Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldin hatice:34:
şimdi menümü yazacağım ama bugün zıvanadan çıktı yediklerim:17:
kahvaltı:1 dilim kepek ekmek
1 kaşık lor
6 yeşil zeytin

öğle:1peynirli ev poğaçası
yarım simit
domates
zeytin
çay

ara:2 kuru incir

akşam:1 porsiyon kuru fasulye(akşam arkadaşlardaydık)
2 kaşık pirinç pilavı
salata
ayran

ara :1 dilim kek(minnacık değil baya 1 dilimdi:17:)
2 küçük parça karpuz

su:2 litre
spor:yok:30::14:

afiyet olsun.

menumu yazayim gecikmeden ve unutmadan

sabah
1 kase light sutle yulaf

ögle
1tabak kabakli yumurta

ara
1 buyuk armut

aksam
buyuk bir kase karisik salata

spor simdi videolara bakicam..belki yaparim gece gece ..10 dk oglumla paslastik o antreman yapti bende biraz kol calismis oldum :)

afiyet olsun. çok sağlıklı buldum ama az olmamışmı.

bunlar sana canım :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

saç rengini beğendim canım yakışmış sana

teşekküürrrederiimmm :54::54::54:

ay nurguuulll senden santim santim genisim

Kalca basen 102-101, ust bacak 60, gögüs 91, bel 78, kol 30:24::24:

yeni ölcmedim ..bu kilolardaykenölcmüsüm..biraz vereyim öyle ölceyimde fark olunca sevinirim ..simdi bi fark oldugunu sanmiyorum

vayyy benim göğüsler seninkilerden büyük :1::1::1::1: 94 müydü neydi.

günaydın kızlar.kanal d de doktorumda ender saraç var.meyvelerden bahsediyorlar.

o adam birazda kendine kullansın ya bildiklerini dökülmüş beyaz saçlar göbek sarkmış cilt. geçenlerde int. gezinirken bi diyetisyen gördüm aynı kibariye biraz daha toplu mail attım dedim ki hiç güven vermiyorsunuz eğer kilo almanıza neden olan sağlık probleminiz yoksa neden böyle göründüğünüzü sorabilirmiyim dedim hihihihihihiiii çok merak ediyorum biliyosan insanlara bu konuda hizmet ediyosan öyle görün güven ver. kuaförlerde öle bazen saçı başı dağıtmış elleri herrenk boya kaş bıyık almış başını gitmiş :9::9::9::9::9:

günaydın mı desem tünaydın mı bilemedim:1::1::1::1: en iyisi selamın aleyküm kızlar nasılsınız:16::16::16:

aleyküm selam başak.

Kızlar Günaaaaayyyyyydıııııııııııınnnnn:16::16::16::16::16:

Döndüm döndüm artık kaçamak yok burdayım. 1 yıl boyunca artık tatilim yooook ühühühühhü.

Eeee neler yapıyorsunuz bakim, bende bildiğiniz tatil sonrası pazartesi sendromu :))) Bugün spor ve diyete tam gaz başlayıp üstümdeki rehaveti atacağım:))

yaaassemmmiinnnn hoşgeldin canım özlettin hee. :16::16:

bende dünkü menümü paylaşayım( utanarak ve sıkılarak:30::30::30:)

sabah
çiçek ekmekten 1.5 parça
1 parça tahinli çörek
salatalık
biber
peynir
salça
reçel
çay

öğlen
1 parça kırma börek:18:
çay

akşam
2 kaşık nohut yemeği
4 kaşık patlıcan
4 kaşık yoğurt

spor yok, şimdi böyle yazınca gerçekten utandım:17::17::17: ama misafirim vardı tabi bu bi bahane olamaz, acısını çıkartıcam inşalah

afiyet olsun.

accccimmmmmmmmmmm

:1::1::1::1::1:

Mucizenin ta kendisi ne bilyomusunuz. Ben ve eşim 4 aydır kullanıyoruz tuzu rejimsiz ben 2-3 kg eşim 9 kg verdi. Inanılmaz mutlaka kullanın.önceliklede şu evlerdeki zehiri rafine tuzları atın..çevrenizdede muhakkak duyanınız olmuştur nedense hemen kulak arkası ediyoruz.ben sadece kullanın ve sonucu görün diyorum.

