Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet bence de Zeynep burdayken daha fazla düzelme olasılığı vardı ama Zeynep kalmak istemedi, zorla tutacak değildik kızı, o da çok stres oldu demek ki istemedi .
moral bozukluğu konusunda başta öyle oluyor haklısın ama yapacak br şey yok, moralleri yukarda tutacağız, başka türlü olmaz çünkü. Kalan sağlar bizimdir diyip yolumuza devam edeceğiz :))

Ebru kaptanlık konusunda ne diyecek bakalım, kabul ederse güzel olur.

ama biz de ya şevkimiz kırıldı, hemen gitmeye bakıyorum moduna girmeyelim, motivasyonumuz yüksek olsun yine çabukmezun olalım hepimiz ama böyle isteksizce değil..

Tabikii zorla tutamazdık orası ayrı.. Ebru nun motive tarzı hos ciddiyeti kararlılıgı güzel gercekten ama sonuc olarak zayıflamak icin burada degil mesela cuma günü listeler paylasılırken kaptan sadece paylasıcak ama o olmayacak listede bu mümkün mü ki kurallar bunu kabul ediyor mu?

Senin dedgin diyeti yapıcam daha alısverise cıkamadım :))

Ayyy insallahhhhh kubraaa aklıma girme kızzzz :)) hahahaah valla olabilir 34 neden olmasınn kiiii :))

yapmıyorm ben canım boşver yapma
bnce haaytımz boyunca beslenebileceğimz tarzda yemeliyz :) yoksa alırz :(
34 :37::37::37:
Sen dayaklıksın zaten Gülçin. Geçen günde yazdım ama geçmişi okumadığın için görmemişsindir. Birden bire çekip gittin hiç haber vermeden çok merakta bıraktın bizi. O yüzden kızgınım sana. Aklımıza binbir türlü şey geldi.

Ayrıca Gülçin ve Betül'cüm kaptanlık konusunda sizinle hem fikir değilim. Çünki kaptan kaptanlığını yapamazsa takım bu duruma geliyor. En büyük örneği gözünüzün önünde.

Ben resmi olarak kaptanlığı devralıyorum kızlar. Düzen yine eski düzen, kurallar yine aynı. Bu hafta mesaj sayılarını herkes Betül'e atsın. Listeler Betül'a ait. Bu bir haftanın sonunda zaten takımda kalanlarla kalmayanlar belli olacaktır. Sonraki haftalarda da zamanla düzene girecektir. Kübra sen yine devam edersin kaptan yardımcılığına. Betül'cüm sende zaten eski olduğun için biçok şeyi biliyorsun sende yardımcı olursan yine döneriz eski halimize. Takım düzelene kadar burdayım ben.

tamam canım anlasıldı ..
ben elimden geldiğince burda olacam :16:

Tabikii zorla tutamazdık orası ayrı.. Ebru nun motive tarzı hos ciddiyeti kararlılıgı güzel gercekten ama sonuc olarak zayıflamak icin burada degil mesela cuma günü listeler paylasılırken kaptan sadece paylasıcak ama o olmayacak listede bu mümkün mü ki kurallar bunu kabul ediyor mu?

sorun olmaz bu konu diye düşünüyorum.

güzel olcak her şey merak etmeyinnnnn
mesajları bana atmayı unutmayın, ciddi bir sürece giriyoruz kızlar..
kalmak istiyorsanız, beraber devam etmek istiyorsak toparlanmamız lazım bunun içinde ilk aciliyeti olan şey katılım ve mesaj sayısı..

Sen dayaklıksın zaten Gülçin. Geçen günde yazdım ama geçmişi okumadığın için görmemişsindir. Birden bire çekip gittin hiç haber vermeden çok merakta bıraktın bizi. O yüzden kızgınım sana. Aklımıza binbir türlü şey geldi.

Ayrıca Gülçin ve Betül'cüm kaptanlık konusunda sizinle hem fikir değilim. Çünki kaptan kaptanlığını yapamazsa takım bu duruma geliyor. En büyük örneği gözünüzün önünde.

Ben resmi olarak kaptanlığı devralıyorum kızlar. Düzen yine eski düzen, kurallar yine aynı. Bu hafta mesaj sayılarını herkes Betül'e atsın. Listeler Betül'a ait. Bu bir haftanın sonunda zaten takımda kalanlarla kalmayanlar belli olacaktır. Sonraki haftalarda da zamanla düzene girecektir. Kübra sen yine devam edersin kaptan yardımcılığına. Betül'cüm sende zaten eski olduğun için biçok şeyi biliyorsun sende yardımcı olursan yine döneriz eski halimize. Takım düzelene kadar burdayım ben.

ben elimden gelen yardımı yaparım. her şey düzelecek buna inanıyorum..

