Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bencede eşinle kötü olursunuz. Ben sırf kayınvalide yüzünden (aramızda hiç bir sorun yok ama olmayacak diye de bişey yok) İzmir'e gitmeyi erteledim. İzmir'i çok seviyorum orda yaşamak istiyorum ama onlarada uzak olmak istiyorum. Bazen uzaktan bile yetebiliyorlar ki aynı şehirde yaşamaktan bile çekiniyorum ben. Sen aynı evden bahsediyorsun. Çok kötü bir durum. Benim ortancı kardeşim erkek ve evli. Evide bana iki sokak uzaklıkta ve sorsanız iki senede evine ya 2, ya 3 defa gitmişimdir oda zorlamayla. Sırf gelin rahatsız olmasın diye çok dikkat ediyorum.

Ayy Nermin'cim yaaa bende defalarca Hilal'e aynı şeyi söyledim. İyiki çağırmışsın beni bu takıma diye. Sarınım burda olduğumuz için hepimiz çok şanslıyız. :16:

Arkadaşım haftaya gelecek demiştim yanlış anlaşıldı galiba. Yani bu cumartesi gelecek.

Sarma neliydi? Umarım bulgurludur. Onun haricinde menün güzel canım. Su çok iyi. Sporda eğer tempoluysa süper diyeceğim. :46:

Hoşgeldin Derya'cım. Teşekkürler canım benim. Aslında birinci olurduk bu ortalama ile ama atak yapan başka takım çıktı ortaya. Çok güzel bir duygu mezun olmak. Diyet yapmadığım için daha rahatım. Öyle bir alışmışım ki zaten kararında yiyorum. Bakalım bu hafta tartı sonucunu çok merak ediyorum nasıl olacak.

Geçmiş olsun canım yaaaaa. Keşke poğaça yerine başka bişey yeseydin. Hazırsa eğer bi daha yeme sakın. Sen poğaça deyince boyoz geldi aklıma :9:

boyoz yemeyeli yıllar oldu.ben 9 eylülde okudum.sabahları kampüse girmeden beyaz fırın vardı.ordan boyozu,çayıda okuldan alır ,okulun bahçesindeki dev çamların altında sabah keyfi yapardın.ah ah izmir...

menüm:
sabah:yumurta
peynir
zeytin
domates
2 dilim kepek ekmek

ara :kızımın kahvaltısından kalan
yumurta
yarım dilim kepek ekmek

öğlen:1 erik,1 küçük şeftali

ara:2 avuç beyaz leblebi

akşam:taze fasulye
çorba
salata
yoğurtlu kabak kavurma
1 dilim kepek ekmek

su:3 litre
spor:40 d leslie

ya şu boyoz niye başka şehirlerde yok bende onu bilmiyorum... halbuki çok da sevien birşey... param olsa bu işe gircem valla... boyozcu şubeleri aççam şehir şehir.. şaka bi yana olmaması belkide daha iyidir... benim rahat bi beş kilom boyozdandır... sabahları canım birşey istemediğinde iyi gidiyordu... ama en az 2 haftadır almıyorum artık... kıslar menümü yazcaktım da kocam şu an trip atıyor... bi gidip bakayım gelcem inş gene...

Son düzenleme:
bundan sonra menülerimi eksik yazacağım cidden.canım sıkılmaya başladı.akşam yediklerimin tamamı bir servis tabağındaydı,çorba hariç.az az kalan yemeklerdi.en başından beri ben çok az yiyemem,dayanamam diyorum.ekmek,pide hatalı,eyvallah.kuş kadar yiyemem ben.bu hafta regliyle geçti.1 kilo olmayabilir verdiğim,okadarda olsun müsadenizle.:ssz:

Son düzenleme:
boyoz yemeyeli yıllar oldu.ben 9 eylülde okudum.sabahları kampüse girmeden beyaz fırın vardı.ordan boyozu,çayıda okuldan alır ,okulun bahçesindeki dev çamların altında sabah keyfi yapardın.ah ah izmir...

menüm:
sabah:yumurta
peynir
zeytin
domates
2 dilim kepek ekmek

ara :kızımın kahvaltısından kalan
yumurta
yarım dilim kepek ekmek

öğlen:1 erik,1 küçük şeftali

ara:2 avuç beyaz leblebi

akşam:taze fasulye
çorba
salata
yoğurtlu kabak kavurma
1 dilim kepek ekmek

su:3 litre
spor:40 d leslie

MENÜM
SABAH

2 dilim ekmek
Yoğurtlu patlıcan
Domates,salatalık,peynir

AKŞAM
Yarım kase çorba
1 kase yoğurt
Salata
1 lokmalık böreğin tadına baktım.

menüm

sabah

iki dilim tam buğday ekmeğinin arasına domates ve peynirle tost yaptım

ara

1 salatalık

öğlen

2köfte

domates

akşam

yarım kepçe çorba

2 kaşık sebze yemeği salata

3 lt su,1 saat leslie
afiyet olsun herkese hatice abla iftar çok az değilmi
cuma akşamı kaynanamlar,görümcem ve eşi,kaynım ve eltimi iftara çağırıcam.benim kayınpeder yemeklerim konusunda hep bana laf sokar.menü önerirmisiniz bana.ben şöyle düşündüm.
fırında köteli patates
pilav
salata
patlıcan salatası
sigara böreği
az bişey yaprak sarayım dedim
krepli tavuk yapayımmı (daha önce hiç yapmadım ama marifetli gözükmek istiyorum)
çorba kaynatam mercimeği sevmiyor ne yapçağımıda bilmiyorumm.
menün güzel görünüyo ablacım inş beğenirler

bundan sonra menülerimi eksik yazacağım cidden.canım sıkılmaya başladı.akşam yediklerimin tamamı bir servis tabağındaydı,çorba hariç.az az kalan yemeklerdi.en başından beri ben çok az yiyemem,dayanamam diyorum.ekmek,pide hatalı,eyvallah.kuş kadar yiyemem ben.bu hafta regliyle geçti.1 kilo olmayabilir verdiğim,okadarda olsun müsadenizle.:ssz:
Miktarlarını yazmadığından dolayı ne kadar yediğini bilemeyiz..
Menülere yorum yapıyoruz fikrimiz kmse kuş kadar ye demiyor birbirlerine .. yada kuş kadar yiyenlere söyleniyor. sağlıklı beslenmek amacımz bence...
Eğer yorumdan rahatsız olduysan kusura bakma.
tekrar afiyet olsun iyi geceler.

Kızlar ben geldim hemen kaçıyorum yine. Yarın müsait olursam geçmişi okurum. Ben bu aralar fazla uğrayamayacağım. Temizlik işlerim bitmedi hala. Bugün koltuklar yıkandı allaha şükür mis gibi oldular. İş yerinde müsait olduğum zaman gelirim. Öpüyorum hepinizi. İyi geceler. Kaçamak yapanın çırasını yakarım ona göre. Bide paylaşım düştü iyice herkes ramazanın rehavetine kapıldı. Lütfen artıralım paylaşımları.

canım bence menün iyi sadece kabak az yağlıysa daha iyi olur.. bu arada önceden taj-kımdayken benim menülerimde çok gelirdi... diyetisyenin menüsünü uyguluyordum ben onun menüsü benim normal yediklerimden daha çok... ama fark sağlıklı olması... önemli olanda bu zaten bence.... bi ara diyetisyenin verdiği menüyü paylaşıyım sizle... cdden çok kabarık bi menüdür ama bana 8 kilo verdirmişti o zaman...

benim menücük..
sabah
1 dlm ekmek
1 yumurta
1dlm peynir
1 domates

ara
1 ceviz

öğle
2 pohaça:26:

akşam
1 içli köfte (haşlama kızartma deil)
1 kase mercimek çorbaası
1 kase yoğurt

kıslar benim bugünkü mesaj sayım 5 görünüyor ama kime atçam bilmiyorum. bir de mesajlar hala gece 12den 12ye sayılıyor değil mi?

