Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm :
Sahur :
1 dilim peynirli pide :(((
Salatalık
Domates

İftar
1 Parça Biftek
salata

2.5 Litre Su ..

Çok yürüdüm gezdimm spordan sayılırsa: )

Pide haricinde güzel bir menü. Afiyet olsun Kübra'cım.

ya şu boyoz niye başka şehirlerde yok bende onu bilmiyorum... halbuki çok da sevien birşey... param olsa bu işe gircem valla... boyozcu şubeleri aççam şehir şehir.. şaka bi yana olmaması belkide daha iyidir... benim rahat bi beş kilom boyozdandır... sabahları canım birşey istemediğinde iyi gidiyordu... ama en az 2 haftadır almıyorum artık... kıslar menümü yazcaktım da kocam şu an trip atıyor... bi gidip bakayım gelcem inş gene...

Evet İzmir dışında çok bilinmiyor zaten işi izmire düşmüş, bir süre izmirde yaşamış insanlar biliyor. Ama çok yağlı yememek lazım.

bundan sonra menülerimi eksik yazacağım cidden.canım sıkılmaya başladı.akşam yediklerimin tamamı bir servis tabağındaydı,çorba hariç.az az kalan yemeklerdi.en başından beri ben çok az yiyemem,dayanamam diyorum.ekmek,pide hatalı,eyvallah.kuş kadar yiyemem ben.bu hafta regliyle geçti.1 kilo olmayabilir verdiğim,okadarda olsun müsadenizle.:ssz:

Kız Zepnep durup durup arada niye böyle parlıyorsun anlamıyorum. Menünü eksik yazarsan senin zararına. İçin rahat eder mi bilmiyorum ama benim etmez. Ayrıca burda kimse kötü bişey söylememiş. Sadece normal bir şekilde yorum yapılmış. Yediğin yiyeceklerin miktarlarınıda yazarsan hiç bir sorun kalmaz. Ayrıca verdiğin kilolar sadece sana. Kendin için veriyorsun daha geçen hafta 11 kilo verdim diye seviniyordun. Şimdi neden böyle birden bire parladın yine anlamadım. Kimse senin ne kadar yediğine karışamaz zaten. Senin bileceğin bişey. Biz sadece yorum yapıyoruz buda senin iyiliğin için. Alınganlık yapma bence.

benim menücük..
sabah
1 dlm ekmek
1 yumurta
1dlm peynir
1 domates

ara
1 ceviz

öğle
2 pohaça:26:

akşam
1 içli köfte (haşlama kızartma deil)
1 kase mercimek çorbaası
1 kase yoğurt

Poğaça arkasına içli köfte. Beğenmedim canım menünü. Daha fazla dikkat lütfen. Sağlıklı ve dengeli beslenmenin faydasını sende biliyorsun. Geçmiş olsun bu arada.
MESAJ LİSTESİ
30-31 Temmuz : mersinli42

01-02 Ağustos : zaum
03-04 Ağustos : gurbet_dmr
06-07 Ağustos : akashha
08-09 Ağustos : yasminyaso
10-11 Ağustos : bilgen35
13-14 Ağustos : nurgulguney
15-16 Ağustos : elmaliturti
17-18 Ağustos : kbra23

Kızlar yaaa iyice hakettiniz fırça yemeyi. Ben bu listeyi paylaşalı kaç gün oldu ve kimsede liste yok. Hiç kimse sormuyor yeni liste nerde diye. Lütfen daha dikkatli ve duyarlı olalım. Herkes mesaj sayılarını biran önce göndersin Zeynep'e. Bundan sonrada daha dikkatli olun lütfen.
rendeleyip,azcık yağda kavurdum,kızarmadı.unuttuk zaten kızartmayı:34:

2 poğaça biraz fazla olmuş.

ne temizlikmiş,bitmedi gitti.:1:

Benim temizliğim bitmez canım yaaaa. Yaaa hiç dokunmam yada başladım mı en ufak bir köşe bile kalmaz temizlenmeyen. Ramazannda bide oruç oruç zor oluyor. Azar azar yapıyorum.

