- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Tamam canımmmm cooookk sagol bende baslicammmm :))
begendn dmiii

ben bgn malzeme almaya gitcem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canımmmm cooookk sagol bende baslicammmm :))
oh ne güzel eğlenmişsin betül.düğüne kadar istediğin kiloya ulaşırsın inşallah.Hello girlsssss
Ben geldimmm:))
Okulun yemegi vardi, veliler fln da geldi cok hos bi yemek oldu.
Ecem benim boyum 160 fln
tas catlasa 163
57yi gormustum izne ayrilmadan once onda bile cok iyi hissediyorum kendimi 55 olmasa bile olur.
Sana nasil olur bilmiyorum belki de cok zayif olursun ama nasil vucut tipinden hoslandigina baglii
Ebrucumm beni bilmiyor daha burdaki arkadaslar:)))
Dugun haziranda canim ins dusundukce haziranda oldugunu cok heyecanlaniyorummm :))
Kubra menun guzel kaymak ve simit ilk etapta goze batiyor ama sonra dengelemissinn afiyet olsunn
afiyet olsun betül.boğazın nasıl oldu?Menum
Sabah-ogle
Menemen
2 dilim ekmek
1 dilim peynir 3 kozlenmis biber
6-7 tane yulafli biskuvi
Ara
2 mandalina
Aksam
Tavuk
Pilav
Patates puresi
Salata
Pporsiyonlar cook kucuktu:))
afiyet olsun dilek.menüm
sabah 1 kase nesfit
ara nescafe
öğle 1 dilim ekmek salata, ayran çorbası, azıcık da te yemeği
ara 1 bardak nar suyu
akşam 2 dilim tam buğday ekmeği iel yapılmış tost, nescafe, minicik 1 tane hamur kızartması
su 2 lt
spor yürüyüş 40 dk
ecem bir gün normal bir menü oluyor,soea kuşa dönüyor.Menum
Sabah
Yok
Ogle
Sucuklu yumurta 1 yumurtayla
1 krep
Sekersiz cay
Aksam
1.5 krep
Bide ekmegin su ustundeki kıtır yerleri varyaa iste ona hiiiic dayanamam hep yerim bide bi ekmegin kıtırlarını yedim :)
afiyet olsun yasemin.topfenctrudel e ola kio kadar yorgun ve uykusuzum ki klavye üstüne basim düsebilir heran :) herkese uzun uzun cevap yazmak isterdim ama gücüm yok, bugünlük menümü yazayim en azindan...
Sabah : 100g aborigines weckerl ( tam bugday unundan sebzeli ekmek) + 500ml taze sıkılmıs portakal suyu
Ara : 1 mandalina
Ara : 1 mini dilim gofret
Ögle :1 tabak isirgan otu yemegi + 1 kase yogurt
Ara : 2 dilim Ananas
Aksam : 1 fincan kahve (sekersiz) + 85 gr Topfenstrudel
1 lt kadar su icebildim.. spor yok malesef![]()
maşallah çok yoğunsun.allah kolaylık versin.Bir arkadas bana sormustu ne is yaptigimi , cepten yazamadim cevap. firin+pastane seklinde olan bir yerde calisiyorum 8 saat. ama ögrenciyim ayni zamanda sonra okul tempom basliyor. bugünde sinavim vardi meselaama olsun cok kosturmaca cok kalori kaybi demek
11 gün önce tartildigimda 67 idim, bu sabah 65,5 olmusum
saglikli kilo verdigimi düsünüyorum :44:
hayırlı uğurlu olsun,yeni gelininiz.nermin sana az gıcık vereyim.ben geldiğimde aynı kilolardaydık ben sana 20 fark attım:111:hehehe nabeeerrrrrrrrrrrhoşbuldum canım.çok haklısın kaçaklık konusunda:) 1 aydır izmitteydim durumları biliyosun zaten pek vaktimde olmadı internet girmeye 1 hafta isteme 1 hafta söz bir hafta bohça derken 3 haftayı kardeşimin telaşıyla geçirdik 1 haftada ancak ailemle geçirebildik işte neyse artık buradayım en son 86 dım almışım yani 2 kilo kadarcıkpazartesinden itibaren sıkı bir şekilde başlıyorum allahın izniyle :)
çok geçmiş olsun canım bu havalarda dikkat etmen lazım üşütme bebişi:)
kız senin bu farklı dietlerini napıcaz biz:44:Ben yine farklı bir diyete başlıyorm
bahsedeyim taylan kümelinin listesini yapacam
ilk liste su atıcı .
