Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Anlat ozaman canım. Ne işle mesguldun sen :)))

:37:
Şuanı soruyorsan annemlerde yangel yat modundayım :60: Onun dışında özgeçmişimi sorarsan :1: mesleğimin 6.yılını bitirdim.3 yıl doğu olmak üzere 3. görev yerinde çalışmaktayım.1,5 yıllık evliyim.

Şuanı soruyorsan annemlerde yangel yat modundayım :60: Onun dışında özgeçmişimi sorarsan :1: mesleğimin 6.yılını bitirdim.3 yıl doğu olmak üzere 3. görev yerinde çalışmaktayım.1,5 yıllık evliyim.

Maşallah Ne güzelll Ögretmenliğin en güzel yanı bu tatil olsa gerek bende atanırsam eğer yaşayacm bu duyguyu :)
Genç ögretmen olmakta gzeldir :)

Afiyet olsun canım menün güzel olmuş.Sporda süper:44:

Bilgencim ben davet sofralarında arada islim kebabı yapıyorum çokta beğeniliyor.Düşünebilirsin.İslim kebabı köfte ile yapılıyor ama ben kuşbaşı etle yapıyorum.Birde çeşit olsun diye patateste dolduruyorum.Yapmak istersen yardımcı olurum.Onuda beğenmezlerse sen kendini üzme.O onların gıcıklığı.Pilav,salata,cacık,sigara böreği yerine tepside başka bir börek tercih edebilirsin.Tarif verebilirim.Krepli tavuğa gerek yok.

Afiyet olsun pideci.Ama çok yememişsin.Güzel olmuş canım.

Olur mu hiç Zeynep.Çeşidi çok göründü sadece.Sen miktarını ayarlıyor ve gayet güzel kilo veriyorsun.Böyle canını sıkma olur mu.Herkes kendi bünyesine göre menüsünü belirliyor.Sen iyi yapıyorsun.

2 poğaçamı :53:
Hadi öğlen 1 tane yedin desek neyse de 2tane çok olmuş.Onun dışında güzel.

Evet canım.:16:

ağrı çekerken annem yedirdi cnm yoksa hiç zevk alarak yemedim... aman olsun napıyım çikolata krizine girmediğime şükrediyorum valla...

kıslar ya bu saat oldu hala karnım ağrıyo delircem... uyutmadı... sabahta erken kalkçam eski çalıştığım yerdeki öğretmen arkadaşlarla buluşçaz, yarın akşam anca girerim heralde.... bilginiz olsun... uzayım ben listede yokum bu arada ama diğer listeye girmemede bay var sanrırım... eski kiloma dönünce gireyim diyorum.. takımın ort. düşürmek istemiyorum.. sen de bilerek koymadın galiba... yalnız orti listesi hazırlanırken bi orti istiyorum...:29:

Son düzenleme:
kıslar ya bu saat oldu hala karnım ağrıyo delircem... uyutmadı... sabahta erken kalkçam eski çalıştığım yerdeki öğretmen arkadaşlarla buluşçaz, yarın akşam anca girerim heralde.... bilginiz olsun... uzayım ben listede yokum bu arada ama diğer listeye girmemede bay var sanrırım... eski kiloma dönünce gireyim diyorum.. takımın ort. düşürmek istemiyorum.. sen de bilerek koymadın galiba... yalnız orti listesi hazırlanırken bi orti istiyorum...:29:
Öncelikle tekrar geçmiş olsun canım.Eski kilona dönünce listeye alırız dediğin gibi.Mesaj listesini Ebru hazırlamıştı bende direk paylaştım.Listede tatildeyim diye ben bile yokum:1:Yine senide ekleriz.Ortide de olursun.

Öncelikle tekrar geçmiş olsun canım.Eski kilona dönünce listeye alırız dediğin gibi.Mesaj listesini Ebru hazırlamıştı bende direk paylaştım.Listede tatildeyim diye ben bile yokum:1:Yine senide ekleriz.Ortide de olursun.

tamam canım... hem şu eski kiloma gelince listeye girme işi beni motivede ediyor açıkçası... işime geliyor..:1:

canım bence menün iyi sadece kabak az yağlıysa daha iyi olur.. bu arada önceden taj-kımdayken benim menülerimde çok gelirdi... diyetisyenin menüsünü uyguluyordum ben onun menüsü benim normal yediklerimden daha çok... ama fark sağlıklı olması... önemli olanda bu zaten bence.... bi ara diyetisyenin verdiği menüyü paylaşıyım sizle... cdden çok kabarık bi menüdür ama bana 8 kilo verdirmişti o zaman...
rendeleyip,azcık yağda kavurdum,kızarmadı.unuttuk zaten kızartmayı:34:

benim menücük..
sabah
1 dlm ekmek
1 yumurta
1dlm peynir
1 domates

ara
1 ceviz

öğle
2 pohaça:26:

akşam
1 içli köfte (haşlama kızartma deil)
1 kase mercimek çorbaası
1 kase yoğurt

2 poğaça biraz fazla olmuş.
Kızlar ben geldim hemen kaçıyorum yine. Yarın müsait olursam geçmişi okurum. Ben bu aralar fazla uğrayamayacağım. Temizlik işlerim bitmedi hala. Bugün koltuklar yıkandı allaha şükür mis gibi oldular. İş yerinde müsait olduğum zaman gelirim. Öpüyorum hepinizi. İyi geceler. Kaçamak yapanın çırasını yakarım ona göre. Bide paylaşım düştü iyice herkes ramazanın rehavetine kapıldı. Lütfen artıralım paylaşımları.
ne temizlikmiş,bitmedi gitti.:1:

