- 15 Haziran 2009
- 3.268
- 98
- 688
Bencede eşinle kötü olursunuz. Ben sırf kayınvalide yüzünden (aramızda hiç bir sorun yok ama olmayacak diye de bişey yok) İzmir'e gitmeyi erteledim. İzmir'i çok seviyorum orda yaşamak istiyorum ama onlarada uzak olmak istiyorum. Bazen uzaktan bile yetebiliyorlar ki aynı şehirde yaşamaktan bile çekiniyorum ben. Sen aynı evden bahsediyorsun. Çok kötü bir durum. Benim ortancı kardeşim erkek ve evli. Evide bana iki sokak uzaklıkta ve sorsanız iki senede evine ya 2, ya 3 defa gitmişimdir oda zorlamayla. Sırf gelin rahatsız olmasın diye çok dikkat ediyorum.
Ayy Nermin'cim yaaa bende defalarca Hilal'e aynı şeyi söyledim. İyiki çağırmışsın beni bu takıma diye. Sarınım burda olduğumuz için hepimiz çok şanslıyız.
Arkadaşım haftaya gelecek demiştim yanlış anlaşıldı galiba. Yani bu cumartesi gelecek.
Sarma neliydi? Umarım bulgurludur. Onun haricinde menün güzel canım. Su çok iyi. Sporda eğer tempoluysa süper diyeceğim.
Hoşgeldin Derya'cım. Teşekkürler canım benim. Aslında birinci olurduk bu ortalama ile ama atak yapan başka takım çıktı ortaya. Çok güzel bir duygu mezun olmak. Diyet yapmadığım için daha rahatım. Öyle bir alışmışım ki zaten kararında yiyorum. Bakalım bu hafta tartı sonucunu çok merak ediyorum nasıl olacak.
Geçmiş olsun canım yaaaaa. Keşke poğaça yerine başka bişey yeseydin. Hazırsa eğer bi daha yeme sakın. Sen poğaça deyince boyoz geldi aklıma![]()
boyoz yemeyeli yıllar oldu.ben 9 eylülde okudum.sabahları kampüse girmeden beyaz fırın vardı.ordan boyozu,çayıda okuldan alır ,okulun bahçesindeki dev çamların altında sabah keyfi yapardın.ah ah izmir...
menüm:
sabah:yumurta
peynir
zeytin
domates
2 dilim kepek ekmek
ara :kızımın kahvaltısından kalan
yumurta
yarım dilim kepek ekmek
öğlen:1 erik,1 küçük şeftali
ara:2 avuç beyaz leblebi
akşam:taze fasulye
çorba
salata
yoğurtlu kabak kavurma
1 dilim kepek ekmek
su:3 litre
spor:40 d leslie
ya şu boyoz niye başka şehirlerde yok bende onu bilmiyorum... halbuki çok da sevien birşey... param olsa bu işe gircem valla... boyozcu şubeleri aççam şehir şehir.. şaka bi yana olmaması belkide daha iyidir... benim rahat bi beş kilom boyozdandır... sabahları canım birşey istemediğinde iyi gidiyordu... ama en az 2 haftadır almıyorum artık... kıslar menümü yazcaktım da kocam şu an trip atıyor... bi gidip bakayım gelcem inş gene...
Son düzenleme: