Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kısslarrrr.bugün harika bir gün.
tartı sonucum:geçen hafta:79.8kg
bu hafta:78.0 kg
fark:1.8 kg
79.8/78/1.8/%2.25
![]()
afiyet olsun bilgen, güzel olmuş.menüm
sabah yok
öğle
bir dilim ekmek
peynir
domates
akşam
bir kepçe çorba
1 karnıyarık
salata
3 bardak yeşilçay 3 lt su,bugün spor yapmıycam.
höt,umutsuzluk yok. 1yılda sürse zayıflayacağız.başlahgıç kilom 92.5 hedefim inatla ve inemiyecek olsamda 60
aferin orti,güzel menü.Menüm
Sahur :
1 dilim kepekli ekmek
yumurta haşlanmış
domates salatalık
4 adet yeşil zeytinn
İftar
kabaklı yogurtlu salata
1 tane biber dolması ( bulgurlu ) anneme yaptrdm pirinçli yapmasına engel oldum
Su : hesaplamadm ama çok içtim
Spor yok .. iftardan sonra yürüyüşe çıktık ama tempolu değil uyumadan önce twister yapmayı düşünüyorum
herkes söylemiş,bende söyliyeceğim çok az yiyorsunselam kızlar yogun istek üzerine avatarımı değiştircem hemen :) menümü de yazayım size hemen :=)
sahureynirli tost haslanmış yumurta sekersiz çay
iftarda:kaşarlı domates çorbası
ara:sade soda bol bol bol su
dene ve görBugun sahurumuuu nesfıt ıle yapacm yarn ya aclıktan olurum ya da olmem :)
sağol turti,uçtum resmen mutluluktan.süpersiiiiiiiin cnm tebrik ederiiiiiiiiiiim![]()
Günaydın kızlar evdeki telefon hattında sorun olduğu için internetimde yok. Allahtan hastanede var. Zeynep'cim tebrik ediyorum canım seni. Turti'cim mesajlar yine bana atılıyordu.
Gelelim bildirime
Geçen hafta : 62.9
Bu hafta : 61.8
Fark : 1.1
Mezun oluyorummmmmmmmmmmmmm
tebrik ederim ebruGünaydın kızlar evdeki telefon hattında sorun olduğu için internetimde yok. Allahtan hastanede var. Zeynep'cim tebrik ediyorum canım seni. Turti'cim mesajlar yine bana atılıyordu.
Gelelim bildirime
günaydın ..
çocuklarım saolsun orçlu oruçlu her gün saat 7 de ayaktayım ve akşamda olmak bilmiyor..takım ne durumda bakayım dedim..ama uykucular sizi ses seda yok.![]()
geçen hafta 59.6
bu hafta 58.2 giden 1.4![]()
günaydın ..
çocuklarım saolsun orçlu oruçlu her gün saat 7 de ayaktayım ve akşamda olmak bilmiyor..takım ne durumda bakayım dedim..ama uykucular sizi ses seda yok.![]()
tebrikler...Ebru harikasın..![]()
geçen hafta 59.6
bu hafta 58.2 giden 1.4![]()
Günaydın kızlar evdeki telefon hattında sorun olduğu için internetimde yok. Allahtan hastanede var. Zeynep'cim tebrik ediyorum canım seni. Turti'cim mesajlar yine bana atılıyordu.
Gelelim bildirime
gecen hafta 65
bu haftada 65 bi değişiklik yok![]()
listeye girecek miyim bende ? 2 haftadır buradayım ama taktir sizin :) bu arada dünkü ve bugunkü mesaj sayılarını kime yolluyoruz?
bu sefer tutturmuşun menüyü nurgülherkese günaydın arkadaşlar öncelikle unutmadan mönümü paylaşayım sonra mesaj sayımı atim sonrada kilo bildirimi yapim
Sahurda
1 domates
1 salatalık
biraz peynir hani şu iplik gibi olanlardan çeçildi heralde
biraz pide
2 fincan şekersiz çay
iftarda
1 kase ezo gelin
3 ad. ızgara köfte
1 hurma
3-4 çatal salata
ekmek YOK
büyük ayran
su 1,5 lt.
spor yok lunaparka gidip çoçuklar gibi eğlendim sadece yorucu ama güzeldi.
gecen hafta 65
bu haftada 65 bi değişiklik yok![]()