Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

suyu ortalama yazıyorum ama fazla fazla içiyorum.kız uyumadı bugün yoksa bisikletede binecektim.iyi bir giriş yaparım umarım tartılmıyorum zaten cuma gününü bekliyorum.

Üç gündür menülerin çok güzel. Böyle giderse sonuçta güzel olacak inşallah. Ben güveniyorum sana :34:

ecem cok dogru soyluyosun canım ınan bende onlardanım asırı fazlalıgım yok ama gıyınmeyı pek bılmem nedense dedıgın gıbı hep dısarı cıkarken gıyınırım oda yıne cok ozenmem ama evde aynen turk kadını modelı esortman bluz terlık vazgecılmezım orgu tac ..... nasıl duzeltırım bılmıyorum eskıden cocukları bahane edıyodum ama sımdı onlarda yok hafta ıcı dha ne beklıyosam anlamıyorum... :17:

Aslında cok bisey degil ki cocukların icinde motivasyon olur esin icindee en basitinden evde giydigin esofmana uygun bir bluz ve corap saclarını acıp tarasan dudaklarına hafif renk versen bile farkeder söyle güzel kokulu birde vücut losyonu ohh mis mis :))

evli vede 2 çocuklu bir anne olarak evlikte bekarlıktan daha çok bakım gerek diyorum...eşofman giysemde üstüne giydiğim bluzlarla takım olur saçımı boyarım cilt bakımı yaparım..aynaya baktığımda sağlıklı ve güzel bir cilt düzgün bir fizik ve mutlu bir ben..:34:hem anneyiz hem eşiz kendimiz eşimiz ve çocukalrımız için bakımlı olmak gerek bence..:9:

oy nazlı gelin oy..:38:

hoş geldin..:9::16:bende 2 çocukluyum ve ankaradayım emme yaşım accuk 40 :52::nazar:

Bende katılıyorumm cok arkadasım var evlenen kendilerini bıraktılar hemen bi durun yahuu bi bakın kendinizie ben cok imreniyorum hem bakımlı hem cocuklu kadınlara insallah bende öyle olucam tek ödün vermeyecgm sey süsüm püsümdür hahah :))

En güzelini yapmışsın canım. Hiç olmazsa zırt pırt tartılmazsın. :34:

Bence zorla biraz kendini. Bak engelde yok. Birazcık kalın giyin. En az 35 dk tempolu yürümeye çalış. Emin ol çok faydasını göreceksin.

Valla bilmem Betül haziran gelini felan dinlemem gösteririm sana şeytancıkları 100 gr bile olsa senden kilo vermeni bekliyorum haberin ola :20:

Bencede evlenince daha süslü olmak gerekiyor ama haklısın millet evlenince bırakıyor kendini. Birazda içten gelmeli bence.

Kız ağlatcan şimdi milleti nazlayın demiş ağlatın dememiş :9:

Bence artık bekleme hadi bizde gaza getirelim seni kalk bi çekidüzen ver kendine. Süslen biraz. Bahanende kalmamış bak :34:

Allahtan çalışıyorum gerçi çalışmasam ben daha bir süslü ve bakımlı olurum diye düşünüyorum :27: Gerçi şimdi de çok süslü değilim makyajla felan çok aramm yok ama giyimime özen göstermeye çalışırım her zaman.

Bence ona en güzel cevabı zayıflayarak vermen lazım. Ne olursa olsun eşin yanlış yapmış. Üzüldüm şimdi. :47:

Ama kimse sana 40 yaşındasın demez Derya'cım yaaa sen ciddisin dimi dalga geçmiyosun :53:

Menün gayet güzel olmuş bir parça açma haricinde. Su az yürüyüş iyi olmuş. Hadi bakalım bu hafta listeye güzel bir giriş yap.

Ayyy benim icimden geleni yapsam nisanlım beni yanında dolastırmaz kesin hahaha sıkır sıkır :)) yok yok saka bir yana gercekten insanın icinden gelmeli amaaaa brazcık özveriylede olmayacak is degil

ah ah esıme ben bıle kızıyorum ama ne desem bos duyulanlar unutulmuyo sadece bastırıyosun...
olur baslayım kendıme bakmaya ama ben 60 a dusunce kıyafetler almak ıstıyorum kendıme ....
elımdekılerle yapmaya calısısyım ...
mesela yarın bıraz cek duzen verıp ıs yerıne surprız zıyaretmı yapsamkı.......

