Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkür ederim canım :)) Sende çok güzelsin :)) Bugün bu iltifatlardan sonra baya şımarırım ben. Bu arada fotolarda heheehe benim peşimde koşan müdürümün resmi de var. Almanya schramberg, fotolarında, mavi gömlekli,genç olan :1::1::1:

ivan sanırım rus ismi? O mu?

Yok canım o değil, ismi yazmıyor onun face hesabı yok. Rus olduğu için Odnoklassisi de onun hesabı. 5 kişi schramberg, adsız albümünde

Tamam gördüm canım daha yakın bir foto olsa daha iyi olurdu ama idare eder. Önemli olan sen ve kızın. Aslında ilerde evlenmeyi düşünüyorsan kızın küçükken tam zamanı bence. Benim ikinci evliliğim kızım 2,5-3 yaşındayken yaptım ikinci evliliğimi şuan kendi öz babası gibi. Maşallahları var.

Kızlar ben kaçıyorum şimdilik akşama uğrayabilirsem uğrarım yine.

Bu arada hepiniz çok tatlısınız maşallah :16:

haticecim listeyi direk cuma yarışmasına mı atayım bilemedim :44:
Berivan ben çıkmıştım.Neyse ki Ebrucum halletmiş.Benim internetim gitti sonrada eşim pc yi aldı:53:

arkadaşlar ben yarın köye gidiyorum yokum pazar günü dönecğim ama geç olur muhtemelen giremem haberiniz olsun
Tamam Başak.Görüşürüz.

Ben yine geziye gidiyorum kızlar :)

SEYYAH AMASYA PROGRAMI

Ferhat İle Şirin Su Kanalı
Gök Medrese Cami
Amasya Müzesi
Şehzadeler Gezi Yolu,
Sultan Beyazıd Külliyesi,
Minyatür Amasya,
Hazeranlar Konağı
Şehir Merkezinde Alışveriş
İçeri şehir,
Şehzadeler Müzesi,
Kral Kaya Mezarlıkları
Bimarhane,
Saraydüzü Kışlası,
Amasya Kalesi
Ayrılış

4 gün sürüyor gezi bayramın 3.günü gidiliyor ... Seyyah projesi .. Otobüsle gidiliyor konaklama vs gidiş herşey yine gençlikspor bakanlığına ait ::1::51::51:
Sende ne gezenti çıktın başımıza ya:60:
madem herkes biyerlere gidiyor bende haber vereyim.bayramın 1.günü urfaya gezmeye gidecez arkadaşlarla.yani haftaya pazar.salı akşam döneceğiz kısmetse.bilginize...:34:
Al bir gezenti daha.Gezin gezin dönüp dolaşı kürkçü dükkanına geri döneceksiniz zaten :1::1:Ben sizi kışın görürüm.Kırıp dizinizi evde oturursunuz:60:

Tamam gördüm canım daha yakın bir foto olsa daha iyi olurdu ama idare eder. Önemli olan sen ve kızın. Aslında ilerde evlenmeyi düşünüyorsan kızın küçükken tam zamanı bence. Benim ikinci evliliğim kızım 2,5-3 yaşındayken yaptım ikinci evliliğimi şuan kendi öz babası gibi. Maşallahları var.

Senin ve kızın adına çok sevindim canım, böyle güzel bişey duymak çok güzel.İlk evliliğimden sonra 2.sini düşünemiyorum , herşey tekrar edecek diye korkuyorum,güvenemiyorum. Ondan herkesi kendimden uzzak tutup, kaçıyorum canım:10::10:

Son düzenleme:
Bu arada kızlar şuan canınızı çeken ama kaçamak olmayan bir yiyecek varsa söyleyin ben sizin yerinize yerim :60::60:

Kızlar ben kaçıyorum şimdilik akşama uğrayabilirsem uğrarım yine.

Bu arada hepiniz çok tatlısınız maşallah :16:

Görüşürüz canım teşekkürler :16:

Berivan ben çıkmıştım.Neyse ki Ebrucum halletmiş.Benim internetim gitti sonrada eşim pc yi aldı:53:

Tamam Başak.Görüşürüz.

Sende ne gezenti çıktın başımıza ya:60:

Al bir gezenti daha.Gezin gezin dönüp dolaşı kürkçü dükkanına geri döneceksiniz zaten :1::1:Ben sizi kışın görürüm.Kırıp dizinizi evde oturursunuz:60:

4 gün gezcem sadece :P
Ben kışında gezerimm :P
ayy şimdiden düşünmeye başladım ben nasıl diyet yapacam gece okulundayım :(

İlk evliliğimden sonra 2.sini düşünemiyorum , herşey tekrar edecek diye korkuyorum. Ondan herkesi kendimden uzzak tutup, kaçıyorum canım:10::10:

Sakın korkma canım, bana bak. Hatta tekrardan face den fotoğraflarıma bak. Ne kadar mutlu olduğumu daha iyi göreceksin. Özellikle kızımla eşimin birlikte fotoğraflarına bak. Baba kızdan hiç bir farkları yok. Benim ilk evliliğimde çok kötüydü. Ama çok şanslıyım ki bu kez çok ama çok mutluyum, maşallah :nazar:

Bide şunu unutma korktuğun şeyler mutlaka başına geliyor. Hiç bişeyden korkma.

Sakın korkma canım, bana bak. Hatta tekrardan face den fotoğraflarıma bak. Ne kadar mutlu olduğumu daha iyi göreceksin. Özellikle kızımla eşimin birlikte fotoğraflarına bak. Baba kızdan hiç bir farkları yok. Benim ilk evliliğimde çok kötüydü. Ama çok şanslıyım ki bu kez çok ama çok mutluyum, maşallah :nazar:

Bide şunu unutma korktuğun şeyler mutlaka başına geliyor. Hiç bişeyden korkma.

Haklısın canım :) Son 2 yıl hiç iyi değildi, dibi gördüm. Nihayet herşey yoluna girdi. Hayatımı düzene koydum:1: İyi düşün iyi olsun değil mi:1::1::1:

Kız cadı sen bana ceza mı aldıracaksın:1:Kaçamak olmasın.Oruç tutmuyorum gündüz canınız çeken şeyleri söyleyin ben yerim:56:Kötüyüm ben kötüyüm,kötüyüm:27::27::27:

:)))))) Kısır cezaya girer mi yaaa :)) Bir nevi domatesli bulgur pilavı, yanınada ayran :)) En sevdiğim 3 yemek var; sarma, kısır, karnıyarık. Kokuları bile yetiyor baştan çıkarmaya:27::27::27:

:)))))) Kısır cezaya girer mi yaaa :)) Bir nevi domatesli bulgur pilavı, yanınada ayran :)) En sevdiğim 3 yemek var; sarma, kısır, karnıyarık. Kokuları bile yetiyor baştan çıkarmaya:27::27::27:

Canım benim için kısır cezalara girer.Çünkü ben 2 kaşıkla yetinmem bir tabak kısırı anlamadan mideye indiririm.Bende çok seviyorum.Birde üstüne nar ekşisi dökeceksin.of of of yemede yanında yat,hatta hem ye hem yat :60:

Canım benim için kısır cezalara girer.Çünkü ben 2 kaşıkla yetinmem bir tabak kısırı anlamadan mideye indiririm.Bende çok seviyorum.Birde üstüne nar ekşisi dökeceksin.of of of yemede yanında yat,hatta hem ye hem yat :60:

Ayyy yanına yatma , koş bir tur at :D 1 tabaktan bişey olmaz bence:1::1::1: öğle yemeği olarak alırız bir onu:46::46::46::46:

Back
X