Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ebrucum gecmis olsun canim , umarim daha iyisindir simdi.

Sedosss, sen en iyisini bilirsin tatlim. Ortagini yanliz birakma ;)))

Gelelim kilolar kilolar:))

Gecen hafta:85
Bu hafta:84.4

Aradaki fark :0.6 yani 600 grcik

***13. TAKIM 268. ETAP ***

akashha (68.6 /68.1/ 0.5/ % 0.73 )
bilgen35 ( 91.8 /90.5 /1.3 / % 1.42)
gurbet_dmr (88/ / / % )
Kbra23 ( 78.1 /77.5 /0.6/ % 0.77 )
mersinli42 ( 78/ 77.5 / 0.5/ % 0.64)
nurgulguney ( 56.8 /56.8 / 0 / % 0)
UZAYIM ( 63.2/63.2/0/ % 0 )
yasminyaso ( 85 / 84.4/ 0.6 / % 0.71 )

13. TAKIM ORTALAMASI: %

Sadece Nermin kaldı kızlar. Oda gelince liste tamam. Ama bu hafta ben yine listeyi hiç beğenmedim. Biran önce çekidüzen vermemiz lazım kendimize.
Genel listeyi hazırladıktan sonra listeye girmeyenleride ekleyip yeni bir liste hazırlayacağım. Motivasyon açısından. :34:

akashha (68.6 /68.1/ 0.5/ % 0.73 ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
gurbet_dmr (88/87.6 /0.4 / % 0.45 )

13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.59

selam arkadaşlar çocuklarımın ateşi çok yüksek acildin geldik.viral döküntülü bir hastalık geçiriyorlar,tam teşhis için yarın enfeksyon hastalıklarına götürücez kan alınacakmış.geçmişi okudum ama alıntı yapamadım kusura bakmayın.gece gelebilirsem gelmeye çalışırım.
çok geçmiş olsun canım allah şifalarını versin inşallah.

slm kıslar ben geldim... önce menümü yazayım hemen..

sabah
yarım simit
2 dlm peynir
1 domates

ara
1 incir

öğle yine yok gittiğim yerde makrna vardı yemek istemedim

akşam
melemen
1 dlm ekmek
ayran

spor 45 dk yürüyüş ve yatmadan mekik bayada su içtim hala içiyorum:7:
afiyet olsun güzel menü.

MENÜM
SABAH
Biberli dukan krep
Domates,peynir
Kahve

İFTAR
Yarım kase çorba
1 kaşık pilav,tavuk
Küçük bir parça simit

Simit ve pilav yasaklardandı.100 mekik cezam var.Yapınca yazacağım.:8:
insanın kendini bilmesi ne güxel dimi ya:)

Menüm :

Sahur
20 gr peynir
salatalık
domates
zeytin
1 haslanmıs yumurta
1 dilim kepek ekmeği

İftar
4 yk sebzeli yemek
1 kase yoğurt

su:2.5 olmştr
Spor : iftardan sonra yürüyüş .. /tempolu değil ..
afiyet olsun çok güzel olmuş:)

menüm
sahur:2 dilim kepek ekmek
melemen
yumurta
zeytin

öğle:3 kayısı
1armut
yarım elma

ara:2 kuru incir

akşam:3 kaşık kuru fasulye
1 kaşık bulgur pilavı
çorba
1 dilim pide
salata

su:3litre
spor:1 saat 5 mile leslie
afiyet olsun pide dışında:)

misafirlerimiz geldi o yüzden giremedim mesaj lar bana atılıyor unutmayın :34:

menüm

sahur
2 dilim ekmek
peynir
domates
yumurta

iftar
patlıcan salatası
salata
1 parça lahmacun :17:

su 2 litre

spor 45 dk yürüyüş

şu an geçmişe bakamıyorum ve çıkıyorum herkese iyi geceler :3:
lahmacun olmamış diğerleri güzel afiyet olsun:=)

menüm

bir dilim ekmek
salatalık
peynir
domates

öğle yok

ara yok

akşam yarım kase çorba
bol marul salatası,1 dilim ekmek

spor yapamadım gücümde yok kendimi çok yorgun hissediyorum.suyu bugün bilemedim ne kadar olduğunu,şimdi yeşil çay içiyorum
çok az yemişsin canım çocuklarlada uğraşıyorsun allah yardımcın olsun.