sonraki listeler gzl ilk başta kızabilirsinz ama sonra düzelecek
yarın başlıyorum![]()
sabah yine yoookkkMenum
Sabah
Yok
Ogle
Sucuklu yumurta 1 yumurtayla
1 krep
Sekersiz cay
Aksam
1.5 krep
Bide ekmegin su ustundeki kıtır yerleri varyaa iste ona hiiiic dayanamam hep yerim bide bi ekmegin kıtırlarını yedim :)
o kadar yorgun ve uykusuzum ki klavye üstüne basim düsebilir heran :) herkese uzun uzun cevap yazmak isterdim ama gücüm yok, bugünlük menümü yazayim en azindan...
Sabah : 100g aborigines weckerl ( tam bugday unundan sebzeli ekmek) + 500ml taze sıkılmıs portakal suyu
Ara : 1 mini dilim gofret
Ögle :1 tabak isirgan otu yemegi + 1 kase yogurt
Ara : 2 dilim Ananas
Aksam : 1 fincan kahve (sekersiz) + 85 gr Topfenstrudel
1 lt kadar su icebildim.. spor yok malesef![]()
ne değişik bir menüüüüü... pastanede çalışıp da kendine hakim olman ne güzel yaa.. ben 100 kilo olurdum vallaBir arkadas bana sormustu ne is yaptigimi , cepten yazamadim cevap. firin+pastane seklinde olan bir yerde calisiyorum 8 saat. ama ögrenciyim ayni zamanda sonra okul tempom basliyor. bugünde sinavim vardi meselaama olsun cok kosturmaca cok kalori kaybi demek
11 gün önce tartildigimda 67 idim, bu sabah 65,5 olmusum
saglikli kilo verdigimi düsünüyorum :44:
merhaba ebru ben de dilek oğlumla beraber siirtte yaşıyprum, be de sağlıkçıyım ,, allah bağışlasın kuzularını..Öncelikle günaydın herkese. Dün takımı o halde görünce atladım hemen. Yeni arkadaşlara kendimi tanıtmadım. Bugün ilk olarak ondan başlayayım. İsmim Ebru. Konya'ya yaşıyorum. 30 yaşındayım, sağlıkçıyım, bir tane dünya tatlısı kızım var 7 yaşında, allahın izniylede ikinci prensesim yolda. Çizelgemde de göreceğiniz gibi 25 hafltalık hamileyim. Ayrıca takımın Zeynep'ten ve Hatice'den önceki kaptanıyım. Yarışmaya 85,5 kilo ile başladım. 61,8 kilo ile (hedefim 63'tü) hemde şampiyon olarak mezun oldum (Yaklaşık 6 ay gibi bir sürede). Boyum 1,72. Mezuniyetten hemen sonra hamile olduğumu öğrendim ve ufak bir depresyondan sonra verdiğim kiloları yavaş yavaş almaya başladım.Artık daha çok birlikte olacağız sanırım
Hem burda bende sizinle birlikte devam ederim düzenli ve sağlıklı beslenmeye.
ayy ben de dün baktım ama bana göre diyet değil oooBen yine farklı bir diyete başlıyorm
bahsedeyim taylan kümelinin listesini yapacam
ilk liste su atıcı .
sonraki listeler gzl ilk başta kızabilirsinz ama sonra düzelecek
yarın başlıyorum![]()
afiyet olsun canımmmenüm
sabah:1 dilim ekmek
1 yumurta
peyir
zeytin
ara:yarım gofret(zilli kızım yüzünden yemek zorunda kaldım)
öğle:1 dilim börek
2 dilim ekmek arası peynir
1 dilim salam
ara: 1 portakal
akşam:3 kaşık et sote
2 kaşık pilav
salata
ayran
ara: 1 dilim kek.regliden beynim döndü
su:2.5 l
spor:50 d leslie
annen bu cumamı ameliyat olacaktı dilek?selam kızlar bugün ancak girebildim, dışardaydık kuzumla.. önce hastaneye vizit yapmaya gittik sonra da alışveriş merkezine oyun uynamaya, gelince de uyuttum..
yaa ben hala acıkmadımmmm.. regl de olamadım bir türlü..
afiyet olsun,sporda güzelMenumu yazayım sonra gecmısı okurum :
Sabah:
2 dılım kepeklı ekmekle tost
4 adet syh zytn
ogle yok
Aksam:
6 tane cıgkfte
1 bardak ayran
2 marul
1 dılım lavas ekmek .
