Aaa benim 2 kapalı arkadasım var ikiside o kadar sıklarrrr kii hemde sartlara uygun olarak kapalılar mesela sallar var ya simdi kapalı olsaaamm kesin sal takardımm bayılıyoruumm cok sık duruyorrrrr
Girdimde 36 ya kalıbımı büyük diyede düsünmüyo degilim normalde 38 olmalıyım :)) hadi darısı basınaa
Coookkk cokk dün eve her gelene giydimm :)) ama icimde suphede var acaba kalıbımı büyük fln.. Normalde 38 olmalıyım cünkü :) birde söyle sıkıntım varyaaa sıkı bi spor yapmalıyım sıkılasmalıyım beden olarak evet bedenim 42 den 38 e düstü sırada 36 ama vücudum sıkılasırsa o zaman incecik olurum su an incecikk görünmüyorum
Ama ayın 11ine kadarda finallerim var su an yapacagım 1 saat spor bile zaman kaybı benim icin( cünkü vizelerim düsük geldi
(
bende şal kullanıyorum genellde hem pratik hem güzel duruyor.başka bir kıyafet daha deneyip 36 olup olmadığını öğrenebilirsin.bu arada ne hangi bölümde okuyorsun.
bende tesettrulutum kapalıyım ama onlarında kendılerıne gore cok guzel kıyafetlerı var ınsallah zayıflayım alcam bende.....
ooo öyle kıyafetler varki adamın aklını alıyor bazıları tabi yeterli bütçe ve vücut lazım tabi