Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Heee soyadında yaklaştın canım "pevzner" :1::1::1::1::1::1: Bilmiyorum bilinçaltı mı ama olmaz o iş kanımca :9::9::9: Doğrusu türk erkeğinden hayır gelmedi, bir de rus mu denesek :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Anneme diyorum zaten sizinle yemek yemicem diye, sonra küsüyo, kendim tek başıma kızımla kaldığımda akşam menülerim gayet hafif oluyo. Sabah kahvaltısında zeytin peynir sıkıldım bunlardan yazın serin serin buz gibi sütle güzel geldi bu kahvaltı nesfit:))))

Ebrucum, Bir önceki mesajında dediğin gibi boşanmış anne babaların günahını çocuklar çekiyor. Ben nasıl kıyıp babasına yollucam bilmiyorum, eve geldiğinde kızını kucağına alıp öpüp koklamayan bir adam, evine götürdüğünde hiç babalık yapmaz bence :(((( Kızıma böyle bir baba seçtiğim için çok üzgünüm:((

Eğer öyleyse almak içinde çok ısrar edeceğini sanmıyorum. Zaten bir süre sonra birbirlerini istemeyecekler. Hele ki kızın biraz büyüdükten sonra. Ama sen göndermek istemediğini sakın belli etme. Yoksa sana inatlaşır. Yaşayacağınız varmış böyle kötü olayları kızınla birlikte. Kader diyelim sadece. Bazen bizim isteğimiz dışında gelişiyor hayat. Umarım kızının ve senin ilerde çok mutlu güzel bir hayatınız olur. :16:

az kalsın menümü paylaşmayı unutuyordum :1::1::1:

dün niyetli değildim bugünde değilim bayrama kadarda olamam heralde regl oldum. bu senenin ramazanını kapattım ben allah eksiğiyle kusuruyla kabul eder inşallah :))

sabah canım hiç bişi yemek istemedi oruçtan alışkanlık kaldı :))

öğlen yemeğe çıktım
yarım porsiyon kremalı mantar çorbası
yarım porsiyon kıymalı ıspanak kavurma
bi iki çatal patates püresi

akşam üzeri bir kase karışık meyveli kfleks (evde çok yememek için)

akşam
1 şeftali
yarım tost beyaz peynir domatesli
2 tane şeker pare

1500 ip atlama. 2 lt su. cezalar olmasa spor yapmıcam :))))

sağolun kızlar.keyfim yerinde allaha şkür ev konusu henüz netleşmedi ama bayramdan sonra netleşecek inşallah. bir kaç baktığımız ev var bayramdan sonra görüşmeler hep oluruna ıbıraktık artık şansımıza bahtımıza ne çıkarsa diyerek:)

canım yaa , bizim kızın problemi tuvalet eğitiminden kaynaklanmıyo , 2 ay önce 1 kez kabız oldu çocuk şimdi yapmak istemiyor !
diyoki anne kakam var , yapmıycam , korkuyorum diyo ! çığlık çığlığa ayakta , oturtamıyorum filan ama çişini söylüyo , gecede kuru , altını bağlamıyorum !
duphalağı doktor vermişti ama ben kestim vermiyorum artık çünkü daha çok karın ağrısı yapıyodu !
dünden beri beslenmesini iyice sulu , posalı gıdalara çevirdim , süt , çikolata , ekmek , makarna beyaz unlu şeyleri kestim , kayısı , üzüm , yoğurt , sebze ağırlıklı besliyorum bakalım ne olacak ! eğer bu hafta böyle biterse araştırdım önce bir gastroentereloğa sonra da bir pedagoğa götürücem artık:((

geçmiş olsun canım ya o duphalok u bizde kullanmıştık hep kapızdı günlerce kaka yapamadığı zaman olurdu acillerde dolaşırdık.en son 1 yaşındayken bir doktor bitkisel bir ilaç yazmıştı onu kullandıktan sonra düzeldi kızım.tabi arada yine oluyor oda yediklerinden kaynaklanıyor.sulu şeyler posalı şeyler yesin inşallah düzelir.

kızlar ya moralim çok bozuk, annemle tartıştık yani bütün suç benim kalbini çok kırdım. hemde böyle mübarek bi günde. ne yapacağımı bilemiyorum. çok kırıldığını tahmin ediyorum, keşke dilim tutulsaydı

kızlar tüp bebek topiğinden bir arkadaşım 2.kez düşük yaptı.çok kötü durumda.bu gece ne olur onun için dua edin...Allahım kimseyi evlatsız bırakmasın.

Amin canım allah yardımcısı olsun eminim çok zor bir durumdadır.

dün niyetli değildim bugünde değilim bayrama kadarda olamam heralde regl oldum. bu senenin ramazanını kapattım ben allah eksiğiyle kusuruyla kabul eder inşallah :))

öğlen yemeğe çıktım

akşam
1 şeftali
2 tane şeker pare

Nurgül bu nasıl bir menü besleyici ve sağlıklı değil bence. Kahvaltı yok. Öğleni beğenmedim. Akşamki şeker pare olmamış. Dikkat et canım menülerine. Senin cezaları iki katına çıkartmak lazım çünki sende caydırıcı etki yapmıyor.

kızlar ya moralim çok bozuk, annemle tartıştık yani bütün suç benim kalbini çok kırdım. hemde böyle mübarek bi günde. ne yapacağımı bilemiyorum. çok kırıldığını tahmin ediyorum, keşke dilim tutulsaydı

Kötü olmuş canım ama geriye dönüş yok. Umarım affeder annen. Ama unutma anneler çocuklarına kıyamaz hiç. Eminim çok kısa bir sürede düzelecektir herşey

Kızlar dün Hatice paylaşım topiğinden bir yazıyı alıntılamış bayram haftası yarışma olmaması konusunda. Paylaşım alanına ortak fikir yazabilmek için herkesin fikrini belirtmesini istiyorum. En kısa zamanda belirtirseniz fikirlerinizi daha iyi olur.

