Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menüm

sabah yok

öğle

bir dilim ekmek
peynir
domates

akşam

bir kepçe çorba

1 karnıyarık

salata

3 bardak yeşilçay 3 lt su,bugün spor yapmıycam.
afiyet olsun bilgen, güzel olmuş.

başlahgıç kilom 92.5 hedefim inatla ve inemiyecek olsamda 60
höt,umutsuzluk yok. 1yılda sürse zayıflayacağız.

Menüm
Sahur :
1 dilim kepekli ekmek
yumurta haşlanmış
domates salatalık
4 adet yeşil zeytinn

İftar
kabaklı yogurtlu salata
1 tane biber dolması ( bulgurlu ) anneme yaptrdm pirinçli yapmasına engel oldum
Su : hesaplamadm ama çok içtim
Spor yok .. iftardan sonra yürüyüşe çıktık ama tempolu değil uyumadan önce twister yapmayı düşünüyorum
aferin orti,güzel menü.

selam kızlar yogun istek üzerine avatarımı değiştircem hemen :) menümü de yazayım size hemen :=)

sahur:peynirli tost haslanmış yumurta sekersiz çay

iftarda:kaşarlı domates çorbası

ara:sade soda bol bol bol su
herkes söylemiş,bende söyliyeceğim çok az yiyorsun:20:

Bugun sahurumuuu nesfıt ıle yapacm yarn ya aclıktan olurum ya da olmem :)
dene ve gör:34:
süpersiiiiiiiin cnm tebrik ederiiiiiiiiiiim :46::46:
sağol turti,uçtum resmen mutluluktan.
dünün mesajları ebruya yollanacak ,ok:34:

Günaydın kızlar evdeki telefon hattında sorun olduğu için internetimde yok. Allahtan hastanede var. Zeynep'cim tebrik ediyorum canım seni. Turti'cim mesajlar yine bana atılıyordu.
Gelelim bildirime

Geçen hafta : 62.9

Bu hafta : 61.8

Fark : 1.1

Mezun oluyorummmmmmmmmmmmmm:46::21::32::nazar:

günaydın ..:9::16:
çocuklarım saolsun orçlu oruçlu her gün saat 7 de ayaktayım ve akşamda olmak bilmiyor..takım ne durumda bakayım dedim..ama uykucular sizi ses seda yok.:1:

Günaydın kızlar evdeki telefon hattında sorun olduğu için internetimde yok. Allahtan hastanede var. Zeynep'cim tebrik ediyorum canım seni. Turti'cim mesajlar yine bana atılıyordu.
Gelelim bildirime

tebrikler...Ebru harikasın..:nazar::46::46:

Gelelim bildirime

tebrik ederim ebru:46: amaa amaa nereye gidiyorsun,gidemezsin:30:

çocuklarım saolsun orçlu oruçlu her gün saat 7 de ayaktayım ve akşamda olmak bilmiyor..takım ne durumda bakayım dedim..ama uykucular sizi ses seda yok.:1:

bende aynı durumdayım şekerim:8:sıpam 6 da kaktı şimdide yattı uyuyor.ben öleeeeeeee kalakaldım:37:

Günaydın canım hoşgeldin :16:

tebrikler...Ebru harikasın..:nazar::46::46:

Teşekkürler Derya'cım artık bende senin gibi oldum korumak için burda olacağım:34:

geçen hafta 59.6
bu hafta 58.2 giden 1.4 :nazar::46::46:

Ramazan sanada yaramış. Tebrik ediyorum. :46::nazar:Nasıl oldun iyileştin mi?

günaydın herkese:3: ben listede değilim ama yinede bildirim yapayım dedim..
kilom 81.9 bir kaç gün önce 83 tüm... abur cuburu kesmek etki etti sanırım...

Gelelim bildirime

Tebrik ederim canım:46::46::46::46::46:Darısı tüm ekip üyelerinin başına:9::9:
Ebru, bizi bırakıp gitmeeeee:16::16:

listeye girecek miyim bende ? 2 haftadır buradayım ama taktir sizin :) bu arada dünkü ve bugunkü mesaj sayılarını kime yolluyoruz?

