• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Pisttt:)) napiyonuz bakim fistiklar, gece hic uyumadan eskisehirden istanbula geldim, tam gun egitim verdim(ogrencilere acidim vallahi, uykusuzluktan cenem dustu).gecmisi azzicik okudum ama, nasil bitecek o gecmis yahuu:))

Hosbulduk kizlar;)))

Ben vallahi 1 haftadir diyet yapmadim,tartilmaya korkuyorum:((

Ama guzel haber bu cumartesii teyze oglum evleniyor,42 beden abiye elbise aldim, coook mutlu oldum:)))

gözün aydın darısı 38 beden elbiselere

dünkü menüm

sabah
sütlü nesfit

öğlen
5 kaşık bezelye
5 kaşık makarna
1 kase yoğurt

akşam
1 kornet dondurma(aslında bu ara öğünümdü ama bi daha yemek yemeğe fırsatım olmadı emir çok geç uyudu bende bi daha yemek istemedim geç saatte)

spor yok
afiyet olsun başakçım.
selaaammmmm ben geldiimm. geçmişi okuyayım önce bişe kaçırmak istemiyorum :1::1::1:

hoşgeldin nurgül özlemişim seni.bana yazdığın düşüncelerin için teşekkür ederim.daha cumartesi günü kıyamet koptu evde.nasıl hazmedeceğimi bende bilmiyorum.şimdide tehdit ediyor ayrılırsan çocukları göremezsin diye.bende böyle bıraktım.allah bi tarafa çevirmiştir.

Bilgencim iyisin degil mi?? Senden cocuklari degil zirnik alamaz, bos sozlere uzulme canim;))

Haticecim gecen cuma 83.5 gordum tartida yani kilo almamisim. Bu cuma girebilirim diye dusunuyorum.

Amanin Ferhan gelmis :))Ozledik kiiiiizzz;)

Yaaa kizlar benim istah aldi basini gidiyor, kendimi nasil toparlicam, neleler yiyeyim yeniden diyete ayak uydurmak ve metabolizmaya uydn demek icin ;))

Menüm :

Sabah :
Salatalık , domates
Peynir
2 adet zeytin

Ögle :
2 adet armut

Ara :
1 avuc sarı leblebi

Akşam :
1 tabak salata
1 dilim karpuz...

( ekmeğim bitmişti dışarı çıkmadım alamadım bugün ekmeksiz yaptım o yüzden )

Kahvaltı: bir haşlanmış yumurta, kepek ekmekli/ kaşarlı tost, yarım salatalık, 4 zeytin

Ara: 1 elma, 1 bardak ayran

Öğle: bir kase çorba, bir köfte, 4 dilim patates (tencere yemeği), 1 brdk ayran

Ara: 1 avuç beyaz leblebi

Akşam: 1 adet çipura, 1 tabak salata

SPOR: 45 dk yürüyüş+ 15 dk bahçedeki aletlerde tepinme + leslie 2 miles + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma + 100 adet twist + 50 mekik + pilates bandıyla kol sıkılaştırma

bugün 2 lt su içemedim, sanırım 1 lt içmişimdir. çünkü anlamadığım bir sebepten dolayı midem çok bunalıodu su içince :( bir de ben çok su içince kg veremeyenlerdenim. sanırım her gün 1 lt bana kafi olcak. malum önümüz de kış ztn. :) benden bu kdr :)

:56:MENÜM:56:
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Kavrulmuş biber
Domates,peynir
Yeşilçay

ARA
1 bardak süt
Biraz kavrulmamış badem

ÖĞLEN
Haşlanmış tavuk
Yoğurt
Yarım dilim salçalı ekmek

ARA
Sütlü kahve
5 kayısı

AKŞAM
1 kase yoğurt
4 badem
Yaz yaz bitmedi.Ne çok yemişim.Sabah 7 de uyanınca yenilene artıyor sanırım.Menümü Nurgül ve Zeynep'e gönderiyorum :60::60:
Birazdan sporuma başlayacağım.Bugün benimde spor tablom olacak.:8:

menüm
sabah:haşlanmış yumurta
peynir
2 zeytin
domates
salatalık
2 dilim kepek ekmek

ara:1 kuru incir

öğle:1 kepçe çorba
1 kaşık kabak yemeği

ara:1 kuru incir ,2 dilim kavun

akşam:1 kase çorba
fırında 2 tavuk but,2 patates
1 dilm kepek ekmek
salata

su:2 litre
spor:25 dakika boothcamp calori burn (ilk kez yaptım,muteşem bişey)kızım sağolsun tamamlatmadı ama yarın tekrar denerim.1 saat yapamadım.pis zilli zırlamaktan fırsat vermedi.

