• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cumaya az kaldı dr um nerde?nurgül yüzünden çıldıracağım:53::27::33:

bilmiyorum ama bugün sorcam.benim elektrikler gene sapıttı.cuma kilo bildimi yapamayabilirim.en azından mesaj atarım.

tmm tmm vazgeçtim lahmacundan falan semizotu yemeği varmış bide yoğurt iki dilim ekmekle yerim artık. evet ya bende yazdım akşam ona mesaj atcaktı atmamış :)))

oldumu şimdi görebiliyormusun?

Goremiyoruuummmm.... Gozlerim kamasti cunkuuuuu..:22::22: tamam tamam berbat bi espiriydi
Ama cok sirinsiiiinnn cok guzelsin canim enerjin taaaaa buralardan hissediliyor

ohh ağız tadıyla yiyin inşallah reçelerinizi.kabak güzeldir:1:sebze güzeldir.o sütle ıslattığınız bebek mamasından milyon kere iyidir:33:.afiyet olsun.
bende akşamdan barbunya ıslatmıştım.sabah düdüklüde pişirdim,fazla pişmiş,göbekleri çatlamış:31:yapacak bişey yok yenecek artık.

Saol cnm bitti saniyordum o receli:) aaaa bak simdide barbunya aserdim:)

en şişko halimi merak ediyorsanız profilime bakın:1:

Masallah canim oyle gulerekmi ittin dogmaaa...ben kizimda 22saat sanci cektim..digerlerinde yasamamistim..bunda tattim hepsini

zeynep yaa sabah 1 simit yedim 8,30 da hala tokum ama yemem lazım ne yiyim sence şu öğlenleri ne yesem derdi çok kötü ya bi salatamı söylesem akdeniz, hellim peynirli yada ton balıklı

yoksa bi lahmacun ayranmı söylesem

Aslinda oglen lahmacun olurdu yaaa..salatyi aksam yerdin ...oglende onemli bence

sen haticenin numarasını biliyomusun arayıp bilmecenin cevabını sorucam hala yanıt vermemiş :52::52::52:

Hehe bende ilk bas ne yiyeyim diye sorucaksin sandim

tmm tmm vazgeçtim lahmacundan falan semizotu yemeği varmış bide yoğurt iki dilim ekmekle yerim artık. evet ya bende yazdım akşam ona mesaj atcaktı atmamış :)))

Neyse kurtarmissin hadi ...bende ocuklari bekliyorum..ogle yemegi icin:56:

Kizlar bende bi program buldum nihayet begendiim shapeUp diye pratik geldi..gecen yaseminn bahsettigi gibi kalori hesabi icinde..bu pratik kolay gunluk gibi birde almanca olunca daha iyi geldi ..ingilizce yemeklerin cogu isimleri degisik geldi

Bakalim ne kadar yiyor nekadar yakiyorum:)

Kizlar bende bi program buldum nihayet begendiim shapeUp diye pratik geldi..gecen yaseminn bahsettigi gibi kalori hesabi icinde..bu pratik kolay gunluk gibi birde almanca olunca daha iyi geldi ..ingilizce yemeklerin cogu isimleri degisik geldi

Bakalim ne kadar yiyor nekadar yakiyorum:)

kız ben seni hep fransada yaşıyor diye düşünüyordum.neden öyle bir fikir oluştu acaba:44:

Selam Kızlar
Mısafır var evde ..
Ablam bugun adanaya gıdıyor .
Okulu baslayack onunda .
Aksam 10 gıbı gelecem ..

Günaydın, bişey dokunuyor olabilir canım, ödem olduğuna göre. Yediklerini sırayla gün gün kesip bak bakalım ;)

Bilemedim ki uzun donemdir boyle, son gunlerde iyice kil olmaya basladim :31: herne kadar yavas sindire sindire yemeye calissamda
yemekleri cabuk ve cok cignemeden yiyorum nedeni bu olabilir mi ki:44:

dünkü menüm

sabah
1 kase k fleks

öğlen
2 ad tost
kepek ekmeğine beyaz peynir domates fotosunu çektim eklicem menüden sonra :1::1:

ara
1 ad soda

akşam
1 tabak bamya yemeği
biraz kavun
1 tabakta tavuklu pilav

2 lt su
spor yok

ayfiyet olsun ..

