Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmiş olsun orti.konuşma ne oldu...

afiyet olsun zeliş,güzel olmuş.

niden kız?

yaz canım zaten bi ikimiz varız şu an :34:

Konuştuk Moreli bozukmuş falan ben pek affetmedm eve gelmek zorundaydm midem ağrıodu .. .tatminde olmadm bilmyrm ..
Menüm yok çünkü yazarsam kızarsınız ama midem çok bulanıyr :(

menüm
sahur:sahanda 2 yumurta
2 dilim kepek ekmek
domates
salatalık
peynir
zeytin

iftar:3 kaşık patates salatası
yoğurtlu patlıcan
salata
peynir
1 dilim pide

ara:1 dilim karpuz

2 litre su.spor yok.şimdi başlayacağım.
afiyet olsun :16:
Konuştuk Moreli bozukmuş falan ben pek affetmedm eve gelmek zorundaydm midem ağrıodu .. .tatminde olmadm bilmyrm ..
Menüm yok çünkü yazarsam kızarsınız ama midem çok bulanıyr :(
çok stresli bi gün yaşamışsın yeme düzeninin bozulması normal bence yaz canım bi seferlik böyle olsun

Sahur :
1 haşlanmış yumurta
salatalık
domates

İftar :
Su

su :3 ltre olmştur..
( Kızacksnız bilyrm ama midemin ağrısından yiyemedim ...

Hoşbulduk canım, çok teşekkürler. Lokal anestezi yaptılar canım. Onun hamileliğe bir sakıncası yokmuş.. Ama onun etkisi geçince ağrılar oldu. Normalde ağrı kesici ve antibiyotik yazıyorlardı reçeteye. Hamile olduğum için ilaç yazmadı doktor. Yapılırken hissettim biraz acıdı ama tam uyuşunca hissetmedim bişey. Zaten yara yeri 1 cm felan. İki dikiş attılar yanlış görmediysem. Çok büyük bişey değil ama yinede acıyor.

Ödem vardır Özlem'cim bence ondandır. Bozma moralini haftaya daha iyi bir sonuç alırsın.

Çok teşekkürler canım. Evet sen müjdeyi kaçırmışsın. Çarşamba günü tesadüfen test yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendimm :16:
ay canım çok sevindim senin adına... kilo verip kalmanda ayrıca iyi olmuş...bu takımın kaptanları mezun olunca hamile kalıyor kaptan olcaklar dikkat etsin valla... masaldan önceki kaptanımızında bebişi oldu:1:

kıslar nasıl yorunum nasıl... bütün gün dersaneler cv dağıttım neyseki değdi dolaştığıma, biri hemen geri döndü... Eylül de başlıycam bi aksilik olmassa... sıkıldım evde otur otur.. bi yerden başlamalıyım dedim artık...

menümü de veriyim

sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
2 dlm peynir
1 domates

öğle
1 gevrek ve ayran

ara portakal suyu

akşam
1 kase cacık
yarım kase tarhana
4 kaşık patlıcan musakka

çok yorgunum kıslar dayanamadım ben yatar... yarın eşimin arkadaşına gidicez seferihisara kalırmıyız bilmiyorum orda biryerde... kalırsak yarın gelemem bilginiz olsun.. kalmassak yarın akşam burdayım.. herkese iyi hafta sonları...

kübra nasıl dayanıyorsun şu an bence şimdi miden iyi se bişeyler ye
Hiç aç değilimmm midem birşey kaldırmayacak gibi..

kıslar nasıl yorunum nasıl... bütün gün dersaneler cv dağıttım neyseki değdi dolaştığıma, biri hemen geri döndü... Eylül de başlıycam bi aksilik olmassa... sıkıldım evde otur otur.. bi yerden başlamalıyım dedim artık...

Ne güzel canım çalışmak iyidir hayırlısı olsun
menümü de veriyim

sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
2 dlm peynir
1 domates

öğle
1 gevrek ve ayran

ara portakal suyu

akşam
1 kase cacık
yarım kase tarhana
4 kaşık patlıcan musakka
afiyet olsunnn cnm

canım meyve yesen hafif hafif...

Sahur vakti yaklaştı sahurda yemeyi düşünyrm cnm

selam arakdaşlar iyi geceler.takımımız 4.olmuş.kilo veren ve vermek için emek sarfeden herkesi tebrik ederim,geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.ben bugün 90.2'dim ama giremediğim için yazamadım.

ben çıkıyorum herkese iyi geceler kübracım lütfen sende üzme kendini dikkat et

iyi geceler zelişim.
çok yorgunum kıslar dayanamadım ben yatar... yarın eşimin arkadaşına gidicez seferihisara kalırmıyız bilmiyorum orda biryerde... kalırsak yarın gelemem bilginiz olsun.. kalmassak yarın akşam burdayım.. herkese iyi hafta sonları...
teşekkürler canım.iyi geceler,

işe başlamana sevindim.hayırlısı olsun

kübracım azıcık birşeyler yesen

selam arakdaşlar iyi geceler.takımımız 4.olmuş.kilo veren ve vermek için emek sarfeden herkesi tebrik ederim,geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.ben bugün 90.2'dim ama giremediğim için yazamadım.
İyi geceler canım .. Hoşgeldin ..
Tebrikler canım 80 li rakamlara çok az kalmış....

İyi geceler canım ..
Yok üzmüyorm sadece midem ağrıdığı için yiyemedim ..

Back
X