Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cumartesi menüm
sabah
haşlanmış yumurta
domates salatalık
1 dilim ekmek

öğle
tavuklu salata

akşam

1 kase tarhana çorbası
karpuz

pazar

kahvaltı

yok

öğle

1 kase çorba

akşam

1/2 kase çorba,salata,haşlanmış tavuk

pazartesi

sabah

omlet
1 dilim ekmek

öğle

1 kase yoğurt

akşam

salata,1 kase lebeni çorbası
Canım afiyet olsun ama pek yememişsin.Keyfin nasıl?Nasılsın?

Kızlar cumartesi akşam eve gittiğimde eşim evde yoktu.köye gitmiş teyzeleri ile gece çocuklar uyuduktan sonra internete oturdum,internet yok,dün hiç gelmedi internet,bugün telekomu aradım arıza kaydı yazdırdım.bilmiyorum oldumu.eşim dün gece iki buçukta geldi ve yattı.bugün de hiç görmedim.telefonda canım yavrum diyor bana.sanki ben çocuğumda herşey geçti.nasıl davrancağımı bilemedim.sorunlarımızı çözmeden yine barışmaya kalkıyor.kimsenin telefonuda yoktu bilgide veremedim size kusura bakmayın.
Canım hiç önemli değil.Sen iyi ol yeter.Kızgınlıkla vurdu kırdı ama şimdi özür dilemeye gerek yokmuş gibi davranıyor desene.Sen ne düşünüyorsun??

canım hiç önemli değil.sen iyi ol yeter.kızgınlıkla vurdu kırdı ama şimdi özür dilemeye gerek yokmuş gibi davranıyor desene.sen ne düşünüyorsun??

bilmiyorumki canım ne yapacağımı onu görmeyeli bugün üçüncü gün ve çok iyi geldi bana.onu sevdiğimi hissetmiyorum,onun beni sevdiğini de hissetmiyorum.bir garip durum.boşanmaktanda korkuyorum.bu yalnız kalma korkusu yada etraf baskısı değil ama,çocuklarıma yetememe korkusu.

bilmiyorumki canım ne yapacağımı onu görmeyeli bugün üçüncü gün ve çok iyi geldi bana.onu sevdiğimi hissetmiyorum,onun beni sevdiğini de hissetmiyorum.bir garip durum.boşanmaktanda korkuyorum.bu yalnız kalma korkusu yada etraf baskısı değil ama,çocuklarıma yetememe korkusu.
Canım boşanmak tabii ki kolay olmaz.En bşaında dediğin gibi çocuklar,yılların alışkanlıkları,yeni bir düzen vb.hiç kolay değil.İnşallahta böyle bir durum olmaz.Ayrı kalman iyi olmuş.Telefonda güzel konuşması teyzeleri ile konuşmuş olabileceğinden mi kaynaklanıyor:44: Umarım çok ama çok pişman olmuştur ve ayaklarına kapanır.Bence telefonda ne derse desin asla kolay kolay affetme.Erkek olarak boşanmak istemesi kızgınlıktan dahi söylenmemeli.Sen kararlı ve güçlü ol.Herşey düzelir inşallah.

canım boşanmak tabii ki kolay olmaz.en bşaında dediğin gibi çocuklar,yılların alışkanlıkları,yeni bir düzen vb.hiç kolay değil.inşallahta böyle bir durum olmaz.ayrı kalman iyi olmuş.telefonda güzel konuşması teyzeleri ile konuşmuş olabileceğinden mi kaynaklanıyor:44: Umarım çok ama çok pişman olmuştur ve ayaklarına kapanır.bence telefonda ne derse desin asla kolay kolay affetme.erkek olarak boşanmak istemesi kızgınlıktan dahi söylenmemeli.sen kararlı ve güçlü ol.herşey düzelir inşallah.