Senin dedgin diyeti yapıcam daha alısverise cıkamadım :))

Ayyy insallahhhhh kubraaa aklıma girme kızzzz :)) hahahaah valla olabilir 34 neden olmasınn kiiii :))

ecem yapma öyle değişik diyetler kız, gerçekten faydadan çok zararı oluyor.
bak Kübra da vazgeçtii

Sorun yok kızlar resmi olarakta kaptan olabiliyorum. Önemli olan o listede olmak değil zaten Ecem kaptanın görevide zaten sadece cuma günleri liste yapmak değil. Zaten zamanla daha iyi öğreneceksiniz. Eskiler iyi bilir.

Betül'cüm yine kurtulamadın yaaa benden, üzüldüm senin adına :60::60::60:

Ve unutmayın ki burda hepiniz kendiniz için bulunuyorsunuz, kimsenin verdiği 1 gramın bir diğerine faydası yok. Eğer gerçekten zayıflamak için burdaysanız bu sitenin ve bu takımın önemini iyi anlarsınız. Çünki ben hayatımda ilk defa diyet yaptım ve herkesin gözü önünde 6 ay içerisinde yaklaşık 25 kilo verdim. Bu nedenlede sırtımı çeviremedim takıma çevirememde.

Şuan takımda bulunan herkestende aynı özveriyi bekliyorum. (Betül diyordur yine çok ciddiye aldın Ebru diye.:60::60:) Ama ciddiye alınmadığı zamanda takımın ne hale geldiğini hepimiz gördük. Allahtan tam zamanında yetiştim. :16:

kalmak istiyorsanız, beraber devam etmek istiyorsak toparlanmamız lazım bunun içinde ilk aciliyeti olan şey katılım ve mesaj sayısı..

Birlik olursak düzelir herşey yeniden
bu takım sayesinde kilo veriyorsak devam etmeliyz buna..

cumbo (61.5 /60.4/1.1/%1.79)
_ferdici_ ( 67 /66.7/0.3 / % 0.45)
Kbra23 ( 68.2 /67/1.2/%1.76)
goncagulll ( 70.2/71.5 /-1.3 / -%1.85)izinli
mersinli42 ( 66 /66 /0/ %0) kilosu sabit
nurgulguney ( 54.5/ 54.5/0/ %0 ) kilosu sabit
pia ( 63.9/ / / % )kendi isteğiyle ayrıldı
yasminyaso ( 76///%)kendi isteğiyle ayrıldı
lafraise(63.2/62.6 /0.6 /% 0.95)
betuld(64/64 /0 /%0 ) kilosu sabit

en son cuma günkü listemiz böyleydi.
ferhan, yasemin, zeynep gitti.
goncagull arkadaş izine ayrılmış.

nurgul ve semine hiç uğramıyor gibi bir şeyy
ben, ecem, dilek, kübra varız.
çucukkraker yasemindi galiba, ve de katılırsa katerina deneme sürecinde olcaklar.
bu yazdığım herkes mesaj sayısına göre eğer düzenli gelmiyorsa diskalifiyeyi göze almış demektr

bu konuda hem fikir miyiz ?

Sorun yok kızlar resmi olarakta kaptan olabiliyorum. Önemli olan o listede olmak değil zaten Ecem kaptanın görevide zaten sadece cuma günleri liste yapmak değil. Zaten zamanla daha iyi öğreneceksiniz. Eskiler iyi bilir.

Ve unutmayın ki burda hepiniz kendiniz için bulunuyorsunuz, kimsenin verdiği 1 gramın bir diğerine faydası yok. Eğer gerçekten zayıflamak için burdaysanız bu sitenin ve bu takımın önemini iyi anlarsınız. Çünki ben hayatımda ilk defa diyet yaptım ve herkesin gözü önünde 6 ay içerisinde yaklaşık 25 kilo verdim. Bu nedenlede sırtımı çeviremedim takıma çevirememde.

Şuan takımda bulunan herkestende aynı özveriyi bekliyorum. (Betül diyordur yine çok ciddiye aldın Ebru diye.:60::60:) Ama ciddiye alınmadığı zamanda takımın ne hale geldiğini hepimiz gördük. Allahtan tam zamanında yetiştim. :16:

yok Ebru ya bu sefer ben de ciddiye aldım, çünkü durum ciddi :))

cuma günleri listeyi ben mi hazırlayacağım .??

