Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar bugun etüte kaldım gelırkende bankaya ugradım biraz geciktim haylice :)
işte bugunlük menüm:

kahvaltı:

beyaz peynir , domates , salatalık , haslanmıs yumurta , kaymak (süt kaymağı yağlı olmıyanndan ). 3 dilim ekmek

ara : diyet bisküvi birkaç tane

öğlen:

eve gelemedim döner yedım yanındada ayranım vardı

ara olmadı malesef

eve gelincede sıcacık bir çorba yaptım ekmeksz içtim 1 dilim ince bir ekmek vardı.

mezun olmadım canım kendım ayrıldım ama mecburen ama 6 ayı gectı bıldıgım kadarıyla 6 aya kadar gıremıyodum gruplara gectıgı ıcın gırebılıyorum dıye bılıyorum ama degıstımı bılmıyorum kı yalan degıl hıc bakmadım... ben bıde gunluk tutuyorum tugkay2000 gunlugu onunda cok yardımı oldu gecen sene 21 aralıkda baslamıstım tutmaya...

kızlar sporumu aksam 5 demiştim ama derslerden dolayı çok yorgun oluyorum. en dinç halim sabah kalkınca oluyor. sizce sporumu kahvaltıdan öncemi sonramı yapsam bilemedim ben.?

ozaman ben bugun sayıp 24 de gondereyımmı yoksa tam alındıgım gunumu beklıyım cok soru sordum ama :18:

Tabiiki soracaksın, sormazsan problem var zaten. Sen bugünden itibaren takımdasın zaten ama listeye girip girmeyeceğine perşembe karar vereceğiz. Bugünden itibaren takıma ilk yazdığın mesajdan başlayıp son mesajına kadar sayarsın. Gün sonunda sayıyı Betül'e mesaj atarsın.

Tabiiki soracaksın, sormazsan problem var zaten. Sen bugünden itibaren takımdasın zaten ama listeye girip girmeyeceğine perşembe karar vereceğiz. Bugünden itibaren takıma ilk yazdığın mesajdan başlayıp son mesajına kadar sayarsın. Gün sonunda sayıyı Betül'e mesaj atarsın.

merhaba bu msj sayıp yollama işini ben anlamadım nasıl oluyor o her takım üyesi yapıyor mu ?

ben bırazdan cıkarım cetvelı yarın yapalımmı ebru benım cocouklar gelecek hazırlık yapmam lazım gelmeden kendımı dınc hıssetcek seyler yapıyorum... :)

kızlar sporumu aksam 5 demiştim ama derslerden dolayı çok yorgun oluyorum. en dinç halim sabah kalkınca oluyor. sizce sporumu kahvaltıdan öncemi sonramı yapsam bilemedim ben.?

Katerinaa canım öncelikle takımın en kötü gününde geldin ve takıma girmek istediğini belirttin. Senin geldiğin gün kaptan değişti. Şimdi yeniden sana kuralları anlatmamız gerekiyor. Kuralları sana yeniden yazıyorum.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor. Güzel kilolar vermeni diliyoruz.

Kurallarımız bunlar okuduktan sonra kabul ettiğini belirtmen gerekiyor.

merhaba kızlar bugun etüte kaldım gelırkende bankaya ugradım biraz geciktim haylice :)
işte bugunlük menüm:

kahvaltı:

beyaz peynir , domates , salatalık , haslanmıs yumurta , kaymak (süt kaymağı yağlı olmıyanndan ). 3 dilim ekmek

ara : diyet bisküvi birkaç tane

öğlen:

eve gelemedim döner yedım yanındada ayranım vardı

ara olmadı malesef

eve gelincede sıcacık bir çorba yaptım ekmeksz içtim 1 dilim ince bir ekmek vardı.

Kahvaltın gayet güzel olmuş. Ekmek fazla ayrıca ekmeğin cinsini yazmamışsın. Diyet bisküvileri ben hiç tavsiye etmiyorum. Oldukça sağlıksızlar çünki. Onun yerine leblebi yada orta boy bir meyve ile ara yapabilirsin. Öğle döner yemişsin umarım dürüm değildir. Dürümse eğer olmamış. Akşamını çok hafif yapmışsın. Sadece çorba yeterli gelmez bence. İlerleyen saatlerde acıkırsın. Ama menün ilk günlere nazaran gayet iyi durumda. Ayrıca içtiğimiz su miktarınıda yazıyoruz. Menü sonuna onuda unutma canım.

mezun olmadım canım kendım ayrıldım ama mecburen ama 6 ayı gectı bıldıgım kadarıyla 6 aya kadar gıremıyodum gruplara gectıgı ıcın gırebılıyorum dıye bılıyorum ama degıstımı bılmıyorum kı yalan degıl hıc bakmadım... ben bıde gunluk tutuyorum tugkay2000 gunlugu onunda cok yardımı oldu gecen sene 21 aralıkda baslamıstım tutmaya...

Tamam canım ben gereken yerleri kontrol ederim o zaman. Günlüğünede bakarım bi ara :34:

Benim bildiğim sporu yemeklerden bir saat sonra yapmak gerekiyor. Aç karnına yapılan spor daha çok acıktırdığı için sakıncalı diye biliyorum. Bence sen yapabiliyorsan kahvaltıdan bir saat sonra yap.

merhaba bu msj sayıp yollama işini ben anlamadım nasıl oluyor o her takım üyesi yapıyor mu ?

