Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba arkadaslar 34 yasında 1 70 boyunda üniversite mezunu evli 12 ve 6 yasında 2 çocuk annesiyim oğlumun doğumunda 30 kilo alarak 98 kilo ile doğuma girdim kısa sürede 70 kiloya indim 6 yıldır da 70 kilo balık etliydim fena değildim,8 ay önce annemin ısrarıyla kalsyum mağnezyum vitaminleri ve dizimdeki menüsküs baslamasından dolayı yine vitamin içerek 10 kilo aldım su an 80 küsür kiloyum,tek hayalim küçük deri ceketler giymek bu hayalimi gerceklestirmek istiyorum yarın shapes spor salonuna baslıyorum günde yarım saat hidrolik aletler ile spor yapacağım çok diyet denedim tam dukan olmasa da ona benzerbir diyet yapmak istiyorum ayrıca seker hamuru kurabiye pasta yapıyorum bu da bana kilo aldırmış olabilir,sevgiler...(kuralları okudum günde 5 mesaj yazıcam,kilomu cuma bildiricem)

hos geldın dıyen tum arkadaslara tsk ederım... bende sana hos geldın dıyorum gul aynı gun gırdık gruba benımde ılk gunum ınsallah daım olsun kılo kayıplarımız hayırlısı ıle belkı bızde ebru gıbı karne alır ve korumaya devam ederız kılolarımızı ınsallah.........

ay ne kadar gurur verıcı bende ıstıyorum karne ve alcam cok hosuma gıttı gercekden....sen kılonu koruyosun demı sımdı ebru... bende sımdı msj ları sayıp betule gondereyım...

Kızlar bu arada yeni gelenlere belirteyim. Ben şuan 26 haftalık hamileyim. Allah izin verirse Nisan ayında ikinci prensesim geliyor. O nedenle şuan burda sadece kaptan olarak bulunuyorum. Yarışmaya dahil olamayacağım çünki düzenli kilo vermek yerine şuan düzenli olarak kilo alıyorum :60::60::60:

Kızlar benden de bugünlük bu kadar. Birazcık dinleneyim artık. Yarın görüşmek üzere. Öpüyorum herkesi, iyi geceler tatlı rüyalar :16:

Kızlar bu arada yeni gelenlere belirteyim. Ben şuan 26 haftalık hamileyim. Allah izin verirse Nisan ayında ikinci prensesim geliyor. O nedenle şuan burda sadece kaptan olarak bulunuyorum. Yarışmaya dahil olamayacağım çünki düzenli kilo vermek yerine şuan düzenli olarak kilo alıyorum :60::60::60:

Rabbım hayırla evladına kavustursun canım ınsallah hayırlı evlat olsun
olsun sen dogur yıne verırsın daha once fazlasıyla yapmıssın kı dahada ıyı yaparsın kaptan
ıyı geceler allah rahatlık versın bende kacar arkadaslar betul sımdı msj atıyorum sana gunluk msj sayımı... bende cok optum hepınızı...

olsun sen dogur yıne verırsın daha once fazlasıyla yapmıssın kı dahada ıyı yaparsın kaptan
ıyı geceler allah rahatlık versın bende kacar arkadaslar betul sımdı msj atıyorum sana gunluk msj sayımı... bende cok optum hepınızı...

tamam bakıp not alıyorum

ben de çıkıyorum iyi geceler herkeseee

Sen mezun olda ayrılma zaten Gülçin'cim. Ben nasıl hala buralardaysam sende buralarda olursun. :16:

Ben Adana'da 600 gün diye biliyordum. Belki branştan branşada değişiyordur. Daha çok yeniymişsin. Tam askerlik gibi olmuş seninkiside. Allah en kısa zamanda kavuştursun sizi. Bu bakan çok beddua aldı çok. Daha önce söylemişimdir. Bende eşimde uzakta 1,5 yıl yaşadım. Tayinim çıktığında kızım 1 haftalıktı. 3,5 aylıkken göreve başladım ve 1,5 yıl babasından uzakta tek başıma büyüttüm. Seni çok iyi anlayabiliyorum. Sen tek şanssızlığın Siirtte olman. Ben Adana'daydım, eşim Kayseri'deydi. Ona rağmen çok zorluklar çektim. Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun. Bu arada Uzmanlığını hangi dalda aldın?

