Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1 lokmadan birşey olmaz diye düşünüyorum.cezayı hakediyor muyum ::14:

hafif olmuş.afiyet olsun bilgen.

afiyet olsun zeynep.

afiyet olsun canım.menündeki kaçamağın cezasını vermişsin.

boyamaya karar verdiysen yapınca resmini eklersin.beraber yorumlarız canım.

haketmiyorsun canım takılıyorum sana

canım kahvaltıyı yapalı çok olmadı,hatta ezan yeni okundu.biraz yediklerimizi sindirelim diye bekliyoruz.güneş doğmaya başlayınca yatıyoruz o zamanda dediğin gibi sıcaktan uyunmuyor.sen neden uyumuyorsun?

ben işteyim canım bugün çalışıyorum.sabah 8'de çıkıcam

Menüm

sabah
tost
şekersiz çay

öğlen
bir kase çorba

ara

1 salatalık

akşam

yarım kase çorba
salata

afiyet olsun. bence az olmuş sen arkadaşlarınla tramisudan kekten börekten yedinmi gece onu de :1::1::1::1::1:

menüm:
sahur:az üzüm
2 dilim ekmek
patlıcan salatası
yumurta
peynir
zeytin

iftar:çorba
1 porsiyon türlü
2 kaşık bulgur pilavı
salata

ara:küçük bir incir
küçük nektar
yarım armut
erik

su:2 litre
spor bu akşam yok.

pörfekt. afiyet olsun.

Menüm
Sahur :
1 haşlanmış yumurta
peynir
1 dilim kepek ekmeği
Salatalık

İftar
Fırında tavuk 1 porsiyon
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık pirinç pilavı :30::30::30::30:

Spor :
pirinç pilavı için 100 mekik çektim
15 dk boyunca twister
yarım saat tempolu yürüyüş ... :44:

afiyet olsun.

Kızlar ben yine boya aldımmm...
Sanırım büyük hastalığa yakalandımm kendimi hiç iyi hissetmeyince direk saçlarımı boyuyorum kel kalacam sanırım :(
Tutacağını düşünmesemde görür görmez aşık oldumm dayanamadım hatta yakışacağını bile düşünmesemde :44:
Eki Görüntüle 483243

sadece saçlarını yıpratmış olmuyosun bence vücuduna kimyasal sokmuş oluyosun eğer öyle olmasaydı hamilelere yasaklamazlardı. ileride zaten boyatmaktan bıkacaksın bence doğallığının tadını çıkar.

afiyet olsun. bence az olmuş sen arkadaşlarınla tramisudan kekten börekten yedinmi gece onu de :1::1::1::1::1:

pörfekt. afiyet olsun.

afiyet olsun.

sadece saçlarını yıpratmış olmuyosun bence vücuduna kimyasal sokmuş oluyosun eğer öyle olmasaydı hamilelere yasaklamazlardı. ileride zaten boyatmaktan bıkacaksın bence doğallığının tadını çıkar.

arkadaş tiremisu yapmamış gül tatlısı yapmış şerbetli,şerbetli tatlıları hiç yemem kendi yaptığımda yemedim.pideye içim gitti öyle güzeldiki anlatamam.bana çorbayla salata kaldı.

günaydın kızlar ben eve yeni geldim çocuklar uyuyorken bende yatayım.akşam üzeri görüşürüz.

mesaj sayımı attım, geçmişi okudum. bide menümü paylaşayım

sahurda
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
labne peynir
bi avuç ceviz

iftarda
bir kase domates çorbası
bir porsiyon hünkar beğendi (bende beğendim):9::9::9::9:

ilerleyen saatlerde 1 armut

2 lt su bolca şekersiz çay

arkadaş tiremisu yapmamış gül tatlısı yapmış şerbetli,şerbetli tatlıları hiç yemem kendi yaptığımda yemedim.pideye içim gitti öyle güzeldiki anlatamam.bana çorbayla salata kaldı.

günaydın kızlar ben eve yeni geldim çocuklar uyuyorken bende yatayım.akşam üzeri görüşürüz.

iradeye bak yaaa helal olsun aynı benn :1::1::1::1:

Günaydın Nurgül'cüm.:16:

biliyomusun dün tartıldım 56,5 çıktım hemde kıyafetlerimle iki günde almazsam kilo verdim demektir :66::66:

Son düzenleme:
mesaj sayımı attım, geçmişi okudum. bide menümü paylaşayım

sahurda
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
labne peynir
bi avuç ceviz

iftarda
bir kase domates çorbası
bir porsiyon hünkar beğendi (bende beğendim):9::9::9::9:

ilerleyen saatlerde 1 armut

2 lt su bolca şekersiz çay

afiyet olsun canım

ben zeliş 16 yaşındayım üniye hazırlanıyorum :34:

başarılar o zaman sana istediğin bi yer varmı?

başak bende doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum.yalnız benim emzirme durumu bitti,ondan rahatım.

senin çocuğun ne kadarlık zeynep kaç ay emzirdin, emziriyorken rahat veriliyor diyorlar ama ben pek inanmıyorum sen verebildinmi emziriyorken

Leslie Sansone Küçültülmüş Tek Linkler - Güncellendi
zeliş burdan bak hepsinin linki var.ben 5 mile indirdim.

bu leslieyi ilk sizden duydum gerçekten işe yarıyormu? faydasını gören oldumu?

Başak bende Hatice.Sormak istediklerini istediğin zaman sorabilirsin.Bugünden itibaren hergün mesajlarını sayıp o gün kime atılacaksa atman gerekiyor.Bugün özelden bana atarsın.Liste aşağıdaki gibi.Lütfen not alır mısın.
08-09 Ağustos : yasminyaso
10-11 Ağustos : bilgen35
13-14 Ağustos : nurgulguney
15-16 Ağustos : elmaliturti yok.mersinli42 yani zeynebe atılsın.
17-18 Ağustos : kbra23

bu mesajı yeni gördüm akşam girme fırsatım olmadı. mesaj sayımı ertesi sabah atsam olurmu yoksa o günün sonunda yazdığım son mesajdan sonramı atmalıyım? bide dünkü mesajlarımı saymadım zaten dün başladığım için, muaf sayılırmıyım yoksa geçmişe dönüp sayayımmı?

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben geldim yine. kuralları bekliyorum:18::18::18:

Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

1000 mi ben bi bulgur için döversn öyle dersem dedim :D tatlı yeseydin neyse kıyamam sana :51::33::35:

Nurgülll canıııımmmm Sen emrahın kız versiyonu gibisinn acındırma kendini acımayız :33::33::33:

Zamanında yediğin tatlılar şimdi çıkarırım acısını :36:

geçmişe dönersek bence sen zararlı çıkarsın :9::9::9::9::9::9: ama ben spor yapmayı çok seviyorum. hatta şöle özetlim orta okulda okul voleybol takımındaydım lisede basketbol takımında lise döneminde 3 yıl teakwonda yaptım kırmızı kuşakta bırakmak zorunda kaldım okullar arası basketbol maçımız finallere gelmişti okul bitince bişi yapmadım 5 yıldırda bi spor salonuna üyeyim daha çok yüzme ve teabo yapıyorum bazende fitness ama sıcak havalarda salon pek çekilmiyor bende evimize yakın ormanın kenarında doğa parkı var oraya koşmaya gidiyorum gidemediğim zamanlardada evde ip atlıyorum. yani elini korkak alıştırma ama ramazan diye enerjimi minimum seviyede harcıyorum :1::1::1::1::1::1:

Back
X