Himalaya tuzu nun kilo verdirme sebebine gelince. Aslında vucudumuz tuz ve su dan ibaret..hücrelerimiz buna muhtaç suyu verdik diyelim bolca içtik pekiya tuz o nerde evdeki tuzlar tuz değilki..işte en baş düşmanda oya. Bizim kilo almamıza tansiyon şeker gibi envai çeşit rahatsızlığımızın baş düşmanıda o..
Himalaya tuzu ile içilen su ve yenen yemekler diğer rafine tuzdan uzak kalmanızla bilrikte hücreler himalaya tuzundaki minerallerle hızla dolup çevrelerindeki alakasız biriken yağ ve toksinleri yıkmaya başlıyor. Buda doğal yolla hızla kilo verimiyle birlikte iyileşme.

Devamında sağlayacağı faydaları siz düşünün artık.

kilo verdiriyormu bilmiyorum ama bende mutfakta sadece o tuzu kullanıyorum. kendim değirmenden geçiyorum.

Tebrikler Nurgül:46: Çok sevindim :16:

Yap bende tabloyu paylaşmak için cumartesi mesaj sayılarını bekliyorum.

hoşgeldinnn bebek :1:
Hayırlııı Olsuunnnnn Canım tebriklerr :16:

slm, tebrik ederim şekerim

tebrik ederrimmmmmm (:

çok teşekkürederim.

İnşallah canım :16:

Hiç ağlama yeterince tatil yaptın :1: Tam gaz başla bakalım.

Bu ilk başladığın zamanki ölçülerindi sanırım.Şimdi tekrar ölç bakalım merak ettim.Elbet değişiklik vardır.

Ama ama artık tatile taaaaaaaaaaaaaaaaaaamm 1 yıl var:17::17::17: Ben ağlamayımda kimler ağlasın:9::9::9::9::9::9:
Annem ve kızım eskişehirde kaldı. Bu hafta bol bol spor yapar diyetimi istediğim gibi yaparım artık :27::27:

selammm hello merhabaaa hihihihiiii çok mutluyum yaaa dünki sınavımı verdim. önlisans tmm. :1::1:

Tebrik ederim seni çalışkan kız:54: Mezun mu oluyosun sen bakim:16::16:

afiyet olsun.

afiyet olsun. çok sağlıklı buldum ama az olmamışmı.

teşekküürrrederiimmm :54::54::54:

vayyy benim göğüsler seninkilerden büyük :1::1::1::1: 94 müydü neydi.

o adam birazda kendine kullansın ya bildiklerini dökülmüş beyaz saçlar göbek sarkmış cilt. geçenlerde int. gezinirken bi diyetisyen gördüm aynı kibariye biraz daha toplu mail attım dedim ki hiç güven vermiyorsunuz eğer kilo almanıza neden olan sağlık probleminiz yoksa neden böyle göründüğünüzü sorabilirmiyim dedim hihihihihihiiii çok merak ediyorum biliyosan insanlara bu konuda hizmet ediyosan öyle görün güven ver. kuaförlerde öle bazen saçı başı dağıtmış elleri herrenk boya kaş bıyık almış başını gitmiş :9::9::9::9::9:

aleyküm selam başak.

yaaassemmmiinnnn hoşgeldin canım özlettin hee. :16::16:

afiyet olsun.

:1::1::1::1::1:

kilo verdiriyormu bilmiyorum ama bende mutfakta sadece o tuzu kullanıyorum. kendim değirmenden geçiyorum.

çok teşekkürederim.

Hoşbulduk canım, artıkın burdayım :16::16::16: geveze kaplumbağa geri döndü:1::1::1::1::1::1::1:

Merhaba öncelikle bilgilendirme için teşekkürler.Ancak eğer sağlıklı olmak ve kilo vermek istiyorsak ben tuzu büyük oranda hayatımızdan çıkarma taraftarıyım.Himalaya tuzu daha sağlıklı olabilir ancak o tuzu kullanıp kilo vereceğiz diye birşey yok.Bu biraz reklam içerikli geldi. Vücudumuzun ödem tutmasını istemiyorsak çeşidi ne olursa olsun tuzu çok az kullanmalıyız,az kullanınca vücud ödemi atar ve kilo verdik zannederiz diyerek bitiriyorum.Size kilo verme yolunuzda başarılar dilerim.