kıslar benim bugünkü mesaj sayım 5 görünüyor ama kime atçam bilmiyorum. bir de mesajlar hala gece 12den 12ye sayılıyor değil mi?
evet canım 12den 12ye sayılıyor
benim menücük..
sabah
1 dlm ekmek
1 yumurta
1dlm peynir
1 domates

ara
1 ceviz

öğle

akşam
1 kase mercimek çorbaası
1 kase yoğurt

afiyet olsun

MESAJ LİSTESİ
30-31 Temmuz : mersinli42

01-02 Ağustos : zaum
03-04 Ağustos : gurbet_dmr
06-07 Ağustos : akashha
08-09 Ağustos : yasminyaso
10-11 Ağustos : bilgen35
13-14 Ağustos : nurgulguney
15-16 Ağustos : elmaliturti
17-18 Ağustos : kbra23

MESAJ LİSTESİ
30-31 Temmuz : mersinli42

01-02 Ağustos : zaum
03-04 Ağustos : gurbet_dmr
06-07 Ağustos : akashha
08-09 Ağustos : yasminyaso
10-11 Ağustos : bilgen35
13-14 Ağustos : nurgulguney
15-16 Ağustos : elmaliturti
17-18 Ağustos : kbra23

yeni liste tamam canım

menüm

sabah

iki dilim tam buğday ekmeğinin arasına domates ve peynirle tost yaptım

ara

1 salatalık

öğlen

2köfte

domates

akşam

yarım kepçe çorba

2 kaşık sebze yemeği salata

3 lt su,1 saat leslie
Afiyet olsun canım menün güzel olmuş.Sporda süper:44:

cuma akşamı kaynanamlar,görümcem ve eşi,kaynım ve eltimi iftara çağırıcam.benim kayınpeder yemeklerim konusunda hep bana laf sokar.menü önerirmisiniz bana.ben şöyle düşündüm.
fırında köteli patates
pilav
salata
patlıcan salatası
sigara böreği
az bişey yaprak sarayım dedim
krepli tavuk yapayımmı (daha önce hiç yapmadım ama marifetli gözükmek istiyorum)
çorba kaynatam mercimeği sevmiyor ne yapçağımıda bilmiyorumm.
Bilgencim ben davet sofralarında arada islim kebabı yapıyorum çokta beğeniliyor.Düşünebilirsin.İslim kebabı köfte ile yapılıyor ama ben kuşbaşı etle yapıyorum.Birde çeşit olsun diye patateste dolduruyorum.Yapmak istersen yardımcı olurum.Onuda beğenmezlerse sen kendini üzme.O onların gıcıklığı.Pilav,salata,cacık,sigara böreği yerine tepside başka bir börek tercih edebilirsin.Tarif verebilirim.Krepli tavuğa gerek yok.

Menüm :
Sahur :
1 dilim peynirli pide :(((
Salatalık
Domates

İftar
1 Parça Biftek
salata

2.5 Litre Su ..

Çok yürüdüm gezdimm spordan sayılırsa: )
Afiyet olsun pideci.Ama çok yememişsin.Güzel olmuş canım.

Olur mu hiç Zeynep.Çeşidi çok göründü sadece.Sen miktarını ayarlıyor ve gayet güzel kilo veriyorsun.Böyle canını sıkma olur mu.Herkes kendi bünyesine göre menüsünü belirliyor.Sen iyi yapıyorsun.

benim menücük..
sabah
1 dlm ekmek
1 yumurta
1dlm peynir
1 domates

ara
1 ceviz

öğle

akşam
1 kase mercimek çorbaası
1 kase yoğurt
2 poğaçamı :53:
Hadi öğlen 1 tane yedin desek neyse de 2tane çok olmuş.Onun dışında güzel.
yeni liste tamam canım
Evet canım.:16:

Back
X