Spor :
15 dakika bısıklet
15 dakıka kosu bandı : 6.0 hızla yurume /kosma
15 dakika zumba
Kizlar esim dunden beri telefonuma format atti yazilimi yeniledi bende onun yuzunden giremedimm ancak girebildimm
Menumu yazayım sonra gecmısı okurum :
Sabah:
4 adet syh zytn
ogle yok
Aksam:
6 tane cıgkfte
1 bardak ayran
2 marul
1 dılım lavas ekmek .
Spor :
15 dakika bısıklet
15 dakika zumba
Canim nisanlinla aranda oyle pismanim ama soyleyemiyorum fln yapma ya, kocan olcak senin, aranda niye gurur yapiyorsn k, git sen de cici cici sporuna ne guzel.
Biz yer tutmadik ama kasim ayinda yerlere bakmistik bizim begendigimiz yer ocakta basliyordu rezervasyonlara o yuzden bekliyorz. Az kaldi ocgin ilk gunu hemen kosa kosa gidip yer ayirticazz
Biz de 22 sini dusunuyoruzz :))
Yasemin menunden pek bir sey anlamadim :))
Ama afiyet olsun
Biraz acayip bir menu olmus sanki
Öncelikle günaydın herkese. Dün takımı o halde görünce atladım hemen. Yeni arkadaşlara kendimi tanıtmadım. Bugün ilk olarak ondan başlayayım. İsmim Ebru. Konya'ya yaşıyorum. 30 yaşındayım, sağlıkçıyım, bir tane dünya tatlısı kızım var 7 yaşında, allahın izniylede ikinci prensesim yolda. Çizelgemde de göreceğiniz gibi 25 hafltalık hamileyim. Ayrıca takımın Zeynep'ten ve Hatice'den önceki kaptanıyım. Yarışmaya 85,5 kilo ile başladım. 61,8 kilo ile (hedefim 63'tü) hemde şampiyon olarak mezun oldum (Yaklaşık 6 ay gibi bir sürede). Boyum 1,72. Mezuniyetten hemen sonra hamile olduğumu öğrendim ve ufak bir depresyondan sonra verdiğim kiloları yavaş yavaş almaya başladım.Artık daha çok birlikte olacağız sanırım
Ben seni gördüğümde kaç kiloydun Betül? O zaman gayet güzeldi kilon. Yani abartı hiç bişey yoktu. Ben seni biliylorum canım yaaa o yeter banaAyrıca ne bela kızım yaaaa bak hala kurtulamadın benden. Ama artık mecbursun çünki düğün var. Eminim düğünde istediğin kiloda olmak sana çok yakışacak.
Bisküvi pilav ve patates püresi haricinde güzel bir menü. Öğleni atlamışsın akşama yüklenmişsin. Ne kadar su içtiğinide yazmamışsın. Onun haricinde güzel bir menü, biran önce hedefine ulaş mezun ol da Haziran'a kadar kilonu sabitle. Çünki evlendiğin zaman dikkat edemezsen yine eski haline dönersin.
Menün hamur kızartması haricinde güzel olmuş. Onun haricinde neskafeyi nasıl içiyorsun? Su az olmuş. Yürüyüşün tempolu muydu?
Boyumuz seninle aynıymış canım. 61 kiloda ben gayet iyi görünüyordum. Ama dediğin gibi kilodan daha önemli sıkılaşmak. Bence spor yap çünki çok işe yarıyor. Bu arada ben hala 38 beden giyiyorum ama tabii ki göbek kısmı olmuyor
Menünü hiç beğenmedim. Özellikle kahvaltısız güne başlaman çok kötü olmuş. Kahvaltı çok önemli. Bundan sonra bence atlama mutlaka kahvaltı yap. Şuanki menün çok sağlıksız görünüyor. Su ve spor yazmamışsın. Daha sağlıklı ve daha besleyici menülerde kilo vermen bence daha kolay olur.