Peki bende sizi bu konuyu araştırmaya davet ediyorum. bakalım tuzu hayatımızdan çıkartmalıyımız yoksa daha çokmu sokmalıyız. en basiti şunu örnek vericem. serum nedir bilirmisiniz. içeriği sadece tuzlu su evet tuzlu su şu ama evdeki rafneler değil onlar kimsayaldan öte bişey değil sadece tadı tuz tanından o kadar. benim reklamala işim yok. ben sağlıkçıyım. bilgilendirmek için forumdayım. her zaman karşı olduğum bişey vardır bilmeden araştırmadan ne diyet yapın nede ürün kullanın. evet tuz dediğiniz o tuz yani evdeki tuz ödem yapar bu sadece görünen yüzü. peki ya içten içe neler yapar bi düşünün. zamanla depresyon tansiyon şeker romatizma kilo obezite. vs vs.. himalaya tuzu yada kaya tuzu farketmez sadece himalaya daha saf olduğu için tercihimdir.bu tuzlar doğal ve denizlerin kurumasıyla kalıplaşmıştır hiçbir işlemden geçmeden soframıza evimize getirebiliyoruz çok şükür. kazancımız sadece sağlık bu da yeterde artar bile.
Tuzu hayatınıdan çıkarırsanız böbrek yetmezliğinden hastalınırsınız. böbrekler tuzla çalışır. en başta sebzelerdne alırız ama pişirdiğimiz için o da yetersiz. evdeki tuzu kullanırsanız sakın sakın denemeyin komalık olursunuz.ç ama himalaya kullanın görün diyorum sadece ödem denen bişey kalmıcak kilo toksin kalmıcak ağrılarınız romatizmanız cildiniz herşeyiniz değişicek. bu sizin elinizde.
beden Ph ınızı yükseltin yoksa aksi kansere kadar gider. Lütfen rca ediyorum iyi araştırın ve ona göre karar verin ben sadece yardımcı olmak amaçllı forumdayım haa akabindede karaciğer temizliğmi gerçekleştirdim işte foto 40 a yakın çıkan taşlar ( toksinler ) inanıp inanmamak size kalmış artık ama bilgi vermemi isterseniz herzaman yardımcı olamaya çalışırım
Eki Görüntüle 507304

Ölçülerimi aldım çok morelim bozuldu ! :43:

Gögüs : 95
bel: 81
Basen:110

Ama eridiklerini görecem .. belim daha ince sanıyordum :(

Ama ama artık tatile taaaaaaaaaaaaaaaaaaamm 1 yıl var:17::17::17: Ben ağlamayımda kimler ağlasın:9::9::9::9::9::9:
Annem ve kızım eskişehirde kaldı. Bu hafta bol bol spor yapar diyetimi istediğim gibi yaparım artık :27::27:

Tebrik ederim seni çalışkan kız:54: Mezun mu oluyosun sen bakim:16::16:

evet o kadar çok çalışmışım ki dün sınavı bitirince netlerimi saydım. daha sonuçların açıklanmasına 20 gün var kesin mezunum yani. ama seni örnek alıyorum 4 yıllığa geçicem sadece uluslararası ilişkimi, kamu yönetimimi, maliyemi, yoksa çalışma ekonomisi end. ilişkilerimi ona karar veremiyorum bi türlü yardımcı olurmusunuz yaa. bide iki diplomam oluyormuş biri dış ticaret yani şimdi mezun olduğum bölüm biride 4 yıllık olacakmış hangi bölümü seçersem işte.

Hoşbulduk canım, artıkın burdayım :16::16::16: geveze kaplumbağa geri döndü:1::1::1::1::1::1::1:

iyi döndün hoşgeldin sefalar getirdin.

