tarçınlı süt iç..Kizlar bende bi aydir diyet yapiyorum 5 kilo verdim 62 den 57 ye dustum..tabi arada cok kacamakta yaptim..bu hafta regli olcam canim nasil tatli cekiyo anlatamam koca bir yas pasta hayal edip duruyorumsonrada zayif kizlarin fotolarina bakip gaza geliyorum
)

send etarçınlı ılık sür iç..Gecmisi okuyup alıntılıyıcam ama su anda krizim tuttuuu tatlı diye ölüyorum kalbim bile carpıyo aklıma gelincee deliriceemm dayanamıyorummmm

Bunlar gelişme çağında olan çocuklar için hazırlanmış dimi Betül'cümYememen gerekenleri biliyorsun onları aradan ayıklayıp güzel bir menü oluşrurabilirsin kendine.

börek pohaça ne iş..diyettemisniz canım..Okulda yarinki menu
27 ARALIK PERŞEMBE
Sabah
Yumurta,haşlanmış patates, ceviz maydanoz,limon,taze meyve suyu
Ogle
Tarhana çorbası,sebzeli börek,ayran,salata
*
Meyve
Portakal
İkindi kahvaltisi
Pogaca, ayran

Evettt :))
Buna da eveeett :))
Canimi sıkiyor bu durum ama arkadasla yemek saatinde konusuyoruz zayiflamam lazim fln ekmek sepetinin onundeydim o sirada, o esnada bile ekmek almisim elime onu yiyorumm fark etmeden..

bugünlük olmuş artıkın güzel hamişim..bebişe yarasın..Kızlar yaaa bugün resmen abarttım. Saçma sapan gereksiz bir sürü şey yedim. Neden böyle oldu anlamadım ama biran önce düzeltmem gerekiyor. Zaten bir sürü vitamin alıyorum soon aylarda kilo alımı artıyor zaaten. Ayrıca sporda yapamıyorum.![]()

teşekkür ederim betülüm..beni çok onere ettin..Yine yoldann bildiriyorumm
Metrobuste gecmisi okudum simdi tramvay beklerken cvap yazayim dedimm
Heh geldi , bineyim de oyle devam ederim
1 kisilik yervardi ilk ben bindim oturabildimm cok mutluyumm:))
Su giyim konusunda kesinlikle haklisiniz sadece zayiflamakla olmaz:)) yapamiyorum diyenler icin, zor bir sey degil kii.. Evde assolist gibi gezmiycez zaten azicik daha ozen hepsi o.
Ecem biz 3 kardestik abim evlendi sonra is nedeniyle Samsuna gitti, ablam evlenmeden ankaraya gitmisti is icin, orda evlendi bu sene de Kazakistana gittiler yine is nedeniyle. Annem cok duygusaldir ve gozlerinden rahatsiz %25 gorebiliyor sadece tek disari cikamiyr fln. Babam var ama cocuk gibi olmuyor..
Biz de anadolu yakasina tasincaz bir de.. Annem baya once basladi duygulanip agliyo surekli
Ay bu takimda kimse birbirine abla fln demesin yahuu hic gerek yokk, :)))
Hele deryaya hic kimse demesin hepimizden genc duruyo o:))
Ebru senin de 'nazla demis aglat dememis' yorumuna cok guldumm:)))

Oyyy kuzum ne 30 u yaaaa sorsalar en fazla 25 derim senin için maşallahAyrıca az kalmış doğumgününe iyi hatırlatma

su iç çok önemli..unutma yoksa sarkık buruşuk bir derin olur ..şaka ama su gerçekten önemli..Menüm
Sabah
Domates salatalık biber
1 dlim ekmek
Ögle
1 domates
Ara 1 mandalina
Aksam
Hamsi
2 dilim ekmek
Suyu ne kadar ictim bilmiyorum ımm sey sanırm bugün hicc![]()

ciddimisn abla demedin diye kızyorlarmı ..çok şaşırdım..:44:adımla hitap et canım no problem..Önceeee masallaahhhh
Sonrada su abla konusunda bende bazen ne diyecegimi bilmiyorum su anda 22 yim bir bucuk ay sonra 23 benden büyüklere ne diyecegimi bende sasrdım bazen abla demedim diye kızdılar diger baslıklarda
Bazende dedim diyee ay bilemiyorum hahah :))