çucukkraker yasemindi galiba, ve de katılırsa katerina deneme sürecinde olcaklar.
bu yazdığım herkes mesaj sayısına göre eğer düzenli gelmiyorsa diskalifiyeyi göze almış demektr

Aynen dediğin gibi Betül perşembe akşamı yine konuşur karar veririz. Nurgül ve Semine için bende aynı şeyleri düşünüyorum. Nermin geldi bu arada eğer cumaya kadar mesajları ve menüleri düzenli giderse o da dahil olur listeye. Ayrıca katerina ile yeniden konuşmamız gerekiyor oda çok fazla zaman ayıramaayacak gibi. Deneme sürecinde bakarız duruma. Takımda bir kişi dahi kalsa sorun yook 13. takım kapanmayacak :34:

2 aydır buradayım neyin ne oldugunu gayet iyi anladım. Cuma günü liste yapmaktan ibaret olmadıgını bilmesem dahi neyin ne oldugu acıkca görülüyor benim söylediğim soru isareti olan kısmından biri..
Ayrıca bu konusma tarzını hos bulmuyorum Zeynep gayet iyiydi en azından elinden gelenin iyisini yaptı.. Onun sanssızlıgı bir anda herkesin gitmesi oldu kendisiyle bagdastırdı sonuc olarak bu tarz ithamları hos bulmuyorum. Takımın bu hale gelmesini sadece kaptana bagdastırmanın cok ama cok yanlıs oldugunu düsünüyorum. O da emek verdi buna saygı göstermek mecburiyetindeyiz.
Hayırlı olsun.

yok Ebru ya bu sefer ben de ciddiye aldım, çünkü durum ciddi :))

cuma günleri listeyi ben mi hazırlayacağım .??

Paslaşırız canım. Ben netbooku iş yerine götürürüm yine. Perşembe akşamdan konuşur karar veririz. Kim müsaitse o hazırlar. Diğerimiz kontrol ederiz. Ayrıca yine takımdaki herkes liste yapmayı ve paylaşmayı öğrenir. Sorun olmaz yani. Zaten benim şurda 2,5 ayım kaldı izne ayrılmama. Ondan sonra evdeyim uzun bir süre. Zaten doğumdan sonra yine lazımda bana takım. Biraz önce oldu ama hayırlısı bakalım. :9:

2 aydır buradayım neyin ne oldugunu gayet iyi anladım. Cuma günü liste yapmaktan ibaret olmadıgını bilmesem dahi neyin ne oldugu acıkca görülüyor benim söylediğim soru isareti olan kısmından biri..
Ayrıca bu konusma tarzını hos bulmuyorum Zeynep gayet iyiydi en azından elinden gelenin iyisini yaptı.. Onun sanssızlıgı bir anda herkesin gitmesi oldu kendisiyle bagdastırdı sonuc olarak bu tarz ithamları hos bulmuyorum. Takımın bu hale gelmesini sadece kaptana bagdastırmanın cok ama cok yanlıs oldugunu düsünüyorum. O da emek verdi buna saygı göstermek mecburiyetindeyiz.
Hayırlı olsun.

Ecem'cim senin ne kadar süredir burda olduğunu bilmiyorum canım, ama henüz birbirimizi tanımadığımız için hakkımda bu şekilde düşünmende normal. Burda ne kadar anlatmaya çalışsakta bazen kelimelerimiz yetersiz kalıyor. Zamanla beni tanıdıkça ne demek istediğimi daha iyi anlayacağını düşünüyorum. Ben benden öncekilerden öğrendiklerimi uyguladım ve takımda en ufak sorun çıkmadı. Onlar zamanında da böyle sorunlar çıkmazdı. Benim kızdığım tek nokta ben kaptanlığı bırakıyorum takım nolursa olsun, var mı böyle kolay bırakıp gitmek. Kusura bakmayın ama bunlar benim düşüncelerim. Kaptan önemli olmasaydı takım bu hale düşmezdi. Herkes düşüncesinde özgürdür. Kimse kimseyi yargılayamaz ama eğer o buraya değer verseydi sizleri bu şekilde yüzüstü bırakıp gitmezdi. Takımı yeniden canlandırmak çokta zor bişey değil. Kurallar belli uyanlar kalır, uymayanlar gider. Gidenlerin yerine yenisi gelir. Ama o uğraşmak istemedi çünki zaten hedeflerine ulaştı. Geride kalanlarda demek ki önemli değilmiş. Arkasına bile bakmadan gitti. Umarım anlatabildim düşüncelerimi.

