Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne iş olsa yapıyorum :1::1::1: muhasebe sorumlusuyum. ama şirketimiz çok çalışanlı olmadığı için, ihtalatına, personel işlerine vs vs lerinede bakıyorum.
oh maşallah.bunca iş yapıyorsun,inşallah karşılığınıı alıyorsundur.

kızlar ben gidiyorum haftaya kadar yokum, hapinize iyi bayramlar:54::54::54::54: iyi tatiller:16::16::16::16::16
hadi bakalım iyi tatiller.
(17)

Son düzenleme:
Merhaba kızlar öcelikle kilo veren herkesi tebrik ederim.Ben veremediğim için üzgünüm. Bu hafta da 2. olduk.Darısı bayram dönüşü 1.liğe.Başak senide tebrik ederim.Nasıl 1. olduğuna dair yazı paylaşmayı lütfen unutma.

CUMA zayiflama YARIŞMASI 270. ETAP SONUÇ LİSTESİ

Takım Dereceleri
1) 2. Takım:65::65::65::46::nazar:
2) 13. Takım:65::65::46::nazar:

Bireysel Dereceler
1) 13. Takımdan goncagulll %2.34:65::65::65::46::nazar:

Kızlar bugün giremedim kusura bakmayın.Evde bayram hazırlığı vardı.Annemle çarşaf böreği(Biz göçmeniz ve bu böreği çok severim) ve baklava yaptık.Sonra eşimle alışverişe çıktık.Kumaşta 38 beden,kotta 28-29 beden pantalonları rahat bir şekilde giyebildiğim için çok sevinçliyim:16: Baştan her markanın 38 bedeni olmuyordu şimdi oluyor:44: Kendime bir kot aldım:))
Ben yine çıkıyorum.Ablamlara iftara gideceğiz.Gece gelince görüşürüz.Hepinize iyi iftarlar görüşürüz.

iyi akşamlar arkadaşlar.takım arkadaşlarımın hepsini tebrik ederim.herkese hayırlı bayramlar şimdiden:16::16::16:

Kızlar bugün giremedim kusura bakmayın.Evde bayram hazırlığı vardı.Annemle çarşaf böreği(Biz göçmeniz ve bu böreği çok severim) ve baklava yaptık.Sonra eşimle alışverişe çıktık.Kumaşta 38 beden,kotta 28-29 beden pantalonları rahat bir şekilde giyebildiğim için çok sevinçliyim:16: Baştan her markanın 38 bedeni olmuyordu şimdi oluyor:44: Kendime bir kot aldım:))
Ben yine çıkıyorum.Ablamlara iftara gideceğiz.Gece gelince görüşürüz.Hepinize iyi iftarlar görüşürüz.

senin adına çok sevindim canım hayırlı iftarlar

Goncagul cum birinciligini kutlarim :nazar:
Hatice ne carsaf boregi demek heee bende cok severim onu nasil bir lezzettir oyle, okuyunca aklimdan yapsam diye gecirdim ama
bu durumda zor kulak agrim var.. Bayram hazirligin kolay gelsin cnm ..

Ve bugun ki menum:

Kahwalti
menemen
peynir
pastirma iki dilim

Oglen:
Karpuz 1 dilim
Beyaz peynir
1 salatalik

Aksam
Ton balikli salata

30 dak snra iki hurma

Su 3 lt

Spor malesef!

Son düzenleme:
Ve bugun ki menum:

Kahwalti
menemen
peynir
pastirma iki dilim

Oglen:
Karpuz 1 dilim
Beyaz peynir
1 salatalik

Aksam
Ton balikli salata

30 dak snra iki hurma

Su 3 lt

Spor malesef!
afiyet olsun

senin adına sevindim hatice.böreği bizim için de ye:16:

menümü bu akşam yazmıycam,iftar sofrasında kızım çıldırdı.neden ,ne kadar yedim bilimiyorum.sinirden çıldırdım.diet menüsü kadar olmadığını biliyorum.hepinizden özür dilerim,bu akşam için affedin beni:17::18:

menümü bu akşam yazmıycam,iftar sofrasında kızım çıldırdı.neden ,ne kadar yedim bilimiyorum.sinirden çıldırdım.diet menüsü kadar olmadığını biliyorum.hepinizden özür dilerim,bu akşam için affedin beni:17::18:

olsun canım ya yaz yinede menünü.hatırladığın kadar.

Menüm

sabah
domates
salatalık
peynir
1 dilim ekmek

öğle yok

ara
neskafe içtim

akşam
yarım tabak tavuk sote
bir kase cacık
2 dilim kavun

Goncagul cum birinciligini kutlarim :nazar:
Hatice ne carsaf boregi demek heee bende cok severim onu nasil bir lezzettir oyle, okuyunca aklimdan yapsam diye gecirdim ama
bu durumda zor kulak agrim var.. Bayram hazirligin kolay gelsin cnm ..
Teşekkürler canım.Sizde göçmendiniz değil mi :16:Bende çok severim.Abartmadan yiyeceğim.Birdaha bulamam böylesini.Sonuçta anne eli değmiş:16:
afiyet olsun

senin adına sevindim hatice.böreği bizim için de ye:16:
Hiç affetmem yerim:1:Tabiii abartmayacağım.

