Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aaa benim 2 kapalı arkadasım var ikiside o kadar sıklarrrr kii hemde sartlara uygun olarak kapalılar mesela sallar var ya simdi kapalı olsaaamm kesin sal takardımm bayılıyoruumm cok sık duruyorrrrr

Girdimde 36 ya kalıbımı büyük diyede düsünmüyo degilim normalde 38 olmalıyım :)) hadi darısı basınaa

Coookkk cokk dün eve her gelene giydimm :)) ama icimde suphede var acaba kalıbımı büyük fln.. Normalde 38 olmalıyım cünkü :) birde söyle sıkıntım varyaaa sıkı bi spor yapmalıyım sıkılasmalıyım beden olarak evet bedenim 42 den 38 e düstü sırada 36 ama vücudum sıkılasırsa o zaman incecik olurum su an incecikk görünmüyorum
Ama ayın 11ine kadarda finallerim var su an yapacagım 1 saat spor bile zaman kaybı benim icin :(( cünkü vizelerim düsük geldi :((

bende şal kullanıyorum genellde hem pratik hem güzel duruyor.başka bir kıyafet daha deneyip 36 olup olmadığını öğrenebilirsin.bu arada ne hangi bölümde okuyorsun.
bende tesettrulutum kapalıyım ama onlarında kendılerıne gore cok guzel kıyafetlerı var ınsallah zayıflayım alcam bende.....

ooo öyle kıyafetler varki adamın aklını alıyor bazıları tabi yeterli bütçe ve vücut lazım tabi :1:

Ayyyyy bir sürü yazdım hepsi gitti. Sinir oldum. bugün bağlantı beni çıldırttı:52:Şimdilik kısa kısa yazmaya çalışacağım yoksa yazdıklarım boşa gidiyor. :14:

oh ne guzel ay bende 38 bedene gırsem ne ısterım ama umudum cok artık .....
konya merama geldımydım cok severım konyayı ebru ........

Bencede eğer istersen başarabilirsin. Bir ara ben öncesi sonrası fotoğraflar ayarlayayım size. :34:

Sorma canım yaaa ben sevmiyorum Konya'yı :14:

ebru bızde bıldırım yapcazmı yarın bıde ...
bıde benım suankı kılomu 66 yazarsan cok sevınırım canım.....

Evet canım herkes bildirim yapacak. Ama bu hafta yenilerden deneme süresini dolduran olmadığı için listeye alınan olmayacak.

bende kapalıyım ama paspal değilim ya allahtan bir tarzım var yani :9: biz eşimle aynı kilodayız sadece o benden 5 cm uzun :1: tabi ben sürekliliğimi devam ettirebilseydim ara ara firar etmeden şimdiye 75 görmüştüm de kısmeet önümüzdeki maçlara bakacağız artık :1: birde şu var tabiki verilen her kiloda insanın kendine güveni geliyor ve zayıfladıkça otomatikmen giyim kuşam değişiyor tabiki.

Aynen nermin'cim ben çok severim değişik kıyafetleri ukalalık gibi olmsın zevkli görüyorum kendimi. Ama kiloluyken nefret ediyordum alışverişten. Zayıfladıktan sonra ise bambaşka oluyor alışveriş. :16:

Aaa benim 2 kapalı arkadasım var ikiside o kadar sıklarrrr kii hemde sartlara uygun olarak kapalılar mesela sallar var ya simdi kapalı olsaaamm kesin sal takardımm bayılıyoruumm cok sık duruyorrrrr

Girdimde 36 ya kalıbımı büyük diyede düsünmüyo degilim normalde 38 olmalıyım :)) hadi darısı basınaa

Coookkk cokk dün eve her gelene giydimm :)) ama icimde suphede var acaba kalıbımı büyük fln.. Normalde 38 olmalıyım cünkü :) birde söyle sıkıntım varyaaa sıkı bi spor yapmalıyım sıkılasmalıyım beden olarak evet bedenim 42 den 38 e düstü sırada 36 ama vücudum sıkılasırsa o zaman incecik olurum su an incecikk görünmüyorum
Ama ayın 11ine kadarda finallerim var su an yapacagım 1 saat spor bile zaman kaybı benim icin :(( cünkü vizelerim düsük geldi :((

Bence kendini zorla biraz spor çok önemli çünki sıkılaşmak insanı bambaşka gösteriyor.:34:

bende tesettrulutum kapalıyım ama onlarında kendılerıne gore cok guzel kıyafetlerı var ınsallah zayıflayım alcam bende.....