Ecem'cim senin ne kadar süredir burda olduğunu bilmiyorum canım, ama henüz birbirimizi tanımadığımız için hakkımda bu şekilde düşünmende normal. Burda ne kadar anlatmaya çalışsakta bazen kelimelerimiz yetersiz kalıyor. Zamanla beni tanıdıkça ne demek istediğimi daha iyi anlayacağını düşünüyorum. Ben benden öncekilerden öğrendiklerimi uyguladım ve takımda en ufak sorun çıkmadı. Onlar zamanında da böyle sorunlar çıkmazdı. Benim kızdığım tek nokta ben kaptanlığı bırakıyorum takım nolursa olsun, var mı böyle kolay bırakıp gitmek. Kusura bakmayın ama bunlar benim düşüncelerim. Kaptan önemli olmasaydı takım bu hale düşmezdi. Herkes düşüncesinde özgürdür. Kimse kimseyi yargılayamaz ama eğer o buraya değer verseydi sizleri bu şekilde yüzüstü bırakıp gitmezdi. Takımı yeniden canlandırmak çokta zor bişey değil. Kurallar belli uyanlar kalır, uymayanlar gider. Gidenlerin yerine yenisi gelir. Ama o uğraşmak istemedi çünki zaten hedeflerine ulaştı. Geride kalanlarda demek ki önemli değilmiş. Arkasına bile bakmadan gitti. Umarım anlatabildim düşüncelerimi.

her ne olursa olsun yine de kisiler üzerinden çok tartişmamak gerek diye düşünüyorum ben Ebru
kendisi de burda yok artık, arkasından konuşuyor gibi olunmasın
kapatalım bu konuyu, uzamasın,

hep beraber önümüze bakalım.

neyse kızlar ben artık çıkıyorum.
yarın görüşürüzz :)

yarın da böyle herkes gelir umarım: ))

gece uyumadan önce herkes kendini incecik hayal etsinnn :))
yani bir iki ay sonraki hallerimizi :)

tatlı rüyalar herkeseee

her ne olursa olsun yine de kisiler üzerinden çok tartişmamak gerek diye düşünüyorum ben Ebru
kendisi de burda yok artık, arkasından konuşuyor gibi olunmasın
kapatalım bu konuyu, uzamasın,

hep beraber önümüze bakalım.

Benim için konu zaten kapandı canım ama sanırım bazı şeyler yanlış anlaşıldı. Sadece onun açıklamasıydı. Bende sana katılıyorum bu konuda. Önemli olan geçmiş değil gelecek.

neyse kızlar ben artık çıkıyorum.
yarın görüşürüzz :)

yarın da böyle herkes gelir umarım: ))

gece uyumadan önce herkes kendini incecik hayal etsinnn :))
yani bir iki ay sonraki hallerimizi :)

tatlı rüyalar herkeseee

İyi geceler canım ben zatennnn inceciğimm ııhıhıhı :37::37::37:

pazar olmamış:20:bu akşamda havuç kavur ve yoğurtla.yada tavuk göğsünü ince yaprak gibi doğra,baharatla.azcık yağda teflonda 5 d pişir.hımmmm:56:

banada ynısı söylüyorlar ama umrumda değl.boşver sende:34:

tamam betül:34:

yasemin sen nerde yaşıyorsun ki?
afiyet olsun:34:

merhaba katerina.bol bol paylaşım yaparım diyrsan gelebilirsin:34:

Avusturya, viyana canim

afiyet olsun zeynep, harika bir pazar kahvaltısı mmmmmm

anaaaammm o ne kız hem nişan hem düğün yemekli mi... ben nişan yapmadım, düğünüm de sadece oynmalıydı .. hiihihii.. biz cimriyiz birazcıkkkk... aslında biz yemekli düğün istemiştik ama eşimin ailesi yapamayız dedi, aslına bakarsan düğünü bile istemiyorlardı..

senin yemelerine bişey diyemiyorum arık... ama kahvaltını yaaappppp

yaa sen nasıl hissediyorsun o önemli.. aynaya bakınca güzel mi hissediyorsun çirkin mi bence kararı sen vermelisin

ohhh menüye baaakkkkk, ben de sinemaya gitmek istiyorum ben deeee ben deeee

ben çok beğendim menünü, afiyet olsun

afiyet olsun, takım kaptanımız bilgi verecektir bu konuda..

bence daha erken sonuç alırsın..

Tesekkür ederim canim umarim kilo verdirici bir listedir :)

kızlar bugün itibariyle mesaj sayma kuralı geri döndü.iki hafta mesaj sayılarına dikkat etmeyenler diskalifiye edilecek.

menüm
sabah:2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin
domates
2 lokma tahin pekmez

ara:5 balık kraker

öğle:1 tabak yoğurtlu havuç

akşam:1 tabak kereviz
yoğurt

ara:portakal.

su:2.5 l
spor:1 saat leslie

Gayett güzel bir menü , balik krakerler benimde dikkatimi cekti :) cubuk kraker oldugum icin olabilir :27:

Off izledim cok fena görünüyor kadin. bunu izledikten sonra bir mandalina yedim :37:

şu andan itibaren kaptanlığı bırakıyorum.bu durumun düzeleceği falan yok.isteyen istediği gibi düşünsün umrumda değil.ben en fazla 1 ay(şu koşullarda gerekirse aç kalıp son kalan 1.5 kilomu verip) çekip gideceğim.