Günaydın kızlar :)

Dünden beri midem çok kötü bulanıyor. Bu sabah bişey yiyemedim . Ne yapsam ki:5:

Günaydın canım geçmiş olsun. Neden bulanıyor bir fikrin var mı? Kötüysen doktora git bence.

Sabah: yarım dilim kepek ekmeği, yarım kibrit kutusu peynir
Ara: kahve(sade,şekersiz,sütsüz) dün bulantıma iyi gelmişti.
Öğle: Yarım kase mercimek çorbası, yarım porsiyon taze fasulye, az yoğurt
Ara: mavi yeşil mısır pörtleği 2 adet
akşam: 1 porsiyon kabak yemeği, 1 kaşık yoğurt
ara: 1 tane siyah erik

Su :3 lt
spor: Leslie 3mile

Afiyet olsin menün çok güzel. Hazır gıdalardan özellikle light ürünlerde uzak dur bence. Sağlıklı gibi görünüyor ama bence değil. Bir ara diyete ilk başladığımda bende yiyordum sonra uyardılar beni bıraktım yemeyi. Sağlıklı değil yani.

Selam kızlar,

Dün annanemi eve çıkardık, çok şükür iyi şimdi.. ben de bu sabah döndüm istanbula..

Baya iş birikmiş 2 gün gelmediğim için. Müsait oldukça girmeye çalışıcamm..

Geçmişe artık akşam bakarım, kimbilir kaç sayfa olmuştur :1:

Günaydın kızlar :)

Dünden beri midem çok kötü bulanıyor. Bu sabah bişey yiyemedim . Ne yapsam ki:5:
çok soğuk yiyip içtiysen,mideni üşütmüş olabilirsin.nane limon kaynat belki yararı olur.geçmiş olsun.

Sabah: yarım dilim kepek ekmeği, yarım kibrit kutusu peynir
Ara: kahve(sade,şekersiz,sütsüz) dün bulantıma iyi gelmişti.
Öğle: Yarım kase mercimek çorbası, yarım porsiyon taze fasulye, az yoğurt
Ara: mavi yeşil mısır pörtleği 2 adet
akşam: 1 porsiyon kabak yemeği, 1 kaşık yoğurt
ara: 1 tane siyah erik

Su :3 lt
spor: Leslie 3mile
afiyet olsun.siyah eriği bende çok severim:)

Kızlar bu hafta herkes boşladı burayı olmuyor böyle. Öncelikle şuan hala kaptan benim. Hatice henüz evine dönmediği için ben devam ediyorum. Bunu neden söyledim iki kaptan olayı kafanızı karıştırmasın diye. Hala benim sözüm geçiyor uzun lafın kısası. Bende bikaç gündür eskisi kadar çok gelemiyorum diye herkes bıraktı burayla ilgilenmeyi. Eski muhabbetler yok. Ramazan dolayısıyla çok fazla ses çıkarmıyorum ama dün buraya hiç uğramayanlar var. Mesaj sayılarından bu anlaşılacak. Takım için en önemli şey paylaşım. Paylaşım ne kadar çok olursa motivasyon o kadar çok artıyor ve doğal olarak bu cuma günü verilen kilolara yansıyor. Herkes kendine çekidüzen versin. Bugün burayı boş görmek istemiyorum. Yoksa fena kızacağım ona göre:47:

Selam kızlar,

Dün annanemi eve çıkardık, çok şükür iyi şimdi.. ben de bu sabah döndüm istanbula..

tekrar çok geçmiş olsun seda.

Selam kızlar,

Geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda dahada düzelir. Burda da işler birikti biliyorsun, burayıda ihmal etme olur mu?

herkese merhaba, öncelikle unutmadan menümü baylaşayım.

iftarda
bir kase mercmek çorbası
biraz salata sadece domates ve salatalıklı
bir porsiyon nohut
iki kaşık yoğurt
karpuz ve beyaz peynir

dün çok halsiz düştüğüm için bugün oruca ara verdim yarın yine devam edicem o yüzde sahura kalkmadım.

kahvaltım 1 ad. beyaz peynir domatesli tost yağsız
öğlen 1 kase çorba içicem

Pide haricinde güzel bir menü. Afiyet olsun Kübra'cım.