Peki bende sizi bu konuyu araştırmaya davet ediyorum. bakalım tuzu hayatımızdan çıkartmalıyımız yoksa daha çokmu sokmalıyız. en basiti şunu örnek vericem. serum nedir bilirmisiniz. içeriği sadece tuzlu su evet tuzlu su şu ama evdeki rafneler değil onlar kimsayaldan öte bişey değil sadece tadı tuz tanından o kadar. benim reklamala işim yok. ben sağlıkçıyım. bilgilendirmek için forumdayım. her zaman karşı olduğum bişey vardır bilmeden araştırmadan ne diyet yapın nede ürün kullanın. evet tuz dediğiniz o tuz yani evdeki tuz ödem yapar bu sadece görünen yüzü. peki ya içten içe neler yapar bi düşünün. zamanla depresyon tansiyon şeker romatizma kilo obezite. vs vs.. himalaya tuzu yada kaya tuzu farketmez sadece himalaya daha saf olduğu için tercihimdir.bu tuzlar doğal ve denizlerin kurumasıyla kalıplaşmıştır hiçbir işlemden geçmeden soframıza evimize getirebiliyoruz çok şükür. kazancımız sadece sağlık bu da yeterde artar bile.
Tuzu hayatınıdan çıkarırsanız böbrek yetmezliğinden hastalınırsınız. böbrekler tuzla çalışır. en başta sebzelerdne alırız ama pişirdiğimiz için o da yetersiz. evdeki tuzu kullanırsanız sakın sakın denemeyin komalık olursunuz.ç ama himalaya kullanın görün diyorum sadece ödem denen bişey kalmıcak kilo toksin kalmıcak ağrılarınız romatizmanız cildiniz herşeyiniz değişicek. bu sizin elinizde.
beden Ph ınızı yükseltin yoksa aksi kansere kadar gider. Lütfen rca ediyorum iyi araştırın ve ona göre karar verin ben sadece yardımcı olmak amaçllı forumdayım haa akabindede karaciğer temizliğmi gerçekleştirdim işte foto 40 a yakın çıkan taşlar ( toksinler ) inanıp inanmamak size kalmış artık ama bilgi vermemi isterseniz herzaman yardımcı olamaya çalışırım
Eki Görüntüle 507304

söylediklerinize katılıyorum, bende himalaya tuzu ve kaya tuzu kullanıyorum evimde ama kilo verdirirmi o konuda emin değilim. içerisinde çok sayıda mineral var ve hepside vücut için çok faydalı

kızlar yaa , sabah beri burdayım ara ara yazılanları okuyorum ama yoğunluktan bişi yazamadım :((

kübra saç rengini beğendim !
nurgül sınavını vermişin tebrikler!
banu saçlarını niye okadar kısa kestirdin bakiim ?
ferhan ve zeynep , diş çıkarma dönemlerini bilirim , sıkıntılı ; bizim ki atlattı şükür ! jellerin faydasını gördüm ben !
ferhan ayrıca çocuklarının başarısı için tebrikler !..
bilgen şu kaynananın misafirlerini bırak artık yaa! özledik seni :))
hatice yokluğun belli oluyor , seni de özledik ! piknik güzeldi anlaşılan :))
yasemin artık tatil hepten bitti , kır dizini rejime devam et bakiim :)p

nurgülcüm mesaj sayılarına gelince
cuma 9 , spor yok
cumartesi 0 , spor var :)

ben de ölçülerimi alayım bari eve gidince !
yaa toparlanmam lazım sarktım yaa :((
özellikle de iç bacaklar ve göğüsler :((((((((((((((((((((((((

yaa bi de kızlar bi ara şeye başlamıştık , orti morti muhabbetine !
gerçi ferhan-hatice ve zeynep- kübra ortaklıkları devam ediyo az çok !
bizlere de bi ortak mı ayarlasak , kura çeksek hehhh ?
ne dersiniz ? belki motivasyonumuz artar ? ceza , ödül filan sistemi getirir bize ????

ben de ölçülerimi alayım bari eve gidince !
yaa toparlanmam lazım sarktım yaa :((
özellikle de iç bacaklar ve göğüsler :((((((((((((((((((((((((

yaa bi de kızlar bi ara şeye başlamıştık , orti morti muhabbetine !
gerçi ferhan-hatice ve zeynep- kübra ortaklıkları devam ediyo az çok !
bizlere de bi ortak mı ayarlasak , kura çeksek hehhh ?
ne dersiniz ? belki motivasyonumuz artar ? ceza , ödül filan sistemi getirir bize ????

