Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dünkü menüm

sabah
biraz penir
domates
2 zeytin
2 dilim kızarmış ekmek
1 bardak süt

öğlen
bir kase mercimek çorbası
bir dilim kepek ekmeği

akşam üzeri ( saat 4 de)
bir kase karışık meyveli k fleks

akşam ( saat 7 de )
1 ad. şeftali
1 ad. armut
1 ad. patlıcan dolması
1 ad. probis
1 ad. şeker pare
1 büyük paket cibs :43::43::43::43::43:

2 lt su
spor yok

dokundu bile kolestrolüm çıktı saat 8 da yatakta buldum kendimi. :43::43:

hastahanede bulmadığına şükret karıştırmışsında karıştırmışsın geçmiş olsun dikkat et özellikle akşamları:)

benim dünkü menüm:
sahur:domates slatalık peynir zeytin yarım pide(peynirli)
iftar:tavuk haşlama.salata.cacık.4-5 tane patates kızartması.1 bardak limonata
2.5 litre su

o kızla konUŞTUM AMA YAZAMIYORUM ÇOCUKLAR DURMUYOR,22 YAŞINDAYIMIŞ,BEKARMIŞ,2 AY ÖNCE TANIŞMIŞLAR SADECE BİR KERE BULUŞMUŞLAR,EŞİM HATTI PAZARTESİ ALMIŞ,BUNA YURT DIŞINDA ÇALIŞIYORUM DEMİŞ.FACE TANIŞMIŞLAR.EŞİMİN BENDEN GİZLİ FACE VARMIŞ

kız bu ne:52:,alzeimer başlamadı dim sende:1:ancak yediklerini unuttuysan yenir bunca şey:27:

regl olunca kaybediyorum kendimi ilk günü ya nabcam ki böle acaba. varmı bi çözümü.

hastahanede bulmadığına şükret karıştırmışsında karıştırmışsın geçmiş olsun dikkat et özellikle akşamları:)

akşamları akşamlarıııı evet gündüz hiç bişi yemesemde durabiliyorum ama akşam eve girdiğim an tek düşüncem ne yesem ne yessemmm acaba ne yeseeemmm :1::1::1::1:

benim dünkü menüm:
sahur:domates slatalık peynir zeytin yarım pide(peynirli)
iftar:tavuk haşlama.salata.cacık.4-5 tane patates kızartması.1 bardak limonata
2.5 litre su

afiyet olsun

:)))) dicek bişi bulamadım. yüzbaşı adamı hemde rus ordusunda yumuş yumuş mu yaptın. hhaaahahahaa yazık adama ya.

onlar eski hatalarıymış hepimiz eskiden hata yaptık ben hala yapıyorum niye açığa vuruyosun ki :))))

memnun oldum gönülcüm. aslında çok insan canlısıyımdır ama sana karşı nedense içten içe bi ifrit oluyorum :1::1::1: bide hedef 50 falan ya offf offff. tabi iki kilonuda ver böle dolaşılırmı hiç.

sen benide geçmişsin ya :1::1::1: maşallah maşallah afiyet olsun can boğazdan gelir :9::9::9::9: sen bide benim birazdan paylaşacağım menümü gör. neyseki geldiğin iyi oldu sayende ceza alma sıralamasında 1. likten 2. ciliğe terfi edicem :60::60::60:

afiyet olsun.

çok az çokk. uzun zamandır böyle besleniyorsun. enerji durumun nedir?

çok üzüldüm bilgencim. böyle haksızlıklara çok sinirleniyorum. Allah kimsenin başına vermesin ama geliyo işte. arkadaşlarında dediği gibi serin olup mantıklı hareket etme zamanı. senin ve bebelerinin hakkında hayırlısı olur inşallah. söylenecek şey çokta hiç bişey ateşini söndürmeye yetmez. insan neye üzüleceğini şaşırıyo. kendinemi bebeklerinemi geleceğinemi yıllarını verdiği evliliğinemi, gözünün içine baka baka söylenen yalanlaramı. eşinin çok çekeceği var velinimet gibi sarılacağı çocukları ve eşi varken harama uzanmış. yazık çok yazık. elinden geleni ardına koyma sakın acıma bilgencim. acıdığın her an bebeklerinin hakkından gider. bide kendini suçlama. geçen bahsettiklerinden yola çıkarak söylüyorum acaba benmi sebep oldum eşimin dışarı gitmesine bilmem ne diye şeyler düşünme, boşanırsam ne olacak diyede şuan sadece yapman gerekeni yap. allah yardımcın olur. bende profesyonel destek almandan yanayım. kendin için cocukların için güçlü olmak zorundasın.