Selam kızlar. Ben geldim. Bugün göğsümdeki kitleyi aldırdım. Şimdi biraz daha iyiyim. Bebek olduğu için ilaçta kullanmadım. Geçmişe bakamadım ama merak etmişsinizdir mutlaka. Yarın evdeyim inşallah. Sizde ne var ne yok?
geçmiş olsun canım inşallah iyi sonuç alırsın.

dünkü menümüde paylaşayım.

sahurda
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
2 dilim ekmek
biraz peynir

iftarda
bir kase çorba
iki çatal palıcan kızartması
bir tabak makarna
bir kadayıf sarma :(((:43::43::43:

oh oh maşlallah akşamları fazla kaçırıyorsun bakıyorumda afiyet olsun yaramasın:)

Hiç yoktan iyidir Nermin'cim. Tebrik ederim.

sağol canım.ama ben kendimi biliyorum bu hafta pek önemsemedim spor desen hepten unuttum kafam rahat değil bayrama kadar 85 i görsem diyordum ama kısmet haftaya sıkı tutarsam işi olur belki.
bu arada aşermelrin yokmu ilk 3 ayda kilo almazsın zaten miden falan bulanırsa verirsin bile..

günaydın kıslar..
kilom 81.7 geçen hafta 81.9 du... vermemişim doğru düzgün... adet haftamdı acaba ondan mı oldu bilmiyorm umarım siz daha fazla vermişsinizdir...
Hiç yoktan iyidir canım.

kilo bildirimi yapıyorum

geçen hafta 56,8
bu hafta 56,8
%de 0,00
Kaçamaklar kraliçesi kilo gitmemeiş.
Bu arada bende artık yavaş yavaş kilo verme modundan sanırım alma moduna geçeceğim. Ama bu benim psikolojimi etkilemeye başladı. Kötü bir durum yani.. İki gündür oruç tutamıyorum. Açıkcası yediklerimede çok dikkat edemedim. En son 61,8 dim. Bu sabah tartıldım ama tuvalate çıkamadan. Kilom 62,5. Nedenini iftardan önceki tartılmama bağlıyorum. Sizde ramazan bittikten sonra sanırım biraz afallayacaksınız. Çünki kilo farkediyor. Kilo veremesemde artık dikkat edeceğim sağlıklı bir şekilde kilo almaya.
Doğru söylüyorsun canım.Orucu bırakınca farkedecek.Kilo konusunda canını sıkma.Sen çok kolay bir şekilde kilo verebiliyorsun.Bebeğini kucağına al kısa sürede tüm kilolarını vereceksin eminim.
Selam kızlar, öncelikle kilomu paylaşayım..

Geçen hafta 68,6
Bu hafta 68,1
Giden 0,5
Tebrikler canım.

dünkü menümüde paylaşayım.

sahurda
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
2 dilim ekmek
biraz peynir

iftarda
bir kase çorba
iki çatal palıcan kızartması
bir tabak makarna
bir kadayıf sarma :(((:43::43::43:
Bu nasıl bir menü böyle.Kızartma,makarna,üstünede kadayıf.Sen bu hafta ancak bunları eritirsin ki üstüne kilo vermen gerekiyor.Kendi cezanı kendin kes yoksa ben ceza vereceğim.
Sizinle paylaşmak istediğim bir düşüncem var kızlar..

Dün işten 11.30'da çıktım, eve gittiğimde kafam kazan gibi olmuştu ve buraya giremedim, yatıp uyudum hemen.. bu akşam da memlekete yola çıkıyorum. Hem annanemi görmek hem de düğün hazırlıklarıyla ilgilenmek için.

Geçen hafta mesaj sayılarımı toparlamıştım, işler daha sakindi, eve erken dönüyordum.. ama bu hafta yine olmadı.. biriken işler, yorgunluk.. Bu konuda çok üzülüyorum, giremediğimde çok stres yapıyorum. Ama işler yavaşlayacağa benzemiyor, Gemlikte bir proje aldık, haftada 2 gün de oraya gidiyor olacağım... Bir de evlilik hazırlıkları.. Benim mesaj sayılarım arkadaşların yanında çok düşük kalıyor, ve onlara haksızlık yapıyormuş gibi hissediyorum.. Bütün gün ödevini yapamayan öğrenci gibi huzursuz oluyorum..