Menüm
sahur
2 dilim ekmek
peynir domates
iftar
1 dilim ekmek
1 porsiyon tavuk sote
2 bardak ayran
su 3 litre
spor 45 dk yürüyüş temposuz maalesef ve dans

Zeliş'cim 2 gündür maşallahın var menüler süper. Aferin sana bak ne güzel düzene girmeye başladı. İsteyince oluyor demek ki. Ama sporunu mutlaka tempoluya çıkar. Kiminle yürüyorsun? Neden temposuz oluyor?

boyoz yemeyeli yıllar oldu.ben 9 eylülde okudum.sabahları kampüse girmeden beyaz fırın vardı.ordan boyozu,çayıda okuldan alır ,okulun bahçesindeki dev çamların altında sabah keyfi yapardın.ah ah izmir...

menüm:
sabah:yumurta
peynir
zeytin
domates
2 dilim kepek ekmek

ara :kızımın kahvaltısından kalan
yumurta
yarım dilim kepek ekmek

öğlen:1 erik,1 küçük şeftali

ara:2 avuç beyaz leblebi

akşam:taze fasulye
çorba
salata
yoğurtlu kabak kavurma
1 dilim kepek ekmek

su:3 litre
spor:40 d leslie

Menün güzel olmuş canım. Miktarlarını yazmadığın için özellikle akşamın kalabalık göründü. Su ve spor güzel olmuş.

MENÜM
SABAH

2 dilim ekmek
Yoğurtlu patlıcan
Domates,salatalık,peynir

AKŞAM
Yarım kase çorba
1 kase yoğurt
Salata
1 lokmalık böreğin tadına baktım.

Börek harici gayet güzel bir menü ama ramazanda bir lokmalık böreğin lafı olmaz. Yemesen daha iyi olur ama, olmuş bi kere.
Ebrucum sen 3 yıl öncede çok zayıfmışsın.Canım sen kiloyu ne zaman aldın:44:Yakın bir süre önce aldığın için kolay veriyorsun demek.Benimki yılların birikimi :1:olunca zor veriliyor.Resimlerde çok güzel görünüyorsun.Allah ömür boyu sağlık sıhat ve mutluluk versin size:16:

Canım benim ben Adana'dan 2009 da geldim Konya'ya. Geldiğimde 69 kiloydum. Sonra yaklaşık 3 ayın içinde 11 kilo alıp 80 kilo oldum. Yani yaklaşık 3 yıldır kiloluydum ama ondan önce yani 2007 de 74 felandım. Toplasan 30 yıllık hayatımın sadece 5-6 senesi kilolu geçmiştir oda tamamen doğumla alakalı. Kolay vermedim canım aslında. Biliyorsun en başlarda bir ısırık tatlı aldım diye kaç gün vicdan azabı çektim. Sadece sabır ve iradeyle kolay verdim. İnşallah şimdi koruyabilirim. Bakalım bu cuma benim tartı ne diyecek. Artık bende menü yazayım yeniden diyorum. Yoksa kaçıracağım ipin ucunu. :9: Bende senin tatil fotoğraflarına baktım canım maşallah sizde çok tatlısınız. Deniz gördükçe içim gidiyor. Ama ben hala senin zayıf olduğunu düşünüyorum. Yada fotoğraflar öyle gösteriyor:9:

menüm

sabah

iki dilim tam buğday ekmeğinin arasına domates ve peynirle tost yaptım

ara

1 salatalık

öğlen

2köfte

domates

akşam

yarım kepçe çorba

2 kaşık sebze yemeği salata

3 lt su,1 saat leslie

Canım menün sporun ve suyun çok iyi. Tebrik ederim seni. :46:

cuma akşamı kaynanamlar,görümcem ve eşi,kaynım ve eltimi iftara çağırıcam.benim kayınpeder yemeklerim konusunda hep bana laf sokar.menü önerirmisiniz bana.ben şöyle düşündüm.
fırında köteli patates
pilav
salata
patlıcan salatası
sigara böreği
az bişey yaprak sarayım dedim
krepli tavuk yapayımmı (daha önce hiç yapmadım ama marifetli gözükmek istiyorum)
çorba kaynatam mercimeği sevmiyor ne yapçağımıda bilmiyorumm.

Bence gayet güzel ve dolu dolu bir menü. Ben geçen gün izmir köfte yaptım çok lezzetli oldu. Yanınada Zeynep'in dediği gibi yayla çorbası yapabilirsin. Kolay gelsin şimdiden.

Sabah: yarım dilim kepek ekmeği, yarım kibrit kutusu peynir
Ara: kahve(sade,şekersiz,sütsüz) dün bulantıma iyi gelmişti.
Öğle: Yarım kase mercimek çorbası, yarım porsiyon taze fasulye, az yoğurt
Ara: mavi yeşil mısır pörtleği 2 adet
akşam: 1 porsiyon kabak yemeği, 1 kaşık yoğurt
ara: 1 tane siyah erik

Su :3 lt
spor: Leslie 3mile

Back
X