Bende yazayim menumu

Sabah
1bardakaz yagli sut,1dilim uzumlu ekmek

Ogle
Yogurtlu kereviz salatasi,2-3 catal et sote

Aksam
Tavuklu yesil salata

Spor
1saat yuruyus,isinmisken 10-15dk bolgesel egzersiz

Menum:

Kahwalti
Minik tahilli ekmekten tost(kasarli)
Yarim domates
yarim bardak light sut
4 zeytin

Oglen:
4_5 kasik patlican guvec
3 kasik yogurt
salata

aRA
DEMEYE utaniyorum:17: 2 kakaolu muz
yarim bardak sut

Aksam
Salata
yogurt
5 tane cilek

Sivi herzamanki gibi 3 lt su, 3 fincan yesil cay

Sporum bilmem yapabilir miyim cam kapi sildm yoruldum bayagi :37:

afiyet olsun kızlar.arkadaşların menüler için söylediklerine katılıyorum:55::35:

Hosgeldin bilgen :34:

evet yapamadım ama buu boot VİRÜSkas yapar yaa :S öyle görünüyor sanki ?

İyi akşamlarr canım hoşgeldin ..
hoşbulduk kızlar.
yaa ben girmek istiyordum ama biraz önce regl oldum :43::43:
yine de cuma günkü duruma göre girebilirim , size de uyarsa?

menüm
kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
öğlen
sulu köftenin köfteleri
1 dilim kepek ekmeği
biraz yoğurt
akşam
yoğurtlu havuç
sac kavurma
yarımdilim ekmek
1 lt su( az oldu artırıcam ! ), yeşil çay daiçmedim bugün ;((
ama 30 dak.epl. bisiklet çevirdim :32:
yaa artık akşamları ceren izin vermiyo yaa , tepemde. yine oyun oynayacakmış hatun !
bi de diğer pcleri istemiyo ,illa ki ipad ipad diyo yaadelirtcek beni!
neyse ben kaçıyorum iyi geceler herkese...
afiyet olsun canım iyi geceler
Bilgencim iyisin degil mi?? Senden cocuklari degil zirnik alamaz, bos sozlere uzulme canim;))

Haticecim gecen cuma 83.5 gordum tartida yani kilo almamisim. Bu cuma girebilirim diye dusunuyorum.

Amanin Ferhan gelmis :))Ozledik kiiiiizzz;)

Yaaa kizlar benim istah aldi basini gidiyor, kendimi nasil toparlicam, neleler yiyeyim yeniden diyete ayak uydurmak ve metabolizmaya uydn demek icin ;))

iyiyim yasemincim çok şükür.

haticecim mesajını alıntılamamışım ama durup kaçma değil yoğunluk oldu bu ara.bugün 11:30'a kadar burdaydım.saat 12:00 de evden çıktım.saat 13:15'de iş yerindeydim.saat 19:00'a kadar iki kere wc'ye bir kerede sigaraya indim.eve geldimde saat 20:30 sularıydı.eşimin teyzeleri gelmiş kaynanama saat 22:00'ya kadar onlarla oturduk.eve çıktık çocukları uyuttuk.buraya geldim kız uyandı uzun süre uğraştıktan sonra bir daha uyuttum.bugünümün özeti.

evet yapamadım ama buu boot VİRÜSkas yapar yaa :S öyle görünüyor sanki ?

İyi akşamlarr canım hoşgeldin ..

calorie burn, kalori harcatiyor canim..

:8:SPORUM:8:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Koşu bandında yürüyüş[/TD]
[TD="align: center"]YAN BEL HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]YAN VE DÜZ MEKİK[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD="align: center"]BACAK HAREKETLERİ[/TD]
[TD="align: center"]DAMBIL İLE GÖĞÜS HAREKETLERİ[/TD]
[TD="align: center"]DAMBIL İLE KOL HAREKETLERİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5km[/TD]
[TD="align: center"]200[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]200[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ben çıkıyorum.HERKESE İYİ GECELER :16::16::16:

Supersin hatice :nazar::nazar: ayrica iyi geceler :1:

menüm

saat 10:00
bir bardak süt içine bir çay kaşığı neskafe

saat 11:30

1 yumurta
domates peynir
2 dilim tam buğday ekmeği

saat15:00

1 şeftali,200 gr yoğurt

saat 18:30

bol salata

canim cok az yemissin ya, afiyet olsun ..

