Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmişe dönersek bence sen zararlı çıkarsın :9::9::9::9::9::9: ama ben spor yapmayı çok seviyorum. hatta şöle özetlim orta okulda okul voleybol takımındaydım lisede basketbol takımında lise döneminde 3 yıl teakwonda yaptım kırmızı kuşakta bırakmak zorunda kaldım okullar arası basketbol maçımız finallere gelmişti okul bitince bişi yapmadım 5 yıldırda bi spor salonuna üyeyim daha çok yüzme ve teabo yapıyorum bazende fitness ama sıcak havalarda salon pek çekilmiyor bende evimize yakın ormanın kenarında doğa parkı var oraya koşmaya gidiyorum gidemediğim zamanlardada evde ip atlıyorum. yani elini korkak alıştırma ama ramazan diye enerjimi minimum seviyede harcıyorum :1::1::1::1::1::1:

oooooo gerçekten sporu seviyormuşsun, benimse hiç aram yoktur öyleki ortaokul ve lisede rapor alıp beden eğitimi derslerine katılmazdım, gerçi vertigo hastalığım var bununda etkisi vardı.

Goncagül hoşgeldin canım aramıza kuralları yazan oldu mu bilmiyorum ama ben yukarıya yazdım. Benim ismim Ebru. Mezun oldum ama bir süre daha takım kaptanlığına devam ediyorum.

:))))) fayste bi arkadaşım paylaşmış ben çok güldüm sizinde görmenizi istiyorum

Eklentiler

• $378268_418029584899537_1141407542_n.webp
    $378268_418029584899537_1141407542_n.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 34
menüm:
sahur:az üzüm
2 dilim ekmek
patlıcan salatası
yumurta
peynir
zeytin

iftar:çorba
1 porsiyon türlü
2 kaşık bulgur pilavı
salata

ara:küçük bir incir
küçük nektar
yarım armut
erik

su:2 litre
spor bu akşam yok.

Zeynep'cim menün çok güzel olmuş ama daha önce uyardığım gibi özellikle ramazanda iftardan sonra meyvelerden uzak durmamız lazım. Birazcık sabret ramazan bitene kadar. Çünki meyveler çok masumda görünse yararlarının yanında içerdikleri doğal şekerden dolayı zararlarıda var. Kendi iyiliğin için bir süre uzak dur derim.

Günaydın kızlaaarrrr !..:34:
Tatilden döndüm maalesef :((:3:
Bugün ilk iş günüm ve çooook ağrım var , geciktirilmiş bir reglin sancılarını çekiyorum şimdi :43:
Geçmişe bakiim kim bilir neler kaynattınız !
Oku oku bitmez şimdi !
Ebrucum mezun olduğunu görmüştüm , tebrikler canım ! Darısı başımızaaa :34:
Geçen iki haftada ki derecelerimizi de gördüm 2.lik ve 4. Lük kilo veren herkesi tebrik ederim :46:
Buralardayım , ara ara okuyup dönerim :))

Günaydın kızlaaarrrr !..:34:
Tatilden döndüm maalesef :((:3:
Bugün ilk iş günüm ve çooook ağrım var , geciktirilmiş bir reglin sancılarını çekiyorum şimdi :43:
Geçmişe bakiim kim bilir neler kaynattınız !
Oku oku bitmez şimdi !
Ebrucum mezun olduğunu görmüştüm , tebrikler canım ! Darısı başımızaaa :34:
Geçen iki haftada ki derecelerimizi de gördüm 2.lik ve 4. Lük kilo veren herkesi tebrik ederim :46:
Buralardayım , ara ara okuyup dönerim :))

hoşgeldin tatilin bittiğine üzüldüm ama her güzel şeyin bisonu var işte bitmeseydi zaten bu kadar tatlı olmazdı :1::1::1::1: geçmiş olsun.

Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 yağsız tavada yumurta, domates salatalık biber,sekersiz çay
öğle: tavuk sote, 2 yemek kaşığı pirin pilavı(uzun zamandır yememiştim)
akşam: 1 kase mercimek çorbası, az zeytinyağlı fasulye
4 lt su, Leslie3mile

Back
X