Meyve suları ve gofret haricinde iyi bir menüye benziyor. Topfenstrudel ne onu anlamadım ama. Ayrıca meyve yerken en geç öğleden sonra 3 gibi yiyoruz. O saaten sonra yenilen meyveler ne kadar sağlıklı görünselerde içerdikleri meyve şekerlerinden dolayı yakılması zaman alıyor ve vücutta depo ediliyor. Buda kilo vermemizi zorlaştırıyor. Meyve sularından uzak duruyoruz çünki lifinden arınmış sular sadece şeker olarak kalıyor vücudumuzda. 1 bardak portakal suyu yapabilmek için en az 3-4 tane portakal sıkıyoruz. Onun yerinde 1 tane portakal yememiz daha sağlıklı ve mantıklı. Bu arada suyu unutmayalım çok az olmuş.
oh ne güzel eğlenmişsin betül.düğüne kadar istediğin kiloya ulaşırsın inşallah.
afiyet olsun betül.boğazın nasıl oldu?
afiyet olsun dilek.
ecem bir gün normal bir menü oluyor,soea kuşa dönüyor.
afiyet olsun yasemin.topfenctrudel e ola kiakşam pek olmamış sanki.
maşallah çok yoğunsun.allah kolaylık versin.
hayırlı uğurlu olsun,yeni gelininiz.nermin sana az gıcık vereyim.ben geldiğimde aynı kilolardaydık ben sana 20 fark attım:111:hehehe nabeeerrrrrrrrrrr
kız senin bu farklı dietlerini napıcaz biz:44:
sabah yine yoookkk
ne değişik bir menüüüüü... pastanede çalışıp da kendine hakim olman ne güzel yaa.. ben 100 kilo olurdum valla
merhaba ebru ben de dilek oğlumla beraber siirtte yaşıyprum, be de sağlıkçıyım ,, allah bağışlasın kuzularını..
nescafeyi süt kreması ile içiyorum ama şekersiz, sütle içemiyorum beennn
ayy ben de dün baktım ama bana göre diyet değil ooo
afiyet olsun canımm
ebrunun gelişi yorumundan belli olurmuş :))) heytt bee ! acılınnnn ! :))Öncelikle günaydın herkese. Dün takımı o halde görünce atladım hemen. Yeni arkadaşlara kendimi tanıtmadım. Bugün ilk olarak ondan başlayayım. İsmim Ebru. Konya'ya yaşıyorum. 30 yaşındayım, sağlıkçıyım, bir tane dünya tatlısı kızım var 7 yaşında, allahın izniylede ikinci prensesim yolda. Çizelgemde de göreceğiniz gibi 25 hafltalık hamileyim. Ayrıca takımın Zeynep'ten ve Hatice'den önceki kaptanıyım. Yarışmaya 85,5 kilo ile başladım. 61,8 kilo ile (hedefim 63'tü) hemde şampiyon olarak mezun oldum (Yaklaşık 6 ay gibi bir sürede). Boyum 1,72. Mezuniyetten hemen sonra hamile olduğumu öğrendim ve ufak bir depresyondan sonra verdiğim kiloları yavaş yavaş almaya başladım.Artık daha çok birlikte olacağız sanırım
Ben seni gördüğümde kaç kiloydun Betül? O zaman gayet güzeldi kilon. Yani abartı hiç bişey yoktu. Ben seni biliylorum canım yaaa o yeter banaAyrıca ne bela kızım yaaaa bak hala kurtulamadın benden. Ama artık mecbursun çünki düğün var. Eminim düğünde istediğin kiloda olmak sana çok yakışacak.
Bisküvi pilav ve patates püresi haricinde güzel bir menü. Öğleni atlamışsın akşama yüklenmişsin. Ne kadar su içtiğinide yazmamışsın. Onun haricinde güzel bir menü, biran önce hedefine ulaş mezun ol da Haziran'a kadar kilonu sabitle. Çünki evlendiğin zaman dikkat edemezsen yine eski haline dönersin.