Seçil'cim normalde bu hafta listede olman lazımdı. Ama maalesefki senin bir hafta daha deneme süresinde kalmanı istiyorum. Bunun en büyük sebebi menülerinin sağlıklı olmaması. Bu hafta lütfen uyarılarımızı dikkate al. Haftaya listede görmek isterim seni.

herkese günaydın arkadaşlar öncelikle unutmadan mönümü paylaşayım sonra mesaj sayımı atim sonrada kilo bildirimi yapim

Sahurda
1 domates
1 salatalık
biraz peynir hani şu iplik gibi olanlardan çeçildi heralde
biraz pide
2 fincan şekersiz çay

iftarda
1 kase ezo gelin
3 ad. ızgara köfte
1 hurma
3-4 çatal salata
ekmek YOK
büyük ayran

su 1,5 lt.
spor yok lunaparka gidip çoçuklar gibi eğlendim sadece yorucu ama güzeldi.

herkese günaydın arkadaşlar öncelikle unutmadan mönümü paylaşayım sonra mesaj sayımı atim sonrada kilo bildirimi yapim

Sahurda
1 domates
1 salatalık
biraz peynir hani şu iplik gibi olanlardan çeçildi heralde
biraz pide
2 fincan şekersiz çay

iftarda
1 kase ezo gelin
3 ad. ızgara köfte
1 hurma
3-4 çatal salata
ekmek YOK
büyük ayran

su 1,5 lt.
spor yok lunaparka gidip çoçuklar gibi eğlendim sadece yorucu ama güzeldi.
bu sefer tutturmuşun menüyü nurgül:34: su az olmuş,böbreklere dikkat!

Son düzenleme:
gecen hafta 65

bu haftada 65 bi değişiklik yok :(

Geçen haftaki menülerine göre çok normal bir sonuç. Allahtan kilo almamışsın. Böyle durumlarda yani normalden az yeme olaylarında vücut kendini korumaya alıyor. Boşyere uyarmıyoruz seni burda. Lütfen daha dikkatli ol. Paylaşımların bu hafta daha iyi ama daha özenli olmanı istiyorum takım için. :34:

Kızlar geçmişi okudum. Alıntı yapamadım. İş yerinde olduğum için. Aklımda kalanları yazıyorum.

Nurgül haricinde herkesin menüsü çok çok iyi. Çok beğendim. Zeliş senin menünüde beğendim. Özellikle belirtmek istedim. Listeye dönme konusunda da biliyorsun kararları biz vereceğiz. Sen kilo vermeye bak. Bu haftaki kilon idare eder.

Kübracım ablan için geçmiş olsun canım. İlaçlarını düzenli kullanırsa inşallah iyileşir. Ama ihmal etmesin mutlaka düzenli kullansın.

Mezuniyet konusuna gelince kızlar yine buralarda olacağım ama aktifliğim duruma göre değişecek. Artık kaptanınız Hatice. Ben manevi kaptan olarak buralardayım.

Bilgen'cim şişkinlik konusunda kızdığım mesaları okumuşsundur. Sakın sıkma canını çok normal senin nöbet sonrası şişkinliklerin. Eğer stres yaparsan kilo vermeni olumsuz etkilersin.

Gelelim Nurgül'e seni bu hafta listeye almayı düşünüyordum ama bu menülerden sonra vazgeçtim. Menün dehşet ötesi. Hiç ama hiç beğenmedim. Sana ilk olarak çikolatayı kesinlikle yasaklıyorum ayrıca burdaki diğer kişilerede kötü örnek oluyorsun. Haftaya kadar menülerini takip edeceğim. Lütfen daha sağlıklı beslen.
:47:
Zeynep seni ayrıca tebrik etmek istiyorum canım, şuan takımın en istikrarlı giden üyesi sensin. Ve böyle gidersen benden sonra mezun olacak kişi gibi görünüyorsun. Hep böyle devam et. :34:

Şimdilik aklımda kalanlar bunlar.

Back
X