inşallah canım yüz vermiycem bu sefer,sürünsün biraz.teyzelerine hayatta anlatmaz o.birşeye eminim hatice hayatta pişman olmaz o ve özür dilemez.ben yaşadıklarımızı konuşmamayı ve ilk konuşmanın ondan gelmesini bekliycem.bakalım ne olacak.

inşallah canım yüz vermiycem bu sefer,sürünsün biraz.teyzelerine hayatta anlatmaz o.birşeye eminim hatice hayatta pişman olmaz o ve özür dilemez.ben yaşadıklarımızı konuşmamayı ve ilk konuşmanın ondan gelmesini bekliycem.bakalım ne olacak.
Doğrusunu yaparsın canım.Sözlerle olmasa da davranışları ile özür dilemesi ve birşeyler yapması gerekiyor.Zor bir süreç ama pişman hemde çok pişman olması gerekiyor.Bu süre kolay atlatılırsa her seferinde aynı şeyi yapacak ve bu en fazla seni yıpratacak.Allah sana kuvvet versin canım.Sen dimdik ol.

doğrusunu yaparsın canım.sözlerle olmasa da davranışları ile özür dilemesi ve birşeyler yapması gerekiyor.zor bir süreç ama pişman hemde çok pişman olması gerekiyor.bu süre kolay atlatılırsa her seferinde aynı şeyi yapacak ve bu en fazla seni yıpratacak.allah sana kuvvet versin canım.sen dimdik ol.

sağol canım kendimi çok iyi hissediyorum zaten.bu hafta tam 1.5 kilo vericem inşallah.

biliyomusunuz ben dayanamadım sabah tartıldım ama moralim düzeldi kilo vermişim. dün akşamda ölçülerimi aldım göbek duruyor ama kalçadan 2 cm gitmiş:1::1::1:

Koccaman bir GÜNAYDINNNNNNN:54::54::54::54::54::16::16::16::16:

Merhaba kızlar nasılsınız :))) Heheheehhe dün bütün gece rüyamda Eddie ile uğraşıp durdum. Bizim eve gelmiş ön balkonda oturuyordu annemlerle, bana da hiç yüz vermiyordu:1::1::1: Bu rüya ne anlama geliyor şimdi:9::9::9: Daha önce bir kez daha görmüştüm onu hahahaaha rüyamda ben gelinlikli o damatlıkla evleniyorduk. Niye rüyalarıma girip duruyor anlamıyorum ki:60::60::60::60::60::60::60::60:

Bugün yine kimse yok, bende çıkıyorum kızlar.

Dünkü menüm aşağıdaki gibi;

Sabah: 1 kase sütlü nesfit
öğle: az domates çorbası, az izmir köfte(patates yok 2 tane köfte), az bulgur pilavı
ara: 1 kepekli beyaz peynirli küçük tost(oruç tuttuğum günden beri şekerimi düzenleyemiyorum:( şekerim düşünce yedim )ik
akşam: 1 kase çorba, 1 tabak taze fasulye, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim tam tahıllı ekme
su:2.5lt 3 fincan yeşilçay, 30 dakika eliptik bisiklet.

Koccaman bir GÜNAYDINNNNNNN:54::54::54::54::54::16::16::16::16:

Merhaba kızlar nasılsınız :))) Heheheehhe dün bütün gece rüyamda Eddie ile uğraşıp durdum. Bizim eve gelmiş ön balkonda oturuyordu annemlerle, bana da hiç yüz vermiyordu:1::1::1: Bu rüya ne anlama geliyor şimdi:9::9::9: Daha önce bir kez daha görmüştüm onu hahahaaha rüyamda ben gelinlikli o damatlıkla evleniyorduk. Niye rüyalarıma girip duruyor anlamıyorum ki:60::60::60::60::60::60::60::60:

günaydın canımm:16:

neden acaba ki görüyon yaaa allahallaaaahhh bak sen şu işeee :34::33::52::1:

hayıra yoralım hayırlı olsun canımcım :9:

günaydın:16:
gülen yüzünüz hiç solmasın şekerler

419825_271517976286981_602397419_n.jpg

Back
X