Kızlar bayramda menü paylaşacakmıyız o bilgiyi hatırlayamadım ben.
Paylaşırız canım.

umarım bayramda tatlıları fazla kaçırmayız:9::9::9::9:
Aman Başak sakın.Abartmadan yiyelim.Tartı gününe kadar verelim.

selam kızlar hayırlı cumalar

ben semine eski üyelerdenim sanırım hiçbirinizi tanımıyorum ...evlilik hazırlıları sınavlar ve yoğun iş temposu yüzünden izne ayrılmak zorunda kaldım takımdan....ve şimdi işten ayrıldım evliyim evdeyim:18:
takımda yer varsa geri bayramdan sonra geri dönmek istiyorum:18:
Hoşgeldin.Yoğunluktan cevap veremedim.Ebruyu tanıyor musun?O benden daha önce başlamıştı.
Kuralları genel olarak biliyorsundur.Şuan misafir olarak aramıza katılabilirsin.Duruma ve paylaşımlara göre gruba girersin olur mu?

15-16 ağustos mesaj sayıları
yasminyaso:36-13
mersinli42:33-27
uzayım:17-23
goncagulll:7-10
kbra23:12-20
nurgulguney:19-8
nesdii28:11-?
bilgen35:19-?
Eline sağlık canım.

günaydın kızlar !
bi geçmişe bakiim dönerim .
listede yokum ama
bu hafta kilo verememişim , halen +2 ' deyim. 71 kg :43::50:
Canım arada bayram olsada avantaj sağlayabileceğimiz 2 haftamız var.Bu süre içinde o 2 kg verebilirsin.Artık listeye girmelisin :16:

Selam kızlar,

Eğitimdeyim, 5 dk kaçamak yaparak girdim :34:

Benim zehirlenme olayından sonra annem yanıma geldi, besliyor beni dinlemeden. Biraz kilo almışım son bildirimden sonra, 68,3'üm şuan .Bir de regl öncesi günlerimm..
Kolay gelsin canım.Gruba tekrar dönecek misin:44:
GuNAYDIN kizlar
listede olmasamda kilo bildirimimi yapayim..

Gecen hafta: 56.5
Bu hafta 56.0
Giden 500 gr
Hemende vermeye başlamışsın maşallah.:44:
O değilde Bayramdan çok korkuyorum. Yarın sabah memlekete Eskişehire gidiyorum. Bayramda teyzemler dayımlar, yöresel yemekler, yandım ben. Az da yesem kilo alırım:18::18::18: Hamurlu, kırmızı etli herşey bizim yemeklerde. Yemesem küserler, yesem bana yazık:1::1::1::1:
Aman aman dikkat :1:Tadına bak bir daha bulamazssın ama abartmayalım tamam mı? Bayram sonrasında süremiz var.Çok spor yapıp yediklerimizi hemen yakmalıyız.

Kızlar dün rahatsızlığımdan dolayı geçmişi okuyamadım. Nurgül bildirim yapmış mıydı?

Bu arada bulantılarım büyük ihtimal hamilelikten kaynaklı. Kızımda olmamıştı ama bu kez kötü oldum. Bugün biraz daha iyiyim allaha şükür. Geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum.:16:
Canım benim geçmiş olsun.Yinede gelip listeyi yapmışsın.Sen bitanesin.:16:

oooooooo listede hemen hemen herkes 70 lerde. Bilgennnnnn kuzum, hadi bizde bir atak yapalım artık. Görelim şu 7 li rakamları:52::52::52::52::52:
ben gündüze geçince atak yapıcam canım.kendimi hazırlıyorum
[ı]kızlar dün rahatsızlığımdan dolayı geçmişi okuyamadım. Nurgül bildirim yapmış mıydı?

Bu arada bulantılarım büyük ihtimal hamilelikten kaynaklı. Kızımda olmamıştı ama bu kez kötü oldum. Bugün biraz daha iyiyim allaha şükür. Geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum.:16:
[/ı]
çok geçmiş olsun canım
dünkü menüm

sabah

2 yumurtalı beyaz peynir domatesli omlet

öğlen

karışık zeytin yağlı ( 1 ad. Enginar, bi kaç kaşık bamya, yoğurtlu semizotu)
1 ayran

ara
1 ad. Sade soda

akşam

mısır gevreği
1 ad armut
2 ad siyah erik

yarım saat yürüyüş
2 lt su

dünkü menüm

sabah tost domates
turunç reçelinin turunçlarından 4 tane
rezene

öğlen
biber dolması
4 kaşık kabak haşlama
1 kase yoğurt

akşam
1 kase çorba
1 tabak taze fasülye
1 köşe pide(ramazanın sonu yaklaştıkça pideye dayanamaz oldum)

3lt su 1 soda ve çay içtim, 5 km kadar yürümüşümdür

dünkü menüm
sahur :
1 kase sütlü nesfit

iftar :
1 tabak sebzeli fırında yemek
1 kase cacık
1 dilim kepek ekmeği

[sıze=2]ve bugun ki menum:

Kahwalti
menemen
peynir