Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozaman ben bugun sayıp 24 de gondereyımmı yoksa tam alındıgım gunumu beklıyım cok soru sordum ama :18:
Tabiiki soracaksın, sormazsan problem var zaten. Sen bugünden itibaren takımdasın zaten ama listeye girip girmeyeceğine perşembe karar vereceğiz. Bugünden itibaren takıma ilk yazdığın mesajdan başlayıp son mesajına kadar sayarsın. Gün sonunda sayıyı Betül'e mesaj atarsın.
kızlar sporumu aksam 5 demiştim ama derslerden dolayı çok yorgun oluyorum. en dinç halim sabah kalkınca oluyor. sizce sporumu kahvaltıdan öncemi sonramı yapsam bilemedim ben.?
merhaba kızlar bugun etüte kaldım gelırkende bankaya ugradım biraz geciktim haylice :)
işte bugunlük menüm:
kahvaltı:
beyaz peynir , domates , salatalık , haslanmıs yumurta , kaymak (süt kaymağı yağlı olmıyanndan ). 3 dilim ekmek
ara : diyet bisküvi birkaç tane
öğlen:
eve gelemedim döner yedım yanındada ayranım vardı
ara olmadı malesef
eve gelincede sıcacık bir çorba yaptım ekmeksz içtim 1 dilim ince bir ekmek vardı.
mezun olmadım canım kendım ayrıldım ama mecburen ama 6 ayı gectı bıldıgım kadarıyla 6 aya kadar gıremıyodum gruplara gectıgı ıcın gırebılıyorum dıye bılıyorum ama degıstımı bılmıyorum kı yalan degıl hıc bakmadım... ben bıde gunluk tutuyorum tugkay2000 gunlugu onunda cok yardımı oldu gecen sene 21 aralıkda baslamıstım tutmaya...
kızlar sporumu aksam 5 demiştim ama derslerden dolayı çok yorgun oluyorum. en dinç halim sabah kalkınca oluyor. sizce sporumu kahvaltıdan öncemi sonramı yapsam bilemedim ben.?
merhaba bu msj sayıp yollama işini ben anlamadım nasıl oluyor o her takım üyesi yapıyor mu ?
ben bırazdan cıkarım cetvelı yarın yapalımmı ebru benım cocouklar gelecek hazırlık yapmam lazım gelmeden kendımı dınc hıssetcek seyler yapıyorum... :)
aksam yemegımıde yazıyım hemen
kapuska bır tabak yogurt bır dılım ekmek ve 1 tanecık ekler pasta..
tabiki kabul ediyorum diğer herkes gibi benimde desteğe çok ihtiyacım var ve bu yüzden gruba geldim daha öncede denedim fakat hiç motive edicek bişey bualamayınca malesef diyetlerimi tamamlıyamadım.
yanlız sizden tek bir ricam var ben 5e kadar dersteyım cogu zaman malum pek fırsatım olmuyabılıyor sızın ıcın sorun olurmu gun ıcınde ne yaptıgımı ne yedıgımı bu saatten sonra paylaşsam. telden girmeye calısırım fakat bazen o telasta akıldan cıkabılıyor bılırsın stres varayrıca betül hanıma msj yollayın yazmışsınız ya benim tam olarak ne yapmam lazım ?
bu arada kızlara bir önerimde ara öğününüzde eger fırsatınız varsa bir meyve elma olabilir canınızn çektiği herhalgi bişey yedikten sonra üstüne bir bardak ayran içerseniz hem çok güzel tatlı ihtiyacını kesiyor hemde mideyi rahatlatıyor. diyetteyken ılk zamanlar ufak bır kasılma agrı olur bıre bır gelıyor. bana bunu dıyetısyenım onermıstı zamanında.
merhaba 13. takım gülçin gelmiş betul gelmiş epru kaptiş burda nasılsınız arkadaşlar..![]()
tamam patron tamam bugun yenı ya alısma evresıydı yarın soz olmıcak...![]()