Menün hamur kızartması haricinde güzel olmuş. Onun haricinde neskafeyi nasıl içiyorsun? Su az olmuş. Yürüyüşün tempolu muydu?
Boyumuz seninle aynıymış canım. 61 kiloda ben gayet iyi görünüyordum. Ama dediğin gibi kilodan daha önemli sıkılaşmak. Bence spor yap çünki çok işe yarıyor. Bu arada ben hala 38 beden giyiyorum ama tabii ki göbek kısmı olmuyor
Menünü hiç beğenmedim. Özellikle kahvaltısız güne başlaman çok kötü olmuş. Kahvaltı çok önemli. Bundan sonra bence atlama mutlaka kahvaltı yap. Şuanki menün çok sağlıksız görünüyor. Su ve spor yazmamışsın. Daha sağlıklı ve daha besleyici menülerde kilo vermen bence daha kolay olur.
Meyve suları ve gofret haricinde iyi bir menüye benziyor. Topfenstrudel ne onu anlamadım ama. Ayrıca meyve yerken en geç öğleden sonra 3 gibi yiyoruz. O saaten sonra yenilen meyveler ne kadar sağlıklı görünselerde içerdikleri meyve şekerlerinden dolayı yakılması zaman alıyor ve vücutta depo ediliyor. Buda kilo vermemizi zorlaştırıyor. Meyve sularından uzak duruyoruz çünki lifinden arınmış sular sadece şeker olarak kalıyor vücudumuzda. 1 bardak portakal suyu yapabilmek için en az 3-4 tane portakal sıkıyoruz. Onun yerinde 1 tane portakal yememiz daha sağlıklı ve mantıklı. Bu arada suyu unutmayalım çok az olmuş.
Hangi yakadasın bilmiyorumda bizim burda kuyumcukent var orda bi balo salonu var yemekli iste kişi başı 50tl 350 kişilik istiyoruz biz müzik fotograf dj falan ekstra en uygun orayı bulduk yoksa ben kır düğünü istiyordum
ilk listeyi paylaşayım sana
bide blog varrr
bloguda incelersn
Eski Kiloma Dönüyorum | Diyet Sözcüğü Ağız Alışkanlığıdır, Benimkisi Sağlıklı Tıkınmak!
İşte ilk liste: Bu liste su atıcıdır…
SABAH
1 su bardağı kefir
1 ob yumuşak şeftali
1 çk toz tarçın
Blenderdan geçiriniz
ARA ÖĞÜN
3 adet mısır pirinç patlağı
ÖĞLEN
Sabah kahvaltısının aynısı
ARA ÖĞÜN
ARA ÖĞÜN
1’er tk labne light peynir
AKŞAM
2 adet probiotik sade yoğurt
3 yk haşlanmış kepekli pirinç
1 yk haşlanmış nohut
Nane ,dereotu,1 tutam semizotu,1 çk karabiber
2 SAAT SONRA
2 adet nektarin + 1 çb diyet kefir
Eğer, nektarin bulamıyorsanız armut, onu da bulamıyorsanız elma tüketebilirsiniz. Bu diyetin su atıcı olduğunu söylemeliyim. Bu diyetin ardından yağ yakıcı diyetler gelir.
oh ne güzel eğlenmişsin betül.düğüne kadar istediğin kiloya ulaşırsın inşallah.
afiyet olsun betül.boğazın nasıl oldu?
afiyet olsun dilek.
ecem bir gün normal bir menü oluyor,soea kuşa dönüyor.
afiyet olsun yasemin.topfenctrudel e ola kiakşam pek olmamış sanki.
maşallah çok yoğunsun.allah kolaylık versin.