Evet evet kilo ver oyle alırsın biseyler insanıın moralide yerine geliyo kilo verdkten sonra alısveris esine bende cok kızdım bambaska sen ol da görsün seni moralini bozma sen sakın

eline sağlık çok güzel olmuş

ben de reglyim ve ben de fazla çıkıyorum sabret biraz

ben de bakıcaaammm

ben de pek giyinmeyi bilmem.. hep diyorum bakımlı olucam diye ama yoookkk

hakaret mi... bu erkekler ne kadar gıcık oluyor bazen.. onlar alsa bişey olmaz ama di m

afiyet olsun canım

afiyt olsun canım

Ayy bekliyorum insallah bu siskinlik gider cumaya kadar
Olur neden olmasnki olucam dedigine göre istiyosun demek ki biraz vakit ayırmak yeter

akşam 7de doğum günü partisine gidiyoruz umarım abrtmam...
akşam yemeği yemiycem o yüzden

İyi eglencelerrrr, dikkat et ama :)

kadınlar kilo alınca lafı yiyorda erkekler kilo alınca niye kendilerine laf söyletmiyorlar acaba ... verilen her bir kilo bundan sonra eşlerimize yol su ve elektirk olarak geri dönsün :1:
aslında süslenmek güzel giyinmek cilve falan insanın içinden gelen bir şey ya ben ne kilolular gördüm süs giyim işve cilve yerinde birazda kendimizle alakalı suyunda sertlik varsa ne yapsan yumuşatamazsın:)mesela ben en zayıf halimdeyken (62)bile ne giyinmeyi ne süslenmeyi sevmezdim.allahtan eşimde benim gibi ikimizdede biraz odunluk var galiba :1:

Benim çevremde beyler hep kilolu bayanlar aksine zayıf ve bakımlı sanki beyler çirkin olsun kimse bakmasın biz güzel olalım der gibi...biz ise esimle yeni evlendiğimizde çok kilo aldık ama esim son 2 yıldır çok fit ben de fena değildim ama dedim ya vitaminlerden aldım ve yanında güzel durmamaya basladım önce kendi sağlığım için sonra da esim için zayıflamak istiyorum,diğer konuya gelince her zaman bakımlı olmaya çalışırım kapalıyım bir de kilo olunca hoş olmuyor maalesef zayıflamam eskisi gibi olmam sart

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaslar menümü yazayım:

Kalkınca 1 bardak elma sirkeli,ballı ılık su...

Sabah:2 yumurtalı,yulaf kepekli krep,az peynir,5 zeytin,cay

Ara:splendalı sütlü nescafe

Öğle:misafirlikteydim 1 tane börek,1 dilim kek maalesef

Akşam:kıymalı yumurta,yoğurt

40 dakika hidrolik ve minderde spor...

bugünkü menümü de yazayım.
sabah: kırmızı biberli sahanda yumurta,peynir,5 adet zeytin,maydonoz,1 çay kaşığı pekmez 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 fincan kayısılı bitki çayı
öğlen: 1 tabak suyuyla beraber haşlanmış tavuk 1 parça açma.
ara: 1 elma 1 mandalina, 1 fincan tarçınlı yeşil çay
akşam:1 tabak kırmızı mercimek çorbası,salata
2 litre su
1 saat yürüyüş(havanın güzelliğinden istifade ettik)

Güzel menü olmuş benim de öğlen kaçamağım oldu...

olsun her yasın bı guzellıgı var... ben yenımahalede oturuyorum sen nerde oturuyosun ozel olmazsa tabı ... abla dıyımmı..:18:
etimesgut..ne ablası..adım derya :34:
Ama kimse sana 40 yaşındasın demez Derya'cım yaaa sen ciddisin dimi dalga geçmiyosun :53:

bakımı olmak fit bir vücud sağlıklı bir cilt ve parlak saçlarla başlar ve bunları hepimiz rahatlıkla yapabilirz..:34:
sonrasında bir ruj ve güzel bir kıyafetle bile harika görünebilriz..:9::12:
teşekkür ederim eprum 1972 yılbaşı bebeği :42::54::16:görüntü 30 ama değilmi..:nazar::nazar:

Evettr biz Ecem le beraber haziran gelini olaagiizzzz :)))

Nazlayin bizi biraz, kapris yaparsak cekin fln, :))

Ben tartilmadim ama benden bu hafta da hayir yok bence

Ben de reglim bu arada, sistik hepimiz davul gibiii

Gelin olacagızda ben anneciğimden ayrılmakk istemiyorummm :(( benim canım herseyim o :(( birde bizz sadecee anne kız yasıyoruz 23 senedir ben gidince cok yalnız kalacak aslında hem istiyorum hemmde hiiic istemiyorum evlenmeyii off offff :((

afiyet olsun canm kalori hesabı yaparsan bence çok olmamış

bakımı olmak fit bir vücud sağlıklı bir cilt ve parlak saçlarla başlar ve bunları hepimiz rahatlıkla yapabilirz..:34:
teşekkür ederim eprum 1972 yılbaşı bebeği :42::54::16:görüntü 30 ama değilmi..:nazar::nazar:

Önceeee masallaahhhh:nazar::nazar:

Sonrada su abla konusunda bende bazen ne diyecegimi bilmiyorum su anda 22 yim bir bucuk ay sonra 23 benden büyüklere ne diyecegimi bende sasrdım bazen abla demedim diye kızdılar diger baslıklarda
Bazende dedim diyee ay bilemiyorum hahah :))

Son düzenleme:
Menüm
Sabah
Domates salatalık biber
1 dlim ekmek

Ögle
1 domates

Ara 1 mandalina

Aksam
Hamsi
2 dilim ekmek

Suyu ne kadar ictim bilmiyorum ımm sey sanırm bugün hicc :17::17:

akşam 7de doğum günü partisine gidiyoruz umarım abrtmam...
akşam yemeği yemiycem o yüzden

Dilek'cim bence akşam yemeğini yeseydin. Ordada sadece görüntülük birer parça tadına bakardın en fazla. Böyle aç gidersen bence abartırsın. Bugün çarşamba cumaya az kaldı. Dedim ama saat 7 olmuş bile.

banada müsade kızlar yarın görüşürz inşallah hepinize hayırlı akşamlar.

Görüşürüz Nermin'cim.:3:

Benim çevremde beyler hep kilolu bayanlar aksine zayıf ve bakımlı sanki beyler çirkin olsun kimse bakmasın biz güzel olalım der gibi...biz ise esimle yeni evlendiğimizde çok kilo aldık ama esim son 2 yıldır çok fit ben de fena değildim ama dedim ya vitaminlerden aldım ve yanında güzel durmamaya basladım önce kendi sağlığım için sonra da esim için zayıflamak istiyorum,diğer konuya gelince her zaman bakımlı olmaya çalışırım kapalıyım bir de kilo olunca hoş olmuyor maalesef zayıflamam eskisi gibi olmam sart

Çok doğru düşünüyorsun. Umarım burda istediğin kiloya ulaşırsın. Gerçekten güzel bir duygu.

Menün öğle haricinde güzel. Böyle misafirliklerde felan hayır demezsek eğer unutmayın ki bir ileri iki geri yapar olduğumuz yerde sayarız. Yavaş yavaş uygun bir dille kimseyi kırmadan hayır demek lazım. Bide splendal ne demek ilk defa duyuyorum:17:

Oyyy kuzum ne 30 u yaaaa sorsalar en fazla 25 derim senin için maşallah :16: Ayrıca az kalmış doğumgününe iyi hatırlatma :9:

Gelin olacagızda ben anneciğimden ayrılmakk istemiyorummm :(( benim canım herseyim o :(( birde bizz sadecee anne kız yasıyoruz 23 senedir ben gidince cok yalnız kalacak aslında hem istiyorum hemmde hiiic istemiyorum evlenmeyii off offff :((

Annen için çok zor olacak bence Ecem'cim. Üzüldüm şimdi. Sen yine bi şekilde yanlız kalmayacaksın ama o tek başına kalacak. :50:

Önceeee masallaahhhh:nazar::nazar:

Sonrada su abla konusunda bende bazen ne diyecegimi bilmiyorum su anda 22 yim bir bucuk ay sonra 23 benden büyüklere ne diyecegimi bende sasrdım bazen abla demedim diye kızdılar diger baslıklarda
Bazende dedim diyee ay bilemiyorum hahah :))

