Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bilgencim çocukların çok tatlı allah bağışlasın nazarlardan saklasın sağlıklı sıhatli büyüsünler inşallah. eşin ve cocuklarınla tam bi ailesiniz. aslında sen okadar susacak bi insana benzemiyosun ama demekki saygından. bence uzaklaş ailesinden ayrı bi yere taşının eşinle çok yakışıyosunuz senden daha iyisini bulamaz bide orda döktürülmüş bi masa var içimden bişiler aktı gitti resmen yemeklerini beğenmeyenler utansın.

ekip arkadaşlarım ne kadar güzelmiş böyle.:16::16:

Takımımızın maşallahı var Bilgen'cim hele bide çıtır olunca hepten güzelleşiyoruz :9:

Bu arada benim son halimin fotoğrafıda var orda en son etiketlendiğim bakın bakalım kilomu gösteriyor muyum? Bugün arkadaşın bitanesi en fazla 55 gösteriyosun dedi çok sevindirik oldum :9:

Takımımızın maşallahı var Bilgen'cim hele bide çıtır olunca hepten güzelleşiyoruz :9:

Bu arada benim son halimin fotoğrafıda var orda en son etiketlendiğim bakın bakalım kilomu gösteriyor muyum? Bugün arkadaşın bitanesi en fazla 55 gösteriyosun dedi çok sevindirik oldum :9:

Canım bencede öyle gördüm onları boyundan dolayı gayet çıtırsın :)

Yasemin Yüzünnnnn çoookkk güzelll :))
Ebrucuumm eşinle çok hoşşunuz kızınnn çok tatlıı bide :)

Teşekkür ederim canım :)) Sende çok güzelsin :)) Bugün bu iltifatlardan sonra baya şımarırım ben. Bu arada fotolarda heheehe benim peşimde koşan müdürümün resmi de var. Almanya schramberg, fotolarında, mavi gömlekli,genç olan :1::1::1:

Teşekkür ederim canım :)) Sende çok güzelsin :)) Bugün bu iltifatlardan sonra baya şımarırım ben. Bu arada fotolarda heheehe benim peşimde koşan müdürümün resmi de var. Almanya schramberg, fotolarında, mavi gömlekli,genç olan :1::1::1:

Tşkler canım hemen inceliyorum yorum yapacm :)

Back
X