hayırlı uğurlu olsun,yeni gelininiz.nermin sana az gıcık vereyim.ben geldiğimde aynı kilolardaydık ben sana 20 fark attım:111:hehehe nabeeerrrrrrrrrrr
kız senin bu farklı dietlerini napıcaz biz:44:
Menü :
---- 1 fincan sade kahve
Sabah : 100ml süt + 80gr Müsli
Ara : 1 fincan sade kahve
Ögle : 1 kücük tabak isirgan otu yemegi ( yalniz yasadigim icin bir yemek yapsam mecbur ikinci güne de kaliyor)
Aksam : 1 kase sehriye corbasi + 2 dilim siyah ekmek
Ara : 80 gr. kadar cips
toplamda 2 lt su ictim bu kez.. spor olmasada:26: cips olayi oldukca kötü görünüyor özellikle aksamdan sonra olmasi. okulda arkadaslar yanimda cikolata ,cips ,kek filan yerken sadece cipsden biraz yedim dayanamadim![]()
afiyet olsun kübracım spor çok iyi olmuşMenumu yazayım sonra gecmısı okurum :
Sabah:
4 adet syh zytn
ogle yok
Aksam:
6 tane cıgkfte
1 bardak ayran
2 marul
1 dılım lavas ekmek .
Spor :
15 dakika bısıklet
15 dakika zumba
çookk sevindim canım, umarım 36 da olursunBennn geldimm aslinda tam gelemedim hala disardaymdaa bi bakiyim dedimmm ama cokk mutluyumdaaa :) alisvrris yaptim bol bol veeee 38 beden herseyim uzun zamandirr zayifliyorum diye bisey almamistimm ben hala kendimi 40 saniyomusum megersem 38 misim laylaylayy bekle beni 36 ben geliyorummm
evet oldu canım ameliyat, çok şükür iyi geçmiş sesi iyi geliyordu..annen bu cumamı ameliyat olacaktı dilek?
kız deliiiii akşama kadar aç ne yaptın sen.. iyiki bayılmamışsın, meyve yeseydin, süt içseydin bariVeeeeee yoruma apacik korku dolu tek ogun menum :)
Saat 17.30
100 gr et doner
Domates sos
Biraz lavas
Zero
Baskaaaa hiccc bisi yemedim ne oncesi ne sonrasi
Amaaaa boyle olmasinin yani zamansizligin onemli bir nedeni vardi
cips dışında iyiymiş menün ..Menü :
---- 1 fincan sade kahve
Sabah : 100ml süt + 80gr Müsli
Ara : 1 fincan sade kahve
Ögle : 1 kücük tabak isirgan otu yemegi ( yalniz yasadigim icin bir yemek yapsam mecbur ikinci güne de kaliyor)
Aksam : 1 kase sehriye corbasi + 2 dilim siyah ekmek
Ara : 80 gr. kadar cips
toplamda 2 lt su ictim bu kez.. spor olmasada:26: cips olayi oldukca kötü görünüyor özellikle aksamdan sonra olmasi. okulda arkadaslar yanimda cikolata ,cips ,kek filan yerken sadece cipsden biraz yedim dayanamadim![]()
dün nişanlımın doğumgünüydü ama bugün kutlayabildik
çok güzel bir gündüü.
üzerinde resminin olduğu bir pasta yaptırdım ona bayıldı herkes ya, çok mutlu oldu.
ben dde çok mutlu oldum tabi :)
onun dgünü ama ben de nasiplendim, nişanda aldığımız saatler rose gold rengindeydi, bakır gibi yani, alyanslarımıza uymuyordu, Muhammet çok istiyordu bir tane daha yaptırmak, teyzesi yaptırmış ikimize de , hediye ettiler ben de sevindimm :)
gündüz de arkadaşlarla karaokeye gittik bu sesle milletin kafasını şişrdim
çok güzel br gündü anlayacapınız amaaaa idyete uygun muydu hayıııırrr ....![]()
dün nişanlımın doğumgünüydü ama bugün kutlayabildik
çok güzel bir gündüü.
üzerinde resminin olduğu bir pasta yaptırdım ona bayıldı herkes ya, çok mutlu oldu.
ben dde çok mutlu oldum tabi :)
onun dgünü ama ben de nasiplendim, nişanda aldığımız saatler rose gold rengindeydi, bakır gibi yani, alyanslarımıza uymuyordu, Muhammet çok istiyordu bir tane daha yaptırmak, teyzesi yaptırmış ikimize de , hediye ettiler ben de sevindimm :)
gündüz de arkadaşlarla karaokeye gittik bu sesle milletin kafasını şişrdim
çok güzel br gündü anlayacapınız amaaaa idyete uygun muydu hayıııırrr ....![]()