- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Annemde aynısını yapıyor ama şimdi bunları yemek uygun değil sankiiiEline sağlık Zeynep..
Birgün bana gelin size yapayım.Yemek ,pasta ,börek vs yapmak benim için zevk.

Zayıflayınca size geliriz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annemde aynısını yapıyor ama şimdi bunları yemek uygun değil sankiiiEline sağlık Zeynep..
Eline sağlık Zeynep..
afiyet olsun poğaçalar göze batıyobenim menücük..
sabah
1 dlm ekmek
1 yumurta
1dlm peynir
1 domates
ara
1 ceviz
öğle
2 pohaça:26:
akşam
1 içli köfte (haşlama kızartma deil)
1 kase mercimek çorbaası
1 kase yoğurt
geçmiş olsun çok zor bu regl sancısıkıslar ya bu saat oldu hala karnım ağrıyo delircem... uyutmadı... sabahta erken kalkçam eski çalıştığım yerdeki öğretmen arkadaşlarla buluşçaz, yarın akşam anca girerim heralde.... bilginiz olsun... uzayım ben listede yokum bu arada ama diğer listeye girmemede bay var sanrırım... eski kiloma dönünce gireyim diyorum.. takımın ort. düşürmek istemiyorum.. sen de bilerek koymadın galiba... yalnız orti listesi hazırlanırken bi orti istiyorum...![]()
ablacım dışarda yürüyemiyorum evde iftardan sonra müziği açıp odada hızlı hızlı yürümeye çalışıyorum işte olduğu kadar yapiyorum ramazan bitsin ip atlamaya başlıycamZeliş'cim 2 gündür maşallahın var menüler süper. Aferin sana bak ne güzel düzene girmeye başladı. İsteyince oluyor demek ki. Ama sporunu mutlaka tempoluya çıkar. Kiminle yürüyorsun? Neden temposuz oluyor?
Menün güzel olmuş canım. Miktarlarını yazmadığın için özellikle akşamın kalabalık göründü. Su ve spor güzel olmuş.
Börek harici gayet güzel bir menü ama ramazanda bir lokmalık böreğin lafı olmaz. Yemesen daha iyi olur ama, olmuş bi kere.
Canım benim ben Adana'dan 2009 da geldim Konya'ya. Geldiğimde 69 kiloydum. Sonra yaklaşık 3 ayın içinde 11 kilo alıp 80 kilo oldum. Yani yaklaşık 3 yıldır kiloluydum ama ondan önce yani 2007 de 74 felandım. Toplasan 30 yıllık hayatımın sadece 5-6 senesi kilolu geçmiştir oda tamamen doğumla alakalı. Kolay vermedim canım aslında. Biliyorsun en başlarda bir ısırık tatlı aldım diye kaç gün vicdan azabı çektim. Sadece sabır ve iradeyle kolay verdim. İnşallah şimdi koruyabilirim. Bakalım bu cuma benim tartı ne diyecek. Artık bende menü yazayım yeniden diyorum. Yoksa kaçıracağım ipin ucunu.Bende senin tatil fotoğraflarına baktım canım maşallah sizde çok tatlısınız. Deniz gördükçe içim gidiyor. Ama ben hala senin zayıf olduğunu düşünüyorum. Yada fotoğraflar öyle gösteriyor
Canım menün sporun ve suyun çok iyi. Tebrik ederim seni.
Bence gayet güzel ve dolu dolu bir menü. Ben geçen gün izmir köfte yaptım çok lezzetli oldu. Yanınada Zeynep'in dediği gibi yayla çorbası yapabilirsin. Kolay gelsin şimdiden.
afiyet olsunSabah: yarım dilim kepek ekmeği, yarım kibrit kutusu peynir
Ara: kahve(sade,şekersiz,sütsüz) dün bulantıma iyi gelmişti.
Öğle: Yarım kase mercimek çorbası, yarım porsiyon taze fasulye, az yoğurt
Ara: mavi yeşil mısır pörtleği 2 adet
akşam: 1 porsiyon kabak yemeği, 1 kaşık yoğurt
ara: 1 tane siyah erik
Su :3 lt
spor: Leslie 3mile
tekrardan geçmiş olsunSelam kızlar,
Dün annanemi eve çıkardık, çok şükür iyi şimdi.. ben de bu sabah döndüm istanbula..
Baya iş birikmiş 2 gün gelmediğim için. Müsait oldukça girmeye çalışıcamm..
Geçmişe artık akşam bakarım, kimbilir kaç sayfa olmuştur![]()
ben anlamadım sahursuz mu tuttun dün :44:herkese merhaba, öncelikle unutmadan menümü baylaşayım.
iftarda
bir kase mercmek çorbası
biraz salata sadece domates ve salatalıklı
bir porsiyon nohut
iki kaşık yoğurt
karpuz ve beyaz peynir
dün çok halsiz düştüğüm için bugün oruca ara verdim yarın yine devam edicem o yüzde sahura kalkmadım.
kahvaltım 1 ad. beyaz peynir domatesli tost yağsız
öğlen 1 kase çorba içicem
geçmiş olsun alarji olmuşsun anlaşılanNormalde bende yemiyorum canım bu light ürünleri ve aburcuburu. Dün mide bulantımın şaşkınlığından belki iyi gelir diye yedim. Haftasonu ablam dışarı iftara götürdü. O akşamdan beri midem çok kötü, birşeyler alerji yaptı ama anlamadım. Her tarafım kabardı pazar günü. Dün kabarıklar geçti mide bulantısı kaldı. Şimdi sade simit yedim bulantımı bastırdı azıcık. Akşama kadar geçmezse artık gitcem doktora.