Sanada iyi geceler. :16:

Bizim için başımıza kalmanın bir sakıncası yok zaten :9:

Dikkat et sakın kilo vereceğim diye sağlığından olma. Vücudunu terazi gibi düşün. Normal ve sağlıklı beslen ama diğer tarafta yediğin kadarından fazlasını harca. İşte o zaman daha sağlıklı kilo verebiliyorsun. Zaten böyle yememeye devam edersen vücut kıtlık alarmı verip kilo kaybını durduruyor çünki harcayabildiği en az kaloriyi harcamaya çalışıyor. Bide allah göstermesin biliyorsundur mutlaka anoreksiya diye bir hastalık var. Hani şu kendini hep şişman hissedip sürekli zayıflamaya çalışarak. Dikkat et kendine.

Yeşil çayıda unutma mutlaka iç. Hem seviyormuşsunda. Kış günü sıcak sıcak iyi gider.

Su 13 kiloda sukurler olsun her hafta duzenli bi kilo kaybım oldu az ya da cokk.. 57 olayım orda dursun hahaha :)) 55 ede yok demem haniii :) ben durdugunu hissettigim an daha dogrusu az kilo kaybım oldugunda vücudumu sasırtıyorum ise yarıyor
Yok anoreksiya derecesine gelmem hic sanmıyorum mesela 57 oldugumda ilk işim waffle yemek olucakk 1 kilo bile alsam yicem onu hahaha :)))

Ben Adana'da 600 gün diye biliyordum. Belki branştan branşada değişiyordur. Daha çok yeniymişsin. Tam askerlik gibi olmuş seninkiside. Allah en kısa zamanda kavuştursun sizi. Bu bakan çok beddua aldı çok. Daha önce söylemişimdir. Bende eşimde uzakta 1,5 yıl yaşadım. Tayinim çıktığında kızım 1 haftalıktı. 3,5 aylıkken göreve başladım ve 1,5 yıl babasından uzakta tek başıma büyüttüm. Seni çok iyi anlayabiliyorum. Sen tek şanssızlığın Siirtte olman. Ben Adana'daydım, eşim Kayseri'deydi. Ona rağmen çok zorluklar çektim. Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun. Bu arada Uzmanlığını hangi dalda aldın?
canım yaaa senin bir de bebkmiş daha zor olmuştur.. allah kimseyi ayırmasın..(bakan ayırıyor ama neyse)
göğüs hastalıkları uzmanıyım canım,
Memnun oldum Ebru ve diğer arkadaslar ismim gül güzel paylaşımlar dileğiyle bir de mezun olanlar falan varmış karne falan gercek mi bunlar :) ve burada devamlı paylaşım yaparsam sizce veririmiyim bu kiloları...
eveeettt karne var... paylaşım yapman seni motive edecektir , insan bişey yiyecekken 2 kere düşünüyor takımdakilere nasıl söylerim diye, amaaann boşver diyemiyorsun zamanla göreceksin sen de

Su 13 kiloda sukurler olsun her hafta duzenli bi kilo kaybım oldu az ya da cokk.. 57 olayım orda dursun hahaha :)) 55 ede yok demem haniii :) ben durdugunu hissettigim an daha dogrusu az kilo kaybım oldugunda vücudumu sasırtıyorum ise yarıyor
Yok anoreksiya derecesine gelmem hic sanmıyorum mesela 57 oldugumda ilk işim waffle yemek olucakk 1 kilo bile alsam yicem onu hahaha :)))

kilo verdiğin sürece öyle oluyorsun ecem daha az yemeliyim daha az yemeliyim. ben de düğünden önce 53e iniştim 61den .. sonra ne oldu eşim bir yandan aile bir yandan az yiyorsun kuş kadar kalmışsın , önceden daha güzeldin falan filan sonra geri aldım kiloları.. yani düğünden sonra da dikkat et provakasyona gelme....

