götürdüm kahvaltı için (dükkanı evimizin altında) dedim kalkıyosun gidiyosun alıp geliyosun :9::9::9::9::9::9: daha fazla uykulu halde çenemi çekmemek için hiç ikiletmedi bile canım ya bi dediğimi iki etmiyo o kadar çok seviyo beni :9::9::9::9::9:

hello bebekler ben geldiiiiiiiiiiim :103: :103:

hoşgeldin sefalar getirdin.:16::16::16:

Zeliş sorduğum sorunun tam olarak cevabı bu değil bence.Evde kavurma et pişiyorsa sana da biraz haşlama yapılabilirdi.Sen kendinde yapabilirsin.Spor konusunu hala anlamadım.Dans ne kadar ne dansı.Yürüyüş ne kadar yürüdün????

Bir açıdan haklısın ama ramazan olmasına rağmen dikkat etmeye çalışıyoruz canım.Ramazanda az yiyoruz ama yemememiz gereken saatlerde yiyoruz.Buda kilomuzu kötü etkileyebilir.Sen yinede kaçamak yapmamaya çalış.Yapıyorsanda hergün değilde ödül günü sayabileceğimiz cuma günleri yapabilirsin.

aaaaaaaaa cuma günleri ödül günümü iyimiş yarında tatlı var yani :9::9::9::9::9::9: hhaahahhaaa çok şanslıyım ya :P şaka şaka evet haklısın daha dikkat edicem tmm.

Selam kızlar...

Annanem bu sabah kalp krizi geçirmiş, şu an durumu daha iyiymiş.. eğer izin alabilirsem yarın için, işten çıkınca yanına memlekete gideceğim.. Giremezsem merak etmeyin, dualarınızı da eksik etmeyin nolur.. Ben senin düğününü göremicem galiba deyip duruyordu :43:

Geçmiş olsun canım..

dün yediklerimi yazayım.
Bir kase çorba

bir de haşlanmış yumurta

Nurgüllll :(
Ama benim canım çekiyor :43::43::43: ben daha küçük bir kızımm yeme öyle şeyler bakkk :)

Hoşgeldinn canımmm ..

Selam kızlar...

geçmiş olsun canım ınsallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur dualarımız seninle

aaaaaaaaa cuma günleri ödül günümü iyimiş yarında tatlı var yani :9::9::9::9::9::9: hhaahahhaaa çok şanslıyım ya :P şaka şaka evet haklısın daha dikkat edicem tmm.
Yarında tatlı mı yiyeceksin :53::53::53::1:Sen hakkını kullandın sana yok cızzzz.Şimdi herkes yarın ödül günüymüş diye bolbol kaçamak yaparmış:1::1:Yok arkadaşlar.Tartıdan sonra çok istiyorsanız ufak bir kaçamak yapabiliriz demiştik ama daha hızlı kilo vermek istiyorsak yapmasak daha iyi olur.Tabii hafta içi birşeyler yediysek cuma günü kaçamak yok

Son düzenleme:
dün yediklerimi yazayım.
Bir kase çorba

bir de haşlanmış yumurta

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: şok oldum canım bu nasıl menü böyle :9: insan yerken anlamıyor ama sonra pişman oluyor sık dişini ver kilolarını kontrollu yersin sonra

annem pişirip kaldırmıştı yani onu haşlamam imkansız spordada dansın adı yok kafama göre zumba indirdim onu deniycem 1 saatin 45 dk yürüyüş 15dk dans

hoş geldin :16:

kızlar avatarımı değiştirdim motivasyonumuz artsın diye $resim-zayiflama-yontemleri-1.webp bunu yaptım bakalım begenecek misiniz:)

Yarında tatlı mı yiyeceksin :53::53::53::1:Sen hakkını kullandın sana yok cızzzz.Şimdi herkes yarın ödül günüymüş diye bolbol kaçamak yaparmış:1::1:Yok arkadaşlar.Tartıdan sonra çok istiyorsanız ufak bir kaçamak yapabiliriz demiştik ama daha hızlı kilo vermek istiyorsak yapmasak daha iyi olur.Tabii hafta içi birşeyler yediysek cuma günü kaçamak yok

Bennn hıc kacamak yapmayacammm ve basaracamm kızlar :p sız dondurma tatlı yerken benden yaglar gıdecek hahahha :p

Back
X