Evet İzmir dışında çok bilinmiyor zaten işi izmire düşmüş, bir süre izmirde yaşamış insanlar biliyor. Ama çok yağlı yememek lazım.

Kız Zepnep durup durup arada niye böyle parlıyorsun anlamıyorum. Menünü eksik yazarsan senin zararına. İçin rahat eder mi bilmiyorum ama benim etmez. Ayrıca burda kimse kötü bişey söylememiş. Sadece normal bir şekilde yorum yapılmış. Yediğin yiyeceklerin miktarlarınıda yazarsan hiç bir sorun kalmaz. Ayrıca verdiğin kilolar sadece sana. Kendin için veriyorsun daha geçen hafta 11 kilo verdim diye seviniyordun. Şimdi neden böyle birden bire parladın yine anlamadım. Kimse senin ne kadar yediğine karışamaz zaten. Senin bileceğin bişey. Biz sadece yorum yapıyoruz buda senin iyiliğin için. Alınganlık yapma bence.

Poğaça arkasına içli köfte. Beğenmedim canım menünü. Daha fazla dikkat lütfen. Sağlıklı ve dengeli beslenmenin faydasını sende biliyorsun. Geçmiş olsun bu arada.

Kızlar yaaa iyice hakettiniz fırça yemeyi. Ben bu listeyi paylaşalı kaç gün oldu ve kimsede liste yok. Hiç kimse sormuyor yeni liste nerde diye. Lütfen daha dikkatli ve duyarlı olalım. Herkes mesaj sayılarını biran önce göndersin Zeynep'e. Bundan sonrada daha dikkatli olun lütfen.

Benim temizliğim bitmez canım yaaaa. Yaaa hiç dokunmam yada başladım mı en ufak bir köşe bile kalmaz temizlenmeyen. Ramazannda bide oruç oruç zor oluyor. Azar azar yapıyorum.

Günaydın canım geçmiş olsun. Neden bulanıyor bir fikrin var mı? Kötüysen doktora git bence.

Afiyet olsin menün çok güzel. Hazır gıdalardan özellikle light ürünlerde uzak dur bence. Sağlıklı gibi görünüyor ama bence değil. Bir ara diyete ilk başladığımda bende yiyordum sonra uyardılar beni bıraktım yemeyi. Sağlıklı değil yani.

Normalde bende yemiyorum canım bu light ürünleri ve aburcuburu. Dün mide bulantımın şaşkınlığından belki iyi gelir diye yedim. Haftasonu ablam dışarı iftara götürdü. O akşamdan beri midem çok kötü, birşeyler alerji yaptı ama anlamadım. Her tarafım kabardı pazar günü. Dün kabarıklar geçti mide bulantısı kaldı. Şimdi sade simit yedim bulantımı bastırdı azıcık. Akşama kadar geçmezse artık gitcem doktora.

iftarda
bir kase mercmek çorbası
bir porsiyon nohut
iki kaşık yoğurt
karpuz ve beyaz peynir

dün çok halsiz düştüğüm için bugün oruca ara verdim yarın yine devam edicem o yüzde sahura kalkmadım.

afiyet olsun.yarın ben tekrar başlıycam oruca,alışmak gene zor olacak.

iftarda
bir kase mercmek çorbası
bir porsiyon nohut
iki kaşık yoğurt
karpuz ve beyaz peynir

Canım halsizlik varsa eğer vitamin takviyesi almanı öneririm. Şu kadınlar için günlük olanlardan. Ramazanda diyetisyenler veriyor hep vitamini halsizlik yorgunluk olmasın diye.

afiyet olsun.yarın ben tekrar başlıycam oruca,alışmak gene zor olacak.

evet daha şimdiden yarın nasıl tutucam onu düşünüyorum o yüzden fazla yemiycem. allah yardımcımız olsn. açlık suszluk neysede halsizlik çk kötü ya.