Benim morelim bozuldu ölçülerimi görünce hemen düzelmem lazım :(
manken olmak için daha çok uğraşmam gerekiyormuş :1::1:
Ortinizz yokmuuuu ayy ay bncede olmalııı :17:

07-08/09/2012 mesaj sayısı ve spor
UZAYIM 22 - 0 ?
kbr 69 + 15 +
mersinli42 13 + 13 +
nesdii 9 - 0 +
bilgen 10 ? 4 ?
nurgulguney 18 - 7 -
goncagulll 15 ? 2 ?
pia 13 - 10 +
limpida 49 + 28 +
tadli 29 + 12 +
ferdici 1 ?

kızlar yaa , sabah beri burdayım ara ara yazılanları okuyorum ama yoğunluktan bişi yazamadım :((

kübra saç rengini beğendim !
nurgül sınavını vermişin tebrikler!
banu saçlarını niye okadar kısa kestirdin bakiim ?
ferhan ve zeynep , diş çıkarma dönemlerini bilirim , sıkıntılı ; bizim ki atlattı şükür ! jellerin faydasını gördüm ben !
ferhan ayrıca çocuklarının başarısı için tebrikler !..
bilgen şu kaynananın misafirlerini bırak artık yaa! özledik seni :))
hatice yokluğun belli oluyor , seni de özledik ! piknik güzeldi anlaşılan :))
yasemin artık tatil hepten bitti , kır dizini rejime devam et bakiim :)p

nurgülcüm mesaj sayılarına gelince
cuma 9 , spor yok
cumartesi 0 , spor var :)

canım valla baştan beri böle istiodum da, anneme kestirmemiştim. kuaföre gitmiştim istedğim gibi pek kesemedi. annem de ha kestim ha kesecem derken bugün kısmet oldu :) ama ii oldu iice rahatladım spor da ztn sıkıntı oluodu arkalar, toplasan toplanmıo, açık kalınca ensemi dalıo böle iidir ii:)

Benim morelim bozuldu ölçülerimi görünce hemen düzelmem lazım :(
manken olmak için daha çok uğraşmam gerekiyormuş :1::1:
Ortinizz yokmuuuu ayy ay bncede olmalııı :17:

Evet biraz daha uğraşmamız laaaazım :))
benim ortim ebruydu , mezun oldu canım :)))
yeni orti bulmam lazım kendime :)))
şöyle pek kaçamak yapmayan , vericek kiloları bol olan , disiplinli , spor yapan , çalışkan , namuslu , eli ayağı düzgün , ............ ne diyom ben yaaaavv :)))))
cozurttum galiba :37::52::27:

şöyle pek kaçamak yapmayan , vericek kiloları bol olan , disiplinli , spor yapan , çalışkan , namuslu , eli ayağı düzgün , ............ ne diyom ben yaaaavv :)))))

orti ne ola ki, ben kaçırmışım bunu :8:

canım valla baştan beri böle istiodum da, anneme kestirmemiştim. kuaföre gitmiştim istedğim gibi pek kesemedi. annem de ha kestim ha kesecem derken bugün kısmet oldu :) ama ii oldu iice rahatladım spor da ztn sıkıntı oluodu arkalar, toplasan toplanmıo, açık kalınca ensemi dalıo böle iidir ii:)

güle güle kullan ozaman canım :))
ama rahat olmuştur , şimdi ensen açık , çok da terletmez spordan sonra uğraştırmaz yani !..

Kimse duymasın amaaaaa banuyu öneririm sana ii kızdır güzel spor yapıo sankii:)
Gönülün kaçamakları var tahinmiş flann :P
Baklava yiyenler bile var ona göre seç ortini bak :1::1::1::1::1::1::1::1::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X