Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gündüze geçince acayip yoğunlaştım iş yerinde açılıyor ama yoğunluktan ve sorumlular girecek diye yazamıyorum.

Mesaj Sayıları ve Spor(10 EYLÜL)

$1.webp

yasemincim orticim :3:
dün dündür napalım olmuş bikere ama artık bugünden itibaren kaçamak yok , azcıkın spor da ekleyebilirsen müthiş olur :32::21::8:
yoksa ensendeyim haberin olsun :47::20:

hoşgeldin yasemincim özlendin

gözünaydın canım ıslatalım bunu,haftada bir kadeh veriyordu diyetisyenler

kız evde yemek yokmu sürekli makarna yiyorsun geleyimde yemek yapayım bari sana:51::51:

ıslatalım yaa iyi olur valla :1::1::1: yok bilgen gelsene bise yemek yapmaya :1::1:

menüm

saat 11 gibi

haşlanmış yumurta

domates salatak peynir

ara

bir bardak süt,3 diyet bisküvi

akşam

tavuk salatası

akşam

incecik bir dilim pasta,bir tuzlu kurabiye :17::17:

su 3 lt olmuştur.sporu bu saatten sonra yapamıyorum kızlar.

afiyet olsun pasta ve kurabiyeeee :19::19:

Herkese günaydın kızlar :)

günaydın neslihancımmmm :16:

kahvaltı
1 kase sütlü müsli

öğlen
2 kaşık bulgur pilavı
yarım kepçe mercimek çorbası
1 köfte
1 ayran

ara
1 nektari
2 erik

akşam
kabak yemeği
1 dilim kepek ekmeği
az turşu

2-3 lt su , 2 fincan yeşil çay , spor yok :(

afiyet olsun.

günaydın herkese:16::16: bi geçmişe bakayım

günayddıınnnn

Günaydın KIZLARRRRRRRR:16::16::16::16::16::16:

Dün neler yedim neler neler, ipin ucunu kaçırmış örnek bir liste benimki, kara listeye alabilirsiniz:1::1::1::1::1::1::18::18::18::18::37::37:

Sabah: 1 kepekli beyaz peynirli sandviç (sabah herşey normal başlamıştı halbuki)
Öğle: 2 Lahmacun 1 ayran(öğlen içimdeki canavar uyandı ve hani bana hani bana dedi :1::1::1:)
akşam: Çiğköfte 2 adet, 1 türk kahvesi 1 çikolata :))) (akşam markete gidince çiğköfteler beni almadan gidiyor musun diye ağlarken, çikolata bacağıma yapışıp beni almadan gidersen şuracıkta kendimi intihar ederim dedi:9::9::9:)
:8::8::8::8::8::8: bundan hiç yok:17::17::17:

Cezam neyse razıyım:18::18::18::18: Yediğim acı gerçekler :30::30::30::24::24::24::24::1::1::1::1::1::52::52::52::52::52:

günaydın yasemin afiyet olsun :1::1:

günaydın kızlar keyifler nasıl özlerdiniz valla

sanada günaydın bilgen bizde seni özledik. arada girmeye çalış ya.

çıldırmak üzereyim sayfa takıldı, yarım saattir yazdıklarım gitti:52::52::52::52:

çok sinir bozucu bi durum geçen benimde başıma geldi.

şöyle kısaca aklımda kalanlardan özet geçeyim.
menüler güzel sadece kübranınki az geldi:50::50:
nurgülcüm, bende kaçamak yapan ve çok spor yapmayan biriyim ama güzel gaz veririm:9::9::9::9: bu durmda orti olabiliriz bence:16::16::16:
yasemin menünü tatilden dönüşe verebiliriz bence. ayrıca 1 lahmacun 250 kaloriymiş. bilgilerinize:34:

yasemincim orticim :3:
dün dündür napalım olmuş bikere ama artık bugünden itibaren kaçamak yok , azcıkın spor da ekleyebilirsen müthiş olur :32::21::8:
yoksa ensendeyim haberin olsun :47::20:

Hehehhe bugün diyetime sıkıca başladım zaten Neslihancım :)

Sabah nesfit, arada badem kayısı, bugün bozmucam diyetimi :1::1: Bundan sonra kaçamak yok 3mile Leslie birde jillian abla :))

gunaydin kizlarrrr

fotograf fotograf dedinizzzzzzz
baktim daha fazla kacamiycam

simdi resimler cekip koydum taze taze...ay ne sinirsinizzz yaaaaa..he neolucak simdi:))) hatice geldi gordu gordu:))) sonra kaparim yine
bikacta gözüme carpan bisiler koydum..pc yeni ya hic bisi yok icinde ..ordan burdan bisi gecirmekte cok zor geliyor..

aslinda buyuk bi süpriz yapicaktim bulamadim malesef

takma dislerim vardi cesit cesit ..inanilmaz komik ve korkunc oluyo takinca..bulamadim malesef:) ucuz siyirdin yine hatice..onlari bulsaydim sadece onlarla cekilip koyucaktim

not: ben kimseyi görmedim ama herkes gormus birbirini ben kubracim ve banucumun disinda görmedim..bende görmek istiyorum o halde bu bbbiiiiirrrrrr
iikkkkkiiiiiii hatice öyle gunes gözlüklerle havali havali resmi kabul etmiyorum ben..sana uyuzluk kocabi gözluk takilip cekilcektimde ..gicik degilim kizim ben sen gibi hehe

dünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek
1 parça tahinli çörek
labne
salça
çay

öğlen
1 tabak samizotu yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
küçük bi tatlı

akşam
1 kase çorba
4 kaşık patlıcan yemeği
salata

3,5 lt su, spor yok. aslında dün akşam spor yapmaya çok niyetim vardı ama oğlum müsade etmedi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Back
X