hep sonradan günaydın diyorum
günaydııınnnnnnnn ....:16:

merhaba herkese saat 07.20de sporuma basladım şimdi bıraktım bişiler yicem nasıl herkes :)

Gunaydiiinn :)
Ben iyiyimmm sizler nasilsinizzz
Ohh ne guzel gune sporla baslamak masallah.
Ben de 1 ocaktan sonra cocuk klubunu birakiyorum okuldan 3te cikmaya basliycam hem rwjim icin daha iyi olcak hem spor yapabilirimmm

Aa doktorumuz da varmiss..
Doktor hanim haxir sizi bulmusken, tam suramda bir agri var, neden olmustur acaba??? :)))))

gunaydın arkadaslar
cocuklarımı ugurladım kahvaltımı yaptım geldım buraya

kahvaltı domates salatalık ve tost kepek ekmekden
kayısılı forma cay...

2 bardakda su ıctım ve bırazdan spora baslıcam...

Amin canım çok teşekkürler olay başlı başına çok komik zaten. Diyet gruplarında hamile birisi kilo vermek yerine kilo alıyor :60::60::60: Bu arada bende burda olduğum sürece daha dikkatli beslenmeye çalışıyorum. Aslınde menü yazmayıda düşünüyorum ama sizleri baştan çıkarmak istemem :9:

Valla ben waffle için hemen 57 olurdum:9:

canım yaaa senin bir de bebkmiş daha zor olmuştur.. allah kimseyi ayırmasın..(bakan ayırıyor ama neyse)
göğüs hastalıkları uzmanıyım canım,

eveeettt karne var... paylaşım yapman seni motive edecektir , insan bişey yiyecekken 2 kere düşünüyor takımdakilere nasıl söylerim diye, amaaann boşver diyemiyorsun zamanla göreceksin sen de

kilo verdiğin sürece öyle oluyorsun ecem daha az yemeliyim daha az yemeliyim. ben de düğünden önce 53e iniştim 61den .. sonra ne oldu eşim bir yandan aile bir yandan az yiyorsun kuş kadar kalmışsın , önceden daha güzeldin falan filan sonra geri aldım kiloları.. yani düğünden sonra da dikkat et provakasyona gelme....

Aynen Dilek'cim gerçekten çok zor oldu. Umarım sen en kolay şekilde atlatırsın bu dönemi.

Ben sırf buraya yazmamak için naskafeyi bıraktım. Çünki artık utanıyordum. :9:

Bu arada kızlar yaklaşık bikaç haftadır günde bir defa kitap okuyacağım zaman akşam sütlü ve azşekerli neskafe yapıyordum kendime. Hemen alışmışım. Dün içmedim. Ne meret bişey yaaa hemen alışkanlık yapıyor. Onun yerine bir fincan şekersiz çay içtim:46:

Günaydın arkadaslar bugün ilk günüm tam dukan olmasa da benzer bir diyet yapmayı düşünüyorum.

Kilo:80.6

Kalkınca:1 bardak ılık elma sirkeli ballı su

Kahvaltı:2 yumurtalı 1.5 yk yulaf kepeğinden krep,az peynir,5 zeytin,cay

Günaydın arkadaslar bugün ilk günüm tam dukan olmasa da benzer bir diyet yapmayı düşünüyorum.

Kilo:80.6

Kalkınca:1 bardak ılık elma sirkeli ballı su

Kahvaltı:2 yumurtalı 1.5 yk yulaf kepeğinden krep,az peynir,5 zeytin,cay

sırkelı suyun faydası varmı canım
daha oncekı bı kac denemem sonuc vermedı yanı ıcemedem daha dogrusu bal katınca farklı oluyo sanırım tadı...

Back
X