afiyet olsundünkü menüm:
sahureynir,zeytin,domates,2 dilim ekmek,1 kşık reçel,domates,salatalık
iftar: 1 tabak tavuk suyuna domates çorbası,biraz karpuz,1 kaşık pilav,yarımdan az karnıyarık
2.5 litre su
Ben Çıkıyorum Kızlar Misafirliğe gidiyoruz Yine .. Telefondan girerim takipte kalırım ..![]()
afiyet olsun poğaçalar göze batıyo
geçmiş olsun çok zor bu regl sancısı
ablacım dışarda yürüyemiyorum evde iftardan sonra müziği açıp odada hızlı hızlı yürümeye çalışıyorum işte olduğu kadar yapiyorum ramazan bitsin ip atlamaya başlıycam
afiyet olsun
tekrardan geçmiş olsun
ben anlamadım sahursuz mu tuttun dün :44:
geçmiş olsun alarji olmuşsun anlaşılan
afiyet olsun![]()
oh keyif sende,gez bakalım.![]()
ebrucum senin paylaştığın yeni listeyi ben görmemişim tabi mazaretim yok benim eksikliğim daha dikkatli olurum bundan sonra.hatice geldiğinde bana islim kebabının tarifini verirmisin.
dayanamadım bu sabah tartıldım.ebru duyarsa kızacak bana bakalım cuma sabahı ne yapıcam.çok korkuyorum.istediğim kadar vermiş olmalıyım.yanı 89.9'a bile razıyım.şu psikolojik sınırdan düşmek istiyorum.90 ın altına düşemediğim içinde stres oluyorum.
şimdi çıkıyorum,oruca başlamadan şöyle dip bucak bir silip süpüreyim.oruçluyken yüzeyseli bile zor yapıyorum.
dünkü menüm:
sahureynir,zeytin,domates,2 dilim ekmek,1 kşık reçel,domates,salatalık
iftar: 1 tabak tavuk suyuna domates çorbası,biraz karpuz,1 kaşık pilav,yarımdan az karnıyarık
2.5 litre su
afiyet olsun gayet başarılı bir menü olmuş:) yalnız bu nohut şişkinlik yapmıyormu daha önce bir arkadaş vardı o da hemen hemen her gün menüsüne eklerdi.
30 temmuz mesaj sayıları
balkaymak:5
mersinli42:12
UZAYIM:12
Bilgen35:16
yasminyaso:9
nurgulguney:4
gurbet_dmr:8
Kübra23:14
bana gelenler bunlar...
Eline sağlık Zeynep..
Bana kalsa evden cıkmamhep. Annemler ısteee
Eheheheueheheuehe :)) hadi bakalım öyle olsun![]()
tabi tabiBana kalsa evden cıkmamhep. Annemler ısteee
burası çöl olduğundan sabahtan sil,toz al akşama misafir gelse rezil olursun.bıktım valla silmekten ,toz almaktan.şu an dışarıda hava kıpkırmızı.kum...Bunu sadece sana söylemedim canım. Bütün arkadaşlara söyledim çünki listeyi kimse görmemiş anlaşılan. Ama sadece sen dile getirdin konuyu başka kimse bişey söylememiş.
Kaç çıktın peki? Bundan sonra tartılma artık. Şuan benim bile tartılırken psikolojim bozuluyor çünki + çıkıyorum. Büyük ihtimal regl olacağım onun şişkinliği var ama insanın yinede canı sıkılıyor.
Bide bana diyor bu temizlik hiç bitmiyor diye. Evde olsam ben ahh ahhh bal dök yala kıvamında olur evim. Bazen sırf temizlik için senelik izin kullanıyorum. Sanırım ilerde biraz manyak olacağım bu konuda.
Pilav olmamış sadece. Birde sahurdaki reçel. Bize bunlar çok az gibi görünebilir ama daha öncede söylemiştim. Kalori hesabı yaptığımız zaman o azıcık dediğimiz yiyecekler öyle bir büyüyor ki anlatamam. Afiyet olsun canım.
Nohutu sakın ama sakın perşembe günü yemeyin kızlar çünki cumaya kilonuz ödemden dolayı yani şişkinlikten dolayı mutlaka fazla çıkacaktır. Unutmayın bunu.
Ellerine sağlık canım. Paylaşımın düştüğü mesaj sayılarından çok belli oluyor. Resmen yarı yarıya azaldı.
Bak sen baaakk milleti yoldan çıkartacak. Sen bize dukan tarifleri yap bence.Yoksa ömrümüz burda geçecek bizim
![]()
ben geliyim,biftekAksama bıftek varms daha dun yedmcok sanszm
![]()
((
![]()
tabi tabi
burası çöl olduğundan sabahtan sil,toz al akşama misafir gelse rezil olursun.bıktım valla silmekten ,toz almaktan.şu an dışarıda hava kıpkırmızı.kum...
ben geliyim,biftek![]()
tabi tabi
burası çöl olduğundan sabahtan sil,toz al akşama misafir gelse rezil olursun.bıktım valla silmekten ,toz almaktan.şu an dışarıda hava kıpkırmızı.kum...
ben geliyim,biftek![]()
sahra çölündeÇölde mı yasıosn sen bılmıodmmmmkotu yaaa .. Ztn sıcklrda tum camları acıp yatıoz heryer toz oluo ..
Gel cnm ben pek sevmem ett sureklıde etlı yemek cıkıo karsıma![]()
Seccil neden gelmıyor Kızlar ?
Sahra mııı :) vayyysahra çölünde
bende tam şimdi onu soracaktım,seçil yok ortalarda:26:
ben çıkıyorum. daha alışveriş falan yapıcam. muhtemelen giremem daha iyi akşamlar.
ben çıkıyorum. daha alışveriş falan yapıcam. muhtemelen giremem daha iyi akşamlar.