Herkes benim giibi kısa mıııı![]()
sende bugün bi haller var herşeye zır zır ağlıyosun hayırdır inşallah. senin gibi ceza makinası haticeye korkutma bizi dedi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen neden korkuyorsun.Tüm eziyetleri seninle berabe yapacağız.Korkutma bizi![]()
![]()
sende bugün bi haller var herşeye zır zır ağlıyosun hayırdır inşallah. senin gibi ceza makinası haticeye korkutma bizi dedi.![]()
Canım sen neden korkuyorsun.Tüm eziyetleri seninle berabe yapacağız.
Neyi kıskandın kızevet gördüm fotolarını seninde maşallahın var seni bilmem ama ben baya kıskandım![]()
Boyun kaçtı Kübracım unuttum ben :44:Herkes benim giibi kısa mıııı![]()
Neyi kıskandın kızŞöyle 6 kg daha vereyim sonra beğen beni taam mı
Boyun kaçtı Kübracım unuttum ben :44:
benim boyum 1,63 kilom malum ama göstermiyorum![]()
ağlamak güzel kız ondan ağlıyorum :))
Ben sadece nurgüle ceza vermek istiyorum çok zevkli oluyor canım :)
ağlamak güzel kız ondan ağlıyorum :))
Ben sadece nurgüle ceza vermek istiyorum çok zevkli oluyor canım :)
benim boyum 1,63 kilom malum ama göstermiyorum![]()
Görende çok kısa zannedecek.Boyun gayet güzel canım.
1.65 canım![]()
Teşekkür ederim kaptanımmm merakla bekliyorum kaçamaklarınıYardımcı pilotum istediğin cezayı verebilirsin.Heleki bir kaçamak yapsın..![]()
ceza lafını duyunca yüzünde güller açtı hemen bakıyorum. nası sadistsin yaa olsun bende kaçamak yapmam olur biter ama gözüm üstünde. keşke şu alttaki ifadelerde ondanda olsaydı gözüüümmm üstünnddeee hhaahahahaha mekik ip atlama yürüyüş koşma felan koymadıda tatlıdan kesildim ya hormonlarım bozulduişte cezaydı
Kilolu olunca kısa tombis oluozNe güzel ne güzel
Görende çok kısa zannedecek.Boyun gayet güzel canım.
Neyi kıskandın kızŞöyle 6 kg daha vereyim sonra beğen beni taam mı
Boyun kaçtı Kübracım unuttum ben :44:
1.65 canım![]()
goncagülün boyunu maşallah yaa ben o boyda olsam var ya
sen bunamı kısa diyip ağlıyosun :)))) var sende bişiler var benim tatlısızlıktan senin uyumktan hormonlarımız karıştı![]()
Öyle olacak canım.Banada boyun mu uzadı diyorlarKilolu olunca kısa tombis oluoz
Zayıf olunca kısa hissetmeyecem canım
Açlık başına vurdu tüm menüyü saydın.Kaçamak yaparsan senin cezanıda Nurgül versin
Dolapta kadayıf .. Azıcık şekerpare var
Yemekte Kızartmalar var
ben ağlamayacamda senmi ağlayacan düşün bii
Hem uyuyamıom sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
evet kilo aldıkça boy kısa görünüyor bence.. :)Öyle olacak canım.Banada boyun mu uzadı diyorlarDediğin gibi biraz zayıflayınca boyuzun görünmeye başlıyor.
Bu arada Kübracım kuralları göndermişsin teşekkürler ama kurallar bende var zaten.Ebrunun paylaşması daha iyi olur diye düşündüm.Goncagülde çıktı .Akşam gelince paylaşırız.
Dolapta kadayıf .. Azıcık şekerpare var
Yemekte Kızartmalar var
ben ağlamayacamda senmi ağlayacan düşün bii
Hem uyuyamıom sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Açlık başına vurdu tüm menüyü saydın.Kaçamak yaparsan senin cezanıda Nurgül versin