Canım erkeklerin hiçbiri aldattığını kabul etmez. O telefonun kime ait olduğunu bul , git konuş kızla. Ben önüne kadınla çekilmiş samimi fotolarını, yurtdışına çıkarkenki sarmaş dolaş havaalındaki vieolarını koydum da yine inkar etti:1::1::1::1: İnanma sözlerine araştır canım :34:

Günaydın:)))

niye polise şikayet edip zina için şikayet etmedin. ev tuttuğunu bile biliyosun.

eğer çok özel olmassa ne yazıyodu mesajlarda baktınmı. kızın ona dediklerinden çok eşin ona ne yazmış?

bende en başından beri bunu savunuyorum. oruç bitti en çok su kaybımız oldu. normale döndüğümüzde almış olacağız bence.

ben ve kübraydık. aynı görüşürü savunan. bencede mesaj atılmasa bile kilo bilrimi yapılabilir. çoğunluk bundan yanaydı. hala aynı fikirdeyim.

bu durum bana baya karışık geldi sonuç olarak ne yapıyoruz.[/QUOTE]

Bişeyleri kurtarabilceğimi sanmıştım kızım için 1 kez affetmiştim, ama sonra sorunun onda olduğu görüp boşanma davası açtım

dünkü menüm

sabah
biraz penir
domates
2 zeytin
2 dilim kızarmış ekmek
1 bardak süt

öğlen
bir kase mercimek çorbası
bir dilim kepek ekmeği

akşam üzeri ( saat 4 de)
bir kase karışık meyveli k fleks

akşam ( saat 7 de )
1 ad. şeftali
1 ad. armut
1 ad. patlıcan dolması
1 ad. probis
1 ad. şeker pare
1 büyük paket cibs :43::43::43::43::43:

2 lt su
spor yok

Nurgül bu neeeeeee:1::1::1::1: Gözlerim yuvasından fırladı hem probis hem cips hemde büyüğünden, birde dolma var :1::1::1::1::1::1: Şeker parei atlamışım onun için düzelttim mesajı yeniden :)))))))))))))

Son düzenleme:
o kızla konUŞTUM AMA YAZAMIYORUM ÇOCUKLAR DURMUYOR,22 YAŞINDAYIMIŞ,BEKARMIŞ,2 AY ÖNCE TANIŞMIŞLAR SADECE BİR KERE BULUŞMUŞLAR,EŞİM HATTI PAZARTESİ ALMIŞ,BUNA YURT DIŞINDA ÇALIŞIYORUM DEMİŞ.FACE TANIŞMIŞLAR.EŞİMİN BENDEN GİZLİ FACE VARMIŞ

Canım tek bu kız yoktur, seni üzmek için söylemiyorum, eğer uzun zamandır sana elini sürmediyse gecelik ilişkileride vardır. Eşinin adı neydi bir araştırayım senin için web de, ne dersin ;)

şu internetin yararları olduğu kadar o kadar çokta zararı var.biz kadınlar kulanmasını biliyoruz da erkekler neden kötü amaçlar için kullanıyorlar bu interneti.. bu nefis denen şey bu kadar mı hafif ya sorsan biz erkeğiz hata yapabilitriz olur geçer gider yok ya nereye geçiyor gidiyor.allah başa vermesin bu konuda hiç tahammülüm yok eşimede hep söylerim öyle bir durumun affı telafisi olmaz olamaz.bu kızda safmıymış salakmı kime neye innıyorsun hemen sen ya gerizekalı bunun sapığı var satıcısı var her önüne gelene buyur gel denirmi ya ben anlamıyorum bizmi salağız milletmi çok uyanık la havle vela kuvvete oruç ağzımla sinirlerim oynadı.

Nurgül bu neeeeeee:1::1::1::1: Gözlerim yuvasından fırladı hem probis hem cips hemde büyüğünden, birde dolma var :1::1::1::1::1::1: Şeker parei atlamışım onun için düzelttim mesajı yeniden :)))))))))))))

sorma sorma yazarkende çok utandım yazdım kaçtım zaten :1::1: bugün baya iyim şimdiye kadar eve gittiğimde de kendimi tutarsam tam süper olacak. bugünki menümle günah çıkarıyorum

bildiğim kadarıyla zina suç olmaktan çıktı,baskın olayı bitti yani.

aaaa gerçektenmi. bi araştırmak lazım aslında.

Canım tek bu kız yoktur, seni üzmek için söylemiyorum, eğer uzun zamandır sana elini sürmediyse gecelik ilişkileride vardır. Eşinin adı neydi bir araştırayım senin için web de, ne dersin ;)

vaauuwww hizmette sınır yok. süpersin :46::46::46: yap bi güzellik. en azından delil olarak kullanır alır tazminatları başkalarına yedircene eşine çocuklarına gitsn.

Back
X