Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menüm
sabah:2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin
domates
2 lokma tahin pekmez

ara:5 balık kraker

öğle:1 tabak yoğurtlu havuç

akşam:1 tabak kereviz
yoğurt

ara:portakal.

su:2.5 l
spor:1 saat leslie

afiyet olsun nermin.ben sevemedim o yeşil çayı.

kız ben bakındım kimse yoktu.kız uyuyunca sporumu yaptım ben yattım:111:

bende normalde sevmem yeşil çayı tarçın atayım dedim tadı güzel oldu tatlandı yani.sonra internette baktım tarçınlı yeşilçay varmış meğer :1: dene bence.
sabah beri pek uğrayan yok ya canım sıkıldı benimde..oooh uykuyu da almışsın sporunuda yapmışsin senden iyisi yok herhalde.bende kızı uyuttum bisiklete bindim yemeğide ocağa koydum işler yolunda yani:)

bende normalde sevmem yeşil çayı tarçın atayım dedim tadı güzel oldu tatlandı yani.sonra internette baktım tarçınlı yeşilçay varmış meğer :1: dene bence.
sabah beri pek uğrayan yok ya canım sıkıldı benimde..oooh uykuyu da almışsın sporunuda yapmışsin senden iyisi yok herhalde.bende kızı uyuttum bisiklete bindim yemeğide ocağa koydum işler yolunda yani:)

oh ne güzel ,sende sporunu yapmışsın.:46:

yine kimse yok ortalıklarda gerçi öğlen saati hep böyle oluyordu:) yeni bir şey keşfettim yeşil çayın içine tarçın çubuğu atayım dedim güzel oldu normalde yeşil çayın tadını sevmiyorum ama böyle gayet güzel oldu 2.fincanı içiyorum isteyene ikram edebilirim:34:
ben de sade içemiyorum ama tarçınlı veya bergamot aromalı hoşuma gidiyor, daha bir sürü çeşidi var baksana sen de
menüm
1 yumurta
peynir
zeytin
domates
2 lokma tahin pekmez

yoğurt

afşyet olsun canım menü de spor da harika

şu andan itibaren kaptanlığı bırakıyorum.bu durumun düzeleceği falan yok.isteyen istediği gibi düşünsün umrumda değil.ben en fazla 1 ay(şu koşullarda gerekirse aç kalıp son kalan 1.5 kilomu verip) çekip gideceğim.

ohhhhh yaaa
en sonunda regl oldum
en sonunda pazartesi mesaisi bitti
en sonunda evdeyim
ohhhh yaaaaa

bugünkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek ,biraz peynir ve domatesli yumurta
ara:1 elma 1 mandalina 2 fincan yeşil çay
öğlen:1 tabak antep usulü tarhana çorbası
ara: 1 fincan kayısılı bitki çayı
akşam:patlıcan yemeği,1 taabak çorba ve yeşillik

45 dakika spor

şu andan itibaren kaptanlığı bırakıyorum.bu durumun düzeleceği falan yok.isteyen istediği gibi düşünsün umrumda değil.ben en fazla 1 ay(şu koşullarda gerekirse aç kalıp son kalan 1.5 kilomu verip) çekip gideceğim.

zeynep ne oldu canım yaaa.. gerilme bu kadar oluruna bırak kendine zarar veriyorsun, anlıyorum seni ama gelen gelir gelmeyeni diskalifiye edersin..

çok geçmiş olsun ebru, allah korumuş sizi, ya zamanında gelemeseydin düşünmesi bile korkunç..

evet canın mecburi hizmetimi yapıyorum.. aslında büyük şehre göre avantajları var ama yalnızlık kötü..eşim özel sektörde ve dr değil gelemiyor yanımıza, annmeler burdaydı sağlık nedeni ile gitmek zorunda kaldılar.. bizde kuzumla başbaşa kaldık..annemerin gelişini dört gözle bekliyorum valla..
nescafe dediğin gibi bağımlılık yaptı içmezsem başım ağrıyor.. önceden çay da içerdim nescafe 2-3 günde 1...ama burda çaylar kaçak ve acı , içilmiyor kii.. bende iyice zıvanadan çıktım 2 kupa nescafe mutlaka içiyorum.. ama bırakmak lazım dediğin gibi, deniycem

Bizim doktorlardan biriside Siirt'te yapmıştı mecburi hizmetini. Sanırım önemli bir yer Siirt :) Allah yardımcın olsun bu arada. Gerçekten zor bir durum. Daha önce bende yaşamıştım. Hatta kızımı 1,5 yaşına kadar yalnız büyüttün. Çok zor oluyor. Neskafe konusunda da zor olacak ama ben denedim bırakabiliyorsun. Hatta bir yerde şöyle birşey okumuştum. Eğer 10 gün boyunca alışkanlık yapan şeyi yapmazsan eğer mesela 10 kahve içmezsen daha sonra vücut unutuyormuş o alışkanlığı. Biraz dişini sıkmak lazım :34:

ahngisini söylemedim ki :D

olmamış sanki
yanlış mıyımmm

hahah evet turti yaaa, alaydın kardeşine iyiydi, kaçırdın güzelim kızı :)
hayırlı olsun kardeşin içinnn Allah tamamına erdirsinn

bugün yemek takımımı almaya gideceğimmmm
size de resmini göstereyim beğencek msiniz bkalımmmEki Görüntüle 585316 Eki Görüntüle 585317 Eki Görüntüle 585318