takimin eski hali nasildi bilmedigim icin yorum yapamayacagim.. ama sinirlerinin yipranmis oldugu belli yazdiklarindan zeynep. umarim biraz sakinlesip kendine geldiginde aramiza tekrar katilirsin... Takim kaptanligini birakabilirsin sorumluluk agir geliyorsa ama takimdan küsüp diyete yalniz devam etme. simdiye kadar cok güzel kilo vermissin bunda eminim buranin katkisi büyük...sakin tekrar gelmemezlik yapma :50:

bugünkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek ,biraz peynir ve domatesli yumurta
ara:1 elma 1 mandalina 2 fincan yeşil çay
öğlen:1 tabak antep usulü tarhana çorbası
ara: 1 fincan kayısılı bitki çayı
akşam:patlıcan yemeği,1 taabak çorba ve yeşillik

45 dakika spor

gayet güzel bir menü, ama bu ara lari nasil yaptin canim ? hepsi birlesik bir münü gibi mi yoksa mandalina ile elma arasinda mesela saat farki varmi ? ara larin amaci ögünler arasinda vücudu cok ac birakmadan kitlik gibi acligin olmayacagi sinyalini vermek ?

Bizim doktorlardan biriside Siirt'te yapmıştı mecburi hizmetini. Sanırım önemli bir yer Siirt :) Allah yardımcın olsun bu arada. Gerçekten zor bir durum. Daha önce bende yaşamıştım. Hatta kızımı 1,5 yaşına kadar yalnız büyüttün. Çok zor oluyor. Neskafe konusunda da zor olacak ama ben denedim bırakabiliyorsun. Hatta bir yerde şöyle birşey okumuştum. Eğer 10 gün boyunca alışkanlık yapan şeyi yapmazsan eğer mesela 10 kahve içmezsen daha sonra vücut unutuyormuş o alışkanlığı. Biraz dişini sıkmak lazım :34:

Yemek takımlarının şekli çok hoş ama deseni bana göre değil. Zevklerimiz biraz farklı sanırım. Güle güle kullan canım :16:

Ama bunlara bayıldım gerçekten çok zarif ve şık bir takım :46::56:

Önemli olan kilo vermek değil zaten canım sağlıklı beslenmek. Yoksa kilo vereceğim diye sağlığından olan bir sürü insan var Allah korusun. Senin beslenmen oldukça sağlıksız. Protein, vitamin alımına dikkat etmen lazım. Eeee o zaman senin zayıflayabilmen için bu şartlarda hiç bişey yememen lazım :44:

Bu menün diğerine göre daha güzel olmuş. Form çaylarına dikkat et, bir süre sonra vücut onlar olmadan kendi ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geliyor. Ben form çayı yerine yeşil çay öneriyorum. Sade kahve yerinede yeşil çay içebilirsin. Hem diyet yaparken işine yarar. Ayrıca emin ol enerjini kahveye borçlu değilsin, o sadece senin düşüncen. Böyle düşünürsen içmediğin zamanlar kötü hissedersin kendini. Sadece kahvedeki kafeinin çokluğu seni öyle hissettiren. Zaten bağımlılığıda o yapıyor. Eğer yerine bişey koyabilirsen bence kahve işini bitirebilirsin.

Mesaj kuralını kaldırmışmıydınız?

Balık kraker haricinde güzel bir menü. Afiyet olsun :9:

resimlere bayildim... darisi basimiza diyorum. azmin zaferi dedikleri olay bu olsa gerek masallah !!!

ayrica tavsiyelerin icin cok tesekkür ederim gülüm dediklerini uygulayacagim ;)
Eki Görüntüle 405123 Eki Görüntüle 405124 Eki Görüntüle 405125 Eki Görüntüle 405126

Sanırım farkı şuan daha iyi anlayacaksınız.

İlk iki fotoğraf geçen yıla ait. Diyete 85,5 kilo ile başladım. Şuan 70.2 kiloyum.:nazar:

En son 61,8 kiloyla (Hedefim 63 tü) mezun oldum. Yeni gelen arkadaşları motive eder inşallah. :16:

süper süper süpeerrr :46:cok gipta ettim walla :)

kızlar kısmetim buraya kadarmış.ebru kaptanlığı bırakmakta bir art niyet arıyor.açıkçası ben böyle bir ortamda daha fazla kalam.işin buraya gelmesini istemezdim.ama geldi.bu saatten sonra yapacak tek birşey kalıyor.çekip gitmek.hakkınızı helal edin,inşallah kimsenin kalbini kırmamışımdır.benden yana helal olsun .hoşçakalın.cumaya adımın yanına istediğinizi yazın.