Mesaj sayıları konusunda çok uyarı aldım.. Ve bu gruba girerken söz verdiğim, kabul ettiğim kurallardan konulardan biriydi. Hep söz verip tutamıyorum :( Sonuç olarak eğer kabul ederseniz, ben bu grubun listede olmayan üyesi olarak kalmak istiyorum, yine benim açımdan aynı devam ediyor olacak, menülerimi paylaşıp sizinle sohbet ediyor olacağım.. Ama yeterli paylaşım yapamadığım için, liste de olmasam da olur.. Önemli olan kilo vermek benim için, bunu yarışmaya dahil olarak yapıp yapmamamın bir önemi yok..

Ebrucum, Haticecim, siz ne dersiniz özellikle..?
Sedacım düşüncelerine bende Ebru gibi katılıyorum.Sen bizimle olmaya devam et ama listede olma.Hem mesajlardan dolayı canın sıkılmamış olur hemde bizden ayrılmadan kilo vermeye devam etmiş olursun.

Ebrucum gecmis olsun canim , umarim daha iyisindir simdi.

Sedosss, sen en iyisini bilirsin tatlim. Ortagini yanliz birakma ;)))

Gelelim kilolar kilolar:))

Gecen hafta:85
Bu hafta:84.4

Aradaki fark :0.6 yani 600 grcik
Tebrikler Yasemin.

merhaba kızlar geciktim biraz işlerim vardı.
geçen haftaki kilom 88 bu hafta 87.6 400 gramcık gitmiş ne yazıkki.
Tebrikler Nermin.

akashha (68.6 /68.1/ 0.5/ % 0.73 ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
gurbet_dmr (88/87.6 /0.4 / % 0.45 )

13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.59

Ebrucum eline sağlık.Kontrol ettim.

sağol canım.ama ben kendimi biliyorum bu hafta pek önemsemedim spor desen hepten unuttum kafam rahat değil bayrama kadar 85 i görsem diyordum ama kısmet haftaya sıkı tutarsam işi olur belki.
bu arada aşermelrin yokmu ilk 3 ayda kilo almazsın zaten miden falan bulanırsa verirsin bile..

Yok canım yaaa maşallahım var benim mide bulantılarım olmuyor hamilelikte. Hiç bişeyden de tiksinti gelmiyor. Öyle canım çok bişey istemez. İlk hamileliğimde 6. aya kadar aynı kıyafetlerimi giymiştim ama ikincisi nasıl olur bilmiyorum. Tam kilo işi bitti korumaya geçeyim dedim çok komik oldu bu olay :9:

Hiç yoktan iyidir canım.

Kaçamaklar kraliçesi kilo gitmemeiş.

Doğru söylüyorsun canım.Orucu bırakınca farkedecek.Kilo konusunda canını sıkma.Sen çok kolay bir şekilde kilo verebiliyorsun.Bebeğini kucağına al kısa sürede tüm kilolarını vereceksin eminim.

Tebrikler canım.

Bu nasıl bir menü böyle.Kızartma,makarna,üstünede kadayıf.Sen bu hafta ancak bunları eritirsin ki üstüne kilo vermen gerekiyor.Kendi cezanı kendin kes yoksa ben ceza vereceğim.

Sedacım düşüncelerine bende Ebru gibi katılıyorum.Sen bizimle olmaya devam et ama listede olma.Hem mesajlardan dolayı canın sıkılmamış olur hemde bizden ayrılmadan kilo vermeye devam etmiş olursun.

Tebrikler Yasemin.

Tebrikler Nermin.

Ebrucum eline sağlık.Kontrol ettim.

Tadını çıkartamadan zayıflığın yeniden kilo alacak olmak sıkıyor biraz canımı. İlginç bir psikoloji anlatmam zor biraz. Kolay verebileceğimi biliyorum ama yinede insan ister istemez tuhaf oluyor. Sanırım ben daha çok uzun bir süre burdayım hep :9:

Bu haberi püsküütede vermek lazım :9:

Ebrucum listeyi kardeş takımda paylaştım.Paylaşım alanına da ekleyeyim mi?

