hoşgeldin hatice
şimdi menümü yazacağım ama bugün zıvanadan çıktı yediklerim
kahvaltı:1 dilim kepek ekmek
1 kaşık lor
6 yeşil zeytin
öğle:1peynirli ev poğaçası
yarım simit
domates
zeytin
çay
ara:2 kuru incir
akşam:1 porsiyon kuru fasulye(akşam arkadaşlardaydık)
2 kaşık pirinç pilavı
salata
ayran
ara :1 dilim kek(minnacık değil baya 1 dilimdi)
2 küçük parça karpuz
su:2 litre
spor:yok![]()
afiyet olsun.
menumu yazayim gecikmeden ve unutmadan
sabah
1 kase light sutle yulaf
ögle
1tabak kabakli yumurta
ara
1 buyuk armut
aksam
buyuk bir kase karisik salata
spor simdi videolara bakicam..belki yaparim gece gece ..10 dk oglumla paslastik o antreman yapti bende biraz kol calismis oldum :)
afiyet olsun. çok sağlıklı buldum ama az olmamışmı.
bunlar sana canım
saç rengini beğendim canım yakışmış sana
teşekküürrrederiimmm

ay nurguuulll senden santim santim genisim
Kalca basen 102-101, ust bacak 60, gögüs 91, bel 78, kol 30
yeni ölcmedim ..bu kilolardaykenölcmüsüm..biraz vereyim öyle ölceyimde fark olunca sevinirim ..simdi bi fark oldugunu sanmiyorum
vayyy benim göğüsler seninkilerden büyük

günaydın kızlar.kanal d de doktorumda ender saraç var.meyvelerden bahsediyorlar.
o adam birazda kendine kullansın ya bildiklerini dökülmüş beyaz saçlar göbek sarkmış cilt. geçenlerde int. gezinirken bi diyetisyen gördüm aynı kibariye biraz daha toplu mail attım dedim ki hiç güven vermiyorsunuz eğer kilo almanıza neden olan sağlık probleminiz yoksa neden böyle göründüğünüzü sorabilirmiyim dedim hihihihihihiiii çok merak ediyorum biliyosan insanlara bu konuda hizmet ediyosan öyle görün güven ver. kuaförlerde öle bazen saçı başı dağıtmış elleri herrenk boya kaş bıyık almış başını gitmiş

günaydın mı desem tünaydın mı bilemedimen iyisi selamın aleyküm kızlar nasılsınız
![]()
aleyküm selam başak.
Kızlar Günaaaaayyyyyydıııııııııııınnnnn
Döndüm döndüm artık kaçamak yok burdayım. 1 yıl boyunca artık tatilim yooook ühühühühhü.
Eeee neler yapıyorsunuz bakim, bende bildiğiniz tatil sonrası pazartesi sendromu :))) Bugün spor ve diyete tam gaz başlayıp üstümdeki rehaveti atacağım:))
yaaassemmmiinnnn hoşgeldin canım özlettin hee.

bende dünkü menümü paylaşayım( utanarak ve sıkılarak)
sabah
çiçek ekmekten 1.5 parça
1 parça tahinli çörek
salatalık
biber
peynir
salça
reçel
çay
öğlen
1 parça kırma börek:18:
çay
akşam
2 kaşık nohut yemeği
4 kaşık patlıcan
4 kaşık yoğurt
spor yok, şimdi böyle yazınca gerçekten utandımama misafirim vardı tabi bu bi bahane olamaz, acısını çıkartıcam inşalah
afiyet olsun.
accccimmmmmmmmmmm

Mucizenin ta kendisi ne bilyomusunuz. Ben ve eşim 4 aydır kullanıyoruz tuzu rejimsiz ben 2-3 kg eşim 9 kg verdi. Inanılmaz mutlaka kullanın.önceliklede şu evlerdeki zehiri rafine tuzları atın..çevrenizdede muhakkak duyanınız olmuştur nedense hemen kulak arkası ediyoruz.ben sadece kullanın ve sonucu görün diyorum.
Himalaya tuzu nun kilo verdirme sebebine gelince. Aslında vucudumuz tuz ve su dan ibaret..hücrelerimiz buna muhtaç suyu verdik diyelim bolca içtik pekiya tuz o nerde evdeki tuzlar tuz değilki..işte en baş düşmanda oya. Bizim kilo almamıza tansiyon şeker gibi envai çeşit rahatsızlığımızın baş düşmanıda o..
Himalaya tuzu ile içilen su ve yenen yemekler diğer rafine tuzdan uzak kalmanızla bilrikte hücreler himalaya tuzundaki minerallerle hızla dolup çevrelerindeki alakasız biriken yağ ve toksinleri yıkmaya başlıyor. Buda doğal yolla hızla kilo verimiyle birlikte iyileşme.
Devamında sağlayacağı faydaları siz düşünün artık.
kilo verdiriyormu bilmiyorum ama bende mutfakta sadece o tuzu kullanıyorum. kendim değirmenden geçiyorum.
Tebrikler NurgülÇok sevindim
Yap bende tabloyu paylaşmak için cumartesi mesaj sayılarını bekliyorum.
hoşgeldinnn bebek
Hayırlııı Olsuunnnnn Canım tebriklerr![]()
slm, tebrik ederim şekerim
tebrik ederrimmmmmm![]()
çok teşekkürederim.