Canım halsizlik varsa eğer vitamin takviyesi almanı öneririm. Şu kadınlar için günlük olanlardan. Ramazanda diyetisyenler veriyor hep vitamini halsizlik yorgunluk olmasın diye.

aaa doğru aslında aklıma gelmişti ama güvenemedim. doktorlar tavsiye ediyosa doğrudur. senin bildiğin varmı ? teşekkürederim daha 15 gün var ramazanın bitmesine böyle geçmez. kendime çorba yapacak derman bulamıyorum.

iftarda
bir kase mercmek çorbası
bir porsiyon nohut
iki kaşık yoğurt
karpuz ve beyaz peynir

Menülerini yanlış yazıyorsun canım. Artık bundan sonra düzeltirsin. Mesela dünün menüsünü yazarken ayın 30 unun sahuru ile iftarını yazacaksın. Sen tam tersini yazıyorsun. Ayrıca kahvaltını tek yazma bu şekilde. Bugün akşam yemeğinden sonra toplu olarak yazarsın. İftarın güzel olmuş.

Normalde bende yemiyorum canım bu light ürünleri ve aburcuburu. Dün mide bulantımın şaşkınlığından belki iyi gelir diye yedim. Haftasonu ablam dışarı iftara götürdü. O akşamdan beri midem çok kötü, birşeyler alerji yaptı ama anlamadım. Her tarafım kabardı pazar günü. Dün kabarıklar geçti mide bulantısı kaldı. Şimdi sade simit yedim bulantımı bastırdı azıcık. Akşama kadar geçmezse artık gitcem doktora.

Mutlaka bişey dokunmuş canım. Geçmiş olsun yeniden. Mide bulantısı için ilaçlar var. Eczaneden alabilirsin. Geçmezse dene bence.

evet daha şimdiden yarın nasıl tutucam onu düşünüyorum o yüzden fazla yemiycem. allah yardımcımız olsn. açlık suszluk neysede halsizlik çk kötü ya.

aaa doğru aslında aklıma gelmişti ama güvenemedim. doktorlar tavsiye ediyosa doğrudur. senin bildiğin varmı ? teşekkürederim daha 15 gün var ramazanın bitmesine böyle geçmez. kendime çorba yapacak derman bulamıyorum.

Diyetisyenim bana GinVit vermişti. Bu kilo aldırmayan vitaminlerdenmiş. Hergün değil hafta 1-2 tane kullanıyorum, halsizlik hissedersem.

Menülerini yanlış yazıyorsun canım. Artık bundan sonra düzeltirsin. Mesela dünün menüsünü yazarken ayın 30 unun sahuru ile iftarını yazacaksın. Sen tam tersini yazıyorsun. Ayrıca kahvaltını tek yazma bu şekilde. Bugün akşam yemeğinden sonra toplu olarak yazarsın. İftarın güzel olmuş.

Mutlaka bişey dokunmuş canım. Geçmiş olsun yeniden. Mide bulantısı için ilaçlar var. Eczaneden alabilirsin. Geçmezse dene bence.

Akşama kadar bekleyeyim bakalım, devam ederse acile gideceğim. 2 defa kurdeşen geçirdiğim için(biri öss zamanı, diğeri boşanırken)Çok hassas bir bünyem var zaten, vücudum gıdalara tepki veriyor çok fazla.

Aşağıda bir sürü kişi var ama kimse bişey yazmıyor? Neden acaba. Ayrıca paylaşımlarla ilgili mesajımı umarım herkes okur.

Diyetisyenim bana GinVit vermişti. Bu kilo aldırmayan vitaminlerdenmiş. Hergün değil hafta 1-2 tane kullanıyorum, halsizlik hissedersem.

haftada 1-2 az deilmi. toparlaabilecekmi o beni :))) ama denemeye değer. teşekkürederim tekrar.

Akşama kadar bekleyeyim bakalım, devam ederse acile gideceğim. 2 defa kurdeşen geçirdiğim için(biri öss zamanı, diğeri boşanırken)Çok hassas bir bünyem var zaten, vücudum gıdalara tepki veriyor çok fazla.

geçmiş olsun. o zaman yediklerinle alakalı olabilir bi daha gözden geçir

Kızlar gerçekten bu hafta paylaşım çok kötü durumda. Bakın bu hepimizi etkileyecek. Amacımız kilo vermek ve burda bunu başarabiliyoruz. O nedenle çok dikkat etmemiz lazım bence.

Son düzenleme:
Back
X