Bendenizeee

Wc duzenin nasil canim ..kizlarin dedigi gibi odem olabilir...tuz cok kullaniyomusun...cok biliyormus gibi doktor edasiyla sorulari dizdim hehe

zaman zaman duzenli cikabiliyorum bazende oluyor ki iki gun cikamiyorm :44:

Hosgeldiniz kubra haticeee :16::16: ogle yemegini yedim uyku coktu :6:

Nabersiniz kizlaaar, hatice demek before and after resimleri gordun he :1: valla insan tuhaf olur ya babamin telefonunda bundan bi bucuk sene onceki resimlerim i gordum de
neymisiim ben oyle ya baba sil bunlari dedim olur mu hatira diyo :1: bide benim acimdan baksa olaya anlayacak ama:27:

bu arda menunu hic begenmedim hatice kus gibi yiyosun afiyet olsun ne diyim ..
Aynen katılıyorum.Şişman resimlerimin hepsi silinmeli:27: Bu gidişle adım kuş Hatice olacak:1:. Valla doyuyorum.Çok yeikçe aha çok yiyesim geldiğinden kendimi duraksatmaya çalışıyorum.

Menümm:

Sabah :

1 kase sütlü nesfit

Ögle
ayran
Krispi meksika acılı cubuk kraker :17:

Ara:
nescafe
Soda

Akşam :
Light ton balığını tavada sebzeli yptm
1 dilim çok tahıllı ekmek
Afiyet olsun canım.Kraker yiyince doymamışsındır ama kalorisi yüksektir.aha güzel yemekler ye olur mu canım:16:

Ve benim menum;

Kahwalti
Beyaz peynirli tost
Bir dilim kizarrmis kepekli ekmek
5 siyah zeytin
Yarim domates yesillik
bIR KASIK kadar tahin pekmezz

Ara
yarim sb sut
bir dilim armut

Ikindi
BIr kase corba
patlican kebabi
slata
yogurt

Aksam
Yarim kase yogurttt
bir dilim ananas

Su 2 lt yc 2 fncan
Tahin pekmez afiyet şeker olsun.Canım çekti:56:. Onun ışına güzel olmuş afiyet şeker olsun.
Apple seti yapiyorum hehe
ooo güzel bir set olmuş.Bende bilgisayarımı değiştirmek istiyorum.Apple gerçekten süper bir marka.Ancak fiyatı biraz tuzlu gibi.Yurtışında daha ucuz olsa gerek.

Menum

Sabah
1kase Müsli 1incir 1hurma 2 Kürübung kayisi ile

Ara
1avuc Tänze findik

Ogle
3yk Tänze fasulye

Ära
1nektarin

Aksam
1dilim ekmek 1balik fileto 1bardak Meyvesuyu

Spor
1 Saat yuruyus
*suyu yazmai unutuyorum hep en Az. 2 lt iciyorum hep
Afiyet olsun canım güzel olmuş.Birtek meyve suyu hem sağlıklı değil hemde çok kalorili.

iyi akwamlar arkadawlr. benim bugun hic vaktim olmadi foruma girmeye. biliyorum gozetim altindayim ama imkan olmadi nete girmeye.

bugunki menum.

sbh- 1yumurta.biraz peynir.1 dilim kepek ekmek
oglenn-1 lavaw, fasulye.
akwam- 1 tavuk kanat, 5-6 tane patates.

spor yapamadim. koyden misafirlerimiz var .o yuzden Aynur kacar:)
Afiyet olsun Aynur.Umarım mesaj sayılarını atmayı unutmamışsınır.Onları göz önüne alacağız.Daha aktif olmaya çalışabilirsin.