sen hakkini helal et gülüm.. lütfen tekrar gel diyorum.. sakinlesince normal üye olarak geri gel zeynepp !!!

canım süpersn :)
inşallah 34 bile olduğunu görürsün :37::37::37:
ben kendimi 34 bile görmek istiyormmm :17::17:

Afiyet olsun canım ..
birsüredir buraya pek giremiyorum ..
Tanışamadık .
ben kübra 20 yaşındayım üniversite okuyorum bu takım sayesnde zayıfladm ve zayıflamaya devam ediyorum :34:

canım çok sevindm senin adına . :)
Diyete uygun olmasada olur birgünlüğüne :37:

yapmadım öyle diyet denedim olmadı cnm bugünden itibaren düzgün menü düzgün spor azimle tekrar yeniden :17:

Sen bilirsin artık ..

afiyet olsun canım begendim :16:

memnun oldum kübra, yasemin bende.. yasim senden büyük :1: 27. hayata oldukca gec kalmis hissettim yasini söyleyince

Zeynebin kaptanligi birakmasina gercekten üzüldüm ama bu isi iyi bilen ,cok iyi yapacagina inandigim birinin gecmesine de cok sevindim...Allah isini kolaylastirsin Ebru.. Umarim bize ugur getirirsin sirlarini söylersin de bizde senin gibi karneler aliriz :16:

katilim konusunda bastan söyledim günde 1 kez gelirim gecmisi okurum.. olabildigince herkese cvp yazmaya calisip menümü aciklarim. malesef bundan fazlasini yapmayi cok istiyorum ama zaman bulamiyorum. kac gündür gözümden uyku aka aka bu mesajlari yaziyor olsamda sorumlulugumu aksatmamaya calisiyorum:17: daha önce dedigim gibi lütfen beni böyle kabul edin.. en azindan 7 Ocaga kadar... sonra 1 ay daha rahat olacagim. is olayi bitecek.

hayirli ugurlu olsun canim sana da bize de :34:

mesaj sayisi böyle bir mesajin icinde yapilan alintilamalar da sayiliyor dimi ? bir de hangi günler bildiriliyor mesaj sayisi ?

Bende kaçıyorum şimdilik kızlar. Herkese iyi geceler tatlı rüyalar.:16:

Bu arada erken uyumanın zayıflamaya olan etkilerini umarım biliyorsunuzdur:34:

pazar olmamış:20:bu akşamda havuç kavur ve yoğurtla.yada tavuk göğsünü ince yaprak gibi doğra,baharatla.azcık yağda teflonda 5 d pişir.hımmmm:56:

banada ynısı söylüyorlar ama umrumda değl.boşver sende:34:

tamam betül:34:

yasemin sen nerde yaşıyorsun ki?
afiyet olsun:34:

merhaba katerina.bol bol paylaşım yaparım diyrsan gelebilirsin:34:

Avusturya, viyana canim

afiyet olsun zeynep, harika bir pazar kahvaltısı mmmmmm

anaaaammm o ne kız hem nişan hem düğün yemekli mi... ben nişan yapmadım, düğünüm de sadece oynmalıydı .. hiihihii.. biz cimriyiz birazcıkkkk... aslında biz yemekli düğün istemiştik ama eşimin ailesi yapamayız dedi, aslına bakarsan düğünü bile istemiyorlardı..

senin yemelerine bişey diyemiyorum arık... ama kahvaltını yaaappppp

yaa sen nasıl hissediyorsun o önemli.. aynaya bakınca güzel mi hissediyorsun çirkin mi bence kararı sen vermelisin

ohhh menüye baaakkkkk, ben de sinemaya gitmek istiyorum ben deeee ben deeee

ben çok beğendim menünü, afiyet olsun

afiyet olsun, takım kaptanımız bilgi verecektir bu konuda..

bence daha erken sonuç alırsın..

Tesekkür ederim canim umarim kilo verdirici bir listedir :)

kızlar bugün itibariyle mesaj sayma kuralı geri döndü.iki hafta mesaj sayılarına dikkat etmeyenler diskalifiye edilecek.

menüm
sabah:2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin
domates
2 lokma tahin pekmez

ara:5 balık kraker

öğle:1 tabak yoğurtlu havuç

akşam:1 tabak kereviz
yoğurt

ara:portakal.

su:2.5 l
spor:1 saat leslie

Gayett güzel bir menü , balik krakerler benimde dikkatimi cekti :) cubuk kraker oldugum icin olabilir :27:

Off izledim cok fena görünüyor kadin. bunu izledikten sonra bir mandalina yedim :37:

şu andan itibaren kaptanlığı bırakıyorum.bu durumun düzeleceği falan yok.isteyen istediği gibi düşünsün umrumda değil.ben en fazla 1 ay(şu koşullarda gerekirse aç kalıp son kalan 1.5 kilomu verip) çekip gideceğim.

takimin eski hali nasildi bilmedigim icin yorum yapamayacagim.. ama sinirlerinin yipranmis oldugu belli yazdiklarindan zeynep. umarim biraz sakinlesip kendine geldiginde aramiza tekrar katilirsin... Takim kaptanligini birakabilirsin sorumluluk agir geliyorsa ama takimdan küsüp diyete yalniz devam etme. simdiye kadar cok güzel kilo vermissin bunda eminim buranin katkisi büyük...sakin tekrar gelmemezlik yapma :50:

bugünkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek ,biraz peynir ve domatesli yumurta
ara:1 elma 1 mandalina 2 fincan yeşil çay
öğlen:1 tabak antep usulü tarhana çorbası
ara: 1 fincan kayısılı bitki çayı
akşam:patlıcan yemeği,1 taabak çorba ve yeşillik

45 dakika spor

gayet güzel bir menü, ama bu ara lari nasil yaptin canim ? hepsi birlesik bir münü gibi mi yoksa mandalina ile elma arasinda mesela saat farki varmi ? ara larin amaci ögünler arasinda vücudu cok ac birakmadan kitlik gibi acligin olmayacagi sinyalini vermek ?

Bizim doktorlardan biriside Siirt'te yapmıştı mecburi hizmetini. Sanırım önemli bir yer Siirt :) Allah yardımcın olsun bu arada. Gerçekten zor bir durum. Daha önce bende yaşamıştım. Hatta kızımı 1,5 yaşına kadar yalnız büyüttün. Çok zor oluyor. Neskafe konusunda da zor olacak ama ben denedim bırakabiliyorsun. Hatta bir yerde şöyle birşey okumuştum. Eğer 10 gün boyunca alışkanlık yapan şeyi yapmazsan eğer mesela 10 kahve içmezsen daha sonra vücut unutuyormuş o alışkanlığı. Biraz dişini sıkmak lazım :34:

Yemek takımlarının şekli çok hoş ama deseni bana göre değil. Zevklerimiz biraz farklı sanırım. Güle güle kullan canım :16:

Ama bunlara bayıldım gerçekten çok zarif ve şık bir takım :46::56:

Önemli olan kilo vermek değil zaten canım sağlıklı beslenmek. Yoksa kilo vereceğim diye sağlığından olan bir sürü insan var Allah korusun. Senin beslenmen oldukça sağlıksız. Protein, vitamin alımına dikkat etmen lazım. Eeee o zaman senin zayıflayabilmen için bu şartlarda hiç bişey yememen lazım :44:

Bu menün diğerine göre daha güzel olmuş. Form çaylarına dikkat et, bir süre sonra vücut onlar olmadan kendi ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geliyor. Ben form çayı yerine yeşil çay öneriyorum. Sade kahve yerinede yeşil çay içebilirsin. Hem diyet yaparken işine yarar. Ayrıca emin ol enerjini kahveye borçlu değilsin, o sadece senin düşüncen. Böyle düşünürsen içmediğin zamanlar kötü hissedersin kendini. Sadece kahvedeki kafeinin çokluğu seni öyle hissettiren. Zaten bağımlılığıda o yapıyor. Eğer yerine bişey koyabilirsen bence kahve işini bitirebilirsin.

Mesaj kuralını kaldırmışmıydınız?

Balık kraker haricinde güzel bir menü. Afiyet olsun :9:

resimlere bayildim... darisi basimiza diyorum. azmin zaferi dedikleri olay bu olsa gerek masallah !!!

ayrica tavsiyelerin icin cok tesekkür ederim gülüm dediklerini uygulayacagim ;)
Eki Görüntüle 405123 Eki Görüntüle 405124 Eki Görüntüle 405125 Eki Görüntüle 405126

Sanırım farkı şuan daha iyi anlayacaksınız.

İlk iki fotoğraf geçen yıla ait. Diyete 85,5 kilo ile başladım. Şuan 70.2 kiloyum.:nazar:

En son 61,8 kiloyla (Hedefim 63 tü) mezun oldum. Yeni gelen arkadaşları motive eder inşallah. :16:

süper süper süpeerrr :46:cok gipta ettim walla :)

kızlar kısmetim buraya kadarmış.ebru kaptanlığı bırakmakta bir art niyet arıyor.açıkçası ben böyle bir ortamda daha fazla kalam.işin buraya gelmesini istemezdim.ama geldi.bu saatten sonra yapacak tek birşey kalıyor.çekip gitmek.hakkınızı helal edin,inşallah kimsenin kalbini kırmamışımdır.benden yana helal olsun .hoşçakalın.cumaya adımın yanına istediğinizi yazın.