Evet canım en az 5 mesaj kuralına göre her üye günlük kendi yazdığı mesajları sayıyor ve gün sonunda listeyi hazırlayacak üyeye gönderiyor. Bu hafta yeni üye çok olacağı için mesajlarımızı sayıp Betül'e yolluyoruz özel mesaj olarak.

ben bırazdan cıkarım cetvelı yarın yapalımmı ebru benım cocouklar gelecek hazırlık yapmam lazım gelmeden kendımı dınc hıssetcek seyler yapıyorum... :)

Tamam Tuğba'cım yarın uygun bir zamanda yaparız birlikte.

aksam yemegımıde yazıyım hemen

kapuska bır tabak yogurt bır dılım ekmek ve 1 tanecık ekler pasta..

Pasta mı? Ne pastası :53::52: Onun haricinde güzel. Ama görmeyeyim menülerde öyle tatlı yiyecekler. Yoksa çok kızarım haberin ola. :47::47:

tamam ebrum ve dıger grup arkadaslarım hayırlı aksamlar sımdılık bana musade ....betulcum yatmadan msj larımın sayısını atarım sana mutlaka. :16:

Kızlar bende şimdilik kaçıyorum. Kızım okuldan geldi onun ödevleriyle ilgilenmem lazım. İşim bitince uğrarım yine. :3:

tabiki kabul ediyorum diğer herkes gibi benimde desteğe çok ihtiyacım var ve bu yüzden gruba geldim daha öncede denedim fakat hiç motive edicek bişey bualamayınca malesef diyetlerimi tamamlıyamadım.

yanlız sizden tek bir ricam var ben 5e kadar dersteyım cogu zaman malum pek fırsatım olmuyabılıyor sızın ıcın sorun olurmu gun ıcınde ne yaptıgımı ne yedıgımı bu saatten sonra paylaşsam. telden girmeye calısırım fakat bazen o telasta akıldan cıkabılıyor bılırsın stres var :( ayrıca betül hanıma msj yollayın yazmışsınız ya benim tam olarak ne yapmam lazım ?

bu arada kızlara bir önerimde ara öğününüzde eger fırsatınız varsa bir meyve elma olabilir canınızn çektiği herhalgi bişey yedikten sonra üstüne bir bardak ayran içerseniz hem çok güzel tatlı ihtiyacını kesiyor hemde mideyi rahatlatıyor. diyetteyken ılk zamanlar ufak bır kasılma agrı olur bıre bır gelıyor. bana bunu dıyetısyenım onermıstı zamanında.

tabiki kabul ediyorum diğer herkes gibi benimde desteğe çok ihtiyacım var ve bu yüzden gruba geldim daha öncede denedim fakat hiç motive edicek bişey bualamayınca malesef diyetlerimi tamamlıyamadım.

yanlız sizden tek bir ricam var ben 5e kadar dersteyım cogu zaman malum pek fırsatım olmuyabılıyor sızın ıcın sorun olurmu gun ıcınde ne yaptıgımı ne yedıgımı bu saatten sonra paylaşsam. telden girmeye calısırım fakat bazen o telasta akıldan cıkabılıyor bılırsın stres var :( ayrıca betül hanıma msj yollayın yazmışsınız ya benim tam olarak ne yapmam lazım ?

bu arada kızlara bir önerimde ara öğününüzde eger fırsatınız varsa bir meyve elma olabilir canınızn çektiği herhalgi bişey yedikten sonra üstüne bir bardak ayran içerseniz hem çok güzel tatlı ihtiyacını kesiyor hemde mideyi rahatlatıyor. diyetteyken ılk zamanlar ufak bır kasılma agrı olur bıre bır gelıyor. bana bunu dıyetısyenım onermıstı zamanında.

Canım benim takım olarak motivasyonumuzu tam tutabilmemiz ve kilo verebilmemiz için en çok önem verdiğimiz şey paylaşmak. Takım olarak paylaşımlarımız ne kadar düzenli ve çok olursa motivasyonumuzda o kadar iyi oluyor. Gün içinde gelebilirsen mesala derse gitmeden önce, dersten sonra yada akşam 5 ten sonra sorun olmaz. Önemli olan gün içinde burda ne kadar kaliteli zaman geçirdiğin önemli. Çünki burda olduğun sürece zayıflamak aklından hiç çıkmıyor.

Kurallarda da okuduğun gibi iki hafta deneme süremiz var. Bu süre içerisinde duruma bakıp bir değerlendirme yaparız. Denem süresi önemli. Paylaşımlarına dikkat edersen eğer sorun çıkacağını sanmıyorum.

Kendinide tanıtırsan yeniden memnun olurum. :16:

merhaba 13. takım gülçin gelmiş betul gelmiş epru kaptiş burda nasılsınız arkadaşlar..:9:

Sende hoşgeldin canım benim :16:Senide bekliyoruz aramıza :9: Ayrıca sanırım ben bu kez temelli geldim çünki yine kaptanlığı aldım :27: Sende takılsana bize :34:

tamam patron tamam bugun yenı ya alısma evresıydı yarın soz olmıcak... :17:

Tuğba'cım cevap yazarkende alıntı alıp cevaplarsan daha iyi olur bence :34:

Back
X