Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

insanın kendi kendini motive etmesi de suç yaaa :9::9::9::9: hatice bana ne yapsam kızıyo :1::1::1:

biraz önce feysten bi AVM nin yarışması vardı cevabı gogılda bulup meyil attım kazandım. gözümden ya geldi gülmekten burger king menü kazandım kim yicek şimdi onu :1::1::1::1:
Tabii sen hiç suç işlemiyon ben öylesine kızıyom dimi:60: Hem insan sevdiğine kızarmış:1:

Kaptanimiz hatice miiii
benim narin bendaha az tatli seker esimmm
Zeynepcim listede baya eksikte var..ayrilanda cok oldu galiba?
Ama ben donucem:)))
Canım ortim benim.Bak eşin kaptan oldu bir çelenk yaptırmadın aşkolsun:1:

Bugünkü Akşam yemeğinide ben yaptımm annem evlenebilirsin dedi :37::37::37::37:
Eki Görüntüle 490732 Eki Görüntüle 490733
fırına attım şimdi dahada güzel olck :)
Amanda aman marifetli arkadaşımıza bak.Ellerine sağlık canım.
Çok haklısınız kayboldum...Bir seyahate çıkmam gerekti ama döndüm....Yarından itibaren daha aktif yer alacağım...Nasılsınız hepiniz?
Habersiz bir gidiş oldu Başak..Keşke haber verseydin.Birde 2 hafta deneme süren var bu süre içinde mesaj sayıların bizim için çok önemli.

Geçen hafta : 77.2
Şuan : 77
Fark : 0.2
:43:
Üzülme canım Ramazan sana da bana da yaramadı.Bende birazdan tartılırım ama ümidim yok.Ramazandan sonra ikimizde çok dikkat edip çok spor yapmalıyız.:15:

Son düzenleme:
Slm kızlar. Bugünlerde çok kötüyüm. Son üç gündür midem çok tuhaf. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Sırf merak etmeyin diye geldim. Yarın çok yardımcı olamayacağım gibi Hatice. Yine buralarda olur bakarım canım ama listeye faydam olur mu bilemem. Şimdi çıkıyorum yine. Öptüm hepinizi. Dua edin kızlar iyileşeyim biran önce.

Slm kızlar. Bugünlerde çok kötüyüm. Son üç gündür midem çok tuhaf. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Sırf merak etmeyin diye geldim. Yarın çok yardımcı olamayacağım gibi Hatice. Yine buralarda olur bakarım canım ama listeye faydam olur mu bilemem. Şimdi çıkıyorum yine. Öptüm hepinizi. Dua edin kızlar iyileşeyim biran önce.

çok geçmiş olsun.hamilelikten kaynaklı bir rahatsızlık mı ebru?inşallah hemen geçer.

Bebekler, Fıstıklarrrr:103::103::103::103::103::16::16::16::16:

Master a kabul edilmişim:))) Artık master yapacak bir arkadaşınız vaaarrrrr. Ayyyy büyün sinirimi yok etti. Çok sevindim. Dün bütün gece rüyamda tez yazıyordum , buna işaretmiş demekki :9::9::9::9::9:

Ne guzel bir haber bu senin adina cok sevindim tebrik ederim canim ..

Ebru cum gecmis olsun ya aman dikkat et kendine..

Bugun ki menum:

Kahwalti
1 haslanmis yumurta
1 bardak sut

Oglen:
katmer
sucuklu yumurta
salatalik- domates

Aksam:
Iki buyuk dilim karpuz
Iki dilim beyaz peynir
1-2 catal menemen

Su:3 lt
Bugun spora niyetlensemde kulak agrimdan yapamadim ins yarin daha iyi olurda yapabilirim ..

Geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine.Yarın ben listeyi halledeim ama olurda internet olmaz giremezssem kızlar yardım eder.Sen iyi ol özletme kendini gel.
Bugun ki menum:

Kahwalti
1 haslanmis yumurta
1 bardak sut

Oglen:
katmer
sucuklu yumurta
salatalik- domates

Aksam:
Iki buyuk dilim karpuz
Iki dilim beyaz peynir
1-2 catal menemen

Bugun spora niyetlensemde kulak agrimdan yapamadim ins yarin daha iyi olurda yapabilirim ..
Afiyet olsun canım.Menün güzel sadece katmer yağlı diye biliyorum.

Kızlar benim klomda ne yazıkki değişiklik yok Ramazan yaramadı bana:((((

Listeyi birkaç düzenleme ile tekrar paylaşıyorum.Yarın erkenden bildirim yapmayı unutmayalım.Bu arada Ebru yarın olmayacak.Ben burdayım ama olurda arada gidene internetim giderse liste size emanet.HESAPLAMALARI YAPAR PAYLAŞIRSINIZ OLUR MU:44:Her hafta aynı şeyi yazıyorum ama olurda giremem ve liste paylaşılmaz diye endişeleniyorum.O yüzden kusura bakmayın kızlar.

***13. TAKIM 270 ETAP ***

bilgen35 ( 89.8 / / / % )
goncagulll (77/ / / % )
Kbra23 ( 77.2 /77 /0,2 / %0,26 )
mersinli42 ( 75.8 /75 / 0.8 / % 1.06)
nurgulguney ( 55.9 / / / % )
UZAYIM ( 63/ 63/ 0 / % 0 )
yasminyaso ( 83.8 / / / % )

13. TAKIM ORTALAMASI: %

Zeynep mesaj sayılarını yarın 2 gün halinde paylaşır mısın?
Nurgül rica etsem sende Pazartesi salının mesaj sayılarını tekrar bana gönderir misin?
Ebru yok bundan sonra mesaj sayılarını ben not etmeye başlayayım.Az mesaj yazanların vay haline dermişim :60: Neyse bu işin şakası ama mesaj sayısı önemli.

Bugun ki menum:

Kahwalti
1 haslanmis yumurta
1 bardak sut

Oglen:
katmer
sucuklu yumurta
salatalik- domates

Aksam:
Iki buyuk dilim karpuz
Iki dilim beyaz peynir
1-2 catal menemen

haticenin dediği gibi katmer yağlı,birde bilgin olsun sucuk çok masum bir yiyecek değil.
Zeynep mesaj sayılarını yarın 2 gün halinde paylaşır mısın?
Nurgül rica etsem sende Pazartesi salının mesaj sayılarını tekrar bana gönderir misin?
Ebru yok bundan sonra mesaj sayılarını ben not etmeye başlayayım.Az mesaj yazanların vay haline dermişim :60: Neyse bu işin şakası ama mesaj sayısı önemli.

tamam hatice yarın 2 günü birden yazarım.:40:

menüm
sahur:yoğurtlu patlıcan
yumurta
domates
salatalık
peynir
zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği

iftar:çorba
az döner(hazır poşet)
salata