- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Menüm :
Sahur :
1 dilim peynirli pide((
Salatalık
Domates
İftar
1 Parça Biftek
salata
2.5 Litre Su ..
Çok yürüdüm gezdimm spordan sayılırsa: )
Pide haricinde güzel bir menü. Afiyet olsun Kübra'cım.
ya şu boyoz niye başka şehirlerde yok bende onu bilmiyorum... halbuki çok da sevien birşey... param olsa bu işe gircem valla... boyozcu şubeleri aççam şehir şehir.. şaka bi yana olmaması belkide daha iyidir... benim rahat bi beş kilom boyozdandır... sabahları canım birşey istemediğinde iyi gidiyordu... ama en az 2 haftadır almıyorum artık... kıslar menümü yazcaktım da kocam şu an trip atıyor... bi gidip bakayım gelcem inş gene...
Evet İzmir dışında çok bilinmiyor zaten işi izmire düşmüş, bir süre izmirde yaşamış insanlar biliyor. Ama çok yağlı yememek lazım.
bundan sonra menülerimi eksik yazacağım cidden.canım sıkılmaya başladı.akşam yediklerimin tamamı bir servis tabağındaydı,çorba hariç.az az kalan yemeklerdi.en başından beri ben çok az yiyemem,dayanamam diyorum.ekmek,pide hatalı,eyvallah.kuş kadar yiyemem ben.bu hafta regliyle geçti.1 kilo olmayabilir verdiğim,okadarda olsun müsadenizle.![]()
Kız Zepnep durup durup arada niye böyle parlıyorsun anlamıyorum. Menünü eksik yazarsan senin zararına. İçin rahat eder mi bilmiyorum ama benim etmez. Ayrıca burda kimse kötü bişey söylememiş. Sadece normal bir şekilde yorum yapılmış. Yediğin yiyeceklerin miktarlarınıda yazarsan hiç bir sorun kalmaz. Ayrıca verdiğin kilolar sadece sana. Kendin için veriyorsun daha geçen hafta 11 kilo verdim diye seviniyordun. Şimdi neden böyle birden bire parladın yine anlamadım. Kimse senin ne kadar yediğine karışamaz zaten. Senin bileceğin bişey. Biz sadece yorum yapıyoruz buda senin iyiliğin için. Alınganlık yapma bence.
benim menücük..
sabah
1 dlm ekmek
1 yumurta
1dlm peynir
1 domates
ara
1 ceviz
öğle
2 pohaça:26:
akşam
1 içli köfte (haşlama kızartma deil)
1 kase mercimek çorbaası
1 kase yoğurt
Poğaça arkasına içli köfte. Beğenmedim canım menünü. Daha fazla dikkat lütfen. Sağlıklı ve dengeli beslenmenin faydasını sende biliyorsun. Geçmiş olsun bu arada.
MESAJ LİSTESİ
30-31 Temmuz : mersinli42
01-02 Ağustos : zaum
03-04 Ağustos : gurbet_dmr
06-07 Ağustos : akashha
08-09 Ağustos : yasminyaso
10-11 Ağustos : bilgen35
13-14 Ağustos : nurgulguney
15-16 Ağustos : elmaliturti
17-18 Ağustos : kbra23
Kızlar yaaa iyice hakettiniz fırça yemeyi. Ben bu listeyi paylaşalı kaç gün oldu ve kimsede liste yok. Hiç kimse sormuyor yeni liste nerde diye. Lütfen daha dikkatli ve duyarlı olalım. Herkes mesaj sayılarını biran önce göndersin Zeynep'e. Bundan sonrada daha dikkatli olun lütfen.
rendeleyip,azcık yağda kavurdum,kızarmadı.unuttuk zaten kızartmayı
2 poğaça biraz fazla olmuş.
ne temizlikmiş,bitmedi gitti.![]()
Benim temizliğim bitmez canım yaaaa. Yaaa hiç dokunmam yada başladım mı en ufak bir köşe bile kalmaz temizlenmeyen. Ramazannda bide oruç oruç zor oluyor. Azar azar yapıyorum.
Günaydın kızlar :)
Dünden beri midem çok kötü bulanıyor. Bu sabah bişey yiyemedim . Ne yapsam ki![]()
Günaydın canım geçmiş olsun. Neden bulanıyor bir fikrin var mı? Kötüysen doktora git bence.
Sabah: yarım dilim kepek ekmeği, yarım kibrit kutusu peynir
Ara: kahve(sade,şekersiz,sütsüz) dün bulantıma iyi gelmişti.
Öğle: Yarım kase mercimek çorbası, yarım porsiyon taze fasulye, az yoğurt
Ara: mavi yeşil mısır pörtleği 2 adet
akşam: 1 porsiyon kabak yemeği, 1 kaşık yoğurt
ara: 1 tane siyah erik
Su :3 lt
spor: Leslie 3mile
Afiyet olsin menün çok güzel. Hazır gıdalardan özellikle light ürünlerde uzak dur bence. Sağlıklı gibi görünüyor ama bence değil. Bir ara diyete ilk başladığımda bende yiyordum sonra uyardılar beni bıraktım yemeyi. Sağlıklı değil yani.