Nermin'cim hoşgeldin canım alıntı yapmamışım. Durumların şimdilik iyi olmasına sevindim umarım herşey gönlünce olur. :16:

Kızlar dün Hatice paylaşım topiğinden bir yazıyı alıntılamış bayram haftası yarışma olmaması konusunda. Paylaşım alanına ortak fikir yazabilmek için herkesin fikrini belirtmesini istiyorum. En kısa zamanda belirtirseniz fikirlerinizi daha iyi olur.

Bencede olmasın canım, benim gibi birçok insan o hafta şehir dışında olacak. Bu arada şimdiden yazayım, cts den itibaren beni ayın 22 sine kadar izinli yazabilirmisiniz;)

Bencede olmasın canım, benim gibi birçok insan o hafta şehir dışında olacak. Bu arada şimdiden yazayım, cts den itibaren beni ayın 22 sine kadar izinli yazabilirmisiniz;)

Bayram izni farklı zaten canım biz bildirimden bahsediyoruz. Bu cuma bildirim olmasın diyor bir kısım, bir kısımda bayramdan sonraki cuma bildirim olmasın istiyor. Ama benim fikrim iki cumada bildirim yapılabilir. Bayramda zaten kimseyi buraya zorla getiremeyiz. Müsait olanlar gelir olmayanlar gelmez. Senin gibi söylerler herkesten haberimiz olur ama mesaj zorunluluğu olmasın diye düşünüyorum bayram boyunca.

bugünkü menüm

kahvaltı edemedim

öğlen
1 kase şehriyeli domates çorbası
1 avuç içi büyüklüğünde sebzeli köfte
1 dilim karpuz

akşam
1 dilim kepek ekmeği
1 tabak kabak yemeği
1 kase cacık
biraz üzüm

su az oldu 1-2. lt , 1 fincan yeşil çay , kızın kakasıyla uğraşmaktan spor yapamıyorum bugünlerde malesef :50:
Afiyet olsun canım

MENÜM
SABAH
2 dilim ekmek
Lorlu biber
Domates,peynir
1 haşlanmış yumurta

ARA
Sütlü kahve
1 piskevit

ÖĞLEN
1 bardak süt

AKŞAM
Yarım kase çorba
Yarım tabak taze fasulye

1 kase yoğurt

afiyet olsun canım

menüm
sahur:patatesli biberli yumurta
peynir
zeytin
domates
salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği

iftar:çorba
2 kaşık bamya
minicik bir karnıyarık
2 kaşık pilav
salata

ara:haşlanmış mısır(bu yaz ilk yedim):17:
4 parça karpuz

su:2litre
spor:bu akşam ayak bileklerimi dinlendirdim.

fazla olmuş sanki cnm afiyet olsun

Cumartesi menüm
sabah
haşlanmış yumurta
domates salatalık
1 dilim ekmek

öğle
tavuklu salata

akşam

1 kase tarhana çorbası
karpuz

pazar

kahvaltı

yok

öğle

1 kase çorba

akşam

1/2 kase çorba,salata,haşlanmış tavuk

pazartesi

sabah

omlet
1 dilim ekmek

öğle

1 kase yoğurt

akşam

salata,1 kase lebeni çorbası
afiyet olsun canım

Koccaman bir GÜNAYDINNNNNNN:54::54::54::54::54::16::16::16::16:

Merhaba kızlar nasılsınız :))) Heheheehhe dün bütün gece rüyamda Eddie ile uğraşıp durdum. Bizim eve gelmiş ön balkonda oturuyordu annemlerle, bana da hiç yüz vermiyordu:1::1::1: Bu rüya ne anlama geliyor şimdi:9::9::9: Daha önce bir kez daha görmüştüm onu hahahaaha rüyamda ben gelinlikli o damatlıkla evleniyorduk. Niye rüyalarıma girip duruyor anlamıyorum ki:60::60::60::60::60::60::60::60:
Rüyaya bak ya hahaha :D

Bugün yine kimse yok, bende çıkıyorum kızlar.

Dünkü menüm aşağıdaki gibi;

Sabah: 1 kase sütlü nesfit
öğle: az domates çorbası, az izmir köfte(patates yok 2 tane köfte), az bulgur pilavı
ara: 1 kepekli beyaz peynirli küçük tost(oruç tuttuğum günden beri şekerimi düzenleyemiyorum:( şekerim düşünce yedim )ik
akşam: 1 kase çorba, 1 tabak taze fasulye, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim tam tahıllı ekme
su:2.5lt 3 fincan yeşilçay, 30 dakika eliptik bisiklet.
afiyet olsun canım ..

13/08/2012 mesaj sayısı

yasminyaso 28
UZAYIM 26
kbr23 20
mersinli42 16
nurgulguney 11
nesdii28 10
bilgen35 7
goncagulll 5
euridice 0
saol canım :)

öğlen yemeğe çıktım

akşam
1 şeftali
2 tane şeker pare

afiyet olsun cezan güzel :P

Bence kilo bildirimi yapılsın ..
SAdece mesaj zorunlu olmasın :17:

bende bayramda yokum,mesaj yazamayağım.kilo bildirimi bence yapalımki,bayramda kendimizi dizginleyebilelim.yoksa kilo bile alabiliriz.

dişçiden geldim biraz önce.4 tane iğne vurdu, uyuşmadı meret.çok canım acıdı.resmen beynimi oydu.başım çatlamak üzere ağrıdan.dilim bile uyuşuk şu anda.temizlik yapmam lazım ben çıkıyorum.fırsatım olursa dönerim.

Back
X