Haticecim sen kilolusay bende ucan balonum en kocamanindan:)))))
Yok canım benim böyle söyleme.Kilo vermek için uğraşırken vücudumuza daha çok dikkat ediyoruz.Burası niye böyle şöyle diyoruz.O yüzden ben kendimi hala çok iyi hissetmiyorum ki bu 50li sayılara kadar öyle olacak.Sanırım kafamada çok takıyorum.
menümü paylaşiim bari

kahvaltı
1 dilim k. ekmeği
1 kk peynir
3 yeşil zeytin

ara
2 erik

öğle
az mercimek çorbası
az kuru fasulye
1 dilim k. ekmeği

akşam
yarım tabak kısır :18: st.17:30 da yendiler!..
1 dilim kek :17:

2 lt su , spor yok ;((
Kek olmasa iyiymiş:)

ben de menümü yazıim, spor bugün de yok inşallah yarın yapcam bakalım :52:

Kahvaltı: 1 kase sütlü nesfit

Ara: 1 brdk çay (tek şkr)

Öğle: 1er kase çorba ve cacık, 4 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık nohut

Ara: 1 brdk çay

Akşam: 1 kase çorba, 4er yk kıymalı kepekli makarna ve z.yağlı bamya

Ara: 1 brdk yeşil çay (tek şkr)

SU: 2 lt

SPOR: yok :((((
Afiyet olsun canım.Güzel olmuş.
sporum

2 saat yuruyus
gobek ve yan calistirma egzerszleri
5 dk yan bolge egzersizi
10 min shaking waist

Iyi geceler herkesleereee:16:
Mükemmelsin :16:

az gibi geldi ya doyuyomusun bu kadar şeyle halsizlik çekmiyomusun
Yok canım doyuyorum.Sorun yok:34:
Gooonaaaydinlaaaaar:52::52::52::52:

ay ben neye taktim biliyonuz muuu, gobegim sabahlari yaklasik 10 cm kadar iniiiiikkk ve aksama dogru sisiyorda sisiyor :53::53:
Ağzımız durmadığı için normaldir.Yedikçe şişiyor:1: Benimkie öyle ama kaç cm oluğunu ölçmedim.

dünkü menüm

sabah
1 kase k fleks

öğlen
2 ad tost
kepek ekmeğine beyaz peynir domates fotosunu çektim eklicem menüden sonra :1::1:

ara
1 ad soda

akşam
1 tabak bamya yemeği
biraz kavun
1 tabakta tavuklu pilav

2 lt su
spor yok

Eki Görüntüle 513356

aaa wc dedinde aklıma geldi ya ben hemen hemen 2 günden fazla oldu çıkamıyorum çok şiş ve rahatsız hissediyorum uzun zmandır böle olmamıştım cumaya kadar kurtulmam lazım :1::1::1: çalalım vallahi çok iyi olur ya nasılım anlatamıyorum böle kımıl kımıl bu oda bana dar geliyo şuan istanbulun bütün sokaklarını tek tek dolaşmak istiyorum. :1::1::1:
menümde bahsettiğim tostum :52::52::52:
Resim süpermiş ama tosttan çok ojenin rengi ikkatimi çekti :1:

sen haticenin numarasını biliyomusun arayıp bilmecenin cevabını sorucam hala yanıt vermemiş :52::52::52:
Hadi söyleyeyim artık.
Soru: Kedi köpeğin yanına gelince köpek kediye ne demiş???
Cevap: Tabii ki hiçbirşey.Köpekler konuşamaz ki :60::60:Eyyyy ıyyyy:1:

Gece çok geç geldik.Birazdan mesajını cevaplayacağım :16:

Selam Kızlar
Mısafır var evde ..
Okulu baslayack onunda .
Aksam 10 gıbı gelecem ..
Görüşürüz canım.Allah kavuştursun:16:
Hosgeldiniz kubra haticeee :16::16: ogle yemegini yedim uyku coktu :6:
Hoşbuldum canım.Uykucu şirin :1:

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben pek giremiyorum geçmişe bi bakayım dedim ama alıntılamaya vaktim olmadı.mesaj sayım berbat 10.olmuşum spor zaten yok.söylüyebilecek birşeyimde yok.şuan iş yerindeyim bulduğum boşluka yazıyorum şimdi.:16:

dünkü menüm

sabah

1.5 yumurta
domates rendesi üzerine peynir
bir dilim ekmek

11'de kalktığım için öğle yemeği yemedim

ara

1/2 simit şekersiz çay

akşam

bir tabak nohut yemeği 1 kase yoğurt

kız ben seni hep fransada yaşıyor diye düşünüyordum.neden öyle bir fikir oluştu acaba:44:
Bilmem neden acabaaa.. Fransaya gezmeye gittigimiz icin olabilir mii

Herkese MERHABALAR:16:

Selam Kızlar
Mısafır var evde ..
Okulu baslayack onunda .
Aksam 10 gıbı gelecem ..

Selam kizlar

Bilemedim ki uzun donemdir boyle, son gunlerde iyice kil olmaya basladim :31: herne kadar yavas sindire sindire yemeye calissamda
yemekleri cabuk ve cok cignemeden yiyorum nedeni bu olabilir mi ki:44:

ayfiyet olsun ..

zaman zaman duzenli cikabiliyorum bazende oluyor ki iki gun cikamiyorm :44:
[/ QUOTE]

olabilir canim..sizin midelerde kuculmustur iyice:)

Aynen katılıyorum.Şişman resimlerimin hepsi silinmeli:27: Bu gidişle adım kuş Hatice olacak:1:. Valla doyuyorum.Çok yeikçe aha çok yiyesim geldiğinden kendimi duraksatmaya çalışıyorum.

Afiyet olsun canım.Kraker yiyince doymamışsındır ama kalorisi yüksektir.aha güzel yemekler ye olur mu canım:16:

Tahin pekmez afiyet şeker olsun.Canım çekti:56:. Onun ışına güzel olmuş afiyet şeker olsun.

ooo güzel bir set olmuş.Bende bilgisayarımı değiştirmek istiyorum.Apple gerçekten süper bir marka.Ancak fiyatı biraz tuzlu gibi.Yurtışında daha ucuz olsa gerek.

Afiyet olsun canım güzel olmuş.Birtek meyve suyu hem sağlıklı değil hemde çok kalorili.

Afiyet olsun Aynur.Umarım mesaj sayılarını atmayı unutmamışsınır.Onları göz önüne alacağız.Daha aktif olmaya çalışabilirsin.

Yok canım benim böyle söyleme.Kilo vermek için uğraşırken vücudumuza daha çok dikkat ediyoruz.Burası niye böyle şöyle diyoruz.O yüzden ben kendimi hala çok iyi hissetmiyorum ki bu 50li sayılara kadar öyle olacak.Sanırım kafamada çok takıyorum.

Kek olmasa iyiymiş:)

Mükemmelsin :16:

Yok canım doyuyorum.Sorun yok:34:

Ağzımız durmadığı için normaldir.Yedikçe şişiyor:1: Benimkie öyle ama kaç cm oluğunu ölçmedim.

Canim meyve sularini kendim sikiyorum hep...en fazla sabahtan kalmis oluyor..hazir hic almiyorum bebisimizde oldugu icin...normalde cok icmiyorum herzaman sikmama ragmen ama kuru kuru gecmedi bogazimdan

Apple burada alicagin seye bagli tabide normal bi mcbook pro 1500€ dan basliyor... Ama mcbook air cok daha supper gorunuyor ama onunda cdbrenersi yok...baskada bisey yok zaten applede...pc gibi istersen I mac var birde oda monitor 800€ ben hepsinin fiyatini soyliyebilirimm simdii:23::16:

Back
X