Al canım al hadi bakalım hep birlikte göreceğiz zayıfladığını burda:46:

kızı doktora götürsem mi karar veremedim bunu iltihap olmuş içinede akıyor geçen sefer bronşite çevirmişti 2 günde ilaç veriyorum ama yinede emin olamıyorum.

evlerı temızledım sımdıde dısarı cıkcam kızalr sogukda fatura yatırmaya ama yuruyus olur demı ebrum....:34:

Kız ne tatlı bişeysin sen. Nasılda anlamış beni hemen :16:

kızı doktora götürsem mi karar veremedim bunu iltihap olmuş içinede akıyor geçen sefer bronşite çevirmişti 2 günde ilaç veriyorum ama yinede emin olamıyorum.

İhmal etme Nermin'cim geniz akıntısı bir süre sonra akciğerlerde sorun yaraatbiliyor. Dilek gelince ona sor mutlaka. Ama doktoruda ihmal etme. Geçmiş olsun tekrardan.

Kız ne tatlı bişeysin sen. Nasılda anlamış beni hemen :16:

İhmal etme Nermin'cim geniz akıntısı bir süre sonra akciğerlerde sorun yaraatbiliyor. Dilek gelince ona sor mutlaka. Ama doktoruda ihmal etme. Geçmiş olsun tekrardan.

sağol canım ya akşm babası gelince çocuk hastanesine götürürüz. geçen seferde böyle oldu broşları tıkandı nefes alamaz hale gelmişti o yüzden korkuyorum zaten.erken önlem almak her zman iyi galiba.

Gunayydinnn
Size bisey daha itiraf etmeliyim dun kendime 36 beden elbise aldim icine girdim fermuari gayet kapandi gobek ve basenden hafif skti yakinda giyer koyarim resmini albume :)) hedefim o elbisenin birazcik bol olmasi odama astim sabah kalktigimda onu gorup hirs yapicam bugunde yarin cuma oldugu icin 5 ten sonra yemek yemicem

çok sevindim senin adına boy kaç bir de tüyolar verebilirmisin neler yaptın canım

bende kapalıyım ama paspal değilim ya allahtan bir tarzım var yani :9: biz eşimle aynı kilodayız sadece o benden 5 cm uzun :1: tabi ben sürekliliğimi devam ettirebilseydim ara ara firar etmeden şimdiye 75 görmüştüm de kısmeet önümüzdeki maçlara bakacağız artık :1: birde şu var tabiki verilen her kiloda insanın kendine güveni geliyor ve zayıfladıkça otomatikmen giyim kuşam değişiyor tabiki.

Evet canım secenek çoğalıyor ben de güzel giyinirim ama örtülü bir bayansan kesinlikle kendine 2 kat daha özen göstermen gerek,zayıflayınca alternatifler çoğalıyor ve daha sık oluyor

çok sevindim senin adına boy kaç bir de tüyolar verebilirmisin neler yaptın canım

Canim hedefime ulasamadim daha boyum 172 73 civarnda ben neler yaptigimi paylasirsam kizlar beni bi kere daha topa tutar haha :)) canim ben yemek yemiyorum desem yeridir normal diyet recetesini uygulamiyorum benimki dogru yol degil tamamen bunyemle alakali benim ki :) daha 1.5 ay buradayim

Birde mesajların altında yazan alıntı ile cevapla nın yanında kücücük kutu var mesajları okurken alıntılamak istediklerinde oraya tıklarsan tüm alıntıların bir mesajda olur teker teker ugrasmazsın

bende şal kullanıyorum genellde hem pratik hem güzel duruyor.başka bir kıyafet daha deneyip 36 olup olmadığını öğrenebilirsin.bu arada ne hangi bölümde okuyorsun.

ooo öyle kıyafetler varki adamın aklını alıyor bazıları tabi yeterli bütçe ve vücut lazım tabi :1:

Uluslararası ilişkiler okuyorum canım

1 saat sonra veli toplantısına gideceğim menümü yazayım gec kalabilirim.

SABAH:yulaf kepekli krep,1 yumurta,peynir,cay,az bal

ARA:1 bardak yeşil cay,sade türk kahvesi

ÖĞLEN:kıymalı yumurta,yoğurt

ARA:1 bardak yesil çay

AKŞAM:kıymalı yumurta ,yoğurt

ARA:sütlü nescafe

Canim hedefime ulasamadim daha boyum 172 73 civarnda ben neler yaptigimi paylasirsam kizlar beni bi kere daha topa tutar haha :)) canim ben yemek yemiyorum desem yeridir normal diyet recetesini uygulamiyorum benimki dogru yol degil tamamen bunyemle alakali benim ki :) daha 1.5 ay buradayim

Sen niye burdasın masallah boyun da iyi ben 170 im 68 kg da bile zayıf oluyorum :))

Ben de 3,4 yıldır sal kullanıyorum çok rahat ve sık

Back
X