Pisttt:)) napiyonuz bakim fistiklar, gece hic uyumadan eskisehirden istanbula geldim, tam gun egitim verdim(ogrencilere acidim vallahi, uykusuzluktan cenem dustu).gecmisi azzicik okudum ama, nasil bitecek o gecmis yahuu:))

Hosbulduk kizlar;)))

Ben vallahi 1 haftadir diyet yapmadim,tartilmaya korkuyorum:((

Ama guzel haber bu cumartesii teyze oglum evleniyor,42 beden abiye elbise aldim, coook mutlu oldum:)))

Bizde haberler cok iyi yasemin toparlandik tekrardan masallah diyim:nazar: :)
haberler sende anlat bakalim neler yaptin nereleri gezdin bayram nasildi vs vs ..

bUarada KUTLARIm seni, beden olarak dahada ufalmalara diyelim :1:
dugunde giy soooyle prensesler gibi salin bir havani at valla:12::12:

Sporumu bugnde yapmis bulunuyorum cok sukur :16:

Aksam temizlikten sonra (hatice banada gel demissin ne demek canim bekleye dur hemen geliyom :60:)

Bootcamp calorie burn (Slim down ida gozum tuttu ins ilerleyen gunlerde denicem onuda banu :) )
Tiffany roth'un 10 dakikalik shaking waist workout egzersini yaptim ve 100 mekik ..

Fena dinlenmek istiyorum, iyi geceler herkese:54:

Son düzenleme:
Sporumu bugnde yapmis bulunuyorum cok sukur :16:

Aksam temizlikten sonra (hatice banada gel demissin ne demek canim bekleye dur hemen geliyom :60:)

Bootcamp calorie burn (Slim down ida gozum tuttu ins ilerleyen gunlerde denicem onuda banu :) )
Tiffany roth'un 10 dakikalik shaking waist workout egzersini yaptim ve 100 mekik ..

Fena dinlenmek istiyorum, iyi geceler herkese:54:

iyi geceler canım

Slm bilgencim yogun birgun yadamissin gecmis olsun canim
Cok az yemissin ama

Menuler geyet iyi..2 muz benimde dikkatimi cekti gonulcum..ben aralarda,disaridayken bir muz yedimmi ebru cok kiziyotdu..ben arada durina gore yenebilicegini dusunuyorum..ama cok sik degil 2 tane hic degil;)

Hatoce resmen ucmussun sporda? Tas gibi hatun olucam diye..noluuoruz gogus hareketleri fln?? :))

Bende "az yesin " derken hic yemiyor azicik yesin..ne garip dilimiz varya

Zeynepcim,keske boyle polis lojmani fln olsa temiz hava alsa hergun duzenli..cok iyi gelicegine eminim..allah kolaylik versiin canim

Yasemin evet dondum nihayet..bendede son hafta donecegim diyemi ne bir istahim acilmisti..sim zorlaniyorum

toparlanmaya..nasil gecti bakalim tatilin?

Ben arkafasimda 1 nekterin ve konulan cerezlerde 1 tane aldim
Cok tazelerdi cok zor tuttum kendimi

Hatice,haftalik sporunuz minumum kac gun olsun? Haftanin,7gunu cok

günaydın arkadaşlar, bugün kendimi acayip yorgun hissediyorum kolumu kaldıracak halde değilim. dün biraz fazla koşuşturdum ve akşamda emir sayesinde hiç uyuyamadım. saat 8.30 dan 10.30 a kadar uyutmaya çalıştım ne kol kaldı ne bacak, o kadar sinirlerimiz bozulduki eşimle bi ara gülme kırizine girdik. :27:

günaydın kızlar gününüz güzel geçsin

günaydın arkadaşlar, bugün kendimi acayip yorgun hissediyorum kolumu kaldıracak halde değilim. dün biraz fazla koşuşturdum ve akşamda emir sayesinde hiç uyuyamadım. saat 8.30 dan 10.30 a kadar uyutmaya çalıştım ne kol kaldı ne bacak, o kadar sinirlerimiz bozulduki eşimle bi ara gülme kırizine girdik. :27:

çocuklar çok yoruyor tatlım ya.benimkiler 16 aylık oldular daha uyku düzenimiz yok.gündüzde sadece .bir defa uyurlar oda 1 saat çok enerjikler

çocuklar çok yoruyor tatlım ya.benimkiler 16 aylık oldular daha uyku düzenimiz yok.gündüzde sadece .bir defa uyurlar oda 1 saat çok enerjikler

evet canım yaa, bu kadar uykusuz bi çocuk olamaz gündüz annem bakıyor ya artık oda devamlı sallayamayacağı için çingen beşiği kurdurdu eve düşün yani:52:

ablacım menün pek sağlıklı gelmedi bana :(

ne demek katkın yok ablacımm öle düşünme. bence burdaki bütün üyelerin birbirine katkısı var! biz azimle bir gün sağlıklı menü oluşturacağın zamanı bekleyelim daha mantıklı :))

Back
X