Yemek takımlarının şekli çok hoş ama deseni bana göre değil. Zevklerimiz biraz farklı sanırım. Güle güle kullan canım :16:

bunlar da yanında alacağım kadeh takımları
renksiz olması yani yaldız veya gümüş rengi değil bir çok renk takımla uyum sağlar hem de makine de yıkanabiliyoor :))

Eki Görüntüle 585320
Eki Görüntüle 585321
Eki Görüntüle 585322
Eki Görüntüle 585323
Eki Görüntüle 585324

Ama bunlara bayıldım gerçekten çok zarif ve şık bir takım :46::56:

Baktım canım dügün comdaki heryeree fiyat aldım 200 kisilik bile 23 24 bine geliyo kuyumcukentteki salon hosuma gitti yemege gelince ben florya uludag restaurantta yaptım nisanımı 3 cesit et verdik misafirler orda yeternce yediler dugunde oynasınlar hahahaha :))

Ayyy vallaa acc ac gezdim bugunde oyle bi tostla durdumm yarın yicem valla artık :))
Gecmis olsun oh bakk ne güzel atlatmıssınız ameliyatı hayırlısıyla cabucak iyileşir insallah

Erittilllerrr benii erittilerr :))

Menülerim böyle tek ögün degil ama az yerim bastan pesin pesin söyliyim hahah hatta :)) yoksa ben normal zayflama düzeninde yedigimde zayıflayamıyorum.. Test edilip onaylandı :)) hayatım boyunca spor yapabilecegimi sanmıyorum ama evimde kosu bandım olucak.. En azından buna zemin hazırlicam. Yavas yavas yasam seklim haline gelebilir diye dusunuyorum..

Dedigim gibi menülerim boyle tek ögün degil tabiki bu istisna ama ögünlerim azdır benim 1 kase corba bi ögünüm olur yemeklerden 2 en fazla 3 yk yerim ve beyaz ekmek tüketirim kepek, çavdar vs vs alerjim var yasak bana.. Genel olarak buyum :) eger okuldaki acık bufeden alacak zamanım olursa da kasada para almazlar genelde o kadar azdır yani :))

Önemli olan kilo vermek değil zaten canım sağlıklı beslenmek. Yoksa kilo vereceğim diye sağlığından olan bir sürü insan var Allah korusun. Senin beslenmen oldukça sağlıksız. Protein, vitamin alımına dikkat etmen lazım. Eeee o zaman senin zayıflayabilmen için bu şartlarda hiç bişey yememen lazım :44:

Sabah : 2 dilim siyah ekmek + 4 mini yesil biber + 1 dlim salam + limonlu yesil cay

Ara : 1 tane diyet bisküvi

Ögle : 1 kase yogurt corbasi + 2 dilim siyah ekmek

Ara : 1 büyük yesil elma

Aksam : 1 kase yogurt corbasi + 7 kasik etli sebze türlüsü + 2 kasik pilav

Ara : 1 kutu ayran

Ara : 1 diyet form cayi

Ara : 1 fincan ade kahve

Ara : 1 fincan sade kahve

toplamda 2,5 lt su ictim cay ,corbalar haric :1: 10 dk kadar a mekik ve bel hareketleri yaptim.. söylemeye gerek yok bol yogun tempo yeterince enerji kaybi yasadigima inaniyorum :42:

Bu menün diğerine göre daha güzel olmuş. Form çaylarına dikkat et, bir süre sonra vücut onlar olmadan kendi ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geliyor. Ben form çayı yerine yeşil çay öneriyorum. Sade kahve yerinede yeşil çay içebilirsin. Hem diyet yaparken işine yarar. Ayrıca emin ol enerjini kahveye borçlu değilsin, o sadece senin düşüncen. Böyle düşünürsen içmediğin zamanlar kötü hissedersin kendini. Sadece kahvedeki kafeinin çokluğu seni öyle hissettiren. Zaten bağımlılığıda o yapıyor. Eğer yerine bişey koyabilirsen bence kahve işini bitirebilirsin.

kızlar bugün itibariyle mesaj sayma kuralı geri döndü.iki hafta mesaj sayılarına dikkat etmeyenler diskalifiye edilecek.

Mesaj kuralını kaldırmışmıydınız?

menüm
1 yumurta
peynir
zeytin
domates
2 lokma tahin pekmez

yoğurt

Balık kraker haricinde güzel bir menü. Afiyet olsun :9:

Şimdi durduk yere neden böyle yazdın anlamadım? Sorun tam olarak ne? Gelen geliyor zaten, gelmeyende kendisi bilir. Neden bu kadar geriyorsun hem kendini, hem ortamı?

ohhhhh yaaa
en sonunda regl oldum
en sonunda pazartesi mesaisi bitti
en sonunda evdeyim
ohhhh yaaaaa

Ne mutlu o zaman sana :9:

bugünkü menüm

45 dakika spor

Nermin'cim harika olmuş ilk günün menüsü. Devamınıda bu şekilde bekliyoruz :46: Su ne kadar içtin bu arada:44:

bence canını boşa sıkıyosunr zeynep.bu hafta durum belli olur zaten kaptanlık elbetteki zor sorumluluk isteyen bir iş sanırım sende bu yüzden geriliyorusn.karar senin elbetteki.

bugünkü menüm

45 dakika spor
afiyet olsun menün de sporun da çok güzel

bu takım nasıl olduda bu hale geldi anlamadım sorunlar nerede oluştu. hatalarımız neler bunlara çözüm getirmeliyiz bence ayrıca kimde problem varsa uyarılsın gevşeklil olduğu zaman motivasyonda kalmıyor istekte.

Back
X