Ekle canım. Ama kopyala yapma sakın tamam mı? Alıntı ile cevapla de. Üstteki ve alttaki ouete leri sil. Yerine kopyala bizim listeyi. Hadi bakalım sen yap bende bi bakayım. Kopyala yapıştır yaparsan tüm listeyi format değişiyor. Çirkin oluyor liste.

Yok canım yaaa maşallahım var benim mide bulantılarım olmuyor hamilelikte. Hiç bişeyden de tiksinti gelmiyor. Öyle canım çok bişey istemez. İlk hamileliğimde 6. aya kadar aynı kıyafetlerimi giymiştim ama ikincisi nasıl olur bilmiyorum. Tam kilo işi bitti korumaya geçeyim dedim çok komik oldu bu olay :9:

Tadını çıkartamadan zayıflığın yeniden kilo alacak olmak sıkıyor biraz canımı. İlginç bir psikoloji anlatmam zor biraz. Kolay verebileceğimi biliyorum ama yinede insan ister istemez tuhaf oluyor. Sanırım ben daha çok uzun bir süre burdayım hep :9:

Püsküütte şaşırıp çok sevinecek.Ben sana küstüm,hani beraber hamile kalıp sonra kilo verecektik :36:

Püsküütte şaşırıp çok sevinecek.Ben sana küstüm,hani beraber hamile kalıp sonra kilo verecektik :36:

Dedim yaaa canım hiç beklemiyordum tamamen sürpriz oldu hatta ben bu sene kalsın seneye diye düşünüyordum ama işte Allahın işi belli olmuyor. İstiyorsun vermiyor, hiç aklında yokken veriyor. Kısmet değilmiş. Ama bence sende geç kalma hadi yetiş bana :9:

Ellerine sağlık canım paylaşım olmuş. Ben kaçıyorum biraz uğrarım yine. :3:

Dedim yaaa canım hiç beklemiyordum tamamen sürpriz oldu hatta ben bu sene kalsın seneye diye düşünüyordum ama işte Allahın işi belli olmuyor. İstiyorsun vermiyor, hiç aklında yokken veriyor. Kısmet değilmiş. Ama bence sende geç kalma hadi yetiş bana :9:

Ben sana biraz geç eşlik ederim.Valla canım ben 50li sayılara hiç ulaşamadım.En zor kilolardayım.Şimdi veremezssem hamilelikten sonra hiç veremem.Düşebildiğim en alt kiloya ulaşayım ki hamilelikten sonra en son aldıklarımı daha kolay verebileyim.Tabii ben böyle plan yapıyorum ama Allah nasip eder inşallah.

ne güzel aşermiyormuşsun.ben ilk üç ayı fena geçirdim 9 ay boyuncada limondan ve kokusndan nefret etmiştim:)
kilo vermenin tadını çıkartamadan bebek geliyor ama olsun sağlıklı olsunda fazlada kilo almazsan çabucak verir fıstık gibi 2 çocuk annesi oluverirsin:)

Ben sana biraz geç eşlik ederim.Valla canım ben 50li sayılara hiç ulaşamadım.En zor kilolardayım.Şimdi veremezssem hamilelikten sonra hiç veremem.Düşebildiğim en alt kiloya ulaşayım ki hamilelikten sonra en son aldıklarımı daha kolay verebileyim.Tabii ben böyle plan yapıyorum ama Allah nasip eder inşallah.

ha gayret az kalmış 57 ye bu sene bitmeden olursun 57 seneye yazada görürüz yeğenimizi :) pek kafiyeli oldu hadi hayırlısı bakalım:)

bende de aşerme olmadı hiç.herşeyi yiyip içtim.hiç sevmediğim halde canım kara lahana çekmişti.ara ara bulmuştuk sonunda.bide buraya gelince ıspanak diye delirmiştim,yazın ortasında.iğrenç yerde nerden bulacaksın ıspanağı.komşum hataydan geliken getirmişti.tuhafım dimi.millet tatlı ,ekşi ister ben ot:1:

Back
X