Sen burdaki herkese isimle hitap et bence canım aramızda kızacak olan kimse yok sanırım :9:

Menüm
Sabah
Domates salatalık biber
1 dlim ekmek

Ögle
1 domates

Ara 1 mandalina

Aksam
Hamsi
2 dilim ekmek

Ecem'cim arada bir protein ekle menülerine. Yumurta. süt. yoğurt. Bunlar sağlık açısından da önemli yiyecekler. Ayrıca ilerde yaşayacağın bir çok hastalıktan koruyacaktır seni. Bugünki menün su haricinde güzel ama proteine dikkat et. Kilo vermede de önemli bir yeri var proteinin.

Yine yoldann bildiriyorumm
Metrobuste gecmisi okudum simdi tramvay beklerken cvap yazayim dedimm
Heh geldi , bineyim de oyle devam ederim :D

1 kisilik yervardi ilk ben bindim oturabildimm cok mutluyumm:))

Su giyim konusunda kesinlikle haklisiniz sadece zayiflamakla olmaz:)) yapamiyorum diyenler icin, zor bir sey degil kii.. Evde assolist gibi gezmiycez zaten azicik daha ozen hepsi o.

Ecem biz 3 kardestik abim evlendi sonra is nedeniyle Samsuna gitti, ablam evlenmeden ankaraya gitmisti is icin, orda evlendi bu sene de Kazakistana gittiler yine is nedeniyle. Annem cok duygusaldir ve gozlerinden rahatsiz %25 gorebiliyor sadece tek disari cikamiyr fln. Babam var ama cocuk gibi olmuyor..
Biz de anadolu yakasina tasincaz bir de.. Annem baya once basladi duygulanip agliyo surekli

Ay bu takimda kimse birbirine abla fln demesin yahuu hic gerek yokk, :)))
Hele deryaya hic kimse demesin hepimizden genc duruyo o:))

Ebru senin de 'nazla demis aglat dememis' yorumuna cok guldumm:)))

Kızlar yaaa bugün resmen abarttım. Saçma sapan gereksiz bir sürü şey yedim. Neden böyle oldu anlamadım ama biran önce düzeltmem gerekiyor. Zaten bir sürü vitamin alıyorum soon aylarda kilo alımı artıyor zaaten. Ayrıca sporda yapamıyorum. :14:

Menüm
Sabah
Domates salatalık biber
1 dlim ekmek

Ögle
1 domates

Ara 1 mandalina

Aksam
Hamsi
2 dilim ekmek

Ne guzel bir menuu
Ogleye koptum yalniz 1 domates:)))

Ben hele bugunlerde psikolojik acim zaten, hayatta bu kadr seyle duramam.. Bir de okul saatleri ve yemekleri beni cok zorluyor

Yine yoldann bildiriyorumm
Metrobuste gecmisi okudum simdi tramvay beklerken cvap yazayim dedimm
Heh geldi , bineyim de oyle devam ederim :D

1 kisilik yervardi ilk ben bindim oturabildimm cok mutluyumm:))

Su giyim konusunda kesinlikle haklisiniz sadece zayiflamakla olmaz:)) yapamiyorum diyenler icin, zor bir sey degil kii.. Evde assolist gibi gezmiycez zaten azicik daha ozen hepsi o.

Ecem biz 3 kardestik abim evlendi sonra is nedeniyle Samsuna gitti, ablam evlenmeden ankaraya gitmisti is icin, orda evlendi bu sene de Kazakistana gittiler yine is nedeniyle. Annem cok duygusaldir ve gozlerinden rahatsiz %25 gorebiliyor sadece tek disari cikamiyr fln. Babam var ama cocuk gibi olmuyor..
Biz de anadolu yakasina tasincaz bir de.. Annem baya once basladi duygulanip agliyo surekli

Ay bu takimda kimse birbirine abla fln demesin yahuu hic gerek yokk, :)))
Hele deryaya hic kimse demesin hepimizden genc duruyo o:))

Ebru senin de 'nazla demis aglat dememis' yorumuna cok guldumm:)))

Ama haksız mıyım:9: Kına gecesinde kızı ağlatmak için söylenir o türkü bizimki hemen yapıştırmış :9:

Back
X