- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyuma canım burda iki lafın belini kırarızUyumaya çalışıp uyuyamamakta zor :44:
Anlat ozaman canım. Ne işle mesguldun sen :)))Uyuma canım burda iki lafın belini kırarız
Şuanı soruyorsan annemlerde yangel yat modundayımAnlat ozaman canım. Ne işle mesguldun sen :)))
![]()
Maşallah Ne güzelll Ögretmenliğin en güzel yanı bu tatil olsa gerek bende atanırsam eğer yaşayacm bu duyguyu :)Şuanı soruyorsan annemlerde yangel yat modundayımOnun dışında özgeçmişimi sorarsan
mesleğimin 6.yılını bitirdim.3 yıl doğu olmak üzere 3. görev yerinde çalışmaktayım.1,5 yıllık evliyim.
Evet çok güzl bir duygu.Ben 21 yaşında başladım.Darısı senin başına canımMaşallah Ne güzelll Ögretmenliğin en güzel yanı bu tatil olsa gerek bende atanırsam eğer yaşayacm bu duyguyu :)
Genç ögretmen olmakta gzeldir :)
Evet çok güzl bir duygu.Ben 21 yaşında başladım.Darısı senin başına canım
Afiyet olsun canım menün güzel olmuş.Sporda süper:44:
Bilgencim ben davet sofralarında arada islim kebabı yapıyorum çokta beğeniliyor.Düşünebilirsin.İslim kebabı köfte ile yapılıyor ama ben kuşbaşı etle yapıyorum.Birde çeşit olsun diye patateste dolduruyorum.Yapmak istersen yardımcı olurum.Onuda beğenmezlerse sen kendini üzme.O onların gıcıklığı.Pilav,salata,cacık,sigara böreği yerine tepside başka bir börek tercih edebilirsin.Tarif verebilirim.Krepli tavuğa gerek yok.
Afiyet olsun pideci.Ama çok yememişsin.Güzel olmuş canım.
Olur mu hiç Zeynep.Çeşidi çok göründü sadece.Sen miktarını ayarlıyor ve gayet güzel kilo veriyorsun.Böyle canını sıkma olur mu.Herkes kendi bünyesine göre menüsünü belirliyor.Sen iyi yapıyorsun.
2 poğaçamı
Hadi öğlen 1 tane yedin desek neyse de 2tane çok olmuş.Onun dışında güzel.
Evet canım.
Öncelikle tekrar geçmiş olsun canım.Eski kilona dönünce listeye alırız dediğin gibi.Mesaj listesini Ebru hazırlamıştı bende direk paylaştım.Listede tatildeyim diye ben bile yokumkıslar ya bu saat oldu hala karnım ağrıyo delircem... uyutmadı... sabahta erken kalkçam eski çalıştığım yerdeki öğretmen arkadaşlarla buluşçaz, yarın akşam anca girerim heralde.... bilginiz olsun... uzayım ben listede yokum bu arada ama diğer listeye girmemede bay var sanrırım... eski kiloma dönünce gireyim diyorum.. takımın ort. düşürmek istemiyorum.. sen de bilerek koymadın galiba... yalnız orti listesi hazırlanırken bi orti istiyorum...![]()
aaa ikinizde öğretmen misiniz? ne çok öğretmen var burda?
Öncelikle tekrar geçmiş olsun canım.Eski kilona dönünce listeye alırız dediğin gibi.Mesaj listesini Ebru hazırlamıştı bende direk paylaştım.Listede tatildeyim diye ben bile yokumYine senide ekleriz.Ortide de olursun.
Ben daha ögrenciyimmmm![]()
bencede canım çıkarmaya çalışıyorum :)en güzel yılların o zaman cnm tadını çıkar...![]()
rendeleyip,azcık yağda kavurdum,kızarmadı.unuttuk zaten kızartmayıcanım bence menün iyi sadece kabak az yağlıysa daha iyi olur.. bu arada önceden taj-kımdayken benim menülerimde çok gelirdi... diyetisyenin menüsünü uyguluyordum ben onun menüsü benim normal yediklerimden daha çok... ama fark sağlıklı olması... önemli olanda bu zaten bence.... bi ara diyetisyenin verdiği menüyü paylaşıyım sizle... cdden çok kabarık bi menüdür ama bana 8 kilo verdirmişti o zaman...
benim menücük..
sabah
1 dlm ekmek
1 yumurta
1dlm peynir
1 domates
ara
1 ceviz
öğle
2 pohaça:26:
akşam
1 içli köfte (haşlama kızartma deil)
1 kase mercimek çorbaası
1 kase yoğurt
ne temizlikmiş,bitmedi gitti.Kızlar ben geldim hemen kaçıyorum yine. Yarın müsait olursam geçmişi okurum. Ben bu aralar fazla uğrayamayacağım. Temizlik işlerim bitmedi hala. Bugün koltuklar yıkandı allaha şükür mis gibi oldular. İş yerinde müsait olduğum zaman gelirim. Öpüyorum hepinizi. İyi geceler. Kaçamak yapanın çırasını yakarım ona göre. Bide paylaşım düştü iyice herkes ramazanın rehavetine kapıldı. Lütfen artıralım paylaşımları.
Menüm
sahur
2 dilim ekmek
peynir domates
iftar
1 dilim ekmek
1 porsiyon tavuk sote
2 bardak ayran
su 3 litre
spor 45 dk yürüyüş temposuz maalesef ve dans
boyoz yemeyeli yıllar oldu.ben 9 eylülde okudum.sabahları kampüse girmeden beyaz fırın vardı.ordan boyozu,çayıda okuldan alır ,okulun bahçesindeki dev çamların altında sabah keyfi yapardın.ah ah izmir...
menüm:
sabah:yumurta
peynir
zeytin
domates
2 dilim kepek ekmek
ara :kızımın kahvaltısından kalan
yumurta
yarım dilim kepek ekmek
öğlen:1 erik,1 küçük şeftali
ara:2 avuç beyaz leblebi
akşam:taze fasulye
çorba
salata
yoğurtlu kabak kavurma
1 dilim kepek ekmek
su:3 litre
spor:40 d leslie
MENÜM
SABAH
2 dilim ekmek
Yoğurtlu patlıcan
Domates,salatalık,peynir
AKŞAM
Yarım kase çorba
1 kase yoğurt
Salata
1 lokmalık böreğin tadına baktım.
Ebrucum sen 3 yıl öncede çok zayıfmışsın.Canım sen kiloyu ne zaman aldın:44:Yakın bir süre önce aldığın için kolay veriyorsun demek.Benimki yılların birikimiolunca zor veriliyor.Resimlerde çok güzel görünüyorsun.Allah ömür boyu sağlık sıhat ve mutluluk versin size
![]()
menüm
sabah
iki dilim tam buğday ekmeğinin arasına domates ve peynirle tost yaptım
ara
1 salatalık
öğlen
2köfte
domates
akşam
yarım kepçe çorba
2 kaşık sebze yemeği salata
3 lt su,1 saat leslie
cuma akşamı kaynanamlar,görümcem ve eşi,kaynım ve eltimi iftara çağırıcam.benim kayınpeder yemeklerim konusunda hep bana laf sokar.menü önerirmisiniz bana.ben şöyle düşündüm.
fırında köteli patates
pilav
salata
patlıcan salatası
sigara böreği
az bişey yaprak sarayım dedim
krepli tavuk yapayımmı (daha önce hiç yapmadım ama marifetli gözükmek istiyorum)
çorba kaynatam mercimeği sevmiyor ne yapçağımıda bilmiyorumm.