sen hakkini helal et gülüm.. lütfen tekrar gel diyorum.. sakinlesince normal üye olarak geri gel zeynepp !!!

canım süpersn :)
inşallah 34 bile olduğunu görürsün :37::37::37:
ben kendimi 34 bile görmek istiyormmm :17::17:

Afiyet olsun canım ..
birsüredir buraya pek giremiyorum ..
Tanışamadık .
ben kübra 20 yaşındayım üniversite okuyorum bu takım sayesnde zayıfladm ve zayıflamaya devam ediyorum :34:

canım çok sevindm senin adına . :)
Diyete uygun olmasada olur birgünlüğüne :37:

yapmadım öyle diyet denedim olmadı cnm bugünden itibaren düzgün menü düzgün spor azimle tekrar yeniden :17:

Sen bilirsin artık ..

afiyet olsun canım begendim :16:

memnun oldum kübra, yasemin bende.. yasim senden büyük :1: 27. hayata oldukca gec kalmis hissettim yasini söyleyince

Zeynebin kaptanligi birakmasina gercekten üzüldüm ama bu isi iyi bilen ,cok iyi yapacagina inandigim birinin gecmesine de cok sevindim...Allah isini kolaylastirsin Ebru.. Umarim bize ugur getirirsin sirlarini söylersin de bizde senin gibi karneler aliriz :16:

katilim konusunda bastan söyledim günde 1 kez gelirim gecmisi okurum.. olabildigince herkese cvp yazmaya calisip menümü aciklarim. malesef bundan fazlasini yapmayi cok istiyorum ama zaman bulamiyorum. kac gündür gözümden uyku aka aka bu mesajlari yaziyor olsamda sorumlulugumu aksatmamaya calisiyorum:17: daha önce dedigim gibi lütfen beni böyle kabul edin.. en azindan 7 Ocaga kadar... sonra 1 ay daha rahat olacagim. is olayi bitecek.

hayirli ugurlu olsun canim sana da bize de :34:

mesaj sayisi olarak böyle bir mesajin icinde yapilan alintilamalar da sayiliyor dimi ? bir de cuma günü saat kaca kadar ? özel mesajla mi buraya mesaj yazarak mi bildiriliyor..

Son düzenleme:
Selamlar

Önce sahsim adina durumu ozetliyeyim..yasemin ve ben zaten her halukarda yilbasinda ayriliyorduk..yasemin eskiden ayrilicakti benim israrimla kaldi... ben sadece Soyledigim tarihten 1 hafta once ayrildim..süpriz bir karar degildi vesselam

Zeynebin kaptanligi birakma konusuna bir iki laf etmeden gecemiycem
Bu sekilde yazman hic hos degil ebru..uslubun hic hos degil..hem uzatmak istemedignden bahsediyorsun hem neler yazmissin..biz ayrildiktan sonra bilezeynep burda defalar ca toparlamaya calisti listede olan arkadaslari bile buraya cekemedi...listeye ve geri sayfalara bakarsaniz gorursunuz mesajlari..simdi komple listeyimi yeniliycekti kaldiki yapamadim yapamiycakmisim diyede soylemis kendisi..böyle sansiz bir zamana denk geldi..bukadar basit! Bukadar dramatize etmeye gerek varmiydi...kapanmiCak ben varken asla kapanmiycakkkk 13. takim sahipsiz degil fln
Ne kadar gercek yasiyosunuz böyle yazilanlari okuyunca ben mi anormalim. Diye dusundum cunku bukadar sahiplenmeyi ben anormal buldum .. Zeynep birakmadan oncede öyle bir giris yaptin kiii ben listeden ayrilicaktim ama sayfayi asla birakmayi dusunmuyordum..öylede yazmistim sayfaya ve zeynebe..cunku benim ayrilmam kendi rahatsizligimla ve buna bagli kilomun sabitlenmesi ile ilgiliydi ama senin gelip burda birsey bilmeden cocuklari siralayip azarlar gibi bir uslupla siralaman beni rahatsiz etti ve sayfayi aboneligimden cikardim ..hepimiz belli biryasa statuye sahip insanlariz ve bu uslubu ben cocuklarima bile kullanmiYorum ..
Amacim art niyyetten soyunmus sadece nasil ki sizlerin burada bulamaniz sebebiyle söz ve sahip cikma hakkiniz varsa,, benimde ayni bu hakki kendimde görmemdir..bu hak simdiden sonra elbette yok bende..bundan sonra edersem o zaman bi art niyyet arayinlütfen yoksa..fikirlerime saygi bekliyorum
Sorun cözülmüs yeni kaptan hayirli olsun keyifle kilo vermenizi diliyorum

Back
X